Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Ο/Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ είπε...

Σύμφωνα με τηλεφωνικό γκάλοπ που έγινε στη Σαλαμίνα, στην ερώτηση ΄΄ποιος πιστεύεται ότι θα εκλεγεί δήμαρχος Σαλαμίνας΄΄, έλαβαν κατά αλφαβητική σειρά (στην παρένθεση αναγράφεται το ποσοστό %):

ΑΓΑΠΙΟΥ: 36 (18%)
ΝΑΝΝΟΥ: 28 (14%)
ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ: 21 (10,5%)
ΡΑΠΤΗΣ: 28 (14%)
ΣΟΦΡΑΣ: 33 (16,5%)
ΤΣΑΒΑΡΗΣ: 45 (22,5%)
ΔΓ/ΔΑ: 9 (4,5%)


Το δείγμα περιλαμβάνει 200 ερωτηθέντες και η δειγματοληψία έγινε από 11-8-2009 έως 14-8-2009 στην περιοχή του Δήμου Σαλαμίνας.
Ο αριθμός των ερωτηθέντων αντιστοιχεί περίπου στο 1% των ψηφοφόρων του Δήμου Σαλαμίνας.
Το γκάλοπ δεν είναι επίσημο και έγινε άπό την ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ για λογαριασμό της.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία
ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
15/8/09 09:16

Σχόλια:
Το γκαλοπ που έγινε;Στις οικιστικές περιοχές ή στις κεντρικές περιοχές; Εχει σημασία αυτό!
 
Ο καλύτερος Δήμαρχος είναι ο Μακρής και μετά ο Αστράκος(το λίγο διάστημα που έμεινε Δήμαρχος,πριν τον φάει η δυάδα Αγαπίου -Αλαϊσκας).
Γιαυτό πρέπει η Σαλαμίνα να ψηφίσει Νάννου που με την βοήθεια του Μακρή θα βγάλει τον Δήμο από το τέλμα που έχει πέσει και θα τον νοικοκυρέψει.Και προπάντων ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΗ.
Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ!!!!!
 
Σύμφωνα με το προαναφερθέν γκάλοπ έχω να κάνω τα εξής σχόλια:
α) ο ΑΓΑΠΙΟΥ συνεχίζει να διατηρεί το ποσοστό του και μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων του φιλελεύθερου χώρου,
β) η ΝΑΝΝΟΥ ανέβασε σημαντικά το ποσοστό της και όπως φαίνεται συνεχίζει την ανοδική πορεία της,
γ) ο ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ έρχεται τελευταίος μεταξύ όλων των υποψηφίων και το ποσοστό του συνεχώς ελαττώνεται,
δ) παρόλο που ο ΡΑΠΤΗΣ φάνταζε ως ο επόμενος δήμαρχος, βλέπουμε το ποσοστό του συνεχώς να συρικνώνεται και όπως φαίνεται χάνει την προοπτική να βρεθεί στην δεύτερη φάση των εκλογών,
ε) ο νυν δήμαρχος έχει χάσει μέρος από το ποσοστό του που είχε σε προηγούμενα γκάλλοπ,
στ) ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ έχει ανεβάσει κατακόρυφα το ποσοστό του, και προκρίνεται στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Συμπερασματικά να τονίσουμε το σταθερό ποσοστό του ΑΓΑΠΙΟΥ και την άνοδο της ΝΑΝΝΟΥ από τον φιλελεύθερο χώρο, ενώ από τον προοδευτικό χώρο να επισημάνουμε την κατακόρυφη άνοδο του ΤΣΑΒΑΡΗ.
Η άποψη μου είναι ότι ένας από τους τρεις αυτούς υποψηφίους θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Σαλαμίνας.
 
πισω έχει η αχλάδα την ουρά
 
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

Ρε τσαβαρόπουλα ,απόγονοι του Γκέμπελς τι είναι αυτά που γράφετε ποιόν νομίζετε ότι δουλεύετε, για ποιόν Τσαβαρή μειλάτε, τον γραφικό του νησιού.
 
ο Αγαπίου ήταν ο μόνος Δήμαρχος που δεν έφαγε ούτε ένα ευρώ. Γιατί δεν είναι πεινασμένος. Εχασε τη Δημαρχία γιατί τον πρόδωσαν οι δικοί του σύμβουλοι. Ρούλα, Λένης, Χατζής, Δημητριάδης. Τώρα θα κερδίσει πάλι τον Δήμο με νέους και άφθαρτους υποψηφίους.
 
Ο Λαλάκης Αγαπίου και η Λίτσα Χίλαρι Αγαπίου μετά τη Δημαρχεία βρεθήκανε με μεζονέτες και καράβια! Που τα βρήκανε αφού δεν έφαγαν ούτε ένα ΕΥΡΩ; Όσο για το αν είναι πεινασμένοι άσε να το κρίνει ο λαός της Σαλαμίνας όπως το έκρινε το 2006. Τους δε συμβούλους του αυτός τους πρόδωσε,και προσπάθησε να τους εξευτελήσει γι αυτό και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλακή χωρίς εξαγορά!!!
Οσο για τους νέους και άφθαρτους,τέτοιους θέλουν ο Λαλάκης και η Λίτσα για να τους ψηφίζουνε στο Δημ.Συμβούλιο όλα όσα έχουν στο νου του για την οικονόμα.
Όμως φίλε ο Λαλάκης δεν ενδιαφέρεται να βγεί Δήμαρχος γιατί ξέρει ότι δεν θα βγει ΠΟΤΕ!.Ρυθμιστής θέλει να γίνει της κατάστασης της Β΄.Κυριακής για να κάνει συμφωνίες και να τα οικονομήσει! Οι εκλογές είναι κοντά !
 
oneira therinhs nyktos. xa xa xa xa .....
 
ρε δεν υπαρχει τετειο ονομα δεν το εχετε καταλαβη ακομη,τον πειρε χαμπαρι η σαλαμινα και το λαλακι και το ασκερι του και τουσ εχει χεσμενουσ πολυ καιρο τωρα , το δικαιωμα να ονειρευαισε φυσικα και δεν μπωρει να στο στερειση κανεισ,αφηστε τους να κανουν ονειρα.
 
Ο Αγαπίου με δικά του χρήματα και με δάνεια κάνει αυτά που λές. Δεν μας λές όμως πώς έκανε ο Μηνάς τα λεφτά που σκορπά για να βγεί Δήμαρχος η γυναίκα του; Πώς έχτισε την έπαυλη στο Πέρανι ο Μακρής;Τι σχέσεις έχει ο Σοφράς με τον Αγγέλου; Γιατί έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους Β.Αλαίσκας και Κ.Αγαπίου, πώς ζούνε; Που βρίσκει τα λεφτά που σκορπά αριστερά δεξιά ο Τσαβαρής; ΑΓΑΠΙΟΥ και ΡΑΠΤΗΣ είναι ΤΙΜΙΟΙ.
 
Όσο και αν σας τσούζει η αλήθεια οι ΑΓΑΠΙΟΥ, ΝΑΝΝΟΥ, ΤΣΑΒΑΡΗΣ είναι οι βασικοί διεκδιγητές για τον δήμο Σαλαμίνας.
Μέγας ρυθμιστής στον προοδευτικό χώρο θα είναι ο ΣΟΦΡΑΣ.
Απλοί ρυθμιστές στον κεντροδεξιό χώρο είναι οι ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ και ΡΑΠΤΗΣ.
 
μήπως γνωρίζει κάποιος να μας πει ποια στελέχη του ΡΑΠΤΗ αποχώρησαν από τον συνδυασμό του;
 
Μήπως αποχώρησαν οι karkaletsis και drakatos
αλλά δεν πειράζει ρε νικολάκι εσύ έχεις ολόκληρο LENIN και με αυτόν θα πορευθείς μέχρι την ήττα στις εκλογές (φηφίζω κατά συνείδηση).
Ξεφούσκωσες ρε νίκο πριν ακόμα μπούμε στην τελική ευθεία.
Αυτά παθαίνει όποιος δεν ακούει τους ημέτερους του. Άντε γεια...
 
εχουμε και λέμε: Ι.Ανδριανού- Φερλέμη, Β. Καλογήρου, Σ. Μπεγνής, Π. Πούτος, Σ. Σαρινάκη, Α.Τσεβάς, Χ.Αναστασίου- Δημακοπούλου, Λ.Τοπούζογλου, Δ.Σάλπας, Φ. Καρακώστας, Ν.Κριτσίκης, Ι.Ραπαντζίκος,Γιού, Καρκαλέτσης, Αττώνης,κ.τ.λ. ΔΕν σου έμεινε κανένας Νίκο μου. Ας ΠΡΌΣΕΧΕΣ. αΥΤΌ ΠΟΥ ΣΟΎ ΜΈΝΕΙ Τώρα είναι μια έντιμη απόσυρση και να συνεργαστείς με τον πιο δυνατό του φιλελέυθερου χώρου.
 
α) ο ΑΓΑΠΙΟΥ συνεχίζει να διατηρεί το ποσοστό του και μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων του φιλελεύθερου χώρου,

.......
Συμπερασματικά να τονίσουμε το σταθερό ποσοστό του ΑΓΑΠΙΟΥ




φίλε θα σε απογοητεύσω αλλά εγώ με με την συντηρητική πλειοψηφία αυτών που μιλάω δεν έχουν εκφραστεί και με τα καλύτερα λόγια για την δημαρχία του Αγαπίου όσον αφορά τα έργα που έγιναν στο νησί. Εσύ μπορείς να μου αναφέρεις κάποια σημαντικά έργα; και μην μου πεις η αποχέτευση γιατί αυτή από ότι βλέπω μπορώ να πω πως ότι έγινε έγινε επί Μακρή και Σοφρά. Η αρχή του έργου από τον Μακρή (αντλιοστάσια κλπ ...) και στην ουσία συνεχίζεται τώρα όλο το υπόλοιπο αυτού του τεράστιου έργου με τον Σοφρά.
 
Σοφράς ξανά δήμαρχος. Αν μάλιστα ο συνδυασμός του βελτιωθεί, τώρα που ξεκαθάρισε κάπως, το καλό που μας θέλω να τον ξαναψηφίσουμε γιατί είναι ο μόνος που αυτή τη στιγμή παρά τα όσα του κάνουνε δεν έχει εμπάθειες.
 
Ποια βελτίωση βλέπεις ρε φίλε , τον Παυλάκη και τον Λουμπίνα έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο. Αυτή είναι η ανανέωση ; Ρε ουστ.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ρε σεις ποιά είναι η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ να την συγχαρώ για την επιτυχία του γκάλοπ που έκανε.
Σα δεν ντρεπόσαστε Λαλακικά απόβλητα.
 
Ο ΑΓΑΠΙΟΥ(ΛΑΛΑΚΗΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ.
Ο ΜΑΚΡΗΣ ΒΡΗΚΕ ΚΩΤΣΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΡΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ.
Ο ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.
ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΓΩΝΑΤΙΣΕΙ Η ΓΑΤΑ Ο ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΞΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΕΠΕΣΑΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ.
 
ρε ρουφιανακια του τσαβαρη μην μιλατε, γιατι θα κρυφτητε συντομα. α ξεχασα, μηπως πρεπει να ξαναβγει ο γιαννακης και να λεει οτι των εδειραν? οι κουκουλοφοροι??? αντε και εχουμε καιρο να γελασουμε.
 
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.
ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ...
 
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ
Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ - ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΗΡΕ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΕΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΗΡΕ 85 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΑΝΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ
ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 49 ΨΗΦΟΥΣ ΔΗΛΔΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΟΣΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΓΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
 
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΗΡΕ 30 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΠΗΡΕ 380. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
 
ΤΣΑΒΑΡΗ που τα βρίσκεις τα λεφτά και τα σκορπάς σαν μαρούλια;

Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα, λέει ο Λαός μας Γιάννη.
 
Ρε ουστ Παυλάκιδες και Αλαϊσκιδες , ξεκουμπιστείτε από το ΠΑΣΟΚ , αρκετά κουράσατε τον κόσμο , ουξ
 
Εαν διαβασα καλα πηρε μονο 49 σταυρους΄΄΄΄΄΄΄΄

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ

Και σου λεει εχω λεφτα να φανε και οι κοτες να μην γινω και ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
ΡΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 49 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ΄ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ

ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΦΗΓΕ Η Κ.ΡΟΥΣΗ¨΄
ΚΑΠΟΙΟΣ ΄ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η Κ. ΡΟΥΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ
 
Οι Σωτηρες του Νησιου μας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΑΡΗΣ''εφυγε απο τον Σοφρα γιατι ηθελε τεσσερα χρονια εμισθη θεση απο την πρωτη μερα της εκλογης του ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ/////

ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ''εφθυγε απο τον Αγαπιου γιατι ηθελε τεσσερα χρονια εμισθη θεση. Ο Αγαπιου δεν υπεκηψε στον εκβιασμο και ετσι αρχισε ο πολεμος. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ/////
 
ΡΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ (ΣΩΣΕΙ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο 'ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑΣ' Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΚΕΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΙΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ;
 
Φίλοι Bloggers,
Διαβάζοντας τα σχόλια της παρούσης ανάρτησης ένοιωσα να διακατέχομαι από δέος και ντροπή για τον τόπο αυτό και για μερικούς υποψηφίους οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι κάνουν.
Εάν είναι αλήθεια τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του εκκλησιαστικού συλλόγου του Αγ. Λαυρεντίου, τότε η κ. Νάνου θα πρέπει να αποσυρθεί ήσυχα-ήσυχα στο σπίτι της και να αφοσιωθεί επιτέλους με αυτό και την οικογένειά της.
Η κ. Νάνου πρέπει επίσης να μάθει ότι Δήμαρχος δεν βγαίνει εκείνος/η που είναι φυλόδοξος και έχει χρήματα, αλλά εκείνος/η που εχει ήθος, γνώσεις, όραμα και μεράκι για τον τόπο του και είναι κυρίως ηθικό στοιχείο.
Εκτιμώ ότι μερικοί υποψήφιοι είναι και έχουν δείξει όταν απαιτήθηκε τα στοιχεία αυτά και είναι άξιοι να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου μας.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο βαγγέλης Αγαπίου τον οποίο και γνωρίζω πολύ καλά γιατί έχω συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν μαζί του είναι το άτομο όπως τον περιέγραψε παραπάνω blogger και αξίζει της εκτίμησης μας.
Ο Βαγγέλης Αγαπίου όπως γνωρίζουν καλά όσοι παρακολουθούν τα Δημοτικά Συμβούλια αποδέχτηκε να γίνει οποιοσδήποτε έλεγχος στο Δήμο μετά την παράδοσή του και εάν βρίσκόταν έστω και ένα λεπτό του ευρώ αδικαιολόγητο θα υπόγραφε κι ακείνος να πάει στον Εισαγγελέα, όπως πολλές φορές έχω ακούσει τον ίδιο να το διατυμπανίζει. Επίσης γνωρίζετε ότι η αντίπολίτευσή του όταν ήταν Δήμαρχος δεν τον άφησε ούτε ένα λεπτό ήσυχο και εάν είχε διαπιστώσει οιανδήποτε παράλλειψη θα τον είχε στείλει στον Εισαγγελέα όπως επανειλημένα έκανε ο κ. Τσαβαρής στον κ. Μακρή , για να μην ξεχνάμε.
Ας σκεφτούμε σωστά μια φορά εμείς οι Σαλαμίνιοι και ας πράξουμε αυτό που είναι σωστό για αυτό τον τόπο.
 
ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
Σαλαμίνα 19-10-2006
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
θέλω κατ' αρχήν να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα στελέχη και τους πολίτες της Σαλαμίνας που στήριξαν την πορεία του Συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ....
........
Οι πολίτες έχουν ΜΝΗΜΗ, ΓΝΩΣΗ, ΚΡΙΣΗ και είναι φυσικά ελεύθεροι στην εκλογή τους.
Εμείς ως συνδυασμος ΝΕΑ ΑΡΧΗ δηλώνουμε ......
Το νησί μας πρέπει να επιλέξει μια ΝΕΑ και ΑΦΘΑΡΤΗ υποψηφιότητα......
Υστερα από τα παραπάνω ο Συνδυασμός μας ΝΕΑ ΑΡΧΗ μετα από απόφαση που έλαβε, πλην του κ.Ν. ΛΑΠΠΑ, για τις επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογες της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2006 στηρίζει πρόσωπο, στηρίζει ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ
Ο
Επικεφαλής του Συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ
*
Δοξάστε τον επικινδυνα ΗΛΙΘΙΟ που δίχασε την κεντροδεξιά παράταξη.
*
Χειροκροτήστε τον ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ μορφωνιό που έφερε από το πουθενα το ΣΟΦΡΑ και ΤΣΑΒΑΡΗ στην εξουσία (άσχετα εάν φαγώθηκα μεταξύ τους μετά).
*
Ουστ!!! Λαλάκιο έκτρωμα της διαπλοκής και της προδοσίας.
 
Και λαλάκης και Λιτσάκης.
Το κατσάρι πέφτει σύννεφο.
Συμπλωρηματικό στον 21/8/09 00:02

Καιένα συμπλήρωμα στον 21/8/09 00:00 που προφανώς είναι ο ίδιος.
Φακίρης και ανατρεπόμενος γιά όσους γνωρίζουν,λέγανε τόσα λόγια ο ένας για τον άλλον που δεν είναι δυνατό να γραφτούν εδώ μέσα.
Και όμως οι δυό τους τακίμιασαν
και συνεργάζονται άψογα πλέον !
Το συμφέρον και το χρήμα
τελικά είναι υπεράνων όλων...
Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ο επικεφαλής του ανατρεπόμενου που το παίζει ακόμα ΣΥΝασπιστής αλλά
με την στάση του αποδεικνύει ότι ουδεμία σχέση έχει με το χώρο
που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι υπηρετεί.
Ντροπή και αίσχος Σ.Κ. που βλέπεις τέτοιες συναλλαγές
να εκτυλίσσονται μπροστά σου
και συ απλώς ποιείς την νήσσαν.

Όσο για τον φακίρη το θέμα
είναι απλούστερο,όλο το νησί
κατάλαβε τι "έπαιξε" και εκλέχτηκε
εκτός από τον ίδιο.
Μάλλον είχε δίκιο κάποιος φίλος
που υποστήριζε ότι η Αγγλική λέξη
"idiot" έχει ελληνική ρίζα...
 
ΚΟΥΙΖ

ΓΙΑΤΙ Η Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΡΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
 
Φίλε του σχολίου 00:02
Επειδή έχω τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον Βαγγέλη Αγαπίου γνωρίζουμε καλά τον χαρακτήρα του και την τιμιότητά του κανείς σας δεν θα μας πείσει για το αντίθετο όσα κι αν γραφτούν για αυτόν.
Από το σχόλιό σου αν και δεν είμαι πολιτικός απεκόμισα τρία πράγματα:
α) ΄Οτι πρέπει να έχεις πολύ τόλμη και δύναμη για να κάνεις αυτό το χαρτί που έκανε ο κ. Αγαπίου. Κανείς πολιτικός δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν κρύβεται κάτω από το τραπέζι, όπως έκαναν και κάνουν οι περισσότεροι σ' αυτές τις καταστάσεις.
β) Τη Δημοκρατικότητα του κ. Αγαπίου που βγήκε ευθέως μετά τη συλλογική απόφαση του Συνδυασμού του, πλην ενός που δεν χρειάζεται να τον μνημονεύσω για τους γνωστούς λόγους και έκανε την ανακοίνωσή του. Δεν έπραξε τίποτε μόνος του όπως θα έπρατε κάθε άλλος στη θέση του.
γ) Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών το 2006 ήταν καθαρά αντίδραση του κόσμου προς τον κ. Μακρή, γι αυτό όλοι οι Σαλαμίνιοι πολίτες έπεσαν πάνω στον κ. Σοφρά. Τα αποτελέσματα το έδειξαν καθαρά και δεν επιδέχονται καμία αμφιβολία.
 
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΔΕΙΝΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑ-ΓΚΙΝΗ;
ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ;
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.
 
Ο γνωστός εφοπλιστής που έβγαλε καράβια μετά την θητεία του. Ε, όσο και να μην θέλεις κάποιους αθώους συνειρμούς τους κάνεις. Μάλιστα όταν αυτοί συνοδεύονται και από αποκαλύψεις ότι μετέφερε υλικό της Σαλαμίνας, πείθεσαι ότι προφανώς υπήρχε σχέδιο. Για παράδειγμα για να βγάλεις ένα καράβι πρέπει να έχεις κλείσει ναύλα. Για να έχεις ναύλα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε "κρεμάσει" ο επιχειρηματίας που θα στα δώσει αλλιώς θα πρέπει να έχεις κλείσει συμφωνητικό ότι θα στα δώσει με ρήτρες. Η καλύτερη συμφωνία είναι όταν έχει το πάνω χέρι. Το πάνω χέρι το έχεις σίγουρα όταν είσαι ο άρχοντας του τόπου. Άρα οι συνειρμοί γίνονται εύκολα! Αν το πάμε αντίθετα και υποθέσουμέ ότι κάποιος βγάζει ένα καράβι χωρίς να έχει συμφωνήσει που θα δουλέψει το πρώτο διάστημα τότε η επένδυση είναι μη βιώσιμη. Όλα αυτά θα μου πείτε είναι υποθέσεις. Φυσικά κι είναι υποθέσεις αλλά υποθέσεις βάσιμες.
Όταν είσαι δήμαρχος προσπαθείς να μην προκαλείς και να είσαι σεμνός. Όταν βγάζεις καράβια όσο και με τίμιο τρόπο να τα έχεις βγάλει δεν πάυεις να μην προκαλείς σκέψεις. Δεν νομίζω ότι κατάγεται από εφοπλιστική οικογένεια ούτε ότι είχε την φήμη ενός πλουσίου. Αυτά πέρι ήθους τα ακούω βερεσέ και θα έρθει η ώρα που μπροστά σε συμπολίτες θα πρέπει να λογοδοτήσει για κάποιες ενέργειες του που μέχρι σήμερα δεν έχουν δωθεί οι ανάλογες διαστάσεις. Θα έρθει η ώρα που οι πολίτες με δικαιώματα θα μιλήσουν!
 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΔΙΑ
ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 200.000 [ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ]ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ 1500 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΥΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΕ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΤΟΝΟΙ
ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ
 
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΌΧΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΧΙ ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.
 
.
 
Αγαπητέ/ή 11:40 ανέφερα κάποιες σκέψεις που μπορεί να κάνει κάποιος. Ίσως να κάνω λάθος ίσως πάλι όχι. Συνεχίζω τις σκέψεις μου έχοντας σαν δεδομένα αυτά που έδωσες. Αξία καραβιού 200.000 (αξία πολύ χαμηλή αλλά δεν θα σου κάνω αντίλογο προς το παρόν σε αυτό). Τόνους που φόρτωσε 1500. Υπολογίζοντας πως στην πιάτσα η τιμή είναι γύρω στα 14 ευρώ ανά τόνο μπορείς να υπολογίσεις ότι πήρε από αυτή την μεταφορά 21000 ευρώ τουλάχιστον. Είναι ή δεν είναι λίγο μεγαλύτερο από το 1/10 της αξίας του καραβιού; Δεν ήταν σημαντικό το αντίτιμο με αυτό που μετέφερε; Και μην πεις για έξοδα κλπ διότι σε πάω σύμφωνα με τα λεγόμενά σου απλά κι όμορφα.
Επίσης ως δήμαρχος δεν ήξερε ότι το υλικό του λατομείου είναι για τις ανάγκες του τοπικού διαμερίσματος; Δεν έπραξε με αυτό τον τρόπο ένα ηθικό ατόπημα που πήγε ο ίδιος το υλικό της Σαλαμίνας στην Μήλο; Όταν ομάδα πολιτών φώναζε για το λατομείο ήταν ηθικό να πάει να κλείσει δουλειά μεταφοράς υλικού με τον επιχειρηματία; Ακόμα και να δεχτούμε ότι όλα ήταν φανερά και νόμιμα. Τελικά είναι τόσο ηθικός που τα βλέπει όλα ως μπίζνες; Δηλαδή ο Σαλαμίνιος τρώει την σκόνη του λατομείου για να πηγαίνει το υλικό του στην Μήλο; Αυτά περί ηθικής κλπ.
Τώρα σχετικά με το έργο της αποχέτευσης θα έλεγα ότι άλλοι του το σφύριξαν να το ξεκινήσει διότι το έργο είχε κι έχει μεγάλη ..... (σε αφήνω να το βρεις μόνος/η σου)!
Είπαμε σκέψεις κάνουμε και κάποιοι σίγουρα θα διαφωνήσουν διότι συνδέουν το ηθικό με το γαλάζιο χρώμα και με το συμφέρον. Υπάρχουν όμως αρκετοί πολίτες με δικαιώματα.
 
γ) Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών το 2006 ήταν καθαρά αντίδραση του κόσμου προς τον κ. Μακρή, γι αυτό όλοι οι Σαλαμίνιοι πολίτες έπεσαν πάνω στον κ. Σοφρά. Τα αποτελέσματα το έδειξαν καθαρά και δεν επιδέχονται καμία αμφιβολία.

21/8/09 09:43

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ !!
 
Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Η Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
 
efyge se endixi diamartirias gia ta provlimata tou topou
 
ΑΓΑΠΗΤΕ 21\8\09 09:43,
1) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΛΜΗ Ή ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΒΛΑΚΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕ;
2) ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΓΗΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΟΙΟΘΕΤΟΥΝ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.
3) ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΗ Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΚΑΤΗΝΙΑΣΜΑ ΜΑΚΡΗ-ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ.
4)ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, Ή ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΞΥΠΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!
 
Αγαπητε 15;20
Εάν ρωτήσεις στην αγορά, όπως ρώτησα και εγώ Κουλουριώτη που έχει πλοίο και κάνει την ανάλογη δουλειά, το φορτίο αυτό δεν πηγαίνει παραπάνω από 4 ευρώ τον τόνο.
'Αρα μιλάμε για 6.000 ευρώ μαζί με τα έξοδα.
Επομένως πρίν κάνεις τις υποθέσεις για να ρίξεις λάσπη, βγές πρώτα στην αγορά, μάθε και μετά γράψε.
Διαφορετικά είσαι κακοήθης και κακόβουλος.
 
Προφανώς ρώτησες κάποιον που θα είχε συμφέρον να μην σου πει την πραγματική τιμή. Η τιμή που είπα είναι μία μέση τιμή και μάλιστα αρκετά πιο χαμηλή σε σχέση με άλλες εποχές που τα ναύλα ήταν πολύ υψηλά. Δεν είμαι όπως είδες συκοφάντης κι επίσης η επαφή μου με την θάλασσα είναι άμεση.
 
Οι πολίτες με δικαιώματα εάν έχουν
στοιχεία τα καταθέτουν στις αρμόδιες αρχές για να ξεβρωμίσει
ο τόπος.
Δεν κάθονται σαν τις κουτσομπόλες
να πετάνε λάσπες και να γίνονται
κουκουλοφόροι όπως γράφουν οι παραπάνω φίλοι.
¨Οποιος λοιπόν έχει το ειδικό βάρος από τη μέση και κάτω ας μαζέψει τα στοιχεία του και ας πάει στον Εισαγγελέα.
Η Ελληνική ιστορία μας έχει διδάξει
πως πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν
Εφιάλτες.Δεν περιμένουμε τίποτα από εσάς γιατί είστε ένα τίποτα,
ηλίθεια παπαγαλάκια και μάλιστα πληρωμένοι συκοφάντες.
Ο ηλίθειος παραπάνω,γιατί περι ηλιθείου πρόκειτε δεν μπορεί να καταλάβει πως ο κόσμος αυτό που έκανε ήταν να φτύσει τον Μακρή γιατί δεν τον είθελε.
Κατά τον (κύριο)ήταν ηλίθειος ο κόσμος και ακολούθησε το ξεκατήνιασμα;;;;;;;;;;
Αλλά Μηνά αφού το θέλεις έτσι να τα πουμε.Η γυναίκα σου μέσα στο Δήμο ήταν, γιατί δεν βρήκε κάτι μεμτό κατά Αγαπίου και να τον πάτε στον Εισαγγελέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλά κατασκευάσατε την υπόθεση με την κασέτα μαζί με τον Τσαβαρή και τον ηλίθειο τον αρχητέκτονα.
Τα κουμάσια είσασταν εσείς, που είχε δίπλα του και δεν το είχε καταλάβει,εκεί πιάστηκε βλάκας.
Είναι ο μόνος που φέρθηκε αντρίκια
και ξεκαθάρισε την θέση του από την αρχή χωρίς να μετρίσεικαι χωρίς να γλύψει κανέναν.
Εβγαλε την ανακοίνωση υπέρ του Σοφρά μετά από την εντολή που του έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί του εκτός του συχωρεμένου του Λάπα που απεχώρισε.
¨Οτι λένε τώρα οι παρλαπίπες και διαχωρίζουν τη θέση τους,δεν είναι άντρες,ας φορέσουν τις μπόλιες από τις γυναίκες τους.
Δε μου λες ρε φίλε, ειναι και λαλάκης και λιτσάκης γιατί δεν μαχαιρώνει τη γυναίκα του;;;;;;;;;;
Ποιά παράταξη πρόδοσε; Αυτή που τον πούλησε;Εδωσαν το χρίσμα στον Αγαπίου και οι βουλευτές έγλυφαν τον Μακρή.Κατεβάσανε ΄τον Ράπτη για να σπάσει τον Αγαπίου.Για δες την παράταξη τώρα,που πάνε τα στελέχοι της.Αυτή την παράταξη είθελες ο Αγαπίου να εκτιμήσει και να μετρίσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για αυτό είναι λαλάκης;;
Τότε μακάρι να είχαμε πολούς λαλάκηδες θα είχε σωθεί η Σαλαμίνα.
Λέτε συνέχεια για το φορτείο στη
Μήλο. Δεν σας έχουν πειράξει οι αρπαχτές του Μακρή, δεν σας έχουν πειράξει οι αρπαχτες του Τσαβαρή, σας πείραξε το ένα φορτείο αμμοχάλικο.Για αυτό λέω πως είστε πληρωμένοι συκοφάντες. Ούτε η ιντριγκα της Ρουλίτσας σας πείραξε.
¨Αντε και στα δικά σας.
 
Ο χαρακτηρισμός περί ηλιθίων σου τον επιστρέφω. Λογικές σκέψεις εκφράσαμε και μάλιστα βασισμένοι τόσο στα δικά σας λεγόμενα (σχόλιο στις 21-8-09 ώρα 11:40)όσο και στα αδιαμφισβήτητα γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από πέρυσι.
Θα σταθώ στα θέτικα από το διάλογο μας. Πρώτον παραδέχεσαι ότι όντως μετέφερε υλικό από την Σαλαμίνα στην Μήλο. Δεύτερον μια κατάσταση καθαρά ηθική την μεταφέρεις σε πεδίο πολιτικής. Ο συμψηφισμός μόνο καθαρότητα δεν δείχνει. Τρίτον όποιος έχει το ειδικό βάρος από τη μέση και κάτω είτε παραδέχεται είτε αντιπαρατίθεται με λογικές σκέψεις και δεν προχωρεί σε χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς για τον συνομιλητή του. Αλλά τι να κάνουμε όταν γίνεσαι για ένα φεγγάρι δήμαρχος τα βλέπεις όλα απαξιωτικά και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι πως θα μεταφέρεις το πλούτο του νησιού σου εκεί που δεν επιτρέπεται. Εφιάλτες υπάρχουν τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνικοηθική ζωή του τόπου μας. Συμφωνώ μαζί σου περί προδοτών. Αλλά εφιάλτες για τους δημότες αυτού του νησιού μήπως δεν είναι κι αυτοί που για κάποια χρήματα έκαναν τα στραβά μάτια και μετέφεραν υλικό σε μέρος μακρία από το νησί τους;
Αν δεν αντέχεις κάποιες σκέψεις τότε μην μπαίνεις στον κόπο να απαντάς διότι βρίζεις. Εμείς ούτε ήρθαμε εδώ να κάνουμε δικαστήρια ούτε τίποτα. Αλλά όχι όμως να καθόμαστε να σας ακούμε ότι κάποιοι είστε ηθικοί, υπεράνω κριτικής, ευεργέτες κι άλλες τέτοιες αστοχίες! Άκου ηθικός είναι αυτός που έχει πάρει λιγότερα από τον προηγούμενο! Καλά τσίπα δεν έχετε; Είπαμε ήμαστε κι εμείς πολίτες με δικαιώματα και θα μιλάμε.
 
Προς ανωνυμο 22/8/09 07:24, (ή όποιος άλλος γνωρίζει να απαντήσει)
ποιος είναι ο ηλίθιος αρχιτέκτονας που αναφέρεις στο σχόλιο σου;
 
Κάποιος αναφέρει οτι φευγουν υποψήφοι δημοτικοί σύμβουλοι απο τον συνδιασμο Ν.Ράπτη.Εγω ψηφισα Ραπτη και βρισκω σωστο να αποχωρήσουν καποιοι λόγω ηλικίας και καποιοι που δεν πήγαν καλά.Πιστεύω οτι ο νέος συνδιασμος του θα ειναι καλύτερος απο τον προηγούμενο. σε συνδιασμο δε με την εμπειρεία που εχει αποκτήσει και τις προτάσεις που εχει κανει εστω και ώς αντιπολίτευση με κάνει να τον προτιμω συγκρίνοντας τον με τους υπόλοιπους υποφηφίους Δημάρχους
 
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ;
ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΥΛΛΟ, ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.
 
ΛΑΛΑΚΙΑΔΑ

Τα μάθατε τι πάθαμε
φίλοι στη Σαλαμίνα;
ψηφίσαμε για δήμαρχο
και έχουμε δημαρχίνα.

Μπράβο Λιτσάκι εύγε σου!!!
τώρα και ...βουλευτίνα
να σεργιανάς την Κούλουρη
με μια λιμουζινα.

Και σε όσους μας έταξες δουλειά
μας παρατΆς στην πείνα
και ζεις στα μεγαλεία σου
μεγαλη δημαρχίνα

Έπαιξες με τον πόνο μας
και την κακοριζιά μας
μας πουλησες λίγη χαρα
στην οικογένειά μας.

Και τώρα που τα κατάφερες
λες τάχα δεν μπορείς
γι' αυτό στις άλλες εκλογές
έλα και θα δεις!!!

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΥΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΜΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΛΑΛΑΚΗΣ-ΡΟΥΛΙΤΣΑ: ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΚΡΗ (όπως λέμε της Σχολής... Γείτονα). ΤΑ ΟΜΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΟΥΝΤΑΙ!!!!
 
Κατ'αρχήν δεν είμαι ο 11:40.
Κατά δεύτερον,μόνο εσείς έχετε το δικαίωμα να βρίζετε;;;;;;;
Οταν σας θέτουν σαβαρά επιχειρίματα
και γεγονότα το κάνετε γαργάρα,γιατί δεν απαντάτε και το γυρίζετε εκεί που θέλετε εσείς;
Το αμμοχάλικο μεταφέρθηκε ΝΟΜΗΜΑ και ήταν για μία φορά.
Θα απαντήσετε σε αυτά τα σοβαρά ερωτήματα ναι ή όχι.
Κατά τρίτον έχω απαντήση σε πολλούς
με ποιά από ολλα θίχτηκες;
 
Βρε καλός τον τόν μαλάκα.
Δε μου λες για τις μεζονέτες να πάω να πάρω μία;
Και επιδή είμαι κολητός του Αγαπίου
θα μου κάνει και καλήτερη τιμή.
Μη μου πήτε ότι βρίζω με το μαλάκα
γιατί ηθικοπλάστες του κερατά αυτά που γράφετε και η λάσπη που πετάτε τα ψέματα που λέτε για να κάνετε τη δουλειά σας είναι πολύ χειρότερα.
Οσα για τη λαλακιάδα κ χλαπάτσα μήπως θυμάσε ποιός την έγραψε και την πέταξε στους δρόμους;Μήπως ήταν φίλο σου;Ή το κάνατε μαζί.
Πάντος με κάνετε και γελάω πολύ.
Πρέπει να έχετε χεστεί από τον φόβο σας με μία πιθανή κάθοδο του Αγαπίου.
Δεν εξηγείτε διαφορετικά το σκάψιμο στό σεντούκι,και το ξανά σερβίρισμα κρύου φαγητού.
Ψάξτε για τίποτα καινούργιο.
 
Ο αρχη-τέκτονας που έδωσε την είδηση στον Τσαβαρή και στήθηκε
το σκηνικό ήταν ο κύριος Σπύρος
Παπαΐσιδώρου.
 
Όσο και να χτυπιέσαι και να γράφεις ο ίδιος πολλές φορές συνεχόμενα, το φορτίο που μετέφερε ο πρώην δεν ήταν ΗΘΙΚΟ όταν ο ίδιος ως δήμαρχος ήξερε ότι το υλικό της Σαλαμίνας είναι ΜΟΝΟ για το τοπικό διαμέρισμα. Τώρα τραγούδα....τραλαλα τραλαλο
 
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΘΕΟΡΩ ΑΝΑΝΔΡΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ
ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ''ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ''
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ
Η' ΜΗΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΣΠΙΤΙ ''ΓΥΝΑΙΚΑ''ΠΑΙΔΙΑ''ΣΧΟΛΕΙΑ'''ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΟ'''''''ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
 
Ντροπή δεν πρέπει να πεις και στους Κουλουριώτες που τρέχουν πίσω από κάτι επιχειρηματίες ορμώμενους από την Μάνδρα; Εκεί δεν υπάρχει ντροπή;
 
ΟΛαλάκης ,η Λαλάκαινα,
ο/η κουασιμόδος,Ο Πίπης,
ο κουβαρίστρας,ο κουτσουκμαν είναι πλέον παρελθον για τη Σαλαμίνα.Ο ΛΑΟΣ τους έχει ήδη βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του τόπου.Οι νέοι ας προσέξουν να μην ακολουθήσουν τα βήματά του γιατί θα πάνε και αυτοί από κει που ήρθαν.Τσαβαρή ο συνδυασμός σου πετάει! Δεν υπάρχει άτομο που να έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Καλό αυτό!για να κάνεις μόνος σου παιχνίδια και οι άσχετοι να σε κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό,γιατί εσύ τους έχεις πείσει ότι τα ξέρεις όλα! Καληνύχτα Σαλαμίνα!
 
ΟΛαλάκης ,η Λαλάκαινα,
ο/η κουασιμόδος,Ο Πίπης,
ο κουβαρίστρας,ο κουτσουκμαν είναι πλέον παρελθον για τη Σαλαμίνα.Ο ΛΑΟΣ τους έχει ήδη βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του τόπου.Οι νέοι ας προσέξουν να μην ακολουθήσουν τα βήματά του γιατί θα πάνε και αυτοί από κει που ήρθαν.Τσαβαρή ο συνδυασμός σου πετάει! Δεν υπάρχει άτομο που να έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Καλό αυτό!για να κάνεις μόνος σου παιχνίδια και οι άσχετοι να σε κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό,γιατί εσύ τους έχεις πείσει ότι τα ξέρεις όλα! Καληνύχτα Σαλαμίνα!
 
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ
ΕΑΝ ΒΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ.
ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΝ.
 
Ρε παιδιά όλους τους καταλάβαμε, εκτός από τον κουτσουκμαν,μάλλον ενοήτε τον κουτσούκο,και τον κουασιμόδο.Ποιός είναι;
 
Η γυναικά του Τσαβαρή δεν πίνει το αίμα κανενός . Δεν βγάζει παράνομα δάνεια με 20 % προμήθεια , δεν κλίνει σπίτια ούτε στέλνει ανθρώπους στην φυλακή .
Δεν συναναστρέφεται και δεν συνεργάζεται με τον υπόκοσμο , ούτε με εισπράκτορες παράνομων δανείων , μπράβους , και ανθρώπους της νύχτας . Δεν είναι η καταγωγή της από την Σαλαμίνα , ζει πολλά χρόνια όμως στο νησί εάν αυτό σε απασχολεί τόσο πολύ , είναι έντιμη και αξιοπρεπείς .
 
Όλο αυτό το συνονθύλευμα οι καιροσκόποι τα λαμόγια που έχουν πέσει επάνω στον δήμο της Σαλαμίνας και τον απομυζούν, εδώ στα BLOGS θα αποκαλυφθούν και σε λίγο θα έχουν την περιφρόνηση του λαού της . Δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να αλληλοκατηγορείσθε και εμείς ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress