Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

BEACH PARTY ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ εφημερίδα 30ημέρες Σαλαμίνα και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ψιλής Άμμου, διοργανώνουν μια καλοκαιρινή βραδιά χορού στην παραλία της Ψιλής Άμμου, το Σάββατο 25 Ιουλίου 2009 και ώρα 08:00 το βράδυ.

Ο Σύλλογος Ψιλής Άμμου εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο κλείσιμο των παραλίων από ιδιώτες, δηλώνει την έντονη διαμαρτυρία του για την σχεδιαζόμενη παραχώρηση και αξιοποίηση των ακτών που προωθεί το κράτος.
Διαδηλώνει την απαίτησή του να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της παραλίας και η ελεύθερη πρόσβαση και χρήση της από τους πολίτες και επισκέπτες της περιοχής.

« ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - Beach Party» Με μουσική χορό και διασκέδαση με μουσικά ακούσματα για την νεολαία μας καθώς και τις βραδινές μελωδίες θα επιμελείται D J.
Η Εισοδος είναι Ελευθερη και θα προσφέρονται άφθονα φρούτα εποχής και κρασί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Για τυχόν άλλες χορηγίες θα γίνει σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια:
oλοι οσοι μπορουν να βοηθησουν στην προσπαθεια που κανει ο συλλογος, με την βοηθεια της εφημεριδας. οι συλλογοι χρειαζονται υποστηριξη.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress