Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.... ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ κ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

«Η άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκα στο πολιτικό μου γραφείο, είναι το μέσο που κάποιοι επέλεξαν για να υψώσουν το ανάστημα τους, απέναντι σε μια γυναίκα βουλευτή, άτομο με αναπηρία, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προασπίσουν τα δικαιώματα της κοινωνίας.

Το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 22:00, στην είσοδο του γραφείου μου, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στην οποία διαμένουν οικογένειες, το μόνο που κατάφερε ήταν να αναστατώσει τη ζωή φιλήσυχων συμπολιτών μου, να σπείρει το φόβο και την ταραχή και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων που αγωνίζονται, καθημερινά, να ζήσουν με συνέπεια και αξιοπρέπεια. Αυτό και μόνο το γεγονός χαρακτηρίζει τους σκοπούς, για τους οποίους αυτοί οι «δήθεν επαναστάτες» μάχονται, και αυτοδίκαια τους αφαιρεί όλα τα επιχειρήματα.

Αυτοί, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται επαναστάτες, ξοδεύουν το χρόνο τους σε «γιάφκες» και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο σχεδιασμό δολοφονικών ενεργειών, χωρίς να υπολογίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής, θα πρέπει επιτέλους να μάθουν ότι ο αγώνας για τη ζωή και μια πραγματικά ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία δεν κερδίζεται με τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα, τραμπουκισμούς, την καταστροφή της περιουσίας αθώων πολιτών και τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και φόβου στην κοινωνία.

Εγώ θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις πεποιθήσεις και τις αξίες μου εκφράζοντας τη γνώμη μου ελεύθερα, χωρίς φόβο και ενδοιασμούς, με σκοπό την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του Έλληνα πολίτη, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και όσων απευθύνονται σε εμένα για βοήθεια.

Στον απόηχο της ενέργειας αυτής, έχω να δηλώσω ότι μετρώ καθημερινά τους πραγματικούς μου φίλους. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν πραγματικά και μου συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ (Δελτίο Τύπου, 31/07/2009)

Σχόλια:
Κ Αράπογλου, ευχές για εσάς και την οικογένειά σας.
Εχετε δώσει δείγματα ήθους και μπράβο σας.
είμαστε σίγουροι πως δεν θα το βάλετε κάτω.
Να είστε πάντα καλά.

Φίλοι από Σαλαμίνα.
 
Εχω την απορια:Γιατι να γινει βομβιστικη επιθεση σε εσας και οχι σε καποιο Υπουργικο στελεχος ή τελος παντων σε ατομο με πραγματικη πολιτικη εξουσια?
 
Ξέρει ο Καρατζαφέρης...........
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress