Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από salamispress

Καλο Πασχα

Ο Δήμος Σαλαμίνας, η ΔΕΠΑΣ κα η Τοπική Εκκλησία διοργανώνουν την Μεγάλη Πέμπτη θρησκευτικού περιεχομένου εκδήλωση με θέμα: « Η πορεία προς το Γολγοθά». Πρόκειται για αναπαράσταση της πορείας του Ιησού προς τον τόπο του μαρτυρίου Του.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 13.30 από την πλατεία Αλωνίων και θα ακολουθήσει ανάβαση στο λόφο του Προφήτη Ηλία.
Απο: Τσάμη Γεώργιο, εκπρόσωπος τύπου Δήμου Σαλαμίνας

=====================================================================
Κάτω τα χέρια από το Λαμπρανό
Γνωστή οικοδομική-κατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Αττική επιχειρεί να θέσει υπό την ιδιοκτησία της μια από τις καλύτερες φυσικές ομορφιές του νησιού μας στην τοποθεσία «Λαμπρανό» Σαλαμίνας. Οι πληροφορίες μιλάνε για 200 με 250 στρέμματα κι ότι η εταιρία σχεδιάζει να κατασκευάσει στην περιοχή-«φιλέτο» ξενοδοχεία, μαρίνες, γήπεδα και άλλες εγκαταστάσεις.
Απο: PROVO

=====================================================================
Κάτι τρέχει στα Κανάκια
Τι μετράει πιο πολύ; Η επιθυμίες και οι ανάγκες των κατοίκων και παραθεριστών μιας περιοχής ή τα συμφέροντα κάποιων επιχειρηματιών; Σίγουρα το δεύτερο. Ποιος το λέει αυτό; Ο περιφερειάρχης και η κρατική γραφειοκρατία που έδωσε άδεια λειτουργίας σε ιχθυοτροφείο στα Κανάκια . Συγκεκριμένα στη θέση «Φώκα», στον όρμο που βρίσκεται δεξιά από την μεγάλη παραλία στα Κανάκια πρόκειται να εγκατασταθεί ένα ακόμα ιχθυοτροφείο γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σύσσωμων των κατοίκων. Ο τοπικός σύλλογος παρευρέθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σαλαμίνας από το οποίο απέσπασε ψήφισμα που απορρίπτει την δημιουργία ιχθυοτροφείου στη συγκεκριμένη περιοχή. Η ελεύθερη πρόσβαση των κατοίκων και επισκεπτών της Σαλαμίνας στις παραλίες του νησιού για κολύμπι, ψάρεμα, παιχνίδι και απόλαυση της φυσικής ομορφιάς, η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι βλέπετε ευτελή ζητήματα απέναντι στην επιχειρηματικότητα και το κέρδος. Τι σημασία έχει όμως κι αν η άδεια είναι νόμιμη και με τη βούλα του κράτους; Οι κάτοικοι στα Κανάκια είναι αποφασισμένοι να το εμποδίσουν και σε αυτό πρέπει να βρουν ενεργούς συμπαραστάτες όσο δυνατό περισσότερους από εμάς που ζούμε στο νησί…
Απο: PROVO

Σχόλια:
Καλο Πασχα να εχουμε!!!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress