Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Oι σελίδες του salamina.gr μεταφερθήκαν στην διεύθυνση www.salamina-online.com

Μετά την λήξη της εννιάχρονης εθελοντικής μου συνεργασίας με τον Δήμο Σαλαμίνας ως διαχειριστής του Διαδικτυακού Κόμβου www.salamina.gr σας ενημερώνω ότι οι σελίδες μεταφερθήκαν στην διεύθυνση www.salamina-online.com .

Σας δηλώνω επίσης ότι εγώ θα συνεχίσω την παρουσίαση του Νησιού μας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και καλώ εσάς και τους φορείς της Σαλαμίνας να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή προς όφελος του Νησιού μας .

Όπως αναφέρω και στο μήνυμα μου στην κεντρική σελίδα του salamina-online.com τα αρχεία , κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών, και γενικά κάθε είδους αρχείων που δημοσιεύονται ή θα δημοσιευτούν στο salamina-online.com αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΕΛΗΣ
WEB MASTER , ICT SPECIALIST.

Σύμβουλος Υποστήριξης & Καθοδήγησης ,
του Ιδρύματος Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά
Πρόγραμμα "ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ"
http://www.go-online.gr/goonline/regional/region.html?nomoi_cat_id=904

Σχόλια:
Μπράβω ρε φιλαράκι . έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτο πρέπει να ειναι το επίσημο site και στους 2 Δημους.
 
synxaritiria gia tin apofasi soy ayti na dimosieyseis tin ergasia soy toson xronwn se nea diey8ynsi gia na mporoyme na enimeronwmaste grigora kai swsta opws tosa xronia.
elpizoyme na exeis kai tin synergasia apo toys filoys poy diaxeirizontai kai ta mplogg me antalages eidisewn kai diaforwn stoixeiwn gia na exoyme tin kaliteri enimerwtita synolika kai apo ta mplogg kai apo esena .
Gi ayto to erimo nisi poy to exoyn ypotimisei polloi kai synexizoyn na to ypotimoyn.
Elpizw an 8eloyn kai oi filoi twn mplogg na se perasoyn sta ling gia syntomi prosvasi opws exoyn kanei kai me alloys filoys poy exoyn dimioyrgisei selides poy anaferontai stin SALAMINA.
 
ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΤΕΛΗ. ΜΠΡΑΒΩ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?
 
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΕΛΗ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΜΩΣ Η SINGULAR LOGIC ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟ ΜΠΑΞΙΣΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΧΕΖΟΥΝΕ ΟΛΑ.
 
ΑΠΟΡΙΑ: ΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΟΥΤΕΛΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑΥΜΑ; ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΟΛΗ Η ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΑ "ΕΝ ΔΗΜΩ" ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΤΟΣΟ ΔΑ, ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
 
ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΜΕΝΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΕΛΗΣ ΜΠΑΞΙΣΙ ΓΙΟΚ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΞΙΣΙ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΜΠΑΚΑΟΥΚΕΣ.
 
Όντως φίλοι μου, το μπαξίσι είναι πολύ μεγάλο: 530.000,00 Ευρώ θα πάρει ο Δήμος και από αυτά ένα μέρος θα τα πάρει η εταιρία, η οποία έφτιαξε τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου, με κλεμένα κείμενα από την ιστοσελίδα που είχε φτιάξει ο Γιώργος Κούτελης, εδώ και μια δεκαετία, "τσάμπα", παρακαλώ.
Αγαπητέ, Γιώργο, επειδή το μπαξίσι, όπως ξέρεις και εσύ είναι πολύ μεγάλο, πρέπει να διεκδικήσεις τα πνευματικά σου δικαιώματα. Μην αφήσεις με την δική σου δουλειά να καρπωθούν τα χρήματα. Πρέπει να κάτσουν να δουλέψουν, όπως κάθησες και εσύ τόσα χρόνια, και μάλιστα αφιλοκερδώς.
Κε, Δήμαρχε, εσύ τι λές για όλα αυτά; Γιατί κωφεύεις;
Τώρα, θα μου πείτε, τα έτοιμα (τα κλεψιμέϊκα) είναι πιο καλά.
Γιώργο, προχώρα, είμαστε μαζί σου.
 
ΚΥΡΙΕ, ΚΟΥΤΕΛΗ ΜΑΘΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΎΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΜΦΥΤΟ, ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΟΡΥ.
 
ολα εκτος δημαρχιακής επιτροπής και δημοτικου συμβουλίου. κατάλαβες γιώργο, μόνο το μπαξίσι μόνο αυτό.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress