Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Σ.Φ ΑΙΑΣ1931: ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΣΑΛΑΜΙΝΑΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/08 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ 2-2 ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΕΝΕΝΤΥ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΙΦΘΕΙ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/08 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΕΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ..

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ , Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/08 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ.
ΠΛΗΡΙΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 18,00 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΕΙ..

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Σ.Φ ΑΙΑΣ1931

Σχόλια:
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΙΑΝΤΑ
 
POSO KANEI I EKDROMH?
 
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΤΕ ΧΑΙΔΑΡΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΤΕ ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ........
 
Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΝ. ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ.
Δεν κρατηθηκε ουτε μια στιγμη ο ανεκδιειγητος τραμπουκος που θελει να ειναι και προεδρος της ιστορικης μας ομαδας.Στο πρωτο κιολας φιλικο διμηουργησε κατα τη φιλικη του τακτικη επισοδιο,με νεαρο φιλαθλο της ομαδας και ενο ο φιλαθλος δεν ειθελε να δωση προεκταση στο θεμα ο αλιτηριος (προεδρος) φωναχτα για να τον ακουσουν μαλον ολοι φωναξε(ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ) ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ Γ.....Σ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΝΤΑΝΙΑ.
 
΄Οταν υποψήφιοι δήμαρχοι,(π.χ.Τσαβαρής), τους δίνουν πολιτική κάλυψη, τι περιμένεις φίλε μου;
Και βέβαια θα μας πηδήσουν.
Για σκέψου να βγάλουν και δήμαρχο!!!
 
eno oi torinoi dimarxoi antestekonte.
 
Ποιος είναι ο βασικός χορηγός του Αία; Μήπως κατά σύμπτωση είναι κι αυτός μη Σαλαμίνιος. Μήπως τυχαία δραστηριοποιείται στην Σαλαμίνα και μιλάει με το ίδιο λεξιλόγιο όπως ο κύριος στον οποίο αναφέρεστε; Συμπτώσεις είναι όλα; Να τους χαίρεστε διότι κάποιοι άρχοντες του τόπου τους έχουν ψηλά στην λίστα και τους επιτρέπουν να κάνουν και να λένε ότι θέλουν στο νησί ΜΑΣ.
 
Ποιοί τα λέγανε μαζί του στον Κουρσάρο στα Σελήνια οι Αγγέλου - Τραυλός -Τσαβαρής οι ρυθμιστές οικονομικής και πολιτικής ζωής του νησιού να ξεκουμπιστούνε όλοι τους μόνο κακό κάνουν ρε ουςτ από δω.
 
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ .ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ????ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ....Η ΚΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ,ΛΕΩ ΕΓΩ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress