Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠ. ΣΟΦΡΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣE BLOG ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ιστορικά, τα δημοτικά πεπραγμένα της νεότερης ιστορίας του νησιού της Σαλαμίνας, επιβεβαιώνουν μιαν αδιάκοπη εναλλαγή αδιάφορων πολιτικών προσώπων, ως αντανάκλαση μιας εξίσου ανύπαρκτης, πολιτισμικά, εκλογικής βάσης. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που επιβεβαιώνει πως η κριτική προς τα πολιτικά πρόσωπα του νησιού είναι αδιέξοδη, από τη στιγμή που η αφετηρία όλων είναι μία: κατάληψη πολιτικού θώκου ως μέσο προσωπικής ανέλιξης στην κοινωνική ιεραρχία ενός μικροσκοπικού επαρχιωτισμού. Κι όμως, να μας επιτρέψετε να κάνουμε μια εξαίρεση στην κριτική μας και να αναφερθούμε στο νυν δήμαρχο Σαλαμίνας, μιας και τη δικαιούται επάξια.

Διότι, αποτελεί, ίσως, το πρώτο πολιτικό πρόσωπο του νησιού που με αφορμή ένα ενυπόγραφο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα ( blog ) salamina-press μήνυσε τον αρθρογράφο του για ψευδή συκοφαντική δυσφήμιση. Η επιλογή της σύνταξης της μήνυσης μέσω ενός blog, τη στιγμή μάλιστα που το ίδιο το κείμενο είχε μοιραστεί από τον ίδιο το συντάκτη του σε ανοιχτούς και δημόσιους χώρους του νησιού από χέρι σε χέρι (πλατείες, λαϊκή, δημαρχείο κ.λπ.), εγείρει ερωτήματα για την υπόγεια διαδρομή της μήνυσης. Δηλαδή την επιθυμία φίμωσης του ηλεκτρονικού λόγου που παράγεται αδιαμεσολάβητα και από τα κάτω στα blogs και που τόσο έχει τρομάξει τους διοικούντες. Ξεκάθαρα, η κίνηση του κ. Σοφρά ανοίγει τον ασκό του αιόλου και πρέπει να ειδωθεί ως μια συμβολική πράξη εκφοβισμού της τοπικής ηλεκτρονικής κριτικής.

Δεν είναι τυχαίο που οι μάρτυρες της μηνυτήριας αναφοράς εμπλέκονται με τον πολιτικό και εκδοτικό κόσμο, δηλαδή, πρόκειται για άτομα, άμεσα θιγόμενα από τη δυναμική που εμφανίζεται στο κόσμο των blogs.

Άθελά του, θέλουμε να πιστεύουμε, ο κ. Σοφράς, φαίνεται να βρίσκετε σε απόλυτη συμφωνία με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς φίμωσης του ηλεκτρονικού λόγου καθώς και με τις εκφοβιστικές πρακτικές ενός γενικότερου πανοπτικού μηχανισμού που ξεδιπλώνεται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. Διότι δεν ξεχνάμε την θεοκρατικού τύπου αποχώρηση του Σανιδά πριν λίγες εβδομάδες ( «ας με κρίνει ο Θεός» ) και τη ταυτόχρονη γνωμοδότησή του περί ανοίγματος της επέμβασης του δικαστικού ελέγχου στην ηλεκτρονική ελευθερία του λόγου. Τα blogs στο στόχαστρο.

Το εν λόγω δημοσίευμα που τρόμαξε -και δικαίως- τους ανθρώπους της εξουσίας τόσο πολύ, βρίσκεται στη διεύθυνση αυτή salamispress.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html
με τίτλο "ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" και πρόκειται για το θέμα του τρωκτικού νταμαριού στο Μπατσί.

Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους καθώς και όλα τα τοπικά blogs να καταδικάσουν τέτοιου είδους πρακτικές, που δεν προάγουν τον πολιτικό διάλογο και μας οπισθοδρομούν.

Η μήνυση του δημάρχου Σπ. Σοφρά είναι μια μήνυση προς όλους μας.
ΒΑΚΙΛΟΣ

Σχόλια:
Φιλε μου καλε εχουμε πλεον καταλαβη οι περισωτεροι σε τη σαποια κοινωνια ζουμε ολα αυτα τα ανθρωπακια αλλα μεγαλα ΛΑΜΟΓΙΑ θελουν να κλεβουν ανενωχλιτοι δωσε τον αγωνα σου ο κοσμος της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ανεξαρτιτα ο ενας δημος απο τον αλλον και οι δυο θα παρουν σε συντομο χρονο το μαθημα τους
 
Γιάσας φίλοι μου.
Ελπίζω και εύχωμε να μην σας φανώ αγενής, αλλά με αυτό το δημοσίευμα γέμισα με απορίες και αγανάκτιση.
Πρώτα θέλω να ρωτήσω το salamis pres εάν συμφωνεί με όσα γράφονται
από τους φίλους του ΒΑΚΙΛΟΥ.
Θέλω επίσης να ρωτήσω τους φίλους από τον ΒΑΚΙΛΟ, πιστεύεται πραγματικά ότι τα blogs χρειάζονται
δικηγόρο;
Σας λέω λοιπόν πως δεν χρειάζονται
κατά την ταπεινή μου άποψη, γιατί κάνουν θαυμάσια την δουλειά τους.
Ας έρθουμε τώρα στο κείμενό σας.
Αφού για εσάς δεν υπάρχει (πολιτισμική εκλογική βάση) εσείς
που απευθίνεστε;
Αλήθεια, εσείς σε ποιόν χώρο ανήκεται;
Συμφωνώ μαζί σας για τον μικροσκοπικό επαρχιωτισμό, και ευτυχώς που υπάρχει, μερικές φορές
κάνει πολύ καλό.Εάν γινόντουσαν
γκέι γάμοι θα είμαστε ΙΝ και Ευρώπη, και ας μας έτρωγαν τα σκουπίδια, τα ναρκωτικά κτλ.;
Επειδή δεν νιώθω μουνουχισμένο
τραγί (όπως λέει ο βλαξ φίλος μας)
μπορώ να έχω την άποψή μου και να σας ρωτήσω;
Τι σας πείραξε από την μήνυση;
Ότι την έκανε Δήμαρχος;
Όταν ο κ Τραυλός ο οποίος είναι και
αυτός Δήμαρχος, είναι δικομανής (έχει κάνει πάνω από 30 μηνύσεις)
με κατεξοχήν ψευδομάρτηρες και μάλιστα και σε εφημερίδες (έτσι νομίζει πως θα εκβιάσει) δεν σας πειράζει;
Δεν είδα να γράφετε τίποτα γι'αυτόν;
Δεν είδα να γράφετε τίποτα για τους εκδότες που από πολιτική σκοπιμότητα, επειδή έβγαλαν τη συμφωνία της Τούρλας στη δημοσιότητα,όπως επίσης την χωματερή στην Κυνόσουρα που ο κ Τραυλός αποδεδειγμένα τροφοδοτεί
με σκουπίδια και σκεπάζει την ιστορία της Σαλαμίνας παρανομόντας
σε ένα χώρο που είναι με νόμο χαρακτιρισμένος αρχαιολογικός και ιστορικός, ο κ. Δήμαρχος τους τραβολογα στα δικαστήρια, επειδή
έγραψαν και φωτογράφισαν αλήθειες.
Δεν σας είδα σε δικαστικές αίθουσες
να παρακολουθήτε για να έχετε μία
άποψη για την πραγματική αλήθεια
και όχι αυτή που εντέχνως σας σερβίρουν.Και στο κάτω κάτω της γραφής, για να έχετε δική σας άποψη.
salamis pres συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.

ΥΓ. Ενας Δήμαρχος δεν έχει δικαίωμα
να αντιδράσει όταν θίγετε η αξιοπρεπιά του;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 
1. Καταρχάς, η ερώτηση για το αν συμφωνεί το salamina press με το δημοσίευμα του βάκιλου είναι τουλάχιστον άκομψη έως και προβοκατόρικη.

2. Θα συμφωνήσω πως τα blogs πρέπει να μείνουν εκτός του νομοθετικού παιχνιδιού. Αυτό όμως μη το λέτε σε μας αλλά στον κ. Σοφρά που θέλει να βάλει χέρι. Διότι αν το επιθυμούσε θα μπορούσε να μηνύσει το χειρόγραφο κείμενο που είχε μοιραστεί δημόσια σε πολλά μέρη του νησιού. Η επιλογή αυτή νομίζω πως κάτι λέει, και ειδικά σε ένα κυβερνητικό κλίμα εχθρικό προς τον ηλεκτρονικό λόγο, δε συμφωνείτε;

3. Το κείμενό μας δεν απευθύνετε σε κάποια εκλογική βάση, δεν σκεφτόμαστε με τη λογική του δούναι και λαβείν, δεν επιθυμούμε ψηφοφόρους. Να μας συγχωρείτε για αυτό. Εκφράζουμε μονάχα τους εαυτούς μας. Είμαστε άνθρωποι προπάντων και όχι ψηφοφόροι.
Όσο για τον επαρχιωτισμό, μάλλον δίνουμε διαφορετικές ερμηνείες στην έννοια του. Γι' αυτό και εμείς δεν πανηγυρίζουμε για τη συναυλία της Βίσση.

4. Οποιοσδήποτε και να την έκανε τη μήνυση θα στεκόμασταν εχθρικά απέναντι του, πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος είναι και δήμαρχος εκλεγμένος από τους ανθρώπους που μηνύει.

5. Αυτά που λέτε για τον έταιρο δήμαρχο, των Αμπελακίων, θα συμφωνήσω απόλυτα. Και αν ψάξετε στα αρχεία του βάκιλου θα βρείτε και αρκετά κριτικά στοιχεία για τη περιφέρειά του όπως και για το νταμάρι των Σεληνίων. Δυστυχώς, μια πιο εμπεριστατωμένη έρευνα γύρω από το θέμα της Τούρλας, προϋποθέτει έναν γραφειοκρατικό μηχανισμό συναλλασόμενο με εκδότες, δημοσιογράφους και δότες εκ των έσω. Εμείς τέτοιον μηχανισμό δε διαθέτουμε και ούτε θεωρούμε τους εαυτούς μας δημοσιογράφους για να τον επιθυμούμε.

6. Όσο για την προτροπή να τρέχουμε στις δικαστικές αίθουσες ώστε να αποκτήσουμε δικιά μας αλήθεια νομίζω πως όχι.. δεν επιθυμούμε την τριβή με τη δικαστική εξουσία. Εκεί η αλήθεια, συνήθως, διαστρεβλώνετε. Δεν αποκαλύπτεται.

υγ: Φυσικά και έχει το δικαίωμα. Να μας επιτρέψετε, όμως, να διατηρούμε και μεις τα δικά μας.

Ένας από Bάκιλο
 
Καλημερα. ρε παιδια αφηστε υσυχο τον ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΤΟ (14)Κ.Τραυλο ειναι επαγγελματιας της μηνησις και του εκβιασμου μεσα απο αποφασεις σε αναγκαζει να συγωνταρης τις αρπαχτες η να φυσας αδιαφορα ειναι χιλιαδες τα παραδειγματα εγω θα πω τον πρωιν δημαρχο και επικεφαλι τις μιωψιφειας που τον κραταει και ποσο γερα?? για ενα μονο πραγμα θα γελαση καθε πικραμενος οταν ανοιξη το στομα του ο ΛΕΑΡΧΟΣ ?
 
ΚΟΓΙΑ παραιτήσου τώρα γιτί μετά θα είναι αργά.
 
Πάντως ο συντάκτης του κειμένου με την υπογραφή"βάκιλος"είναι πολιτικά σπουδαγμένος στον Γκεμπελισμό και την πολιτική προβοκάτσια.
Παίρνει ένα ανύπαρκτο θέμα(μύνηση διαδυκτίου),και το επενδύει πολιτικά για να χτυπήσει τον κ.Σοφρά.
Ο Φαρισαϊσμός έχει και τα όριά του.
Κύριοι του "αριστερού"ρεύματος. Αυτά κάνετε και ο κόσμος σας έστρεψε την πλάτη.Ετσι να ...βουλεύστε, και ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα βλέπει τη Βουλή με το κυάλι.
 
Εσυ ΚΑΘΡΙΝ τι ψυφιζεις ? οι πλοιροφωριες μου λενε οτι αρχειζης να τα βρεισκης στι τιμη με το τραυλο ενδιαμεσος ο ανθρωπος του ΤΖΑΒΑΡΗ ειναι Αληθεια??????????????
 
Κύριοι δεν πρέπει να ξέρουνε ποιοι είναι η μάρτυρες και πως εμπλέκονται με τον εκδοτικό και πολιτικό κόσμο ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ;
 
Τελικα ολα τα ΛΑΜΟΓΙΑ την ιδια μουρη εχουν ο Τραυλος εκανε μαγαζακι εξω απο τον αθλητικο κεντρο Σελινιων εστησε καντινα να πουλαει ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΚΑΦΕΔΕΣ και ολα τα συναφει αληθεια μηπως εχει σχεση και με την καταδαφιση των στεγαστρων που δεν του βγενουν τα μετρα του εν λογο εργολαβου και περιμενει απολοτριωση για να συνεχισει την τριτη μεζονετα και ο καντινιερης να μην διαμαρτυρηθει ας μας απαντηση ο κ.κ.ΑΡΓΥΡΗΣ μιας και εινε μεσητης
 
Γιάσας.
Δεν με πείσατε και δεν απαντήσατε σε αυτά που σας ρώτησα.Εάν έχετε την καλοσύνη βέβαια.
Αγαπητέ φίλε από ΒΑΚΙΛΟ,νομίζεις πως έχεις πάρει εργολαβικά το θέμα με τα blogs.
Θα μου επιτρέψεις να σου πω, πώς
εσείς γράφετε προβοκατόρικα και θα σας το αποδίξω.
Οι ομάδες αυτές που ασχολούντε και διαθέτουν χρόνο από τον χρόνο τους,
ενώ θα μπορούσαν να έκαναν κάτι άλλο, δεν χρειάζονται δικηγόρο.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τον δικηγόρο του κ. Σοφρά, αλλά γιατί να σκεφτώ αυτό που εσείς υποστηρίζετε, και όχι το ποιό απλό,
να ήταν ποιό έυκολο να πάρει το κείμενο από το blok από το να ψάχνει να βρεί το φειγβολάν.
Στην τρίτη παράγραφό σας μας λέτε
και βλάκες, όλους εμάς που δεν έχουμε την τιμή να είμαστε σαν και εσάς.
Δεν σας είδα να κρατάτε εχρική στάση και στους άλλους Δημάρχους.
Τελικά ποιόν κοροΐδεύετε;
ΟΙ εαυτοί σας πού είναι ενταγμένοι;
Για τον επαρχιωτισμό καλά καταλάβατε αλλά κάνει τζίζ.
Για τον έταιρο Δήμαρχο,εκτός της κριτικής (;)δεν είδα να σας ενδιαφέρει και πολύ το θάψιμο της ιστορίας μας,το ξεπούλημα της Τούρλας,το ξεπούλημα της Κυνόσουρας
στα μεγάλα συμφέροντα.
Την έρευνα την έκαναν και την κάνουν άλλοι,δημοσιογράφοι που δεν είναι λαμόγια και δεν τα πέρνουν
πάνω ή κάτω από το τραπέζι,και αυτό είναι έυκολο να το τσεκάρετε.
Αρκεί να διαβάζετε.
Ως θεατές σας είπα και όχι να έχετε τριβή με την δικαστική εξουσία. Τριβή με την δικαστική εξουσία έχουν κάποιοι (ηλίθιοι)
που έχουν το σθένος να λένε όχι
στον εμπαιγμό,όχι στη λοβητούρα,
ναι στήν αλήθεια.
¨Αλλωστε εσείς είστε έξυπνα παιδιά
θα καταλάβετε αμέσως.
Και βέβαια ο κάθε ένας κρίνετε.
Ο επί του καναπέος όμως, καλό θα κάνουν να αρχίσουν πρώτα από τον εαυτό τους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
kapote o traylos kateigkile to siraka oti pige na poylisi plateia sta selinia simera poy ta brikane ton diafimizi se kapies poylimenes filades oti itan o kaliteros proedros toy athlitikoy organismoy.diladi kirie trayle o kaliteros itan epi dimarxias gkini?kai oi dio diki sas o simerinos kai o proigoymenos poy eseis ton kanate kai antidimarxo einai gia ta mpaza?paradexosaste oti eiste enas gia deyteri fora apotiximenos dimarxos?
 
Αφήστε την Κάθριν ήσυχη, γιατί αυτή δεν πουλιέτε.
Απαντήστε άν έχετε τα κότσια.
Τί δουλειά είχε ο Τραυλός,Ο Τσαβαρής, ο Φυντάνης και ο Αγγέλου με τον φίλο του στον Κουρσάρο στα Σελήνια.
Πόσα μπινελίκια έφαγε ο Τσαβαρής όταν προσπαθούσε να πείσει τον Αγγέλου ότι δεν είναι κατά του νταμαριού και ότι δεν έχει τίποτα μαζί του;
Για μα....κα τον περάσανε τον Αγγέλου ή για την αγελάδα που κατεβάζει γάλα;
Μην νομίζετε ότι δεν πέρασε και ο κ.Ράπτης από εκεί για τον ίδιο λόγο
όπως επίσης και ο κ. Μηνάς Νάννος
για τον ίδιο λόγο και αυτός.
Αλλά ρε παιδιά ο τελευταίος δεν έφερε λεφτά από το Ντουμπάι;
¨Εχει ανάγκη τα λεφτά του Αγγέλου;
Πάει πάλι να την βγάλει καθαρή;
Ρε παιδιά η περιβαντολλογική ομάδα
του καναπέ, που ενδιαφέρετε για το νταμάρι, πού είναι;
Κόγια που είσαι; Ακούς;

ΥΓ.
Για να μην παρεξηγηθώ, και ο ¨Ομηρος πέρασε από εκεί.
Ρε πλάκα που έχουνε οι υποψήφιοι!
 
Κόγια είσαι ακόμα εκεί;
Χάθηκε το φιλότιμο!
 
Νομίζω πως κανείς δεν σας είπε βλάκες. Γι' αυτό μη μας λέτε δημοσιογράφους. Αυθαιρετείτε στα συμπεράσματά σας συνεχώς. Δε θα απολογηθούμε για τις απόψεις μας και θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε προσεχτικότερα το κείμενό μας καθώς και τα υπόλοιπα, διότι μάλλον δεν έχετε καταλάβει σωστά. Από δω το πάτε από κει το φέρνετε όλο για δημάρχους μας μιλάτε. Περιστρέφεστε μονίμως γύρω από έναν αναχρονισμό κι έτσι διακυβέβεται τον διάλογο. Εξαντληθείται στο να είστε μάρτυρας υπεράσπισης του δημάρχου αν αυτό σας ικανοποιεί.

Και μη μας λέτε πως ο κ. Σοφράς δε μπορούσε να βρει το φέιγβολάν. Διότι δε πρόκειται για κάτι τέτοιο. Δεν πετάχτηκε το κείμενο στους δρόμους, αλλά μοιράστηκε από χέρι σε χέρι, ακόμη και μέσα στο Δημαρχείο.

Για το αν οι δημοσιογράφοι διαπλέκονται, θα συμφωνήσω. Αυτό είναι εξακριβωμένο.

φιλικά από βάκιλο
 
Αφού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για το λατομείο σκέφτηκε ας κάνει κάτι για αυτούς που μιλάνε για το λατομείο.Τα πράγματα εκτιμώ θα ζορίσουν κι άλλο και πιστεύω δεν πρέπει να μας λυγίζουν πράξεις που δεν έχουν πολιτικό περιεχόμενο και δεν συμβαδίζουν με το κοινωνικό αίσθημα. Όλοι μαζί για να μην υπάρξει συγκάλυψη για το λατομείο. Η ελευθερία του λόγου είναι δημοκρατία.
 
ΚΟΓΙΑ έρχονται και φωτογραφείες απο την συνάντηση.Παραιτήσου απο την περιβαντολλογική ομάδα και συνέχισε με της λαμογιές.
 
Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να γράφουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμία ευθύνη και λογοδοσία. Αν αυτά που λένε είναι αλήθεια δεν έχουν να φοβηθούν καμία μήνυση είτε από τον δήμαρχο της Σαλαμίνας είτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν όμως αυτά που γράφουν είναι αποδεδειγμένη συκοφάντηση, τότε η επίκληση της ελευθερίας του blogger είναι υποκριτική! Ρωτήστε και τον Παπαγιάννη του EXTRA που εν μια νυκτί από μάγκας του πληκτρολογίου έγινε ..προβατάκι!!
Κύριοι βάκιλλοι, η μήνυση είναι δική σας, μην ψάχνετε συμμάχους, οι ευθύνες ή η δόξα της αλήθειας είναι κι αυτή δική σας!
 
Γιωργάκη μάζεψε τους κονδηλοφόρους που προσέλαβες τον δήμο . Γιατί τα παιδία των blogg είναι παιδία τζιμάνια .
 
Φίλε της 25-7-2009 και της 16:09.
Και μόνο που ασχολείσαι με την συγκεκριμένη δείχνεις το επίπεδο,την αγωγή και το ήθος σου.
Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι με σένα και τη στγκεκριμένη.Αν έχεις αποδείξεις και φωτογραφίες βγάλτες στη δημοσιότητα.Τότε μόνο θα πειστούμε όλοι για τις προθέσεις σου!
 
Αν εσύ μας υπενθυμίζεις τον Παπαγιάννη τότε εμείς σου υπενθυμίζουμε τον μεγάλο Τρομπούκη. Για κάνε μόνος σου τους συσχετισμούς και βγάλε τα συμπεράσματα σου
 
Αγαπητοί φίλοι,
Καταλαβαίνω ότι δυστυχώς στο όμορφο Ιστορικό νησί μας υπάρχουν υπ. Δήμαρχοι που ενδιαφέρονται μόνο για δημόσια προβολή και για άλλα κομματικά συμφέροντα. Αν και μένω εδώ και 5 χρόνια μακριά από το όμορφο νησί μου απογοητεύομαι κάθε φορά που διαβάζω όλα αυτά που αναφέρονται σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά στη Σαλαμίνα και στο Αμπελάκι. Μήπως δε φταίνε μόνο αυτοί αλλά και ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ . ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ?

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα μέσο του Salamispress να δηλώσω και εγώ Σαλαμινομάχος και να βοηθήσω να σώσουμε την Ιστορία και τον Πολιτισμό του νησιού μας. Μετά απο ταξίδι μου στην Αγγλία ένιωσα υπερήφανος και συνάμα ένοχος το ότι όλοι οι συμφοιτητές μου γνωρίζουν τη περίφημη Ναυμαχία της Σαλαμίνας αλλά δεν γνωρίζουν ορι ο χώρος καταστρέφεται κάθε ημέρα.

Έχω την χαρά και την τιμή να γνωρίζω τον κ.Χρήστο Μαριδάκη απο τα Αμπελάκια , ένα αξιόλογο άτομο της Σαλαμίνας που απο ότι έμαθα απο το Blog είναι ο μόνος που Διεθνοποίησε το θέμα της Ανάπλασης , ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Ουνέσκο κτλ. και αγωνίζεται συνέχεια για το όμορφο νησί μας. Συγχαρητήρια κύριε Μαριδάκη!

Ας αγαπήσουμε όλοι μας το νησί αυτό .... το οφείλουμε στα παιδιά μας !!

Με αγάπη για το Πανέμορφο νησί μου




Δημήτρης Π.
Αθήνα 16/09/09
 
Αγαπητέ Δημήτρη

Εχεις απόλυτα δίκιο .όλοι εμείς που μένουμε σε αυτο το νησί πρέπει να αγαπήσουμε και να προστατέψουμε αυτο το νήσι .Συμφωνώ και για τον Χρήστο το Μαριδάκη. Τίμιος Αγωνιστής και άφθαρτος . Χρηστάρα σε αγάπαμε πολύ ρε φιλέ.
καπταΝίκος
 
@15¨24. Και αφού μου εμπλέκεις τον Τρομπούκη, πες μου και για το φιλαράκι του, τον Καλογρίτσα!
 
Εδώ μπλέξανε ρε φίλε, εργολάβοι(τρομπούκης-καλογρίτσας), νταμάρια,δήμαρχοι(τραυλός-μακρυνώρης),φυντάνης(μάρκα μ'έκαψες).
Μπορείς να μας πεις άπιστε "Θωμά",Κόγια,που θέλεις και φωτογραφίες),ο Τσαβαρής που κολλάει στην παρέα;
Ο άνθρωπος όπου δει φως μπουκάρει.
Για να δούμε τώρα, πόσοι θα κόψουν τα χέρια τους ή θα τα κάψουν, που ορκίζονταν ότι ο αρχηγός τους δεν μπορεί να ήταν στη συνάντηση, διότι είναι με τα συμφέροντα των δημοτών, και όχι των αρπακτικών;
Πριν λαλήσει ο αλέκτωρ τρις, ΚΟΓΙΑ θα με θυμηθείς.
Εμ,δεν άκουγες,δεν ρώταγες;

Νίκο ακόμα με τον Τσαβαρή είσαι;

Τώρα θυμάσε;

*1998*
 
Ante kai o Kogias einai me ton Tsabari. Esi me poion eisai? Me ta arpaktika?
 
ΒΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΥΠ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ?
 
ΟΧΙ. Ο ΚΟΓΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ!!!
 
αμα ζηλευεις βαλε και συ.
 
Φτού-φτού στον κόρφο μου.
Τι κατάρα είναι αυτή που μου δίνεις ρε μεγάλε;
Δεν με λυπάσε;
 
ΣΟΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΞΕΡΩ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ
 
ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο
ΚΟΓΙΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.
 
απο την σριγμη που υπαρχουν οι απαραιτητες αδειες για το λατομειο πρεπει ολοι να το βουλωσουν και να παψουν αν ασχολουνται.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ; τοσες οικογενειες ζουν απο αυτην την επιχειρηση,
τοσο χρημα κινητε αστο νησι.. ΕΛΕΩΣ ΠΙΑ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress