Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Μαχαιρώματα εργαζομένων στο Δήμο Σαλαμίνας

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες -που δεν είναι εύκολο πάντως να διασταυρωθούν αυτήν τη στιγμή- ο «παράνομος» προϊστάμενος της καθαριότητας κ.Μπούτσης κατήγγειλε εργαζόμενο για τεμπελιά και συστηματική αποφυγή εργασίας .
(είπε ο γάιδαρος των πετεινό κεφάλα)
Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση ,
στείλτε περισσότερες πληροφορίες στο e-mail salamispress @ gmail.com
.......................................................................
Περισσότερα
ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Πολλά παράπονα από τους εργαζομένους στον Δήμο Σαλαμίνας, για την άσχημη
συμπεριφορά στους εργαζόμενους, ο υποτιθέμενος προϊστάμενος προφέροντας φωνές ύβρεις προς τα θεία και εκβιασμούς , κρατά περισσότερες ώρες τους 4 ωρίτες από το μειωμένο ωράριο που πρέπει να εργάζονται και τους εκμεταλλεύεται για να φανεί ότι είναι καλός προϊστάμενος στους ανώτερους του .
Στο προηγούμενο τίτλο που δημοσιεύσατε, ο "Παράνομος" προϊστάμενος της καθαριότητας, στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που έγινε στις 16/4/08 που είναι και ο ίδιος μέλος του Δ.Σ. απευθύνθηκε στους οδηγούς, ότι κρύβουν τα οχήματα και τεμπελιάζουν και επειδή οι περισσότεροι οδηγοί ήταν στις εργασίες τους, από τους λίγους που παρευρίσκοντο εκεί, ξεσηκώθηκαν και προήρθε διαπληκτισμός . Του κακοφάνηκε που αναφέρθηκαν στο άτομό του, που βρίσκεται παράνομα στην θέση αυτή .

Υ.Σ. Ξέχασε τα δικά του; Νομίζει πως όλοι είναι σαν αυτόν; Τι προσπαθεί να αποδείξει ότι ήταν δουλευταράς ; ΑΠΛΟΣ ΨΩΦΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ….
Απο: 12345nik

Σχόλια:
Καθόλου φιλότιμο. Έχουν πάνω από 20 μέρες να περάσουν να πάρουν τα απορρίμματα και τα κλαδιά που είναι έξω από τους κάδους στην Λ. Ειρήνης κατσούλι που έχουν γίνει βουνό και μας έχει φάει η βρώμα ειδικά τώρα που έχει ανέβει η θερμοκρασία.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress