Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Αδικαιολόγητος Γάιδαρος στην Σαλαμίνα


"Σαλαμινα 30 Ιουλίου... Ένας γάιδαρος έχει βάλει και προστασία για τον ήλιο που σημαίνει πως θα αργήσει κιόλας"

Απο: troktikos@gmail.com

Σχόλια:
ΑΠΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
 
Δεν ειναι μονο η Σαλαμινα ομωε, δυστυχως ολη η Ελλαδα ετσι ειναι. Γαϊδουρια που δεν τους ενδιαφερει τιποτα παρα μονο η ευκολια τους.
Σταματανε οπου να ειναι και κλεινουν λωριδες κυκλοφοριας λες και καποιος τους εχει πει οτι εχουν το δικαωμα να κλεινουν το δρομο για να παρει η γυναικα τους ψωμι απο το φουρνο και εφοσον εχουν τα φωτα να αναβοσβηνουν, αλλα γαϊδουρια με κατι ερειπια παπακια χωρις φωτα που πανε στη μεση του δρομου με 5, και αλλα που πανε με 205, χαμος και αναισθησια, καμμια αισθηση οτι ανηκουν σε ενα κοινωνικο συνολο, μονο για την παρτυ τους ζουνε, καπως ετσι ειναι και στο Μπαγκλαντες ομως... αν αυτο μας κανει να νοιωθουμε καλυτερα.
 
ΤΟ ΨΑΡΙ ΦΙΛΕ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΚΑΙ ΤΖΙΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΖΙΠ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress