Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Ανακοινώσεις Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας

Η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Σιντριβάνι (Flamingo)
Σε απεργιακή συγκέντρωση καλεί όλους τους εργαζόμενους του νησιού το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, την Πέμπτη 1η Μάη για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας των εργαζομένων, τιμώντας τους αιματηρούς αγώνες των εργατών στο Σικάγο το 1886 για το οχτάωρο. Παράλληλα προβάλλει τα μέτωπα των σημερινών αγώνων στην χώρα μας για την ανατροπή των αντιασφαλιστικών νόμων, της ακρίβειας και της ανεργίας.

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Από ότι φαίνεται στην Σαλαμίνα δεν κυκλοφορούν στους δρόμους οι Δημοτικοί άρχοντες. Αν κυκλοφορούσαν θα έβλεπαν το χάος που επικρατεί στους δρόμους. Ο καθένας παρκάρει οπού τύχη κλείνοντας τους δρόμους με αποτέλεσμα να δημιουργείται έμφραγμα . Κατά κύριο λόγω στην παραλία και στη λεωφόρο Φανερωμένης από Ψαράδικα έως Μπόσκο. Αυτό οφείλεται στην αδιαφορία των αρχών και της αστυνομίας (θέλουν να εξυπηρετήσουν τα μαγαζιά) αλλά και στον ωχαδερφισμό των πολιτών (ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε…..κτλ) .
Επίσης σε όλους τους κάθετους δρόμους από Παλούκια έως Λύκειο των Λ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ / ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ / ΠΑΡΑΛΙΑ η κατάσταση είναι αφόρητη γιατί παρκάρουν Δεξιά και Αριστερά των δρόμων με αποτέλεσμα να μπορεί να περάσει μόνο ένα αμάξι . Εκεί γίνεται ο χαμός όταν μπλέκουν αυτοκίνητα που κινούνται αντίθετα γίνεται το μποτιλιάρισμα του αιώνα κανείς δεν κάνει πίσω με αποτέλεσμα εκνευρισμό στην καλύτερη περίπτωση (Δες τε τους δρόμους γύρο από τον ΚΑΝΑΚΗ κεντρικό
Τελικά πρέπει κάτι να γίνει για όλο αυτό το χάος που στο κάτω κάτω φταίμε και εμείς οι πολίτες με την αδιαφορία μας. Εμείς πάντως προτείνουμε να μονοδρομηθούν όλοι οι κάθετοι δρόμοι στις Λεωφόρους από Παλούκια έως Λύκειο ώστε να αποφεύγεται με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα. Τώρα για τα μαγαζιά (ΠΑΡΑΛΙΑ Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ) ας πάρει τις αποφάσεις του ο Δήμαρχος.
Απο: apopseis-dimari.blogspot.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

AIANTAΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ , Σ.Φ.aias1931

Example
Την Τετάρτη στις 16.30 Θα σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!
Κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους μας για να γίνουμε
ο 12ος παίκτης άλλη μια φορά και να πάρουμε το τόσο σημαντικό τρίποντο!!!
Απο: Σ.Φ.aias1931

Ουζοκατάνυξη, λίγο πριν τα play off........

Πέμπτη βράδυ σε γνωστό ουζερί της παραλίας ο Παναγιώτης Γιαννάκης έτρωγε με παρέα Σαλαμινίων. Ο κόουτς ευγενικός και προσηνής αντάλλαξε χαιρετισμό με τους πελάτες του μαγαζιού. Ειναι σημαντική για το νησί η παρουσία τέτοιων προσωπικοτήτων αφού τα καλά τους λόγια αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση.
........................................
Επιβεβαίωση των φημών.....
Κατά την διάρκεια της περιφοράς του επιταφίου στα Αμπελάκια ο παπάς επιβεβαίωσε την φήμη περί ασθένειας του Δημάρχου Μ. Τραυλού που είχαμε αναρτήσει στις 31 Μαρτίου.
Καθώς ο επιτάφιος σταμάτησε μπροστά από το δημαρχείο, ο παπάς πλησίασε τον δήμαρχο και του ευχήθηκε "σιδερένιος" προτείνοντας του τον σταυρό για να προσκυνήσει.
Το ίδιο ευχόμαστε και εμείς.
Απο: salamina-press

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Το 2006 για επαγγελματικούς λόγους έμεινα για ένα χρόνο σε μια πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ Την εποχή αυτή το πρόβλημα της αποχέτευση στην περιοχή ήταν αρκετά μεγάλο , όπως και στην Σαλαμίνα σήμερα. Βέβαια δεν υπήρχαν νέρα στους δρόμους (αυτά υπάρχουν μόνο σε χώρες της Αφρικής και στη Σαλαμίνα). Η δημοτική αρχή κάποια στιγμή ύστερα από πολλές προσπάθειες ανακοίνωσε ότι ξεκινά το έργο της αποχέτευσης. Ξέρετε τι έγινε , πάνω από επτά συνεργεία ταυτόχρονα άρχισαν να δουλεύουν με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κινηθείς στους δρόμους.
Εδώ στη Σαλαμίνα πριν δεκαπέντε μέρες ανακοινώθηκε από την Δημαρχεία ότι ξεκινά το έργο και μάλιστα για να γιορταστεί το γεγονός ξεκίνησε με μπουφέ. Από ότι έμαθα πολλοί προσήλθαν για να το γιορτάσουν. Τέλος πάντων , εχθές πέρασα μια βόλτα από τα έργα για να δω τι γίνεται και ξέρετε τι είδα ένα τίποτα. Είχαν σκάψει είκοσι μέτρα προφανώς είχαν βάλει και αγωγό και το είχαν κλείσει. Αυτό ήταν πολύ ωραία για άλλη μια φορά στο δούλεμα οι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.
Απο: apopseis-dimari.blogspot.com

Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Έτοιμη η νέα προβλήτα στο Καματερό Σαλαμίνας

ExampleΜετά από μεγάλη καθυστέρηση , επιτέλους λειτουργεί η νέα προβλήτα στο Καματερό Του Δημου Αμπελακίων και που οι κάτοικοι στα Αμπελάκια περίμεναν με ανυπομονησία.
Συγχαρητήρια στους υπευθύνους και να ξέρουν ότι εμείς επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε το σωστό και το ωραίο .
Τώρα πρέπει να διορθώσουνε και την προβλήτα της Φανερωμένης που το κρηπίδωμα σε πολλά σημεία έχει καταρρεύσει και λιμενολόγοι χαρακτηρίζουν άκρως επικίνδυνες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί η πορθμειακή γραμμή και εκτελούνται τα δρομολόγια.
Απο: salamispress

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από salamispress

Καλο Πασχα

Ο Δήμος Σαλαμίνας, η ΔΕΠΑΣ κα η Τοπική Εκκλησία διοργανώνουν την Μεγάλη Πέμπτη θρησκευτικού περιεχομένου εκδήλωση με θέμα: « Η πορεία προς το Γολγοθά». Πρόκειται για αναπαράσταση της πορείας του Ιησού προς τον τόπο του μαρτυρίου Του.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 13.30 από την πλατεία Αλωνίων και θα ακολουθήσει ανάβαση στο λόφο του Προφήτη Ηλία.
Απο: Τσάμη Γεώργιο, εκπρόσωπος τύπου Δήμου Σαλαμίνας

=====================================================================
Κάτω τα χέρια από το Λαμπρανό
Γνωστή οικοδομική-κατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Αττική επιχειρεί να θέσει υπό την ιδιοκτησία της μια από τις καλύτερες φυσικές ομορφιές του νησιού μας στην τοποθεσία «Λαμπρανό» Σαλαμίνας. Οι πληροφορίες μιλάνε για 200 με 250 στρέμματα κι ότι η εταιρία σχεδιάζει να κατασκευάσει στην περιοχή-«φιλέτο» ξενοδοχεία, μαρίνες, γήπεδα και άλλες εγκαταστάσεις.
Απο: PROVO

=====================================================================
Κάτι τρέχει στα Κανάκια
Τι μετράει πιο πολύ; Η επιθυμίες και οι ανάγκες των κατοίκων και παραθεριστών μιας περιοχής ή τα συμφέροντα κάποιων επιχειρηματιών; Σίγουρα το δεύτερο. Ποιος το λέει αυτό; Ο περιφερειάρχης και η κρατική γραφειοκρατία που έδωσε άδεια λειτουργίας σε ιχθυοτροφείο στα Κανάκια . Συγκεκριμένα στη θέση «Φώκα», στον όρμο που βρίσκεται δεξιά από την μεγάλη παραλία στα Κανάκια πρόκειται να εγκατασταθεί ένα ακόμα ιχθυοτροφείο γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σύσσωμων των κατοίκων. Ο τοπικός σύλλογος παρευρέθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σαλαμίνας από το οποίο απέσπασε ψήφισμα που απορρίπτει την δημιουργία ιχθυοτροφείου στη συγκεκριμένη περιοχή. Η ελεύθερη πρόσβαση των κατοίκων και επισκεπτών της Σαλαμίνας στις παραλίες του νησιού για κολύμπι, ψάρεμα, παιχνίδι και απόλαυση της φυσικής ομορφιάς, η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι βλέπετε ευτελή ζητήματα απέναντι στην επιχειρηματικότητα και το κέρδος. Τι σημασία έχει όμως κι αν η άδεια είναι νόμιμη και με τη βούλα του κράτους; Οι κάτοικοι στα Κανάκια είναι αποφασισμένοι να το εμποδίσουν και σε αυτό πρέπει να βρουν ενεργούς συμπαραστάτες όσο δυνατό περισσότερους από εμάς που ζούμε στο νησί…
Απο: PROVO

ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29 Μαρτίου 2008 οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Σαλαμίνας.
Κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν εκλέχτηκαν οι Ζερβάκης Γεώργιος, Βιλλιώτης Ηλίας, Σπαθή Σοφία, Λουκάς Κων/νος, Νάννος Δημήτριος, Καπαραλιώτης Χαράλαμπος και Τσούτσουρας Ηλίας με αναπληρωματικούς τους Φρέρη Ηλία, Παπανικολάου Κων/νο και Κιούση Νικόλαο.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπυρίδων Σοφράς εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους νέους και τις νέες που πήραν μέρος στις διαδικασίες είτε ως υποψήφιοι είτε ως εκλογείς, εύχεται στους εκλεγμένους καλή επιτυχία στο έργο τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου.
Απο: Τσάμη Γεώργιο,εκπρόσωπος τύπου Δήμου Σαλαμίνας

Ετικέτες


Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΩΝ

γράφω, άρα..e-πάρχω!
Σχολιάσετε ότι θέλετε εσείς καταγγελίες, πληροφορίες και ότι πέφτει στην αντίληψή σας κλικ στο <σχόλια> και δημοσιεύστε το , εδώ και τώρα .

Μαχαιρώματα εργαζομένων στο Δήμο Σαλαμίνας

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες -που δεν είναι εύκολο πάντως να διασταυρωθούν αυτήν τη στιγμή- ο «παράνομος» προϊστάμενος της καθαριότητας κ.Μπούτσης κατήγγειλε εργαζόμενο για τεμπελιά και συστηματική αποφυγή εργασίας .
(είπε ο γάιδαρος των πετεινό κεφάλα)
Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση ,
στείλτε περισσότερες πληροφορίες στο e-mail salamispress @ gmail.com
.......................................................................
Περισσότερα
ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Πολλά παράπονα από τους εργαζομένους στον Δήμο Σαλαμίνας, για την άσχημη
συμπεριφορά στους εργαζόμενους, ο υποτιθέμενος προϊστάμενος προφέροντας φωνές ύβρεις προς τα θεία και εκβιασμούς , κρατά περισσότερες ώρες τους 4 ωρίτες από το μειωμένο ωράριο που πρέπει να εργάζονται και τους εκμεταλλεύεται για να φανεί ότι είναι καλός προϊστάμενος στους ανώτερους του .
Στο προηγούμενο τίτλο που δημοσιεύσατε, ο "Παράνομος" προϊστάμενος της καθαριότητας, στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που έγινε στις 16/4/08 που είναι και ο ίδιος μέλος του Δ.Σ. απευθύνθηκε στους οδηγούς, ότι κρύβουν τα οχήματα και τεμπελιάζουν και επειδή οι περισσότεροι οδηγοί ήταν στις εργασίες τους, από τους λίγους που παρευρίσκοντο εκεί, ξεσηκώθηκαν και προήρθε διαπληκτισμός . Του κακοφάνηκε που αναφέρθηκαν στο άτομό του, που βρίσκεται παράνομα στην θέση αυτή .

Υ.Σ. Ξέχασε τα δικά του; Νομίζει πως όλοι είναι σαν αυτόν; Τι προσπαθεί να αποδείξει ότι ήταν δουλευταράς ; ΑΠΛΟΣ ΨΩΦΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ….
Απο: 12345nik

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Camp Bondsteel: το μήλον της έριδος στα σύνορα Κόσσοβου – Σκοπίων

Το Camp Bondsteel καταλαμβάνει εκτάσεις στα εδάφη τόσο του Κοσσυφοπεδίου όσο και της Π.Γ.Δ.Μ., καθότι τα σύνορα των δύο προτεκτοράτων δεν είναι -ακόμη- οριοθετημένα. Άλλωστε, οι Αμερικανοί δεν έλαβαν υπόψη τα σύνορα όταν σχεδίασαν την τεράστια αυτή βάση. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με βάση τους σχεδιασμούς των κρίσιμης σημασίας ενεργειακών δρόμων, που είχαν χαραχτεί πριν από το 1992 στους χάρτες των μεγάλων αμερικανικών εταιρειών και του Πενταγώνου. Στην ουσία, η βάση αυτή καθιστά τις ΗΠΑ ρυθμιστές της διακίνησης ρωσικού πετρελαίου.
Aυτά τα λίγα, για την …κατανόηση της συμπεριφοράς των γειτόνων μας. Περισσότερα θα βρείτε, στο phlou.blogspot.com/2008/04/camp-bondsteel.html , Καλή ανάγνωση.

Δυσοίωνα ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος - Παραμένουν στα ταμεία τα κρατικά κονδύλια

Example Για την προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου, έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων και συσκέψεις επί συσκέψεων με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση φορέων, χωρίς ωστόσο κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Αν και το φετινό καλοκαίρι προοιωνίζεται δύσκολο, λόγω του άνυδρου χειμώνα και των κλιματικών αλλαγών, οι αρμόδιοι φορείς, δασαρχεία, δήμοι και νομαρχίες δεν έχουν λάβει ακόμα από την Πολιτεία τα απαιτούμενα κονδύλια.
Το σκηνικό φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται, salamispress

Κατασχέθηκαν 46 τόνοι ακατάλληλων τροφίμων - Νομαρχία Πειραιά

Παραμονές του Πάσχα, τα αρμόδια κλιμάκια ελέγχου της Νομαρχίας Πειραιά απέτρεψαν να διοχετευτούν στην κατανάλωση συνολικά πάνω από 46 τόνοι προϊόντων φυτικής και ζωικής προέλευσης.
• Στην απαγόρευση εισόδου στην χώρα από το Ε΄ Τελωνείο Πειραιά περίπου 45 τόνων φακής προέλευσης Καναδά, αποθηκευμένων σε δύο κοντέϊνερ, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε κατά την επιτόπια αυτοψία των ελεγκτών, δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στον Κώδικα Υγιεινής Πρακτικής για τη μεταφορά χύμα και ημισυσκευασμένων τροφίμων. Για την υπόθεση ενημερώθηκαν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά.

• Στην κατάσχεση από το κρεοπωλείο του κ. Ζουριδάκη Μιχαήλ, Νικήτα 1-3 & Γούναρη στην δημοτική αγορά του Πειραιά, συνολικά ενός τόνου ακατάλληλων τροφίμων και συγκεκριμένα 500 κιλών κρεατοσυσκευασμάτων (λουκάνικα, γαρδούμπες, σεφταλιές, μπιφτέκια κλπ) και άλλων 500 κιλών διαφόρων τυριών Κρήτης, λόγω έλλειψης σημάνσεων.

ΚΑΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ : 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

Example
Οι πυρόπληκτοι κουράστηκαν να είναι άνθρωποι, οδεύουν για τα νεκροταφεία, αφού τα σώματα καταβλήθηκαν, οι ταυτότητες εκμηδενίστηκαν. Απόλυτος κυρίαρχος στα καμένα χωριά είναι η απάθεια του κράτους και ο φρενιασμένος νεοφιλελευθερισμός. Η νοσταλγία της ανθρώπινης συμπαράστασης παραμένει όνειρο απατηλό. Ο καινόδοξος, φρικαλέος και ανεγκέφαλος κρατικός παρεμβατισμός, γίνεται αποκρουστικός. Τι κι αν βομβαρδίζεται η κυβέρνηση από φωτογραφίες, δελτία ειδήσεων, ραδιοφωνικά σχόλια, τραγικές εικόνες της τηλεόρασης, τι κι αν διατυμπανίζετε το δράμα των χιλιάδων πυρόπληκτων της Ηλείας ….κανείς πλέον δεν ακούει, όσο και να επισημαίνεται η πολιτική και ανθρώπινη χροιά του προβλήματος.
Απο: kamena.blogspot.com

Αίας Σαλαμίνας - Διαγόρας 1 - 1

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας .
ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ
Στους παίχτες μας που έδωσαν τα πάντα για την νίκη, στον προπονητή μας που παραμένει αηττητος(πλην Ηλιούπολης)για 5 αγωνες!
Μπράβο και σε όλους εμάς που δημιουργήσαμε φανταστική ατμόσφαιρα!!!
Απο: aias1931livescores.blogspot.com




video



Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

H κατάντια της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης

Example
Σήμερα σε όλα τα Μ.Μ.Ε του κόσμου γίνεται αναφορά σε αυτή την πορεία !!!!
Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το θάψιμο από τα ΜΜΕ, μιας διαδήλωσεις 20.000-30.000 ανθρώπων που παρέλυσε για 5 ώρες το κέντρο της Αθήνας από φιλάθλους.
Αλλά το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι ποδοσφαιρικό, αλλά βαθιά κοινωνικοπολιτικό και δείχνει σε τι σήψη έχει φτάσει η Ελληνική δημοσιογραφία και τηλεόραση !

Ετικέτες


Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Bρέθηκαν τα πρώτα αρχαία ευρήματα στην περιοχή Νέα Σαλαμίνα - Τσάμη

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στην διαρκια εργασιών για την αποχέτευση, στην οδό Γ. Παπανδρέου (περιοχή Νέα Σαλαμίνα- Τσάμη) το εκσκαφτικό μηχάνημα «χτύπησε» πάνω σε αρχαίο τάφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο Salamina-Press.

Ετικέτες


Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.Σ. ???

Πληροφορίες λένε πως έχει να εμφανιστεί στα γραφεία ένα μήνα , εν όψη της έκθεσης (Τουριστικό Πανόραμα) που συμμετέχει ο Δήμος Σαλαμίνας .
Πρώτα ο Διευθυντής και τώρα η Πρόεδρος , «Βαριά η Καρέκλα» της ΔΕΠΑΣ.

Hλιούπολη - Αίας Σαλαμίνας 3 - 0

Ο Αίας βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας τον Διαγόρα.

5×5 - Ποδοσφαιρο Σαλας - Σαλαμινα

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η είδηση της απομάκρυνσης του Νίκου Πετρίτση για τους παίκτες της Σαλαμίνας. Ο αρχηγός Βύρωνας Σίμου δήλωσε: «Σίγουρα δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη. Ακόμα δεν μας έχουν ενημερώσει επίσημα από την διοίκηση». Σχετικά με το αν η αποχώρηση του μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας, οδηγήσει και σε αποχώρηση πρωτοκλασσάτων παικτών από την Σαλαμίνα, ο Σίμου παρουσιάστηκε αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο: «Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. Αν γίνει, θα είναι στα πλαίσια κάποιας μεταγραφής. Όχι για τον παραπάνω λόγο», κατέληξε.

Απο: Γιαννης Κ.

Ετικέτες


Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΛΕΥ

Μεγάλη Νίκη του ΤΕΛΑΜΩΝΑ στην Γλυφάδα μέσα στην Έδρα της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ομάδας της ΕΥΡΥΑΛΗΣ . Με τη Νίκη αυτή ο ΤΕΛΑΜΩΝ πέρασε στην Κορυφή της Βαθμολογίας ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ με 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ( δεύτερη η ΕΥΡΥΑΛΗ με 8 Βαθμούς ) και με τέσσερις ΝΙΚΕΣ στις τέσσερις Πρώτες Αγωνιστικές διεκδικεί την άνοδο στην Α’ Κατηγορία .
Aπο: salamina.gr

Ετικέτες


Αποχέτευση Σαλαμίνας , μέρος 2ον

Στην οδό Γ. Παπανδρέου (περιοχή Νέα Σαλαμίνα- Τσάμη) γίνονται ετοιμασίες για τα εγκαίνια του έργου της αποχέτευσης ,ελπίζουμε να τους αγιάσει καλά ο Παπάς και να μην έχουμε πάλι καθυστερήσεις .
Μάθαμε και ότι η εταιρία (ΓΗΓΕΡΤΟΝ ΑΕ)που υπέγραψε την σύμβαση του έργου, ξαφνικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να συνάψει κοινοπραξία με την δεύτερη εταιρία του ιδίου διαγωνισμού, εμείς παρακολουθούμε την κοινοπραξία 70% ΓΗΓΕΡΤΟΝ και 30% ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και θα ενημερώνουμε .
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να επισημάνουμε την έλλειψη ομβριων φρεατίων στους δρόμους που είδη έχει τελειώσει το έργο του αποχετευτικού δικτύου στα Παλούκια , και ερωτούμε τους υπευθύνους , υπάρχει πρόβλεψη για φρεάτια oμβριων υδάτων ;;;

Ετικέτες ,


Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Ναός της Παναγίας της Ιμβριώτισσας στα Αμπελάκια Σαλαμίνας

Το πρώτο μοναστήρι που υπάγεται στην άμεση δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου απέκτησε ύστερα από 150 ολόκληρα χρόνια η Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης στη λεγομένη Παλαιά Ελλάδα, δηλαδή στις περιοχές της χώρας που απελευθερώθηκαν πριν από το 1912, με απόφαση που έλαβε ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνας κ. Βαρθολομαίος. Πρόκειται για τη Μονή Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων και τον Ναό της Παναγίας της Ιμβριωτίσσης στη Σαλαμίνα. Η απόφαση ελήφθη στις 13 Αυγούστου 2007 και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ελληνικής Κυβερνήσεως (ΦΕΚ: 2476) στις 31 Δεκεμβρίου 2007 επί Αρχιεπισκοπίας Χριστοδούλου.

Προϋπολογισμός της Νομαρχίας Πειραιά για το 2008

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά στον προϋπολογισμό της Νομαρχίας εντάσσονται σημαντικές δράσεις και παρεμβάσεις σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού. Ειδικότερα, 2,3εκ.€ διατίθενται για την κατασκευή Πολιτιστικού Πολυκέντρου στο Πέραμα και για την κατασκευή Βιβλιοθήκης στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.
630.000 € για δύο έργα κατασκευής χλοοτάπητα σε γήπεδα της Νίκαιας και για την περίφραξη γηπέδου στη Σαλαμίνα, που έρχονται να προστεθούν στα 3 εκ.€ που έχουν ήδη διατεθεί για αθλητικές παρεμβάσεις.
Εξίσου σημαντικά είναι και τα υπόλοιπα νέα έργα που εντάσσονται στον προϋπολογισμό του 2008 και αφορούν στη βελτίωση, αναβάθμιση των υπαρχόντων υποδομών, όπως είναι η οδοποιία, οι
λιμενικές και άλλες κτιριακές υποδομές, στην αντιπλημμυρική προστασία, στη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής. Πρόκειται για 27 έργα και μελέτες 10εκ.€, που Θα πραγματοποιηθούν στον Πειραιά, στον Κορυδαλλό, στη Σαλαμίνα, στα Αμπελάκια, στα Κύθηρα, στα Αντικύθηρα.
Εμείς περιμένουμε αυτά που μας υποσχεθήκατε

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

“Ο άνθρωπος που κέρδισε τη ζωή” στη Σαλαμίνα

Ο δήμαρχος κ. Σπύρος Σοφράς και η ΔΕΠΑΣ διοργανώνουν προς τιμήν του δημοσιογράφου ειδικευμένου σε θέματα ΑμΕΑ-στιχουργού Κώστα Βλουτή,ειδική βραδιά αφιερωμένη στα 30 χρόνια προσφοράς του, αλλά και στις προσπάθειές του να γίνουν γνωστοί οι Παραολυμπιακοί Αγώνες.
Για τον Κώστα έχουν κληθεί να μιλήσουν οι: Κώστας Καρράς, τ. Βουλευτής-ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής, τραγουδιστής, Άννα Βερούλη, τ. Πρωταθλήτρια ακοντισμού Ευρώπης, Στέλιος Μηγιάκης, ολυμπιονίκης ελληνορωμαϊκής πάλης (Μόσχα 1980), Χρήστος Ταμπαξής, τρεις φορές παραολυμπιονίκης κολύμβησης (Αθήνα 2004) και Ιωάννα Καρυοφύλλη, τ. Γενική Διευθύντρια Παραολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η ¨Σταρ Ελλάς 1993¨, Χριστίνα Μανούση. Ειδικά για τον Κώστα, θα έρθει από την Ελβετία στην Ελλάδα η Λουΐζα Κονέ για να ερμηνεύσει τραγούδια του.
θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Δημήτρης Μπόγρης», του Δημαρχιακού Μεγάρου, την Τρίτη, 8 Απριλίου 2008 και ώρα 8 το βράδυ.
Απο: Ιωνικό Θέατρο

Ετικέτες


Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Γεννήτρια ρεύματος που χρησιμοποιεί νερό !!!!!

Ναι, τα fuel cells είναι πλέον πραγματικότητα! Υποδεχθείτε το HydroPak!
Πολλοί έλεγαν ότι θα περάσουν χρόνια μέχρι να δούμε κάποια τέτοια υλοποίηση στην αγορά. Και όμως σήμερα πλέον μπορείτε να αγοράσετε (μέχρι το τέλος του 2008 τουλάχιστον) μια γεννήτρια ρεύματος που χρησιμοποιεί νερό για να παράγει ρεύμα.
Το HydroPak ενσωματώνει ένα cartridge (το οποίο αντικαθίσταται) που περιέχει τον καταλύτη για την μετατροπή του νερού σε υδρογόνο. Η μέγιστη παραγωγή ανά cartridge είναι 270Wh , το οποίο δεν είναι πολύ, αλλά είναι αρκετό για να γεμίσετε την μπαταρία ενός Laptop τουλάχιστον 8-10 φορές. Το cartridge έχει μια ορισμένη διάρκεια ζωής (μέχρι να εξαντληθεί ο καταλύτης) και μετά πρέπει να αγοράσετε νέο. Η εταιρεία εκτιμά ότι η τιμή ανά cartridge θα είναι 12-13€.
Αν και δεν είναι τίποτα πανίσχυρο, δεν παύει να είναι το πρώτο εμπορικό και λειτουργικό fuel cell στον κόσμο!
Η τιμή του είναι 255€ περίπου.

Απο:Δημητρης Σαλαμινα

Ετικέτες


Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Στόχος μας είναι η ενημέρωση του πολίτη της Σαλαμίνας

Και καλούμε εσάς και όλους τους blogger στην Σαλαμίνα να ενωθούν και εκτός από το blog τους να στέλνουν αναρτήσεις στο salamispress για να υπάρχει ένας ενιαίος τόπος ενημέρωσης για τους πολίτες της Σαλαμίνας .
Ο στόχος μας είναι ο ενημερωμένος πολίτης και εφόσον τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με την Σαλαμίνα εκτός και υπάρχει νεκρός, εμείς θα ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας με θέματα της καθημερινότητας και καθημερινά, επίσης θα συνεχίσουμε να στέλνουμε της αναρτήσεις που αφορούν των κάθε φορέα στα e-mail του φορέα .
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας χωρίς κομματικό χρώμα και χωρίς το βάρος της Διαφήμισης .
Είμαστε blogger όχι δημοσιογράφοι , και περιμένουμε της αναρτήσεις σας .

Ετικέτες


Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Προσοχή : Ληστεία έξω από Τράπεζα της Σαλαμίνας

Εθνική Τράπεζα Σαλαμίνος , πρωί της τέταρτης βγαίνοντας από την τράπεζα μια κυρία που μόλις είχε κάνει ανάληψη, βλέπει το λάστιχο του αυτοκινήτου της πλάκα, ένας κύριος προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει, και αυτός της έκλεψε την τσάντα με τα χρήματα που μόλις είχε κάνει ανάληψη .
Προσοχή λοιπών, γιατί από ότι πληροφορήθηκα από την τράπεζα, είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό σε διάστημα σαράντα ημερών .

Από :papnik

Ετικέτες


ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έφερε ανακατατάξεις η νίκη της Σαλαμίνας στο Ποδόσφαιρο Σάλας
Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για να πάρει η Σαλαμίνα ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Οι νησιώτες, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, κέρδισαν μέσα στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής την Ολυμπιάδα με 7-4.

Σαλαμίνα: Μπούτσης, Σίμου, Ράμφος Κ., Παπαδημητρίου Π., Παπαδημητρίου Γ., Μερτύρης, Καρνέσης, Τσιλιβίγκος, Μαγιάτης, Αντωνέας
......................................
24 /03 /2008 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΧΑ HANDBALL
Συνεχίσθηκαν τα Πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ με αγώνες σε όλες τις κατηγορίες.
Διεξήχθηκαν δύο εξ‘αναβολής αγώνες για το πρωτάθλημα των Ανδρών με τα ακόλουθα αποτελέσματα :
Α.Ο ΤΕΛΑΜΩΝ - Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ : 22-23
Γ.Σ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Γ.Σ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : 25-33
......................................
Αστέρας Ρεθύμνου - Αίας Σαλαμίνας 1-1
Σε μία δύσκολη έδρα η ομάδα μας κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από τον γηπεδούχο
Αστέρα Ρεθύμνου με σκορ 1-1.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0
Μεγάλη νίκη επί της Παναχαϊκής πέτυχε η ομάδα μας με 1-0. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαύτο τους υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους και την ένθερμη υποστήριξη 1000 περίπου φιλάθλων.

περισσοτερα στο: aiassalaminas.blogspot.com

Ετικέτες


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress