Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Γιάννης Τσαβαρής: για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή καφετέρια των Σεληνίων Σαλαμίνας

ΣΑΛΑΜΙΝΑΑγαπητοί blogers,
Επειδή τις τελευταίες μέρες υπάρχει (από γνωστά κέντρα) μία εκστρατεία παραπληροφόρησης γύρω από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή καφετέρια των Σεληνίων «μέρα μεσημέρι», μεταξύ εμένα, του κ. Φυντάνη Ηλία (προπονητή της ΠΑΕ ΑΙΑΣ), του κ. Τραυλού Μάριου, του κ. Αγγέλου Θωμά και ενός φίλου του κ. Αγγέλου, έχω να σας ενημερώσω τα εξής:

Όπως γνωρίζετε στις 6.7.2009 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρης», κατόπιν πρωτοβουλίας της επιτροπής φιλάθλων του ιστορικού Αίαντα, έκτακτη συγκέντρωση φίλων της ομάδας μας, με θέμα τον προβληματισμό για την περαιτέρω πορεία του.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, μεταξύ πολλών άλλων, ειπώθηκε από μέλος της επιτροπής φιλάθλων (κ. Ραπτόπουλο) ότι «ο κ. Αγγέλου δεν επιχορηγεί οικονομικά την ομάδα μας, διότι υπάρχουν κάποιοι που τον …κυνηγούν»

Κατόπιν αυτής της καταγγελίας ζήτησα από τον κ. Ραπτόπουλο να ονομάσει αν γνωρίζει ποιος ή ποιοι είναι αυτοί, διότι δεν μπορεί κανείς να «ρίχνει την λάσπη στον ανεμιστήρα». Ο κ. Ραπτόπουλος απήντησε ότι δεν γνωρίζει και συνεχίστηκε η διαδικασία.

Στο τέλος όμως της συγκέντρωσης, ειπώθηκε από άλλα μέλη της επιτροπής που είχαν επισκεφτεί μαζί με τον κ. Ραπτόπουλο στο Λατομείο τον κ. Αγγέλου, ότι τους ανέφερε για το θέμα αυτό το όνομά μου.

Σε συνέχεια αυτής της μαρτυρίας ήταν φυσικό να ζητήσω ΑΜΕΣΗ δημόσια συνάντηση με τον κ. Αγγέλου παρουσία φυσικά εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΙΑΣ (Φυντάνης Ηλίας), και μετά από δική μου παράκληση και του κ. Τραυλού Μάριου, για πιστοποίηση των όσων θα ειπωθούν.

Πράγματι, η συνάντηση έγινε στα Σελήνια σε παραλιακή γνωστή καφετέρια με παρόντες όλους τους προαναφερόμενους.

Κατά την συνάντηση ο κ. Αγγέλου παραδέχθηκε ότι ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ο κ. Γιάννης Τσαβαρής δεν τον έχει απειλήσει ή καταγγείλει.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
είναι άλλο ζήτημα η ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ θέση μου για τον τρόπο λειτουργίας του Λατομείου με τοπικά χαρακτηριστικά, θέση που αναδιατύπωσα στην συγκεκριμένη συνάντηση και άλλο οι αθλιότητες που μου «χρέωναν».

Όπως γνωρίζετε την θέση μου αυτήν την είχα θέσει εγκαίρως προς έγκριση σε συνεδρίαση του Δ.Σ., αλλά η πλειοψηφία του την είχε απορρίψει.

Αυτή η εξέλιξη για μένα πολιτικά σημαίνει, ότι όσο θα ισχύει η απόφαση του Δ.Σ., είμαι μεν υποχρεωμένος να τη σέβομαι, αλλά παράλληλα να διατηρώ στο ακέραιο και την δική μου άποψη.
Αυτά και τίποτα περισσότερο για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Γιάννης Τσαβαρής , Υποψ.Δημαρχ.Σαλαμίνας

Σχόλια:
κ.Τζαβαρή για ποιά αλήθεια μας λέτε;
Αυτήν την αλήθεια που κατασκευάσατε
για να μήν τις φάτε για δεύτερη φορά,από τους δικού σας τώρα όμως.
Αλήθεια γιατί στα ΄Σελήνια στον Κουρσάρο και όχι στο φλαμίγκο πχ έγινε αυτή η συνάντηση;
Ποιούς φοβόσαστε και γιατί;
Ο Τραυλός έπεζε τον ρόλο του γραμματέα, γι'αυτό και κατέγραφε με κασετόφωνο την κουβέντα;
Τους (αναβαθμισμένους) συνεργάτες σας γιατί δεν τους ενημερώσατε γι'
αυτό το ραντεβού;
Εσείς δεν είσαστε που ενορχηστρώσατε το (κίνημα) κατά του νταμαριού φτιάχνοντας (κινήσεις) που κάποιοι βλάκες σας πίστεψαν και σας ακολούθησαν;
Και μάλιστα ένας από αυτούς το παράκανε και δικάζετε για συκοφαντία;
Εσείς και η παρέα σας μέσα στα δημοτικά συμβούλια δεν ουρλιάζατε και τα είχατε βάλει με τον Σοφρά,
με τον Βουδούρη με τον Μίχα,και όλους τους υπόλοιπους που συμφωνούσαν με την λειτουργία του νταμαριού;
Εσείς δεν είσασταν αυτός που έφερε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο την μία και μοναδική φορά που μετέφερε ο Αγαπίου ο βαγγέλης ένα φορτίο χαλίκι στην Μήλο από τον Αγγέλου
και το κάνατε ανατολικό ζήτημα;
Και όλα αυτά νόμιμα!!!!!!!!!
Εσείς που έχετε γεμίσει την Σαλαμίνα με μαΐμού διπλώματα και άδειες βενζινάδικων, βαφείων,πλυντηρίων,κτλ,πέρνετε συχοροχάρτι από τον Πάπα;;;;;;;;;
Εσείς δεν βάζατε τις ορτινάτσες
που έχετε δίπλα σας, να βρίζουν
είτε από τα blogs, είτε από κοντά,
ανθρώπους,φίλους και γείτονες, γιατί είχαν διαφορετική άποψη για το νταμάρι;
Γιατί λοιπόν δεν λέτε την αλήθεια;
Εάν δεν μπορείτε να την πήτε, τότε
μην μιλάτε!
Στο ραντεβού με τον Αγγέλου για άλλο λόγο πήγατε, νομίσατε πως θα αρμέγατε την αγελάδα που κατεβάζει πολύ γάλα.
Αλλά ο Αγγέλου δεν είναι ηλίθιος.
Σας έστειλε πολλές φορές να πάτε
να .....είτε, γιατί αφού σας έθιγε
δεν φέυγατε;;;;;;;;;
Μου θυμίζετε με την στάση σας, την παροιμία που λένε στην Ρούμελη.
(αυτός εμ γαμεί, εμ σκούζει)
Καταλάβατε κ Τσαβαρή;;

ΥΓ
να ξέρετε πως δεν είναι μόνο ο φίλος σας (κ); Τραυλός έξυπνος και
κουβαλά κασετοφωνάκια.

Ο Δπλανός.
 
Ο Διπλανός συνήθως έχει μάθει να κρυφακούει γιαυτό και ποτέ δεν μεταφέρει την αλήθεια αλλά ότι φαντάζεται ότι άκουσε.
Ο Αγαπίου μετέφερε υλικό της Σαλαμίνας στη Μήλο ενώ ήταν ο προηγούμενος δήμαρχος και ήξερε πολύ καλά πως το υλικό της Σαλαμίνας είναι μόνο για τις ανάγκες του τοπικού διαμερίσματος. Αν συμφωνείς με την τακτική αυτή τότε δικό σου το πρόβλημα. Η Μήλος πάντως δεν ανήκει στο ίδιο διαμέρισμα με την Σαλαμίνα.
Δεν υπάρχει καμία ενορχήστροση κανενός κινήματος. Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα θέματα των παρανομιών απαξιώνοντας θεσμούς και νόμους. Όλα αυτά θα αποκαλυφθούν και να είσαι σίγουρος για αυτό.
Ο κ. Μίχας αν θες να ξέρεις την ημέρα του νομαρχιακού συμβουλίου έλειπε. Δήλωσε ο ίδιος ότι πρέπει να αποχωρήσει λόγω υποχρεώσεών του. Κρίνε μόνος σου την σκοπιμότητα αυτή. Ο κ. Βουδούρης δεν πήρε καν θέση για το λατομείο αλλά δεν νομίζω πως η σιωπή του είναι στάση ευθύνης απέναντι στους Σαλαμίνιους.
Συμφωνώ ότι ο Αγγέλου δεν είναι ηλίθιος διότι έχει βρει όλους εμάς που τον ανεχόμαστε και τρώμε την σκόνη του, την ταλαιπωρία από το πορθμείο της Φανερωμένης και την εξάντληση του φυσικού πλούτου του νησιού μας. Η οικονομία του τόπου μας σύντομα θα καταρεύσει και τότε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα φωνάζουν ότι ήταν κατά της υπερεξόρυξης του λατομείου. Μια ζωή υποκρισία.
Εξάλλου Διπλανέ όλοι αυτοί που μιλάνε ανοικτά για το λατομείο τους γνωρίζεις. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Εσύ που είσαι υπέρμαχος της λειτουργίας του λατομείου με την σημερινή του μορφή γιατί δεν μας λες το όνομά σου για να δούμε στο μέλλον ποιος από όλους μας θα δικαιωθεί; Εκτός κι αν είσαι εσύ η ορτινάτσα που σε έχουν βάλει κάποιοι να υπεσασπίζεσαι τους
Μα(νδ)ραγορίτες.
 
Ένας είναι ο θεός...
Ο Αγγέλου ο τρελλός...
Που σας κοροϊδεύει όλους...
Και έχει σκίσει τόσους κ...λους..
Σας δουλεύει ρε ρεμάλια..
Και τρώει με χρυσά κουτάλια..
Θα τα φάει τα βουνά..
Και θα σας αφήσει να ζήτε στα πεδινά..
Αν είσαστε καλά παιδάκια..
Γιατί αλλιώς θα σας κάνει τροφή για τα ψαράκια..

ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
 
Πες του να έρθει κούτσα κούτσα....
 
Αγαπητοί φίλοι των blogges,
Αλήθεια πόσο στραβοί είσαστε που δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας.
Ο Τσαβαρής τρώει ξύλο από γνωστούς-αγνώστους, εκβιάζει με τον τρόπο του για οικονομική στήριξη του αγώνα του από τον Αγγέλου. Δολοπλοκία στην δολοπλοκία όπως μέχρι τώρα μας έχει μάθει.
Το ίδιο κάνουν και οι λοιποί υποψήφιοι Ν. Ράπτης, Ρ. Νάννου, Ο. Παπασαββας. Κατηγορούν τον Αγγέλου και μετά τον πλησιάζουν για οικονομική υποστήριξη του πολιτικού τους αγώνα. Σαν δε ντρέπονται!!!!!!!!!!!
Τέτοια πράγματα δεν τα ξέραμε, δεν τα είχαμε ακούσει στη Σαλαμίνα, είναι προτοφανεί, είναι νεοεισαγόμανα, από ποιόν ή από ποιούς άραγε;
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι έκαναν το κουμάντο τους στα οικονομικά τους και με αυτά έκαναν τον αγώνα τους μέχρι εκεί που τους έφθαναν αποφέυγοντας σαν το διάολο το λιβάνι εάν κάποιος τους πλησίαζε για δορωδοκία.
Πως αλλάζουν οι καιροί!!!!!!!!
Γι αυτό μαύρο στους εισαγόμενους και στις μεθόδους που θέλουν να εισαγάγουν.
Εμείς θέλουμε τα παραδοσιακά και αυτούς που πασχίζουν για αυτά, όπως μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει, ας πάνε αλλού να τα κάνουν αυτά τους τα κόλπα .
 
Αν είναι δυνατόν! Περιμένετε, κύριε Τσαβαρή, να πιστέψει κανείς ότι κάνατε συνάντηση με τον Αγγέλου για τον Αία; Είναι δυνατό να συναντιέστε στον "Κουρσάρο", να έχετε μάρτυρα το δήμαρχο Αμπελακίων - δικό σας κολλητό που ξεπουλάει τη Τούρλα- να μην έχετε μαζί σας κάποιον συνεργάτη σας που να είναι στον αγώνα ενάντια στο λατομείο και να θέλετε να πιστέψουμε πως πήγατε να μιλήσετε για τον Αία; Άλλος είναι ο λόγος κ. υποψήφιε. Πήγατε εκεί για να διαπραγματευτείτε τις θέσεις σας γιατί φοβάστε μήπως ο Αγγέλου σας κάνει πόλεμο και χάσετε το δημαρχηλίκι και γιατί βλέπετε ότι απ΄ όλη την ιστορία βγήκατε χαμένος. Με τέτοιες τακτικές κ. Τσαβαρή, πάντα χαμένος θα βγαίνετε. Κάνατε αυτό που έχετε συνηθίσει να κάνετε. Μόνο που δεν πείθετε πια.
 
Gia ton Sofra den leme koubenta? Autos einai agios kai troei mono stin Paxi mazi tou? Min xalasoume to tsimpousi tis pareas?
 
Ανώνυμε 18/7 της 19:46
Αν υπάρχουν στοιχεία για Νάννου -Αγγέλου να μας το πεις με αποδείξεις.Ειδάλως είσαι κοινός συκοφάντης και μέγας ρουφιάνος!
 
ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΤΡΑΥΛΟΣ-ΤΖΑΒΑΡΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ)ΓΙΑΤΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΑΦΟΥ ΩΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΝΤΑΜΑΡΙΑ (Τ Ο Υ Ρ Λ Α) ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ(ΠΡΩΙΝ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΚΟΡΙΔΑΛΟΥ)ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΡΕ??? ΩΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΙΤ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ""""""
 
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΛΙΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΛΠ.ΑΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
 
Ας πάρουν θέση πρώτα κάποιοι άλλοι για το νταμάρι στη Γούβα Μπατσί. Αλλά εκεί ξέχασα εφαρμόζονται όλα σύμφωνα με το νόμο και τα συμβόλαια, όπως δηλώνετε σε εφημερίδες. Δάσκαλε που δίδασκες. Ήρθατε να μας κάνετε μάθημα εσείς που είστε μέσα στην υποκρισία και στην ανοχή με το λατομείο Καραμπίνη. Ξεχάσατε ποιανού ο συγγενής δουλεύει στο λατομείο. Ξεχάσατε ποιανού ο γιος μετέφερε υλικό του λατομείου σε μέρος που δεν ήταν σύμφωνο με την άδεια του λατομείου. Ξεχάσατε ποιος δηλώνει οικογενειακός φίλος με επιχειρηματία και τρώνε παρέα. Ξεχάσατε να δείτε πρώτα την δική σας αξιοπιστία πριν μιλήσετε για τους άλλους.
Περιμένω τα πολλά σας λιπαρά...
 
Έχω μάθει να μην φοβάμαι τα φανερά αλλά τ΄ αφανέρωτα. Αν ανατρέξεις στην Ιστορία και της Ελλάδας και της Κούλουρης, θα δεις πως οι αγωνιστές τις πουλήσανε πιο ωμά! Όπου λοιπόν βλέπεις πολλούς αγωνιστές, κράτα και μικρό καλάθι!
 
Τσαβαρή, για σένα το λέει. Ακούς;
 
ναι ναι τσαβαρή μην τρως άλλο με επιχειρηματίες στην Πάχη ούτε να μεταφέρει ο γιος σου υλικό στη Μήλο. Επίσης τσαβαρή μην ζητάς από κάποιους που είστε οικογενειακοί φίλοι να πάρει στη δουλειά του τον κουνιάδο σου. ναι τσαβαρή για σένα τα λέει. χαχαχα α ρε χαιβάνια
 
ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

Στις 20 Ιούλη 1969, ο άνθρωπος περπάτησε για πρώτη φορά στη σελήνη…

Αυτό το «άγγιγμα» του φεγγαριού, αυτό το άγγιγμα του «ονείρου» αλλά και η απομυθοποίησή του ταυτόχρονα, αυτήν τη συλλογική προσπάθεια, αποτέλεσμα και του ανταγωνισμού και του ψυχρού πολέμου, ανάμεσα στις Η.Π.Α. και στην τότε Ε.Σ.Σ.Δ., παρακολούθησαν τηλεοπτικά περίπου 500 εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρη την υφήλιο, δηλαδή περίπου το 14% του τότε συνολικού πληθυσμού της γης, σε έναν κόσμο με σαφώς λιγότερες τηλεοπτικές συσκευές …

Πριν λίγες μέρες, την κηδεία του Michael Jackson, υπολογίζεται πως την παρακολούθησαν τηλεοπτικά παγκοσμίως, περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια άτομα, σε έναν πλανήτη με πληθυσμό που αγγίζει πλέον τα 6,8 δισεκατομμύρια…

Τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, τις δύο εβδομάδες της διάρκειάς τους, υπολογίζεται πως τους παρακολούθησε συνολικά το 70% του πληθυσμού της γης, δηλαδή περίπου 4,7 δισεκατομμύρια τηλεθεατές!

Τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γαλλία, το 2006, υπολογίζεται πως τον παρακολούθησαν, έστω και για λίγα λεπτά, περισσότερα από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως…

Την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνας, το 1997, την παρακολούθησαν περίπου 2,5 δισεκατομμύρια άτομα!

Διαχρονική η απορία μου, το ερώτημά μου…

Σε ποια πράγματα «τσιμπάνε» τελικά οι άνθρωποι; Πώς και γιατί «τσιμπάνε»;

Τί μας φέρνει στιγμιαία «κοντά»; Διαταξικά, διαπολιτισμικά, διαθρησκευτικά, πανανθρώπινα; Στα μικρά, που μπορεί να είναι και ασήμαντα, αλλά και στα μεγάλα και σημαντικά της ζωής και της ιστορίας; Που πάνε χέρι χέρι… Και ομως στη Σαλαμινα ασχολουμεθα με τυπους σαν τη ΝΑΝΟΥ,την Οικογενεια ΑΓΑΠΙΟΥ,το δημοσιο υπαλληλο ΤΣΑΒΑΡΗ και αλλες προσωπικοτητες κυρους.

ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
 
gia to ntamari tis toyrlas tsabari poy to ksepoylise o kolitos soy o traylos ston olp ti exeis na peis tsabari?
 
Ξεπούλημα είναι να δίνεις ένα νταμάρι στο κέντρο της Κούλουρης, να γίνεται χαμός από τα φορτηγά στις φυσικές εξόδους από το νησί ατελείωτες ουρές, μπροστά από τα σχολεία τεράστια κίνηση, η μόλυνση από την σκόνη να είναι μεγάλη και τα έσοδα σου ως δήμος από αυτό το λαοτμείο να είναι ελάχιστα. Α μην ξεχνάμε πως το ξεπουλάνε σε εκτός Κούλουρης το υλικό σε τιμή που ο Κουλουριώτης το αγοράζει στα ΔΙΠΛΑΣΙΑ. Τι έχεις να πεις εσύ;
 
ΑΓΑΠΠΗΤΕ κ.ΤΖΑΒΑΡΗ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΕΙΣΑΙ.
1)ΤΟ ΤΣΑΛΙΑΓΚΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ;
2)ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΜΕ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ;
2)ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΡΕΡΙΔΑ ΤΟΥ;
3)ΤΟ ΦΟΥΡΙΚΗ ΠΟΥ ΓΛΗΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.
4)ΤΟ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ ΠΟΥ ΕΦΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΟΣΕ ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ;
5)ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΙΑΡΑΣ (Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ)ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
6)ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ(ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΟΥ) ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗ ΜΟΥΛΤΟΥ;
7)ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΚΟΥΖΟΥΑΖΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ;
8)ΕΣΥ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ...ΝΔ) ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ Β. ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΙΛΙΩΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΩ ΠΩΣ ΗΛΘΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ.
 
Κ. Τσαβαρή.
Που τα βρήκες τα λεφτά και τα σκορπάς αλόγιστα;
Δεν πρέπει να δώσεις μιά εξήγηση;
Θυμάσε πριν 3 χρόνια που έλεγες, ότι για να κατέβω υποψήφιος θέλω 1οο.οοο ευρώ;
Κάποιος σύντροφος σου έδινε 50.000 ευρώ και συ τα ήθελες να κατατεθούν στον λογαριασμό σου.
Τώρα τι άλλαξε και τα σκορπάς σαν μαρούλια;
Δώσε μιά εξήγηση.
Είσαι υποχρεωμένος απέναντι σ'αυτούς που σε στηρίζουν και θα σε ψηφίσουν.
Φοβάσε κάτι;
΄Εχεις να κρύψεις τίποτα;
Μίλα τώρα. Σε λίγο ίσως είναι αργά.

ΥΣ:1) Τουλάχιστον, κάνε ότι κάνει και το Κ.Κ.Ε.
Τα παίρνω από χορηγούς, αλλά ονόματα δεν λέω.
2)Αν δεν το κάνεις, επ'αληθεύεις αυτά που ευρέως διαδίδονται.
 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!
ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ!!!
 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ) ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΙΚΟΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ;
 
Γιατί το ιντερνετ-καφέ είναι στα διοικητικά όρια του δήμου Σαλαμίνας ρε τούβλο.
 
pion eipes touvlo re ellenit
 
ναι ρε έξυπνε. Αλλά γιατί πήγαν στα διοικητικά όρια του δήμου του Σοφρά; Γιατί άραγε; Κάποτε τα φρουτάκια τα είχαν στα Αμπελάκια. Τώρα γιατί τα πήγαν στη Σαλαμίνα; Μήπως γιατί τώρα ήξεραν ότι δεν θα τους έδινε άδεια ο Τραυλός και είναι κολλητάρια με τον Σοφρά; Ρωτάω εγώ το τούβλο!!!
 
Ρε τούβλο αφού τα νομιμοποίησε η κυβέρνηση.
Ποιός Τραυλός και Σοφράς τσαμπουνάς;
Τα παράπονά σου στην κυβέρνηση των κουμπάρων-νταβατζήδων και τζογαδόρων.
 
ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ;
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ;
 
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ,Η ΔΥΣΤΙΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΛΕΓΕΤΕ, ΜΠΕΓΝΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΑΓΑΠΙΟΥ-ΤΣΑΒΑΡΗΣ-ΑΛΑΙΣΚΑΣ-ΑΓΑΠΙΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ-ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ-ΕΥΘΗΜΙΟΥ-ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΚΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΗΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΗΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΚΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
 
΄Ελα δικέ μου .
Για πες μας, ποιοί αξίζουν; Δεν έχεις ονόματα;
Ο Παπασσάβας σου,ή ο Ράπτης;
΄Ελα μη διστάζεις,σιγά-σιγά...
 
giati re file,apagorefse pote kanenas na mpoun mprosta oi neoi?oi parapano vriskoun kenes tis theseis kai tis pianoun.oi neoi ean thelisoun mporouv na katevoun.alla to mono pou tous noiazei einai na tin vgazoun me ta lefta ton gonion tous,kai na gomenizoun sta club kai stis kafeteries.
 
tsabari oyte 20 mploker den asxoliuikan mazi soy katalabes tora poso aksizis?
 
ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΕΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΡΟΥ-ΝΤΟΠΙΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΗΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΔΙΧΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΦΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ;
 
Ο Μάριος ψηφίζει και στυρίζει Τσαβαρή!! χωνέψτετο

"ΚΟΥΡΣΑ...ΡΟΣ"
 
Κ.ΤΣΑΒΑΡΗ
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ
ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΔΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ. ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.ΕΝΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ. ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;
 
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
ΑΠΟΡΙΑ 1: Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά Υπάρχει ή όχι πλειοψηφία στο Δήμο Σαλαμίνας! Αν υπάρχει γιατί δεν ψηφίστηκε ο κανονισμός καθαριότητας, όταν απουσίαζαν 3 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και η πρόταση ψηφίστηκε από 2 συμβούλους της αντιπολίτευσης έτσι για να υπάρχει όπως δήλωσε ο κ Αγαπίου Ευαγ και ο Δήμαρχος.
ΑΠΟΡΙΑ 2: Που ήταν οι 2 απόντες σύμβουλοι της ‘ πλειοψηφίας ’.Έτυχε να έχουν κάποια δουλεία και έλειπαν από την συνεδρίαση η τρέχει τίποτα άλλο;
ΑΠΟΡΙΑ 3: Yπάρχει ανικανότητα ή δολιότητα όταν έρχεται σοβαρότατο θέμα προς συζήτηση και δεν υπάρχει πλειοψηφία και για την μη ψήφιση του φταίει η αντιπολίτευση; !!!!!!!!!
ΑΠΟΡΙΑ 4: Πολιτική ευαισθησία υπάρχει! Μας κυβερνάει πλειοψηφία η μειοψηφία!

Απορος-η-ο(ω),,,,,,,,,,

Υ.Γ. ΑΤΙΜΕ & ΑΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ
 
χαίροντε.Και εσύ δυστυχώς δεν έχεις ξεφίγει του κανόνα.
Θα σου θυμίσω τις εποχές στην ΕΑΣ,τις εποχές επί νομαρχίας Φωτίου
(χρυσές εποχές),σε άλλο πόστο Με (άλλες χρυσές εποχές),και τώρα κάνεις νταραβέρι με τον Αγγέλου, γιατί άραγε;
Είχες βάλει τις ορτινάτζες σου οι οποίοι ειναι λαμόγια οι περισσότεροι, να γράφουν και να λένε στον κόσμο,ότι έβαλε ο Αγγέλου και σε κτήπισαν.
Στα δημοτικά συμβούλια λαλόύσες σαν πετεινάρι κατά του Αγγέλου, όπως και οι υποτακτικοί σου, όπου βρισκόντουσαν έλεγαν το ίδιο τροπάριο.
Τι συνέβει τελικά και άλαξες ρότα;
Και αλήθεια να είναι(που δεν είναι)
δεν πειστέυει ο κόσμος αυτά που λές.Τα βρίσκει φτηνές δικαιολογίες .
Εκεί πήγες για να τα βρήτε με τον Αγγέλου και να χρηματτοδοτήσει εσένα και τον Τραυλό, αλλά δεν σας
έκατσε ο Αγγέλου γιατί δεν είναι μαλάκας.
Αυτά λέει ο κόσμος φίλε Γιάννη,
και δυστυχώς για σένα έχεις δώσει πολλά δικαιώματα σε όλη την διαδρομή σου.
Λυπάμαι γιατί χρησιμοποιείς μετά από τόσα χρόνια τις ίδιες μεθόδους,
απορώ πως δεν σε έχουν καταλάβει
ακόμη.
Το ψέμα και η ραδιουργία έχουν κοντά ποδάρια.

27/7/09 02:35
 
Μια 57χρονη γυναίκα, υπεύθυνη ενός internet café στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής γιατί τρεις θαμώνες του καταστήματος έπαιζαν "φρουτάκια" σε υπολογιστές.

Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν, καθώς και το χρηματικό ποσό της τάξεως των 240 ευρώ, ενώ οι Αρχές αναζητούν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ON LINE 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ;
 
Μου φαίνεται ότι τρώς το παραμύθι του Τριανταφυλλόπουλου με το κουτάλι.
΄Ανοιξε καμιά εφημερίδα(όποια θες),
βάλε που και που το κανάλι της βουλής.΄Ακου και τις ειδήσεις όσο βαρετές κι'αν είναι.
΄Ελα μη τα βλέπεις όλα μπλέ.
 
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΣΟΦΡΑ. ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG. AYTO KAI AN ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
 
ΚΟΥΙΖ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΚΙΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ!!!!
 
κ. Σοφρά μετά από την κ. Βούλη και τον κ. Λουμπίνα δεν πέρνεις και τον κ. Μουσούλια. Θα δέσει καλύτερα ο συνδυασμός σου.
 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΖΙΠ VW ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
(ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ)
 
Το φόβο του να έχετε, ποιά είσε ρε μάγκισσσα που απαξιώνεις συμπατριώτες σου
 
ΚΟΥΙΖ! ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ;;;;;;; ΔΗΜΑΡΧΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!
Ο,Η ΚΡΙΤΗΣ
 
Κύριοι πάρετε το από την θετική πλευρά, γιατί η μεγάλη επιτυχία είναι που αποφάσισε ο Τσαβαρής να βγει στο φώς ( διότι μία ζωή κινείτε στο σκότος ).Και έτσι θα καταρριφτεί ο μύθος του πρώτου συμβούλου
 
Είναι 2.Ο Πιπίνος και ο Λαλάκης! Τι κερδίζω;
 
ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ;;; ΑΥΓΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ;;;; Ο ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΠΑΧΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΛΑΛΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!!!! ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress