Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Απο ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ( Φανελάς )

Προς: Ανώνυμος 20/7/2009 13:22

Κατ’ αρχάς να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια, αν και έχω κάποιες αμφιβολίες αν τα πιστεύεις ή απλά βολεύουν.

Θέλω όμως να γνωρίζεις ότι είμαι κάθετα αντίθετος με τους χαρακτηρισμούς συμπολιτών μας. Εξάλλου αν είναι όπως τα γράφεις, βλέπεις μόνο τα πλημμελήματα και παραβλέπεις τα κακουργήματα.

Τέλος για να σου λυθεί η απορία γιατί δεν ρωτάς τους μέχρι σήμερα υποψήφιους Δημάρχους που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ. Επίσης γιατί δεν ρωτάς και την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας αν μου έκαναν ποτέ πρόταση να συμμετέχω σε συνδιασμό τους, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έκαναν πρόταση και τους ευχαριστώ. Πιθανότατα πίστεψαν ότι είναι καλυμμένοι τόσο από τους οικογενειακούς μου ψήφους, όσο και από την εκπροσώπηση του χώρου τον οποίο υπηρετώ (αναπηρία) εδώ και 20 χρόνια.

Όσο για το «αγνός αγωνιστής» δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μου, αλλά τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό έφταιγε.

Και δυο κουβέντες για τον φίλο Ανώνυμο 26/7/2009 21:07.
Πιστεύω φίλε ότι η κοινωνία της Σαλαμίνας θα απορρίψει τους ανακόλουθους και όχι αυτούς που ακολουθούν σταθερά τα πιστεύω τους και τις αρχές τους.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
( Φανελάς )

Υ.Γ.1 Για να μην αδικώ κανέναν, ο Β. Αστράκος μου είχε προτείνει το 1990 να συμμετέχω στον συνδιασμό του και το έκανα.

Υ.Γ. 2 Για περισσότερα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα BLOGS, το τηλέφωνό μου είναι 6945776263 και απαντάει μόνο σε επώνυμες κλήσεις.

Σχόλια:
Κ. Σπηλιόπουλε, αν και δεν είμαι αυτός που έγραψε το σχόλιο στις 20/7/09,έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις.
1) Με εκπλήσσει το γεγονός ότι αντέδρασες πάρα πολύ αργά.(μετά απο 22ημέρες).
2) Αν και ευχαριστείς τον σχολιαστή,αμφισβητείς τις προθέσεις του προς το πρόσωπό σου.
3)Κάνεις αναφορές σε πρόσωπα και πράγματα που δεν σχολίασε κανείς.
4)Εμπλέκεις το σύλλογο ΑΜΕΑ στην εκλογική διαδικασία και αυτό είναι απαράδεκτο, τουλάχιστον ηθικά.
5)Απ'την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ έχουν περάσει χιλιάδες μέλη τα 34 χρόνια λειτουργείας της,δεν σε είδαν ποτέ. Ποιόν να ρωτήσουμε;
΄Ισως δεν συμμετείχες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτό το κατανοώ.
6)Εσύ κ.Γιάννη δεν έχεις ακούσει τίποτα για το "φόνο";
Μια παροιμία λέει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και δεν είναι θέμα πλημμελήματος ή κακουργήματος.
7)Μπορείς να ρωτήσεις που τα βρήκε τα λεφτά και σκορπάει δεξιά και αριστερά ο αρχηγός σου; Δημόσιος υπάλληλος δεν είναι;
Κύριε Σπηλιόπουλε, όντως είσαι ένας αγωνιστής της ζωής. Παλεύεις τίμια για την οικογένειά σου. Γονάτισες οικονομικά αλλά δεν έπεσες,κρατήθηκες.
8)Και τώρα θέλω να σε ρωτήσω.
ΓΙΑΝΝΗ από που σε κρατάει ο Τσαβαρής;
Τι ρουσφέτι σου έχει κάνει(ελαίω ΠΑΣΟΚ) και τον ακολουθείς χρόνια τώρα;
Γιάννη αν το ρουσφέτι το θεωρήσουμε πλημμέλημα,τα άλλα είναι κακουργήματα.

Και δεν θα ήθελα μετά να σου πω: Αμ΄δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

"ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ"
 
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΕΣΥ ΤΙ ΦΟΡΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
 
pes mas esy megale pote eihate xanadi ton sofra sthn topiki gia na min soy po pote ton eixate dei stin koyloyri
 
ΦΙΛΕ 14.57 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
 
Εσύ που ρωτάς για τον Σωφρά είσαι Κουλουριώτης η Ξωκούλουρα μεριά;
 
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ (ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...)
 
Κε Σπυλιώπουλε σου είχε κάνει πρόταση ο Σοφράς ; και αν ναί γιατί δεν κατέβηκες;
 
ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (ΜΕ Η ΚΑΙ Ο ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ 6945776263 ΟΠΟΙOΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ(Φανελας) ΖΩΟΔ ΠΗΓΗΣ 101 ΣΑΛΑΜΙΝΑ
 
Κάτι σαν τον Φανελά,τον Σοφρά τον Τσάπελη,τον Σάντο,τον Αντωνίου,τον Διγενάκη κ.λ.π. οι οποίοι είναι όψιμοι Πασοκτζήδες δεν πρόσφεραν τίποτα στο ΠΑΣΟΚ.Οι μισοί κάνουν κριτική και οι υπόλοιποι αν δεν έχει χρήμα η προσπάθειά τους απομακρύνονται.Τέτοιους είχαμε.Κανενα καλό θελουμε!
 
Τοτε ποιος μενει απο το ΠΑΣΟΚ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΦΙΛΕ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ
 
Κε Σπηλιόπουλε από τη στιγμή που δημοσιοποίησες τις θέσεις σου ,θα πρέπει να απαντήσεις δημόσια σε απορίες που άπτονται και διευκρινίζουν πράματα,διαφορετικά τηλέφωνα και διευθύνσεις μου θυμίζουνε το "Τσάμπα Μάγκας" που έλεγε κάποτε κιο αρχηγός σας.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΑΚΟ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΜΗΛΑ( ΤΣΑΛΙΑΓΚΟ-ΔΕΡΤΟΥΖΟ-ΦΟΥΡΙΚΗ-ΚΟΓΙΑ-ΜΠΟΥΤΣΗ-ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ... ΦΑΝΕΛΑΣ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.
 
Παρακαλώ αγαπητοί φίλοι ας μην μπαίνουμε σε χαρακτηρισμούς, δε μας τιμά.
Θα συμφωνήσω όμως με τον πρώτο φίλο χωρίς να θέλω να κρίνω τον αγώνα του κ. Σπηλιόπουλου, διαφωνώ κάθετα με το γεγονός ότι εμπλέκει το σύλλογο Γονέων ΑΜΕΑ με τίς δικές του φιλοδοξίες. Είναι πράγματι ηθικά απαράδεκτο και δεν το περιμέναμε ειλικρινά από κείνον. Ακόμη πιο απαράδεκτο είναι το γεγονός πως παρότι θα έπρεπε να συνεργάζεται με όλες τις δημοτικές αρχές για το καλό του συλλόγου που εκπροσωπεί - διότι είναι γνωστό πως και η πιο αναίσθητη δημοτική αρχή στο συγκεκριμένο θέμα, αν θέλετε και για λόγους έξωθεν καλής μαρτυρίας και αυτοδιαφήμισης, θα βοηθούσε ευχαρίστως να λυθούν κάποια προβλήματα - εκείνος έχει ξεκινήσει ανηλεή πόλεμο με τη νυν διοίκηση στο δήμο, όπως έκανε και παλιότερα, αδιαφορώντας αν έτσι πετά στη γωνία τα παιδιά για τα οποία υποτίθεται πως αγωνίζεται, προκειμένου να κάνει μικροπολιτική. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του προέδρου ενός τέτοιου συλλόγου. Εκτός αν ο πρόεδρος έχει λυμένα τα δικά του τα προβλήματα και δεν τον απασχολούν τα παιδιά των άλλων...
 
o SOFRAS είναι πρώτος, τι σας αναγκάζει και βρίζετε και προκυνάτε τον Τσαβαρή. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΈΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ, ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ. ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙ. ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΠΙΚΟΙ.
 
Φιλαράκο σε ποιο ΠΑΣΟΚ καλείς να έρθει ο Φανέλας και οι άλλοι .Στο ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ του Αλαϊσκα και του Παυλάκη που λοιδορούν και συκοφαντούν τον Δήμαρχο γιατί δεν ενέδωσε στις όρεξης τους . Σαν δεν τρέπεσαι λιγάκι . Έτσι δεν είναι Γιώργο εσύ τι λες ;
 
Φίλε για σαπίλα καλό είναι να ψάξεις στην ηγεσία του σημερινού τοπικού ΠΑΣΟΚ , είναι εξειδικευμένοι όλοι τους στην βρωμιά . Κουβαλώντας εδώ και χρόνια την ταμπέλα της κοινωνικής απαξίωσης .
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress