Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΝ. ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΝ. ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ.

Δεν κρατηθηκε ουτε μια στιγμη ο ανεκδιειγητος τραμπουκος που θελει να ειναι και προεδρος της ιστορικης μας ομαδας.Στο πρωτο κιολας φιλικο διμηουργησε κατα τη φιλικη του τακτικη επισοδιο,με νεαρο φιλαθλο της ομαδας και ενο ο φιλαθλος δεν ειθελε να δωση προεκταση στο θεμα ο αλιτηριος (προεδρος) φωναχτα για να τον ακουσουν μαλον ολοι φωναξε
(ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ) ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ Γ.....Σ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΝΤΑΝΙΑ.

Σχόλια:
den mporeis na exeis tin pita sosti kai to skylo xortato.
 
δεν φταίει αυτός, η διοίκηση και οι "Σαλαμίνιοι" παίχτες φταίνε που ακόμα τον ανέχονται και δεν τον στέλνουν από ‘κει που ήλθε να μην πω κάπου αλλού
 
kai synexizo afiste to koproskylo na paei san to skyli sta mpeli.koitate tin pita mas na einai sosti.otan stamatisei to xeplima tha apoxorisei.
 
Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΙΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ (ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙ ΜΟΥ)ΟΣΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ. ΠΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress