Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Εκδήλωση με θέμα το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Σαλαμίνα στις 9/7


Εκδήλωση με θέμα το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 διοργανώνει η Eurobank EFG.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σαλαμίνα, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημητρίου Μπόγρη, Δήμου Σαλαμίνας.

Το ΕΣΠΑ 2007-2013 έχει συνολικό προϋπολογισμό 1,05 δις και αφορά την ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην μεταποίηση, τον τουρισμό, το εμπόριο και τις υπηρεσίες.

Στέλεχος της Eurobank, τράπεζα που δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα αναφερθεί, κατά την εκδήλωση, αφενός στις επενδύσεις που καλύπτονται μέσω του προγράμματος και ποιες επιχειρήσεις είναι επιλέξιμες, αφετέρου στις προθεσμίες που ορίζονται από το νόμο για την υπαγωγή των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα.

Η Eurobank παρέχει, εκτός των άλλων υπηρεσιών, δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για την υποβολή προτάσεων στα προγράμματα καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες της που μπορούν να συμβάλλουν στη βέλτιστη αξιοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ από τις επιχειρήσεις.

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress