Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΙΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ (ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ)ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟ (ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΖΟΣΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ).
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΚΙΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΨΑΤΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΙΝΙ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΜΗ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ? ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΟΝΕΤΕ.
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 9000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΦΘΕΡΕΤΟ ΤΟΥ ΝΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΣΕ CD (ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΓΡΑΦΟΝ ΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ.ΠΡΩΤΟΝ. ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΓΗΠΕΔΟ 5χ5,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΙ ΣΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΣΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ,ΤΡΙΤΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΟΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΦΤΙΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΑΠΙΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΗΖΟΥΝ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ;ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
 
...ανεβαστετα στο γιουκιουμπ!!!
 
Εσύ φίλε μου που έχεις τα κότσια γιατί δεν λες στον δήμαρχο να κάνει κάτι και με αυτό το μαύρο χάλι που αντικρύζεις μόλις βγεις από το δημοτικό στάδιο; Είναι εικόνα αυτή με τις παράγκες και τα ρούχα των γύφτων απλωμένα στην περίφραξη;
Επίσης ποιος περίφραξε την περιοχή έξω από το δημοτικό γήπεδο; Ξέρετε αυτή την περιοχή που προστατεύετε (natura).
Έργα θέλει ο κόσμος κι όχι λόγια.
 
Σωπα ρε
Ε ''αμα ο Σοφρας τα κανει ολα αυτα τοτε θα του δωσουμε και ενα παρασιμο γιατι εκανε και κατι ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
Εμεις που παρακολουθουμε τα Δημοτικα συμβουλια βλεπουμε οτι το μονο που κανει ο Σοφρας ειναι να προσπαθει να οικιοποιηθη τα εργα του Αγαπιου και να τα βαπτιζει ΣΟΦΡΙΚΑ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΘΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ
Απο οτι εμαθα τελειωσε το εργο σκαψανε δυο 2 νυχτες και τελος
ΔΙΛΑΔΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΙ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ Κ. ΣΟΦΡΑ
 
Αφού τον Αγαπίου τον λέγατε ανίκανο και άχριστο, τώρα παραδεχώσαστε ότι έχει κάνει έργα.
Μπράβο! Κάλιο αργά παρά πότέ!
 
Μαθανε οτι ο Αγαπίου θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Βαγγέλη προχώρα. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την αποχέτευση πραγματικότητα και οχι επικοινωνιακό τρικ.
 
re koytoyroy 15-40 to limeniko tameio einai diadimotiko kai apo oles tis parataksis esy omos karagkiozi forontas tin koykoyla soy mono laspi kseris na rixnis apo ayth poy se promiueyi o arxigos soy , ela omos poy o sofras exei kanei tosa erga poy den eixan ginei ta teleytaia 20 xronia sti salamina kai o laos poy exei krisi ua ton ksanapsifisi , esana kai tin tsabaroparea soy omos tha sas paroyn me tis petres.sas kaiei poli poy ginete ergo , exete lisaksi ua sas perasi.
 
ΓΡΑΦΟΝ!
ΔΙΛΑΔΙ!
ΜΕΛΕΤΙ!
ΑΚΡΥΒΩΣ!
ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!
ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ!
ΕΣΤΟ!!
ΑΡΕΣΗ!
ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ!
perasi!
lisaksi!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Υ.Γ."Μάθανε οτι ο Αγαπίου θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας "

17.27 Ούτε ο ίδιος ο Αγαπίου δεν το πιστεύει αυτό ,που βασίζεσαι εσύ και γράφεις τέτοια
είναι απορίας άξιον.
Εκτός και είσαι αυτή που λένε
οι κακιές γλώσσες...
 
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΗΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΙΣΕΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΗΧΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ
 
Ελάτε και στα Αμπελακια να παρετε video. Μονο που το video πρεπει να πουλιέται σε "ροζ" video club αφου ... υ-παρχουν καυτά τρίο ... Τώρα οσο το ξεπουλημα του όρμου αυτο γίνεται και με τις "ευλογίες" Ολου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου φυσικά.( ο κατα τα άλλα Δήμαρχος των έργων και της προόδου)

ΟΣΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΑ.

Απο¨
30 ημέρες της Λαμογιοσαλαμινάς, έχει "Αποψη" ο φίλος.


ΕΦΙΑΛΤΗΣ 2
 
Παιδιά για τον Δήμο Σαλαμίνας δεν μας έχετε πει ( ονομαστικά ) .
Ποιος πρέπει να πάει στον εισαγγελέα ;
Είναι ένα ερώτημα εύλογο που χιάζεται απάντηση .
 
Στο «αυθαίρετο» του Ν.Α.Ο.Σ. κ. ανορθόγραφε, που κτίστηκε με άδεια από την Πολεοδομία το 1981, βάσει του Φ.Ε.Κ. 448/80, στα 35 χρόνια λειτουργίας του, περίπου 2000 παιδιά του Νησιού μας ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό και αναδείχτηκαν περίπου 200 Πανελληνιονίκες, 30 Βαλκανιονίκες και 6 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Αν πιστεύεις λοιπόν ότι το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, δεν είναι άξιο συγχαρητηρίων, που φροντίζει για την βελτίωση των χώρων άθλησης των παιδιών μας, μάλλον είσαι μάου-μάου………….
 
parakalo epektinate to vakoum giati den mporoun na polithoun ta diamerismata.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
...ανεβαστετα στο γιουκιουμπ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ (17.27) ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΟΦΡΑ ΜΕΣΩ ΑΓΑΠΙΟΥ.
ΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ;;; ΧΑΧΟΛΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.ΟΣΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ. ΡΕ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.
ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ.
 
Μη βιάζεστε παιδιά να κατηγορείτε το δήμαρχο για ανίκανο γιατί μπορεί οι ίδιοι δε κανά δυο χρόνια να παραδεχτείτε πως είναι από τους πιο έντιμους και καλοπροαίρετους δημάρχους που έχουν περάσει από το νησί. Και οπωσδήποτε δεν έχει εμμονή με το αξίωμα. Άλλοι έχουν και πετούν λάσπη ασυστόλως. Κοντός ψαλμός αλληλούια... υπάρχει και η Νέμεσις!
 
PROS,,,,περίπου 2000 παιδιά του Νησιού μας ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό και αναδείχτηκαν περίπου 200 Πανελληνιονίκες, 30 Βαλκανιονίκες και 6 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.,,,MA POIOS EISAI O PANELLHNIOS TOU MINOA KYRIAKOU.RE PROSGEIOTHEITE POU XRONIA TORA TO PAIZETE NESTORES TOU ATHLITISMOU.(KAI TIS EFIMERI.AS)
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Τι έγινε παιδιά; Ούτε ντροπή ούτε φιλότιμο; Πιάσαμε και την κ. Καραγιάννη στο στόμα μας; Πάντως για τον Τσαβαρή κάτι ξέρει εκείνη μιας και το 2002 τη δεύτερη Κυριακή άλλοι κλαίγανε στο εκλογικό κι άλλοι λείπανε τρίβοντας τα χέρια τους που καταφέρανε και βγάλανε από τη μέση και το γιατρό. Έτσι και τώρα με τον ίδιο τρόπο επιχειρούν να βγάλουν από τη μέση το Σοφρά που τους ξέφυγε μπροστά. Αλλά τους Καραγιανναίους δεν ήσαστε άξιοι να τους πιάνετε στο στόμα σας. Γιατί η 'ξένη΄κ. Καραγιάννη πρόσφερε και προσφέρει στο νησί ενώ κάποιοι άλλοι μόνο το ζημιώνουν! Συνεννοηθήκαμε; Το θράσος να έχει και κάποια όρια. Υπάρχουν άνθρωποι που θυμούνται!!!
 
Προς 8.10
Δηλαδή αν εσύ έγραφες "δείγματα"
αντί "δήχματα" θα καταλαβαίναμε όλοι
ποιός είσαι?? Μιλάς σοβαρά ??
Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα ?
 
Η Λούλα είναι ικανή να διοργανώνει εκδρομές στο χιονισμένο Παρνασσό. Είναι και αυτή μια προσφορά .Α ξέχασα τον Πάριο και την Αλεξίου , δεν θέλω να την αδικήσουμε , αν και « ξένη » η μεγάλη προσφορά της προς τον τόπο που δεν γεννήθηκε είναι ανυπολόγιστη .

Μια παιδική φίλη της .
 
Λαμόγια του Τσαβαρή,μου φαίνεται ότι φοβάστε μήπως και κατέβει με τον δήμαρχο υποψήφια και αρχίσατε την λάσπη;
Πάντως αυτό που θέλετε, δεν θα το πετύχετε.
Τους νέους Τσιριμώκους, θα τους δείχνουν με το δάκτυλο στη Σαλαμίνα, και στο συνδιασμό του Τσαβαρή.
Η κ.Καραγιάννη είναι δημοκρατικός πολίτης,και όχι αποστάτης.
 
Τέτοια δημοκρατικότητα χρόνια είχαμε να δούμε. Να παρακαλάς άρρωστος να σου γράψει ένα φάρμακο και να μην στο κάνει.
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ= Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
 
Το ανέκδοτο της βδομάδας.

" Δεν θα χτιστεί κανένα αυθαίρετο στα καμένα."
Γ. Σουφλιάς.

Ν' άσε καλά υπουργέ. Μας έκανες να γελάσουμε μέσα στην θλίψη μας.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress