Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ το νέο site του Δήμου Σαλαμίνας !!!


Ο Δήμος Σαλαμίνας έκανε lifting στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αφαίρεσαν λοιπόν το σήμα-έμβλημα του Δήμου από πάνω και πλέον στην αρχική σελίδα έβαλαν τη φωτογραφία του Δημάρχου αντί του σήματος του Δήμου...

  • Απο: Δημητρης Σαλαμινα ...δείτε όλες τις αναρτήσεις του blogger

  • Σχόλια:
    Αγαπητοί φίλοι,
    κάτι που δεν θα το ξέρετε και πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.
    Αυτός ο Δήμαρχος ο Σοφράς ότι πιάνει στα χέρια του το καταστρέφει.
    Βρήκε μια ιστιοσελίδα έτοιμη και οργανωμένη από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και προσπαθεί να την καταστρέψει.
    Χρησιμοποιεί κατά απαράδεκτο τρόπο πνευματική εργασία του κ. Κούτελη που είχε κοπιάσει για να στείσει τη σελίδα τόσα χρόνια αφιλοκερδώς, θέλοντας να την οικιοποιθεί. ΄Ετσι δικαιολογούντε όλα αυτά τα μπερδ

    έματα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό με την ιστιοσελίδα του Δήμου.
    Βρήκε ένα πρόγραμμα της ''Κοινωνίας της πληροφορίας'' αξίας 580.000 ευρώ έτοιμο για υλοποίηση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και κινδυνεύει να το χάσει.
    Δυστυχώς βρήκε τόσα έτοιμα έργα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που κανένας άλλος Δήμαρχος δεν βρήκε π.χ. Δήμος Αμπελακίων και αυτά δεν στρώνεται να τα υλοποιήσει, αλλά αυτός και οι συνεργάτες του καταβάλλουν τεράστιες προσπάθεις για να τα χάσουν. Η ανικανότητα στο μεγαλείο της. Δοξάστε τους.

    ΄Ενας υπάλληλος του Δήμου που γνωρίζει πολλά και θα επεμβαίνει όταν και όποτε απαιτείται.
     
    apo oti vlepw ena pisto antigrafo me ta stoixeia tis proigoymenis selidas tis salaminas etoima piran oi kainoyrgoi diaxeiristes na anevasoyn me diaforetiko sxediasmo kai alla xrwmata.
    arage posa lefta efagan gia na ftia3oyn ayti tin vlakeia???? poso stixeise ayto to karnavali???
    anarwtieme o palios diaxeiristis poy toy exoyn klepsi ola ta axeia poy einai pneymatika dikaiwmata ka8ete me stayromena xeria???
    e3afanistike to eylima apo tis selides toy dimoy . gia na mpis stin dimotiki astinomia soy zitaei kodiko egrafis.. gia na deis ta tilefwna e3ypiretiseis politwn gia ydreysi ka8ariotita k.a. einai skanarismena . den mpeikan kan ston kopo na ta gra psoyn. Na dw ti alles vlakeies 8a doyme. aisxos.
     
    Απλά απαράδεκτη αν και δυναμική πλέον... Προτιμώ την html μορφη
     
    Πιάσε την μια κτύπα την άλλη!!!

    Απαράδεκτη όπως και η πρώτη. Βρίσκεται πολύ πίσω.
    Άγαρμπη και χοντροκομμένη. Φτωχή και κακόγουστη.
    Δεν αντιπροσωπεύει Δήμο. Μάλλον φτιαγμένοι από ανίδεους πάνω στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Δείχνει προχειρότητα και φθήνια. Ελλαδάρα η Ευρωπαία... με τσαρούχια!!!!

    Δεν είναι παράθυρο αυτό για να ανοίξεις... ιδιαίτερα παγκοσμίως.

    Κρίμα!!!
     
    ΜΗ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΑΝΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΗ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΙΤ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ . ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ...
     
    Η Singular Logic είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της και αυτή έφτιαξε την ιστοσελίδα του δήμου από ότι βλέπω.Οπότε μην λέμε και ανοησίες.Όσο για το ότι το υλικό είναι παρόμοιο με της προηγούμενης σελίδας είναι φυσικό.Σαν τι άλλο να έβαζαν δηλαδή.Τώρα πόσα στοίχησε; Σίγουρα πολλά.Για ένα ιδιώτη θα στοίχιζε πολλά μια τέτοια σελίδα με τέτοιο περιεχόμενο πόσο μάλλον για έναν δήμο.
     
    siga tin selida to karagkioziliki poy eftia3e sxediase kai anevase, xwris domi tetoia na einai eykoloi pros toys xristes. gia na vroyn kati prepei na psaxnoyn mia wra olo to sait kai an to vroyn.loipame poy mia tetoia etairia opws anaferei o proigoymenos 23:05 oti einai kali, na paradinei tetoies ergasies enos adra oikonomikoy kostoys. fenete kai sto gkalop poy exei i idia etairia egkatastisei o kosmos einai dysarestimenos, ektos an den toys endiaferei gia ton kosmo opws kanoyn syni8ws. To mono poy toys endiaferei einai ti 8a valoyn stin tsepi toys kai apo poy. den peirazei konta einai kai oi ekloges.
    Kontos psalmos alliloyia.
     
    Ερασιτεχνική... Μάλλον η εταιρία κατάκλεψε τον Δήμο. Αν όχι.. τότες ο Δήμος πρέπει να είναι πολύ μαλάκας να ανεχτεί αυτή την πατάτα. Γιατί δεν ρίξανε καμιά ματιά σε άλλες ιστοσελίδες που έχουν φτιαχτεί με μεράκι και γούστο. Όσο για την φάτσα του Δήμαρχου... και όποιου Δήμαρχου...

    Βάλτε πίσω το λογότυπο. ΤΩΡΑ!!!!
     
    Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
    ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
    '''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ'' ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΗ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΥΛΟΚΕΡΔΩΣ

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΄΄ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ΄΄

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΙΟΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΧΗΜΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ''ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ''
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΦΡΑ ''ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ''
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
     
    Αετονύχηδες ολα τα ξέρετε για όλα έχεται λόγο! Να που ψάγνουμε για Δημάρχους μια βόλτα στο διαδίκτυο και!!!! ουστ λαμόγια.
     
    Επειδή η δουλειά μου είναι ακριβώς τα websites και βλέπω οτι δεν έχετε γνώση του αντικειμένου:
    α. Η Singular Logic (για το hosting) και η apopsisnet (για την δημιουργία) είναι κορυφαίες εταιρείες. Δεν είναι το παιδάκι της διπλανής πόρτας που φτιάχνει sites στον ελεύθερό του χρόνο.
    β. Προγραμματιστικά, το site είναι άψογο. Είναι όμως φανερό οτι ο δήμος δεν έχει δώσει στην εταιρεία στοιχεία με αποτέλεσμα μεγάλες ελλείψεις. Οπότε το "ανέβασμά" του πρέπει να έγινε εσπευσμένα, ίσως για τους λόγους της επιδότησης όπως λέτε.
    γ. Αισθητικά, από γραφικά δηλαδή, το αποτέλεσμα είναι όμως οικτρό. Χρησιμοποιήθηκε προφανέστατα έτοιμη λύση, περιμένοντας την δημιουργία γραφικών (με φωτογραφίες, γραφικά, σήματα κλπ).
    Με άλλα λόγια η "μηχανή" του site είναι πάρα πολύ καλή. Όμως σηκώθηκε εντελώς εσπευσμένα. Και στον χώρο του web design αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΑ. Όλοι βιάζονται. Και οι δήμοι... σιγά μη πληρώνουν! Για να πάρεις τα λεφτά σου κανείς δε ξέρει πόσο καιρό θα πάρει. Και τα ίδια τραβάμε και με τους ιδιώτες, λες και πρέπει να μας βγαίνουν τα μάτια τσάμπα. Α σιχτίρ πια.
     
    Τα αποτελέσματα μετράνε.. αυτά βλέπει ο κόσμος. Να κάνανε υπομονή μέχρι η δουλεία να ήτανε έτοιμη. Δεν είναι δυνατόν να έχεις μια βιτρίνα τσαπατσούλικη και του χούρδου-μπούρδου. Δεν πουλάνε κρεμμύδια,ντομάτες και μπάμιες. Προς Θεού!!

    Να πληρώσουν για να γίνει σωστά η δουλειά!
     
    mhn treleneste...h selida eprepe na alaksei...htan h idia edo kai 9 xronia ...apo epoxh markh.

    euxaristoume ton k. koutelh gia thn afilokerdos ergasia tou alla pera apo th sxediash ta keimena den einai diokthsia kanenos sto net.

    oso gia th nea selida elpizo na mhn thn plirosame opos thn apoxeteush
     
    eftixos pirame ekptosi 2 tois ekato.
     
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 1% ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΞΙΣΙ.
     
    Μπορεί όπως λέτε, η εταιρία, να είναι μια από τις κορυφαίες, αλλά δεν έκανε και τίποτα για να φτιάξει την νέα ιστοσελίδα του Δήμου. Απλά τα πήρε όλα έτοιμα από την ιστοσελίδα που είχε φτιάξει ο Κούτελης αφιλοκερδώς εδώ και μια δεκαετία. Η ετιαρία όμως θα εισπράξει με τα "κλεμένα" κείμενα και φωτογραφίες κοντά τις 100.000,00 Ευρώ από τις 580.000,00 που θα εισπράξει ο Δήμος.
    Για άλλη μια φορά θα λέμε: Σαλαμίνα...στο μεγαλείο σου!!!
     
    mpajisi poli mpajisi gia to kalo toy topoy re paidia, gia to kalo toy topoy. poios na milisi gia ta xrhmata poy edvse gia ta arpaxtika kata ta alla as voyliaxei o dimos. h filaki einai konta kai steni kai den ua tin apofigete.
     
    Βρε τσαβαρορουλάκια εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια;
     
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΌ ΚΑΜΑΡΙ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.!!!!!!!
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress