Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Σαλαμίνας Υπό Κατασκευή

SALAMINAΤον τελευταίο μήνα υπολειτουργεί ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Σαλαμίνας.
Ο σύνδεσμος αθλητικά δεν λειτουργεί έναν μήνα (Μη εξουσιοδοτημένη είσοδος) και έτσι δεν υπάρχει ενημέρωση στα αθλητικά του Δήμου Σαλαμίνας αλλά και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου .

Διαβάζοντας σε κάποια τοπική εφημερίδα αυτές τις μέρες για τον βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας που ξαφνικά χάθηκε από τα αγάλματα στην παραλία , θυμήθηκα ότι ευτυχώς το γεγονός αυτό έχει καταγραφεί και παρουσιάζετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σαλαμίνας για να θυμόμαστε την λαμπαδηδρομία Σαλαμίνα 2004 .

Πατώντας στο σχετικό μπανερακι της λαμπαδηδρομίας την Τρίτη το απόγευμα διαπίστωσα ότι και αυτό είχε το μήνυμα (Μη εξουσιοδοτημένη είσοδος) .
Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το γεγονός και αντί να αφαιρούμε ιστορικά γεγονότα που παρουσιάζονται μόνο στην ιστοσελίδα του δήμου έπρεπε να τα διατηρήσουμε και να εμπλουτίζουμε την ιστοσελίδα και με άλλα ιστορικά γεγονότα .

Σε e-mail που έστειλα στον διαχειριστή της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Σαλαμίνας να παραπονεθώ για αυτό το απαράδεκτο γεγονός , δεν έλαβα καμία απάντηση , εγώ ώμος θα επιμείνω και ερωτώ γιατί αυτή η απαξίωση ποιος ο λόγος ;
  • Απο: Δημητρης Σαλαμινα ...δείτε όλες τις αναρτήσεις του blogger

  • Σχόλια:
    ...ξέχασες να προσθέσεις ότι από αισθητικής άποψις σε πιάνει και ανορεξία!
     
    Προσπάθησα και εγώ να δω την ιστοσελίδα του Δήμου και είδα ότι είναι σβηστή. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα γιατί γίνεται αυτό;
    Η ιστοσελίδα ήταν πάρα πολύ καλή, πολύ ενημερωτική, είχε πλούσια στοιχεία για την ιστορία, για τα αξιοθέατα, για τον πολιτισμό και γενικά ότι γινόταν στο νησί.
    Μήπως έκλεισε και αυτή λόγω λογοκρισίας; Και αυτό το λέω, γιατί δυστυχώς τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε δει τέτοιες, δυστυχώς, πράξεις. Όπως η εξαφάνιση του βωμού της Ολυμπιακής φλόγας, η πρόσφατα εξαφανισμένη επιγραφή, (ανακαίνισης της πλατείας του Μπόσκου από τον Βαγγέλη Αγαπίου), από το μνημείο της Πλατείας Μπόσκου. Τώρα το κλέισιμο της ιστοσελίδας, το κλέισιμο των δυό Δημοτικών Πλάζ, Τι άλλο έχει τώρα σειρά, κύριοι; Η όλη κατάσταση είναι απαράδεκτη. Που ζούμε; στο Μεσαίωνα; Γιατί τέτοιες πράξεις αυτές τις εποχές θυμήζουν. Πρέπει να γίνει άμεσα η αποκατάσταση όλων αυτών, αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι. Γιατί τέτοιες πράξεις μόνο πολιτισμό δεν δείχνουν. Ντροπή... ντροπή...ντροπή...
     
    Δεν κατάλαβες φίλε μου. Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου δεν είναι υπό κατασκευή αλλά είναι υπό διάλυση.
    Και αυτό γιατί οι υπάλληλοι του Δήμου που είναι υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα είναι πανάσχετοι και πανηλίθιοι και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Δήμαρχο.
    Σπύρο, ξύπνα πριν είναι αργά για σένα. Κάποιοι σου ροκανίζουν την καρέκλα.
    Πάρε δυναμικές αποφάσεις και δες κάποια πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό. Αυτά με αγάπη και σεβασμό.
     
    Απ'όσο γνωρίζω την ιστοσελίδα του δήμου δεν την ενημερώνουν υπάλληλοι του δήμου!!!!
     
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ........ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΨΥΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ " ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "
     
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΠΟΣΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ???????
    ΜΙΑ ''ΕΡΩΤΗΞΗ'' ΕΚΑΝΑ .......!!!!!!
     
    Τσάμη άσε τα Καλάβρυτα και έλα στο Δήμο , δεν σε πληρώνουμε για να κάνεις διακοπές στην πατρίδα σου.
     
    Η σελίδα είναι και πάλι διαθέσιμη.Μόλις το είδα.Πάντως σαν σελίδα δεν προσφέρει και πολλά.
     
    o tsamis bre karagkiozako den perni oyte ena eyro ala poy na katalabis esi apo tetia lamogio e lamogio.
     
    mipws siga siga katevazoyn ta arxeia apo tin selida gia ton politismo ta a8litika thn floga tin oli enimerosi kai etoimazoyn na anevasoyn alles selides i geniki alagi opws eixe kanei kai to ampelaki poy alla3e olo to sait kai na mas anevasoyn kamia vlakia wpws einai anevasmena se alla meroi tis elladas xwris ayta ta stoixeia toy politismoy i genika oi istoria toy ka8e topoy kai ayta poy itan dimosieymena apo prwigoymenoys dimarxoys. ,poreite na mas apantisete k.sofra k. diaxeirista toy sait kai ka8e ypey8inoy poy asxoleitai sto xwro ayto toy salamina.gr.
     
    Προς 4/7/09 22:49.

    Έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες. Ετοιμάζουν αλλάγες στην σελίδα του Δήμου, όπως και ο Δήμος Αμπελακίων.
    Και φυσικά η καινούργια ιστοσελίδα δεν θα έχει τίποτα από αυτά που είχε η προηγούμενη. Θα είναι μια σελίδα απλή, όπως είναι και του Δήμου Αμπελακίων. Τα δεδομένα θα τα παιρνούν κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου που εκπαιδεύονται για το σκοπό αυτό, οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι πανάσχετοι με το θέμα. Και φυσικά θα ανεβάζουν ότι τους δίνουν οι προϊσταμενοί τους.
    Η προηγούμενη ιστοσελίδα είχε στηθεί από έμπειρο άνθρωπο, ο οποίος δούλευε εθελοντικά όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης εθελοντικά δουλεψαν και όσοι έδιναν στοιχεία (κείμενα και φωτογραφίες) για τον εμπλουτισμό της σελίδας. Για ένα να είστε σίγουροι. Όλα αυτά τα δεδομένα δεν θα χαθούν γιατί πρόκειται για μια δουλειά δέκα ετών που στήθηκε από κέφι και μεράκι. Απλά όλα τα δεδομένα που αφορούν ιστορία, πολιτισμό, αξιοθέατα, επιφανείς σαλαμινίους, επίσημους επισκέπτες, ολυμπιακή φλόγα ακι ότι άλλο, θα μεταφερθούν σε λίγες ημέρες σε άλλη διεύθυνση.
     
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ........ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ " ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "
     
    ΑΛΛΑΞΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ; ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ...ΣΚΙΖΟΥΜΕ!
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress