Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ !!!

Δεν υπάρχει καλύτερο από μια πολιτική ανάλυση επιπέδου, με ειδικούς αναλυτές, γνώστες του αντικειμένου με επιχειρήματα γραμμένο με τρόπο που να δείχνει σεβασμό στον πολίτη. Τέτοιες αναλύσεις απαιτούνται και απαιτούνται ιδιαίτερα
ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Όταν ένας δήμαρχος κάνει δηλώσεις στις εφημρίδες τις τοπικές απευθυνόμενος στους συμπολίτες του που ζητούν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και αντί για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ τότε αυτό είναι μικρότητα και μικροπρέπεια που προσβάλει τη νοημοσύνη τους. Κύριε δήμαρχε σε επίσημη δήλωση σας στο τοπικό τύπο με τίτλο Τι είχες Γιάννη τι’ χα πάντα, αναφερόμενος σε πρώην Σύμβουλο σας δεν απαντάτε στα προβλήματα που σας θέτει ως οφείλετε. Απαντάτε με τις λέξεις έφυγε, σαμποτάρισε, πήδηξε από το πλοίο, απεμπόλησε το ηθικό-αξιακό πλαίσιο κλπ.

Κύριε δήμαρχε απαντήστε στα προβλήματα που σας θέτει και σας εμφανίζουν αναξιόπιστο τώρα αμέσως .
Ισχύει ότι:
1) Ο διαγωνισμός της αποχέτευσης ήταν ένας μη γόνιμος διαγωνισμός με έκπτωση 1%, ότι έγινε ημέρα απεργίας που ενώ ο πρόεδρος απεργούσε υπέγραψε αυτή τη συμφωνία παράνομα; Ότι υπήρχε ένας μειοδότης με άλλη μελέτη από αυτή που είχε κατατεθεί στην ΕΥΔΑΠ;
2)Ο διαγωνισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού είχε την ίδια τύχη με αυτόν της αποχέτευσης δηλαδή με έκπτωση 1% και με έναν μειοδότη;
3) Ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό μηχανοργάνωσης είχε και αυτός την ίδια τύχη μη γόνιμος με έκπτωση 1% και με έναν μειοδότη;
4) Ο διαγωνισμός της διαφήμισης της αποχέτευσης έγινε με έναν μειοδότη γιατί οι άλλοι δεν είχαν τις προϋποθέσεις , ενώ έπρεπε να ξαναγίνει ο διαγωνισμός, με έκπτωση 1%;
5) Ο Δήμαρχος παίρνει τρεις μισθούς;
6) Οι Σύμβουλοι του Δημάρχου δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, άλλα πάρθηκαν με κομματικά κριτήρια; Και πληρώνονται με μεγάλους μισθούς που επιβαρύνουν το Δήμο;
7) Δεν έχει ανακοινωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η εργασιακή σχέση και ο μισθός του υπεύθυνου τύπου;
8) Έχετε κάνει τσιφλίκι δικό σας την αίθουσα Μπόγρη και τη παραχωρείτε επιλεκτικά στους αρεστούς;
8) Οι απ’ ευθείας αναθέσεις έχουν δοθεί σε ημέτερους, χωρίς καμία έκπτωση; Και άλλα πολλά που σας καταλογίζει ο κύριος αυτός;

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ποιος έχει ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ.
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
Πρεπει να εχεις μεγαλη φαγουρα να ξαναβγει ο Λαλακης....
Αυτο το δρομο που συνδεει Αμπελακια-Σεληνια στη παραλλια του ''Αρχαιου λιμενα'' (οθεος να τον κανει) ο Τραυλος ποτε θα τον φτιαξει; Φτιαχνει κατι παραδρομους απ οτι βλεπω για να εξυπηρετησει ενα δυο σπιτια. Απο το δρομο που ανεφερα περνανε το καλοκαιρι χιλιαδες αυτοκινητα που αφηνουν πολλες χιλιαδες ευρω στα Σεληνια. Ετσι δεν ειναι δημαρχε; Αλλα ποιος χ..στηκε. Κατα τ αλλα παρουσιαζεται σαν εργο αυτη η κακογουστια των φοινικων-σκουπιδοφαγων! Πρεπει να στοιχισαν πολλα. Τοσο ζορι υπηρχε;Να δουμε τι απολογισμο θα κανειοταν ερθει η ωρα!
 
geia soy ypeyuhne typoy toy tsabarh aksios o misuos soy.
 
ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΡΘΡΟ ΑΡΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.
 
Τι είχες Γιάννη; τι είχα πάντα
 
ase re 02.02 na perasei ligi ora ti xanagrafeis 02.05 karfothikes.i nomizeis oti stis dyo ta xaramata asxolite kai alos sto blog?
 
ΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
esy re hlia den efages to syko gi ayto gaygizeis?an etroges kai esy to syko?tote toympeki psilokomeno hlia etsi?
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
9 σημεια και ολα με ερωτηματικα στο τελος, απο ανωνυμο παλι. Γιατι? Μηπως εχουμε δικτατορια και δεν το ειχα καταλαβει?
Απαγορευεται ενας επωνυμος πολιτης να κανει ερωτηματα?
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΗ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
 
ΤΑΚΗ-ΤΑΚΑΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΠΡΩΤΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΝΑΣ ΚΑΛΟΣ.
Η,Ο ΚΡΙΤΗΣ
 
Αφήστε αμέσως το Σοφρά απο το στόμα σας, ειναι Κύριος,οικογενειάρχης,καλό παιδί, αγωνιστής και ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ.!!!!!
 
Ποια χρωματα και κομματα?

Ιδεολογικα ειμα δεξιος. Κομμα? χμμ, μετα τις φοροαρπαγες της ΝΔ δεν ξερω, θα δουμε.

Οσο για τους τοπικους δημαρχους και τα γυρω-γυρω δεν εχω ουτε ιδεα τι διολο κομμα ειναι ο καθενας τους, και ουτε με νοιαζει. Η ερωτηση που εκανα πιο πανω ειναι συγκεκριμενη και θα βαλω και λιγο εχτρα τωρα... ρε μπας και στη Σαλαμινα εχουμε καμμια Μαφια, ή Καμόρα, και φοβαται ο κοσμος να βαλει ενα ονομα στα ερωτηματα του?

Λεμε τωρα... Ρωταω!
 
τακάκη και συ ανώνυμος βγαίνεις γιατί αν βγείς επώνυμος θα σε τραβάνε στα δικαστήρια και ας έχεις δίκιο, περίπτωση σοφρά παναγιώτη. κατάλαβες τι γίνεται με αυτούς που έχουν τζάμπα πέντε δικηγόρους, δεν τους νοιάζει δίκες κάνουνε και αξιώνουνε. άσε τώρα τ' αλλα , αυτοί είναι πιο κουκουλοφόροι απο τους κουκουλοφόρους.
 
Μα δεν κατηγορησα κανενα εγω, γιατι να με τραβανε, αλλα ουτε και ο συντακτης αυτου του αρθρου κατηγορησε, απλα ρωταει ρε παιδια, τα ερωτηματικα που λεγαμε? Απλα νομιζω οτι οταν ειναι επωνυμα εχουν μεγαλυτερο βαρος!

Αν και οταν εχω να πω κατι σοβαρο θα δειτε και το ονομα μου, μεχρι τοτε... με κυνηγαει το FBI... ;)
 
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Η ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (πχ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ.
 
Σορυ ρε παιδιά, αλλά ένας άνθρωπος που δεν έχει τη στοιχειώδη πυγμή να υπογράψει κάποιες λογικές πολιτικές απορίες του δεν μπορεί να θεωρεί ότι αυτό που κάνει λέγεται πολιτική αντιπαράθεση!! Αλλά φαίνεται ότι όσοι προσπαθούν να κάνουν κριτική σε οποιαδήποτε εξουσία διακατέχονται από ύφος και αλαζονεία παρόμοια με αυτών που μέμφονται. ΠΣ
 
αν δεν τοχεις καταλάβει είναι μομφή σε αυτή τη δημοτική αρχή που δεν έχει δείξει την κατάλληλη τόλμη να διευκρινήσει τι ακριβώς συμβαίνει. κρίμα το όπου τολμούν οι αετοί, ουτε μπεκάτσες δεν είναι, μάλλον κότες.
 
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΨΕΤΙΕΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!
 
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ.
 
ΠΡΟΣ ΠΣ: ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΕΡΙΜΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ (ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ). ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΦΡΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΦΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΑΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΟΎΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ.
 
Καλά το είπες, όταν προσπαθείς ανώνυμα μέσω των blogs να πάρεις απάντηση σε τέτοια ζητήματα, τότε τελικά όλο το εγχείρημα μοιάζει με μανέστρα! Στο εξηγώ ξανά, τα ερωτήματα είναι σοβαρά και χρήζουν αντίστοιχης απάντησης αλλά το ύφος που χρησιμοποιείται και η λανθασμένη αντίληψη ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος αντιπαράθεσης, στο τέλος ακυρώνει τις ερωτήσεις! ΠΣ
 
ΠΣ: Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΉ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΖΕΙ ΒΟΉΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΟΧΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ. ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ, ΛΕΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΝΑ ΜΑΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
 
Υποδείξεις από έναν άξεστο και αγράμματο δεν δέχομαι. Το υφάκι σου αλλού, ούτε σε εξύβρισα ούτε σε ειρωνεύτηκα αλλά αυτό το θεώρησες εσύ αδυναμία. Μου έμαθες και έναν όρο της ψυχολογίας και μας έγινες και Φρόυντ παναθεμά σε!!
 
Όταν ένας γράφει ανώνυμα και θέτει "ερωτήματα", έχοντας την απαίτηση να λάβει απαντήσεις από ένα επώνυμο, είναι σαν να αγοράζει δαχτυλίδι μπριγιάν από Πακιστανό στην οδό Αθηνάς και να ζητάει πιστοποιητικό γνησιότητας. Καλή τύχη!
 
ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΑΛΑΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ¨ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ¨ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΥΔΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΚΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΓΚΙΝΑΝΙ.
 
αμα μπορουσε θα βγαινε μόνος του ο γιώργος με την ταυτοτητά του, αλλά αυτά που να τα κάνει τρέμει τον ίσκιο του. χρησιμοποιεί τα λόγια του καφενείου που τουμαθε ο μπίλης και τον έχει στο ζυγό. ουτε γνώση έχει, ούτε μυαλό, ούτε τόλμη χρόνια ετσι ο ατιμος. γιώργο ετσι πες ότι θέλεις εμείς σε ξέρουμε για να ξεδίνεις ερωτιάρη.
 
ΠΟυ ειναι ο καφενες αυτος να παω? εσπρεσακι Lavazza φτιαχνει?
 
τάκη μπορεί να έχει ουζακι ζόρικο η τσιπουράκι, ποιό καλά φτιάχνει κεφάλι λέμε και καμιά ιστορία να περνάει η ώρα. αφού δεν κανουμε τιποτα μόνο λογια, λογια λογια λογια πράξη καμία
 
Γειά σου ρε Δερτούζο.
Μάνο, βάλε και το ονοματάκι σου στα δήθεν ερωτήματά σου.
Σ'εσένα έδωσε ο Τσαβαρής 350 ευρώ ,ή τα δημοσίευσες τζάμπα, επειδή θα είσαι υποψ.δημοτικός σύμβουλος μαζί του;
Αλήθεια ρε Μάνο, εσένα έχει χρίσει υπεύθυνο τύπου ή τον Μαστροκόλια;
Εγώ πάντως ξέρω ότι την ίδια θέση την έχει υποσχεθεί και σε τρίτο.
Ρε Μάνο μια και ρωτάς. Μπορείς να μας πείς που τα βρίσκει τα λεφτά ο Γιάννης ο καραμπουζουκλής, και σκορπάει έτσι για πλάκα 4000ευρώ,όπως έχει γραφτεί,για την διαφήμησή του,στις εφημερίδες;
Εάν απαντήσεις εγώ σου υπόσχομαι να σου δώσω την λύση για το δασικό.
Δηλαδή πως να κάνετε και τα υπόλοιπα δάση οικόπεδα και μάλιστα νομιμότατα!!!
 
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ BLOGS

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΘΕΙΞΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΦΕΡΜΟΖΕΙ.
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ - ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ;
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ:
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ;
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ - ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΜΠΟΝ - ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ;
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ.
ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;
 
ΨΑΧΝΕΤΕ ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ, ΚΑΙ ΧΡΏΝΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ 1982-1986. ΑΒΟΥΛΟΙ, ΑΤΟΛΜΟΙ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ, ΚΛΕΨΥΔΡΕΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ.
 
ο γιώργος ολο ανατροπες, ξέρεις μαγκιά, μπίχλα, κοκορέτσι για λιπαρά και κρυφτό γιατί που να μεγαλώσουνε αυτά τα παιδιά. ανακοινώσεις εκει που δουλεύει οχι απο τον διευθυντή, αλλά από το γραφείο, μεγάλο χέσιμο απο το φόβο σου λέω, που να πει ποιός είναι στα μουλωχτά σου λέω. αυτοί τώρα θελουν να μας το παίξουν δερβίσιδες, ουτε σκουπιδιαραίοι.
 
βγείτε αν τολμάτε να απαντήσετε με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου με όνομα να δούμε ξέρει να γράφει η παλι με το υποκείμενο απρόσωπης έκφρασης ασχολείται. θα τολμήσουν οι ανατροπές!!!!!!!!!!!!! που θα κάνει; ολο για τους άλλους για σας τι χαμπάρια μαγκάκια. ψάχνετε να βρείτε ποιος σας προσβάλει κοινώς (ξεφτιλίσει) για να τον ταράξετε κουκουλοφόροι σε τόνους λάσπη. θα σας ξεκάνει είναι πολυ καλός, δεν τον πληρώνουμε τζάμπα και τον κρύβουμε για να σας δουλεύουμε.
 
Φίλε ανώνυμε των 23:37.
Μη χαλάς φαιά ουσία για ποιός έγραψε το άρθρο.
Ο Μάνος Δερτούζος το έγραψε.
΄Ασε κάποιον να το λέει που ξέρει από μέσα τι γίνετε.
Πάντως ο κ.κολοτούμπας γράφει κατ'εντολή.
Είναι συνηθεισμένος σε τέτοια τερτίπια.
Ποιός δεν θυμάτε τι έσουρνε στον τωρινό του αφέντη και μάλιστα δημόσια απ'την εφημεριδούλα του.
Για να καταλάβεις ότι μόνο ένας μακάκας θα το έγραφε αυτό, σε πάω στη τελευταία παράγραφο,όπου αναφέρει,ότι η πληροφόρηση του Λαού είναι δεσμοθετημένη και επιβεβλημένη απ'την ΕΟΚ!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ που λέει ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Καλά σαράντα, κ. Δερτούζο!!!

Τσαβαρή όσα μαθήματα και να τους κάνεις ,θα σε εκθέτουν.
Μπροστά στο μένος σου για τον Σοφρά, έχασες την μπάλα από πολύ νωρίς.
΄Οποιο δίκιο και να είχες για τον Σοφρά,το έχεις χάσει με την συμπεριφορά σου.

Ο Ανώνυμος των 22:39 11/8/09
 
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ Η ΟΧΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!!!! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ.
 
xtes oloi mazi kai o psoriaris xoria.
 
Ποιός είναι ο γραφικός της πολιτικής σκηνής του Νησιού;
Γιάννη τον λένε.
 
γιώργο της διετούς ακαδημίας πολύξερε και παντογνώστη,είναι όντως αστείες δικαιολογίες το 1%, για όλα τα έργα. γιάτι ατέλειωτες μέρες και νύχτες δουλειάς για φαγάνα, μάσα μπούκα,μπούρδες και φιγούρες. εσείς παράγατε έργο, αλλά το τόπο το χώνετε βαθιά στα χρέη(όσο για το νοικοκύρεμα, τι λέει ο μπίλης). κακό πράγμα οι ανεξαροποιήσεις σας βγάζουν στη φόρα και η ντροπή είναι μεγάλη. τις διαδικασίες τις αποδεχτήκανε οι φευγάτοι σύμβουλοι, αλλα δεν γουστάρανε τις μίζες και οι βλάκες φύγανε. οι δημότες σας πήρενε χαμπάρι για την αλαζονική σας συμπεριφορά και παίφτει κυνήγι. γιώργο αυτά έπρεπε να του γράψεις του σπύρου, ξέρεις είναι τα σωστά. βοηθειά σου παιδί μου, βοηθειά σου και απο τις ημέρες αυτές.
 
Ρε παιδιά για τον Τσαβαρή λέτε γραφικό; καλά αυτό το γνωρίζουμε, το λαμόγιο το γνωρίζουμε, τίποτα φρέσκο υπάρχει;
 
Θέλεις φρέσκο;
Ρώτα τον δικηγόρο του,τον Παπανικολάου.
Κύριε δικηγόρε σε πόσες δίκες σε έχει συνήγορο ο κ. Τσαβαρής;
Σε 5; σε 15;ή σε 25;
Είναι όλες γιά απιστεία κατά του δημοσίου;
Πότε αρχίζει το "παιχνίδι";

Λέτε να κλάψουνε μανούλες;

Κόγια εσύ τι λες;

Σου έχει πει κάτι ο φίλος σου ο δικηγόρος;ή να ρωτήσω τον "ΕΦΙΑΛΤΗ";
 
άλλοι θα πάνε φυλακή, αυτοί που τους αξίζει και σύντομα. απαντήστε αν σας βαστάει που!!!!!!!! είναι όλα όπως τάχουνε γράψει, ίσως και χειρότερα.
 
΄Οπως έστειλε και τον κ. Μακρή;

Χα-χα-χα.!!!

Συνηθησμένος είναι, να γλείφει εκεί που έχει φτύσει...
 
Αληθεύει ότι ο Τσαβαρής πήγε με όλο το συμβούλιό του στο παρτυ που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ της Κούλουρης;
Αν ναι,τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;
 
Αληθεύει ότι ο Τσαβαρής πήγε με όλο το συμβούλιό του στο παρτυ που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ της Κούλουρης;
Αν ναι,τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;
 
Ξέρετε ποιός δημόσιος υπάλληλος από το νησί κατηγορείτε για παράβαση καθήκοντος,έχει παραπεμθεί σε δικάσημο και πόσες παραπομπές εκκρεμούνε;
Ας προσέξουν οι αμέριμνοι συντοπίτες μας ποιόν πιστεύν ποιόν ακολουθούνε για να μην εκτεθούνε,τώρα που μπορούν να υποψιασθούν ας το ψάξουν, για να μην ακούσουν ας προσέχατε.
 
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.!!
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ.!!!!!!!!!!
 
Οι αργυρώνητοι εκδότες της σαλαμίνας πρέπει να καταδικαστουν από τους κουλουριώτες. Είναι οι ΨΩΜΟΖΗΤΕΣ της πολιτικής σκηνής. Καμία διαφήμιση στους εκμεταλευτές της πολιτικής σκηνης στους ανθρώπους. Δεν φταίνε όμως αυτοί, αλλά οι βλάκες οι υποψήφιοι που συντηρούν τα τρωκτικά Κούλουρης.
 
pote ekane party i onned?
 
΄Εχει όνομα και διευθύνση ο εν λόγω κύριος.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις.
Είκοσι πέντε παρακαλώ(25)παραπομπές!!!
Τι νομίζετε, είναι σύμπτωση με όσα ακούγονται και γράφονται;
 
Τι γίνετε φίλοι διαχειριστές;
Θα αναρτήσετε την απάντηση που έχει δωθεί σε σχόλιο τις 14/8/09 και ώρα 14:15;
 
Ηρεμήστε γιατί θα σας φέρω τον Θωμά να σας θυμίσει το παρελθόν σας και τι λέγατε τότε.
 
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΛΕΤΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;; ΥΞΕΝΘΥΜΙΖΩ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΑΞΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;
 
κάτιν τι έγινε το παίζεις δημοσιογράφος παναθεμά σε, αφού όταν σε είχε μαθήτρια (στο φροντιστήριο)ο George ουτε τη δεύτερη τάξη δεν περπάτησες. οσο για τον ανατρεπόμενο αυτός δεν είναι γκιακούν(πουθενά). αφήστε τα ζοριλίκια γιατί ο κόσμος σας ξέρει, ξέρει ποιοί είσαστε γιαυτό άλλοστε κρυβόσαστε παλιομασκαράδες.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΛΑ ΛΑ ΛΑ........ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΠΟΧΩΡΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ;;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. Ε! ΡΕ ΚΛΑΨΕΣ!!!!!!
 
Κόγια τ'άχεις παίξει τελείως ή μου φαίνεται;
Το μόνο που μπορείτε να κάνετε καλά, είναι ανώνυμες καταγγελίες στον εισαγγελέα, και να παίζετε το ρόλο του δούρειου ίππου απ'το 1986...
Ξύπνα εσύ και ο αρχηγός σου,έχουμε 2009 αν δεν το καταλάβατε.
 
Τι΄ χες Γιάννη, τι΄ χα πάντα!!!
 
Εξυπνάκια 18/8/09 10.56
Δεν μπορείς να καταλάβεις ποιός γράφει σχόλια και ξεσπάς στον Κόγια. Τι σχέση έχει ό Κόγιας με το 1986. Έχουν όνομα οι δούρειοι ίπποι της ήττας Αστράκου το 1986. Κωστάκης Αγαπίου, Δημητράκης Καλογήρου. Ξέρεις τιμολόγια, πλάκες, κοπριά και μετά αποστασία πήγανε με τον Κριτσίκη - ΚΚΕ και ψήφισαν ΜΠΕΓΝΗ. Έτσι έχασε ο Αστράκος με το αξεπέραστο μέχρι σήμερα έργο του.
 
φακίρη ο χειμώνας θα είναι βαρύς και θέλει πολύ προσοχή. μιλάμε για μεγάλο πόνο..
 
μπίλη εκνευρίζεσαι και τα βάζεις με τον κρεοπώλη τον κόγια. η λυματολάσπη έτσι όπως τα λένε είναι, πήγες σήμερα και το πρωί και στις 9:00 το βράδυ και το διεπίστωσες. μη στενοχωριέσαι ο χειμώνας είναι βαρύς.
 
Δεν μας λες τι ψήφισες ρε Κόγια το 1986;
Ξέχασες τι έλεγες στον φίλο σου τον Θανάση που ήταν υποψήφιος με τον Αστράκο;
Αν δε θυμάσε,(πολλοί έχουν χάσει την μνήμη τους τώρα τελευταία),ρώτα τον άλλο φίλο σου ,τον Γιώργο.
Αμ' πως...που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress