Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Από ότι φαίνεται στην Σαλαμίνα δεν κυκλοφορούν στους δρόμους οι Δημοτικοί άρχοντες. Αν κυκλοφορούσαν θα έβλεπαν το χάος που επικρατεί στους δρόμους. Ο καθένας παρκάρει οπού τύχη κλείνοντας τους δρόμους με αποτέλεσμα να δημιουργείται έμφραγμα . Κατά κύριο λόγω στην παραλία και στη λεωφόρο Φανερωμένης από Ψαράδικα έως Μπόσκο. Αυτό οφείλεται στην αδιαφορία των αρχών και της αστυνομίας (θέλουν να εξυπηρετήσουν τα μαγαζιά) αλλά και στον ωχαδερφισμό των πολιτών (ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε…..κτλ) .
Επίσης σε όλους τους κάθετους δρόμους από Παλούκια έως Λύκειο των Λ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ / ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ / ΠΑΡΑΛΙΑ η κατάσταση είναι αφόρητη γιατί παρκάρουν Δεξιά και Αριστερά των δρόμων με αποτέλεσμα να μπορεί να περάσει μόνο ένα αμάξι . Εκεί γίνεται ο χαμός όταν μπλέκουν αυτοκίνητα που κινούνται αντίθετα γίνεται το μποτιλιάρισμα του αιώνα κανείς δεν κάνει πίσω με αποτέλεσμα εκνευρισμό στην καλύτερη περίπτωση (Δες τε τους δρόμους γύρο από τον ΚΑΝΑΚΗ κεντρικό
Τελικά πρέπει κάτι να γίνει για όλο αυτό το χάος που στο κάτω κάτω φταίμε και εμείς οι πολίτες με την αδιαφορία μας. Εμείς πάντως προτείνουμε να μονοδρομηθούν όλοι οι κάθετοι δρόμοι στις Λεωφόρους από Παλούκια έως Λύκειο ώστε να αποφεύγεται με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα. Τώρα για τα μαγαζιά (ΠΑΡΑΛΙΑ Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ) ας πάρει τις αποφάσεις του ο Δήμαρχος.
Απο: apopseis-dimari.blogspot.com

Σχόλια:
ΕΜΒΟΛΙΜΩΣ, ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ..... ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 300.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ (ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ)
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ΕΤΙΑΣ;
ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ;
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΟΤΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ (ΧΡΟΝΙΚΑ) ΑΙΣΘΗΤΑ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ (ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ).ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!
-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
-ΑΞΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ. ΑΣ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
-ΠΑΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ.
ΩΣ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ (ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΓΟΡΓΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.... ΛΕΕΙ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΦΘΑΛΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΜΠΟ...
ΜΕ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ,
ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress