Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Σ.Φ ΑΙΑΣ1931 : ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΗΣ !!!

ΣΑΛΑΜΙΝΑΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ.ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΑΜΥΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ............
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Σ.Φ ΑΙΑΣ1931

Σχόλια:
ΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΧΟΥΖΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ ΦΕΤΟΣ Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟ ΜΕ ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΜΗΤΣΗ...

ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ -ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΕ.......
 
Όλες τις εφημερίδες?
Παγκοσμίως?
 
mnimosymo me xena koliva
 
ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ STORTIME SPORTDAY ΕΣΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ TIMES TOY ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ....ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΛΥΒΑ?????ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.......
 
Καλα μωρε μη βαρας! Δεν διαβαζω τους Times, το Washington Post διαβαζω.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Προφανώς το salamispress συμφωνεί με το σχόλιο-βρισίδι του προηγούμενου για να το εγκρίνει και να το δημοσιεύσει.
Και σε τέτοιου είδους μπλόγκς εγώ δεν έχω διάθεση να ασχολούμαι. Μπορείτε να βρίζετε ο ένας τον άλλο ανώνυμα, σαν παιδάκια του δημοτικού όσο θέλετε.
 
Εσύ κύριε "Τακι" ποιό είναι το ονομα , επωνυμό σου ? press
 
O Takis den evrise kanena.
 
Οταν θέλεις να προσβάλλεις τουε άλλου Bolggers την προσπάθεια κάθε συλλόγου για να γίνει η Σαλαμίνα λίγο καλύτερη για να εξυπηρετείς ανώνυμα συφέροντα. Αυτό είναι "προδοσία" για όλους εμάς και λιγότερο βρισιά.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
O takis rotise 'oles oi efhmerides?' kai blepo oti katigoreitai oti eksypyretei anonyma symferonta. Mpravo eiste poly tsakalia!!!

Omos re gamoto kati de moy paei, tosa exoyn graftei gia to syllogo kai pote den exo dei ton taki na asxoleitai, epomenos poy diavolo to kalatalavate re gatonia; etsi apo to 'oles oi efhmerides';

apiastoi eiste!!!!!!!!!!!!!
 
Απαντηση στο press.

Ενας ανωνυμος με εβρισε χωρις λογο, αλλα εβρισε και ολους τους αμπελακιωτες, αυτο εγινε εχθες το βραδυ 29/7/09 21:48

Το αφησες εκει, δεν σε ενοχλησε καθολου

Το πρωϊ 30/7/09 10:05 το βλεπω και δεν απαντω σε αυτον αλλα σε εσενα, εχουν περασει πανω απο 12 ωρες, οι βρισιες του εκει...

Στις 30/7/09 11:54 μου απαντας και ρωτας ποιο ειναι το ονομα μου, οι βρισιες σε εμενα και στους αμπελακιωτες εκει ακομα, 14 ωρες μετα.

Το ονομα μου δεν ειναι δικη σου δουλεια, και εγω ανωνυμος ειμαι αλλα οχι για να βριζω, δεν εχω κανενα προβλημα με την ανωνυμοτητα, μονο οταν την χρησημοποιουν για να βριζουν και να κατηγορουν. Υπαρχει διαφορα στα δυο, και αν το παρατραβηξουν μια μερα θα την χασουν την ανωνυμοτητα.

Τεσπα.. δεν εχει σημασια τωρα αυτο.

Αργοτερα ερχονται δυο αλλοι... (προσοχη, ολλα αυτα τα λαμβανω στο gmail λογαριασμο μου διοτι εχω την αποστολη email ενεργοποιημενη, οποτε ξερω ακριβως τι γραφτηκε και ποτε) ερχονται λοιπον δυο αλλοι και αρχιζουν να βριζουν τον υβριστη και τους σαλαμινιωτες χυδαια.

Μετα απο μια ωρα περιπου τα βλεπεις, δεν σου αρεσουν βεβαια ενω ο αλλος που τα προκαλεσε δεν εχει σβηστει ακομα, 16 ωρες μετα. Τα σβηνεις, και σβηνεις και το πρωτο.

Λοιπον φιλε... τι να σου πω, αλλα αν θελεις να εισαι σωστος να αρχισεις να βλεπεις λιγο καλυτερα τι συμβαινει στο ιστολογιο σου και να εισαι λιγακι πιο ουδετερος. Οταν βριζουν τους αμπελακιωτες, δεν θα αργησουν οι απαντησεις, και δεν νομιζω οτι αυτο θελεις.
 
Προς : Takis , εάν το ερώτημα σου απευθύνετε στο salamispress ,

Φίλε μας blogger , Takis , γιατί προσπαθείς να μεταφέρεις το πρόβλημα σε εμάς τους εθελοντές διαχειριστές του salamispress .
Νομίζουμε ότι μετά από 1,100 αναρτήσεις έχεις δείγμα από την προσπάθεια που κάνουμε 18 μήνες .
Σας έχουμε δηλώσει πολλές φορές ότι τα ρατσιστικά σχόλια θα διαγράφονται , τώρα εάν υπάρχει καθυστέρηση στην διαγραφή να μας συγχωρήσετε είναι και περίοδος διακοπών και είμαστε όλοι και ελεύθερα παιδιά .

Και κάτι άλλο δεν έχουμε απαντήσει εμείς σε κανένα σχόλιο , όταν απαντάμε εμείς θα βλέπεις το salamispress με το σήμα μας στο πάνω μέρος του σχόλιου.
salamispress
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress