Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΕΥΔΑΠ: Καθημερινές διακοπές ύδρευσης στην Σαλαμίνα !!!

Στην ΕΥΔΑΠ ακούει κανείς ???

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καθημερινές είναι πλέων οι διακοπές του νερού στο κέντρο της Σαλαμίνας και τα Παλούκια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νερό για πολλές ώρες της ημέρας .

Κάτοικοι των περιοχών μας στέλνουν μηνύματα αγανακτισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί αυτό το καλοκαίρι.

Στην ΕΥΔΑΠ ακούει κανείς ???

Σχόλια:
Εχετε απόλυτο δίκιο. Μήνες τώρα νομίζα οτι ήμουν ο μόνος που ασχολείτε. Σχεδόν καθημερινά στον Αγ. Νικόλαο δεν έχουμε νερό. Έχω στείλει επιστολές στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ και σε όλες μου έχουν απαντήσει με μισόλογα και με κοινό παρανομαστή οτι φταίει η εταιρεία που κατασκευάζει την αποχέτευση. Στο 1022 της ΕΥΔΑΠ με έχουν αντιμετωπίσει πολλές φορές με αδιαφορία και ειρωνία. Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι από συζητήσεις τηλεφωνικές με στελέχη της ΕΥΔΑΠ μου έχουν δώσει να καταλάβω ότι το δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και χρειάζετε αντικατάσταση. Από εμάς θέλουν συνεχή ενόχληση με επιστολές για να μπορέσουν να κινήσουν το θέμα. Στην ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ μπορούμε όλοι μας να στείλουμε email λέγοντας την κατάσταση που ζούμε. Παράκληση μου να το προσπαθήσουμε.
 
επιτελους πολυ καιπο τωρα νομιζα πως ημουν μονο εγω η τρελλη της ευδαπ.ετσι εχω καταντησει!καθημεριναδεν εχουμε νερο στον αγιο νικολαο και η απαντηση της ευδαπ ειναι.. εκτακτη βλαβη λογω εργων.ΕΛΕΟΣ! μα καθε μερα? ο δημαρχος τι κανει? βρομιζουν τα σπιτια! θα παθουμε καμια χολερα! τι θα κανουμε πια?εγω σιγουρα δεν ξαναψηφιζω.Ε Λ Ε Ο Σ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕκανε κατι.......
 
den xreiazetai na po kati alloi m,e kalipsan pliros oi parapano.kathe mera to idio.dimarhe pare thesi! eleos!
 
AΠΟ ΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΤΙΣ 20 ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΒΟΥΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
 
Τι να πουμε ολοι οι καταναλωτες,τα ιδια προβληματα παντου. Εμεις βροντου και ντοροτο εχει κοπει το νερο τρεις μερες.. αισχος ... με αυτη την ζεστη και τον καυσωνα που επικρατει να μην εχουμε νερο να πιουμε να μαγειρεψουμε Η να κανουμε δροσερα ντουζ για αποφυγη θερμοπληξιας ... Εχουμε και ανθρωπους ηλικιωμενους και με προβληματα υγειας αληθεια ο δημαρχος εχει νερο σπιτι του???
Δεν ειναι κατασταση αυτη να ζουμε αυτο το χαλι λογο εκλογων να κανουν εργα αυτες τις μερες του καλοκαιριου και με καυσωνα, στο οποιο ερχετε νέο κυμα καυσωνα μεχρι την τεταρτη και θα ξεπερασει κατά πολύ τους 40 βαθμους κελσιου, για να δειξουν στους παραθεριστες τι???
Οτι κανουν εργα.. … το σχολιο ( η ταλαιπωρεια είναι προσωρινη η αποχετευση μονιμη ) και πρεπει να πεθανουμε εμεις χωρις νερο για να είναι μονιμη η αποχετευση. Υπολογισαν τα μαγαζια που περιμεναν αυτές τις μερες να δουλεψουν ????? Η για να διωξουν τον κοσμο απο το νησι μας επειδη δεν μπορουν να τα φερουν βολτα με τα σκουπιδια την υδρευση το κυκλοφοριακο που εχουν κλησει ολους τους δρομους με τα εργα και δεν μπορει να κυκλοφορηση κανεις στους δρομους... Γινετε το ελα να δεις.... Δεν μπορουμε να κανουμε ουτε μπανιο στη θαλασσα γιατι δεν εχουμε νερο να ξεπλυθουμε.. Μονο να ακριβαινουν τους λογαριασμους ξερουν και να εμπεζουν τον κοσμο με τετοιο καυσωνα ποτε χωρις ρευμα ποτε χωρις νερο.. …ελεος πια.....ΔΗΜΑΡΧΕ ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
 
Αυτα τα τραβηξαμε περσι στα σεληνια περιοχη ντουνι ιδιαιτερα μεσα στο καλοκαιρι για μηνες δεν ειχαμε νερο απο 8 ωρες την ημερα, και μερικες φορες 2 και 3 μερες. Μας πεθαναν στη διψα και στη απλυσια.

Φετος δοξα το θεο μονο δυο φορες εχει κοπει για μερικες ωρες. Καταλαβαινω απολυτα τι περνατε εσεις σε αυτες τισ περιοχες, μου τη δινει στο κρανιο που περιμενουνε τους καυσωνες να αρχισουν να κανουν εργα στην υδρευση, ειναι οπως περιμενεις την ηλιθιοτητα της ελλαδας γενικα ομως, παρασκευη με τη μεγαλη κινηση σημερα αποφασισαν να κοψουν μεγαλους δρομους στην αθηνα και εγινε πανικος, 3 ωρες απο παραλια μεχρι μαρουσι. ΑΡΓΚΚΚ
 
Οι διακοπές οφείλονται στην ΕΥΔΑΠ ή
στην εταιρεία που σκάβει για την αποχέτευση και δεν ξέρει που σκάβει και πόσο βαθιά!Επιβλέποντες του Δήμου Υπάρχουν;αν ναι ποιοί είναι;
 
apantisi sto 21:03
prin skapsoyn gia tin apoxeteysei skavoyn dokimastika ka8e 100 metra kontra stin leoforo i steno gia na paroyn ypsometrika kai na doyn ti empodia exoyn... sto programa einai na ginoyn kai kapoies zimies den lew.. alla den ginontai erga me tetoio kayswna poy epikratei kai otan ginei zimia den menoyme treis meres xwris nero..eyxaristw..
 
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΑΡΧΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ. ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΜΕ.
 
Ε Λ Ε Ο Σ ! ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ.ΧΑΝΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ
 
Επειδή το έψαξα, η διακοπή στη Βροντού οφειλόταν στο γεγονός ότιη ΕΥΔΑΠ που τροφοδοτεί και το δημοτικό δίκτυο, όπου αυτό υπάρχει, έπρεπε να καθαρίσει τα ρολόγια της γιατί είχαν μπουκώσει. Δυστυχώς, βέβαια, η ΕΥΔΑΠ, ως συνήθως, αγνόησε και το δήμο που έπαιρνε μπροστά μας τηλέφωνα δυο μέρες και εμάς τους ίδιους που τηλεφωνάγαμε στις βλάβες στη Σαλαμίνα και δεν το σήκωνε ψυχή - εκ των υστέρων μάθαμε ότι ο προϊστάμενος γνωστός κ. Κωστορίζος ήτο διακοπές, τι ανάγκη έχει αυτός. Τελικά σε μας ήρθε νερό χθες το βράδυ.
Πριν μερικές μέρες που εσπασε ο αγωγός στη Φανερωμένης, άνθρωπος της οικογενείας μου που δουλεύει εκεί και επικοινώνησα μαζί του, μου είπε αγανακτισμένος πως δεν υπάρχει πουθενά χαρτογράφηση των σωλήνων και των αγωγών στη Σαλαμίνα. 'Έρχονται' μου είπε 'οι της ΕΥΔΑΠ και πηγαίνουν ψάχνοντας'. Πώς να μπορέσουν λοιπόν αυτοί που σκάβουν για την αποχέτευση να ξέρουν οι άνθρωποι πού θα σκάψουν; Μια βάνα, έμαθα, που είναι κει πάνω τρέχει συνεχώς. Ένα χρόνο, μου λέει ο συγγενής μου, έχουν φωνάξει την ΕΥΔΑΠ να τη φτιάξει. Ακόμη τρέχει. Μου φαίνεται πως πρέπει να τους πάρουμε οι ίδιοι με τα γιαούρτια!
Και για όσους δεν ξέρουν, υπάρχει και ο Συνήγορος του Πολίτη, θεσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που όταν μια δημόσια επιχείρηση κάνει τέτοια πράγματα, μπορεί να απευθυνθεί ο πολίτης και να αναλάβει ο Συνήγορος να τρέξει χωρίς κόστος την ΕΥΔΑΠ ή τον εκάστοτε εργολάβο ή δεν ξέρω και γω ποιον που εμπλέκεται. Και να αποζημιώσει εμάς που μείναμε χωρίς νερό μέσα στο κατακαλόκαιρο. Μήπως να μαζευόμαστε όλοι μας και να κάναμε μια τέτοια κίνηση, μπας και βάλουνε μυαλό; Για το Θεό, η Σαλαμίνα δεν είναι στην άκρη της γης!
 
telika ta euro gia ta emfialomena apo pou na ta zitisoume?????????
 
ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΚΟΥΤΕ;;; Η ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SIGULAR LOGIC. ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ. ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress