Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Απαράδεκτη η καλοκαιρινή εικόνα του νησιού… τα σκουπίδια στους κεντρικούς άξονες γίνανε καρποσταλ στα αλμπουμ των επισκεπτών μας …. ΝΤΡΟΠΗ !!!

SALAMINAΑδιαφορία ? Αμέλεια ? Έλλειψη εμπειρίας ? για εμάς είναι εγκληματική εγκατάλειψη !!!
Δεν υπάρχει περιοχή της Σαλαμίνας που να μην έχει πρόβλημα με τα σκουπίδια , τους κάδους δεν τους αδειάζουν τακτικά εκεί που υπάρχουν και εκεί που δεν υπάρχουν το απόλυτο χάος .

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έχει μεγάλη ευθύνη για τις επιλογές που έχει κάνει να τοποθετήσει ανθρώπους άσχετους σε θέσεις κλειδιά για την καθαριότητα του νησιού.

Αν είναι δυνατών να περιμένει η δημοτική αρχή πρωτοβουλίες των εθελοντών και του ΣΚΑΙ για να κάνει αυτό που υποχρεούται να κάνει , να καθαρίσει τα σκουπίδια από το νησί . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!

κ. Δήμαρχε λυπούμαστε πάρα πολύ , αλλά το 2009 έχει καταγραφεί ως η χρονιά που τα σκουπίδια κάλυψαν την Σαλαμίνα , και την ευθύνη την έχετε εσείς και οι συνεργάτες σας . « ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ »

Ευχαριστούμε τους εθελοντές πολίτες , το ΣΚΑΙ και την εταιρία karcher Που με δική τους πρωτοβουλία ξεκινάει Ο καθαρισμός του δάσους της "Φανερωμένης" στη Σαλαμίνα .
Ο καθαρισμός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουλίου στις 9 το πρωί και το σημείο συνάντησης είναι επί της λεωφόρου Φανερωμένης, στην περιοχή Ψιλή Άμμος, λίγο μετά το μοναστήρι.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία karcher και τη δημοτική αρχή.
Οι πολίτες – εθελοντές θα καθαρίσουν το δάσος από τα σκουπίδια ενώ συνεργεία της εταιρίας και του δήμου θα καθαρίσουν την περιοχή από τα μπάζα.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο ΣΚΑΪ, καλεί τους πολίτες να γνωρίσουν το νησί με ξενάγηση στην παραλία "Κανάκια".
salamispress

Σχόλια:
Συγχαρητήρια στους φορείς εκτός Σαλαμίνας, ντροπή σε όσους είναι αρμόδιοι για την καθαριότητα και δεν πράτουν το αυτονόητο. Μα όλους τους τεμπέληδες έχετε βάλει στο πόστο αυτό;
Έχουμε γίνει "ρόμπα ξεκούμπωτη". Χρειάζεται άμεση παρέμβαση, απολύσεις και προσλήψεις έκτακτες, δανεισμό κάδων από άλλους δήμους, αν δεν έχουμε κτλ....τα γνωρίζουν και τα γνωρίζουμε όλοι....Καταντάει αηδία τελικά....καλά να πάθουμε....εμείς τους ψηφίσαμε...
 
θελω να παω στον καθαρισμο αλλα τελικα αμα εχει μινι καυσωνα θα το αποφυγω,δεν καταλαβαινω ομως αυτη η κινηση γιατι δεν εγινε νωριτερα?θα κανουμε κατι εγκαιρα και σωστα εστω και μια φορα?
 
Ανίκανοι,ανοργάνωτοι,άσχετοι.Μόνο κριτική ήξεραν να κάνουν και να στέλνουν τους οικογενειάρχες στα δικαστήρια,που πήγαιναν να δουλέψουν για το ψωμί τους.
Η θεία δίκη όμως τους δίκασε νωρίς.Ήρθαν στην εξουσία και απέδειξαν ότι όλα όσα έλεγαν ήταν και είναι ΦΟΥΣΚΕΣ! Ανέβηκαν στην εξουσία για να πάρουν τον μισθό του αντιδημάρχου 4 χρόνια χωρίς να κάνουν τίποτα.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Ούτε για απλοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν κάνουν.Να χαθούν από προσώπου γης όπως ο Λαλάκης!Ετσι θα ξεβρωμίσει η Σαλαμίνα και θα πάει μπροστά!!!!
 
Στείλτε το ΣΚΑΙ να δει και τον "Τουριστικο Δήμο " στα Αμπελάκια.... Μέσα στη βρώμα και στην μπύχλα « ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ »
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ούτε και εδώ δεν μπορείτε να συμφωνίσετε.Εχουμε καταντήσει ο Πύργος της ΒΑΒΕΛ,μόνο που εδώ μιλάμε την ίδια γλώσσα,ΚΑΙ δεν μπορούμε να συνενοηθούμε.
ΟΛΟ το νησί βρωμάει από σκουπίδια.
Στο Δήμο της Κούλουρης ο Δήμαρχος όπως και κάθε Δήμαρχος την πόλη του
την θέλει καθαρή.
Τρεις είναι οι αιτίες που σε αυτόν τον Δήμο δεν πάει καλά το θέμα(σκουπίδια).
Η μία αιτία είναι η νοοτροπία του βρωμιάρη ¨Ελληνα που νομίζει πως μπορεί ότι θέλει να κάνει, και όπου θέλεινα πετάει τα σκουπίδια του.
Η άλλη αιτία είναι, ότι βάζουν ανθρώπους σε πόστα, που είναι ανίκανοι να ανταποκριθούν στο αντικείμενο.
Και η τρίτη αιτία δυστυχώς είναι η κακή και μαυρόψυχη αντιπολήτευση
κάποιων ανθρώπων, που πετούν μπάζα
με τα φορτηγά τους,σκουπίδια,και ότι άλλο φανταστεί ο νους σας.
Στον άλλο Δήμο τώρα,εκεί τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Εκεί υπάρχει ένας Δήμαρχος,που με δική του εντολή πετάνε σκουπίδια όπου θέλουν,ακόμη και σε αρχαιολογικούς χώρους.
Και ξέρετε γιατί;
Για να κάνει ο Δήμος οικονομία,αφού δεν θα έχει βενζίνες,φέρι μποτ,να πληρώνει τη χωματερή των Λιοσίων κτλ και όλα αυτά γίνοντε για να μπορούνε να αλώσουν περισσότερο το ταμείο του Δήμου.
Αλωνίζει ο Τραυλός στην χώρα του Τραυλιστάν,και εσείς τσακονόσαστε σαν τα κοκόρια.
Αλωνίζουν κάτι μάγκες στην Κούλουρη
και εσείς κοιτάτε προς αντίθετη κατέυθηνση.
Είστε ανίκανοι να έχετε ομοψυχία για ένα θέμα που σας αγγίζει άμεσα.
Για αυτό υπάρχουν οι Τραυλοί,οι Τσαβαρίδες και τα ρέστα,για να σας μοιράζουν σε καμμάτια και να χάσετε την ευκαιρία να βρήτε έναν τίμιο και άξιο άνθρωπο να σας αντιπροσωπεύσει.
 
Αν η αναρτηση αποτελει επίσημη αποψη των διαχειριστων του blog λυπάμαι αλλα ειναι προφανες ότι εξυπηρετουνται συγκεκριμένα πολιτικα συμφέροντα. Τα βαζετε τόσο δυναμικα με τους δημαρχους χαιδευοντας την αντιπολιτευση...Μήπως προσβλέπετε κάπου? λυπαμαι γιατι οι διαχειριστές των blog οφειλουν να ειναι αντικειμενικοι και ψυχραιμοι....σβήστε κι αυτή την αναρτηση....αν θεωρειτε οτι κι αυτη σας προσβάλει!
 
Η περιβαλλοντική ομάδα "Το Δάσος" του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σαλαμίνας, όπως οφείλει στον εαυτό της, θα συμμετέχει στον καθαρισμό του δάσους της Φανερωμένης με όσα μέλη της βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί μας.
Κανάκη Μαίρη
 
Συγχαρητήρια στην περιβαλλοντική ομάδα του 1ου ΕΠΑ.Λ.και σε όλους τους υπόλοιπους φορείς που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ συμμετέχουν...Μπορείτε να μου πείτε τι...σ.....κάνουν αυτοί που πληρώνονται για αυτή τη δουλειά; Έλεος....
Συμφωνώ με τις απόψεις των παραπάνω...ποια αντιπολίτευση και ....όλοι φταίνε...να πάνε από κει που ήρθαν....Βλέπετε κανέναν ικανό να διοικήσει το νησί;;;Γιατί εγώ πάλι δε βλέπω... Εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε....ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ και θα δείτε....όλα μπορούν να αλλάξουν...
 
γιατι μονο στα χαρτια ολα τα σκουπιδιαρικα εχουν καινουργια ελαστικα?
 
μαυριστε τουσ ολους , μαυριστε τα ολα.....οι ανικανοι ...παραιτηθείτε...Α ρε παιδια γιατι δε με πειθετε για τις αγαθες σας προθέσεις....για να ερθει καποιος που θα ξαναμαυρισετε?Δηλαδη όσοι ψηφιζουν καθε 4 χρονια εχουν το ακαταλογιστο? Δηλαδη ανακαλυψατε νεο πολιτικό σύστημα?προτάσεις δεν βλέπω....και αυτό με τρομάζει....γιατι εσεις που θέλετε να τους μαυρίσουμε ίσως είστε ακόμη χειρότεροι....διαφορετικά θα καταθέτατε πολιτικό λογο...αρνηση για την άρνηση, ή αρνηση για το ειδικό σας συμφέρον...βαρεθήκαμε τις φωνές και τον κουρνιαχτό...Ζητείται ελπίς,παληκαρια και το παραφράζω λέγοντας ζητείται ουσία που θα εγγυάται τις ελπίδες μας...Σας ασπάζομαι, Φαίδων
 
Προς: Ο/Η man , 10/7/09 09:53 ,

Το αν το salamispress είναι αντικειμενικό , μετά από 1,065 αναρτήσεις οι blogger της Σαλαμίνας το γνωρίσουν !!!

Μας γράφεται ότι :
λυπάμαι αλλά είναι προφανές ότι εξυπηρετούνται συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα.

Σας απαντούμε :
Εμεις υπηρετούμε τα συμφέροντα των πολιτών της Σαλαμίνας !!!
Όπως γράψαμε μπράβο στον δήμαρχο για την κινητοποίηση για το Ιχθυοτροφείο και για την κινητοποίηση για το κλείσιμο του πορθμείου Πέραμα – Παλούκια , τώρα του γράφουμε ότι έχει αποτύχει να διαχειριστεί την καθαριότητα του νησιού μας .

Εσύ δεν βλέπεις την κατάντια του νησιού , δεν βλέπεις τα σκουπίδια που έχουν καλύψει την Σαλαμίνα ???

Λυπούμαστε αλλά είναι προφανές ότι εσύ εξυπηρετείς συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
salamispress

 
Αξιότιμοι κύριοι διαχειριστές Αρχικά θα συμφωνήσω μαζί σας.Πράγματι τα σκουπίδια και υπάρχουν και είναι πολλά. Όμως έχω να παρατηρήσω επίσης και τα ακόλουθα: Θεωρώ ότι αυτό που συμβαίνει στο νησί μας, δε συμβαίνει με την ίδια έντσαση σε κανένα από τους δήμους ηπειρωτικούς ή/και νησιωτικούς από όσο δύναμαι να γνωρίζω. (και έχω ταξιδέψει αρκετά!). Επίσης είναι προφανές ότι τα υπάρχοντα μέσα και πόροι είτε δεν επαρκουν , είτε δεν εχουν ενταχθεί σε κάποιο γενικότερο σχεδιασμό. Το μοντέλο αποκομιδής των απορριμάτων δε φαίνεται να αποδίδει πα' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες αρκετών δημάρχων. Είναι ωστόσο, ιδιαίτερα δύσκολος ο σχεδιασμός μιας πολιτικής καθαριότητας σε ένα νησί τόσο εκτεταμένο αλλά κυριως μεταβαλλόμενο πληθυσμιακά, τόσο λόγω των οικιστών όσο και των νεοαφιχθέντων μόνιμων κατοίκων. Χρειάζονται κονδύλια που μόνο μέσω ευρωπαικών ή άλλων προγραμμάτων μπορούν να ενισχύσουν τους υπάρχοντες πόρουσ και να προσφέρουν νέους. Άρα μην καταφεύγουμε σε "εξοστρακισμούς" δημάρχων, τέως και νυν. Είναι πολύ μεγάλο το θέμα. Δυστυχώς φταίει και η έλλειψη παιδείας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Φταίει και ο υπερκαταναλωτικός πολιτισμός μας, που παράγει κάθε λογής σκουπίδια. Σας παρακαλώ λοιπόν θερμά. Ας πάψουμε να βλέπουμε τα πράγματα στον αφρό. Το κράτος δεν είναι μια αφηρημένη εννοια. Είμαστε εμείς. Με θλίβει η αυθαίρετη υποχρέωση του κράτους ή ενός πολιτικού να μαζέψει σκουπίδια που πετάνε με μανία 50000 η ακομη και 250000 χέρια...Ας μην πιστεύουμε στις ουτοπίες...Αυτό που συμβαίνει στο νησί μας είναι έξω και πάνω από κάθε λογική...κανένας από εμάς που φωνάζουμε δεν θα μπορούσαμε δυνητικά να αλλάξειδραματικά την κατάσταση.Ακούω άλλες προτάσεις...Οι φωνές δεν οφελούν σε τίποτα...Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
Υ.Γ. "το 2009 έχει καταγραφεί ως η χρονιά που τα σκουπίδια κάλυψαν την Σαλαμίνα" Τουλάχιστον γκρίζα προπαγάνδα!
 
ΣΩΣΤΑ μην καταφεύγουμε σε "εξοστρακισμούς" δημάρχων, τέως και νυν. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το θέμα. Δυστυχώς φταίει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ η έλλειψη παιδείας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Το κράτος δεν είναι μια αφηρημένη εννοια. Είμαστε εμείς. Με θλίβει η αυθαίρετη υποχρέωση του κράτους ή ενός πολιτικού να μαζέψει σκουπίδια που πετάνε με μανία 50000 η ακομη και 250000 χέρια...Ας μην πιστεύουμε στις ουτοπίες...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.........
 
FILOI MOY KALOI KALLOI MOY FILOI..OTAN H SALAMINA FENETE APO THN TELEYTEA APOGRAFH OTI EXEI 29900 KATOIKOYS PREPEI NA GNORIZETE OTI H KENTRIKH EKSOYSIA DINOI TAKTIKOYS POROYS MONO GIA AYTON TON ARIUMO KATOIKON TH STIGMH POY OI MONIMOI KATOIKOI EXOYN KSEPERASH TIS 65000 KAI TO KALOKAIRI-TO PASXA TA XRISTOYGENNA KAI TA SABBATOKYRIAKA KSEPERNAME TIS 250000 O MIXANOLOGIKOS EKSOPLISMOS KAI TO PROSOPIKO LOIPON DEN FTANEI OYTE GIA ZHTO,MHN TROTE TA PARAMIUIA TOY KAUE KAIROSKOPOY POLITIKANTI .TI PREPEI NA GINEI?
1)NA APOKTHSOYME-SOYN SYNIDYSH PERIBALONTIKH.
2)STHN EPOMENH APOGRAFH SE ENNA XRONO NA GINEI EKSTRATIA ENHMEROSIS KAI NA PISUOYN OI OIKISTES ALLA KAI OI NEOI KATIKOI TOY NHSIOY MAS NA APOGRAFOYN EDO,GIA NA MPORESOYN OI DHMOI NA APOKOMISOYN TA ANALOGA ESODA APO THN KENTRIKH EKSOYSIA KAI NA LIUH TO PROBLHMA.
DEITE OMOS KAI OTI STO NISI OPOS GINETE SE OLA TA NISIA DEN YPARXI XYTA KAI GIA NA METAFERUOYN TA SKOYPIDIA STA LISIA YPARXH TERASTIA KAUHSTERISH KAI POLY MEGALA EKSODA ,AYTA TA LIGA KAI AS EIMASTE LIGO PIO EPIOIKHS KAI FIDOLOI SE AYTA POY GRAFOYME KAI LEME IDIOS OTAN DEN GNORIZOYME TO UEMA.
 
ΝΑ ΠΑΤΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΗΜΑΡΧΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
 
το χαβα σου εσύ....Το δικαίωμά σου να εκφράζεσαι, δεν αποτελεί και υποχρέωσή μας να σε παρουμε στα σοβαρά!
 
Μα γιατί δεν τα βάζετε με την (παγκόσμιος αναγνωρισμένη) μαλακισμένη νοοτροπία του Έλληνα;

Η Σαλαμίνα θα χρειαστεί 10 Δήμους και προσωπικό άνω των 3,000 για να τρέχει πίσω από κάθε μάλαξ να τον ξεβρομίζει!!!
 
Γιατί εσύ με τις φανφάρες και εκπροσωπόντας Λαμόγια και να είσαι εναντίων όλων όσο θέλουν να σώσουν αυτοι το νησι απο τη διαφθορά εισαί σοβαρός. Είσαι γελείος και γλύφτης του συστήματος. Ολοι εμείς ζητάμε μι Σαλαμίνα με αξιοπιοιση της Ιστορία του Πολιτισμού της. Αλλα εσείς εδώ ξεπουλάτε και τον Ιστορικό Αία θα μεριμνήσεται για Πολιτισμό. Το vacum τελείωσε ? Να φύγουν οι κλέφτες απο τη Σαλαμινα

Νεολαια Σαλαμίνας
 
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΧΘΕΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 13 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 14 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ "ΦΑΜΕ" ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΑΚΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΦΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ. ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΘΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ...
 
Τζινακι θα αφήσεις της εκπροσώπιση του Δήμου Αμπελακίων ..... για να βοηθίσεις με τα σκουπίδια???? Ουτε γιαυτό δεν κάνεις .... ερε γιαούρτια που θέλεται όλοι. Μπράβω στο salamis-press και στο ΣΚΑΙ.Ολοι μας να βοηθίσουμε το νησί.
 
Μπράβω στο salamis-press για την πρωτοβουλία. Χρειάζονται άτομα με συνείδιση και με αγάπη για την Σαλαμίνα μας . Μακάρι και οι 2 ΄Δήμαρχοι να είχαν τις ίδιες ευεσθισίες με εμάς που αγαπάμε τον τόπο μας. Η Σαλαμίνα είναι το πιό όμορφο νησί και καταστρέφεται μερά με τη μέρα απο την εγκλημετική αδιαφορεία των τοπικών φορέων. Μπράβω παιδιά salamis press
 
ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Κ..ΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΚΟΥ ΜΑΚΑΚΙΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ,ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΡΝΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ,ΣΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΙΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΜΕ ΤΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΜΑΥΡΙΣΤΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ/ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΑΥΛΟΙ............. ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
 
Αγαπητοί φίλοι,
Καταλαβαίνω ότι δυστυχώς στο όμορφο Ιστορικό νησί μας υπάρχουν υπ. Δήμαρχοι που ενδιαφέρονται μόνο για δημόσια προβολή και για άλλα κομματικά συμφέροντα. Αν και μένω εδώ και 5 χρόνια μακριά από το όμορφο νησί μου απογοητεύομαι κάθε φορά που διαβάζω όλα αυτά που αναφέρονται σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά στη Σαλαμίνα και στο Αμπελάκι. Μήπως δε φταίνε μόνο αυτοί αλλά και ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ . ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ?

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα μέσο του Salamispress να δηλώσω και εγώ Σαλαμινομάχος και να βοηθήσω να σώσουμε την Ιστορία και τον Πολιτισμό του νησιού μας. Μετά απο ταξίδι μου στην Αγγλία ένιωσα υπερήφανος και συνάμα ένοχος το ότι όλοι οι συμφοιτητές μου γνωρίζουν τη περίφημη Ναυμαχία της Σαλαμίνας αλλά δεν γνωρίζουν ορι ο χώρος καταστρέφεται κάθε ημέρα.

Έχω την χαρά και την τιμή να γνωρίζω τον κ.Χρήστο Μαριδάκη απο τα Αμπελάκια , ένα αξιόλογο άτομο της Σαλαμίνας που απο ότι έμαθα απο το Blog είναι ο μόνος που Διεθνοποίησε το θέμα της Ανάπλασης , ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Ουνέσκο κτλ. και αγωνίζεται συνέχεια για το όμορφο νησί μας. Συγχαρητήρια κύριε Μαριδάκη!

Ας αγαπήσουμε όλοι μας το νησί αυτό .... το οφείλουμε στα παιδιά μας !!

Με αγάπη για το Πανέμορφο νησί μου




Δημήτρης Π.
Αθήνα 16/09/09

16/7/09 20:18
 
Δημητράκι εσύ καλά τα λές... έλα στη Σαλαμίνα με καμιά ντουντούκα να μας ξυπνίσεις. Τωρα που έρχονται οι Εκλογές έρχονται όλα το φυντάνια απο το Πειραιά για να αρπάξουν κανένα ψήφο.Αρε κατακημένη Σαλαμίνα .
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress