Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Συνεδριάσεις Δημ. Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας 10/7/09

salamina Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 10η Ιουλίου 2009 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1.- Έγκριση Ισολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικονομικού έτους 2005.
(σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 παρ.4 του Ν.3463/2006 του Δ.Κ.Κ.)

΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 10η Ιουλίου 2009 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.- Συζήτηση για την πορεία των διαδικασιών ανακατασκευής της προβλήτας του πορθμείου Φανερωμένης, κατόπιν αιτήματος του κ. Ράπτη Νικολάου Δημ. Σ/λου.
2.- Συζήτηση του θέματος που αφορά την «Κατασκευή στεγάστρου κερκίδων και μελέτη για κατασκευή εξέδρας φιλοξενούμενων στο Δημοτικό γήπεδο Σαλαμίνας», κατόπιν αιτήματος της κας Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρας Δημ. Σ/λου.
3.- Έγκριση Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Σαλαμίνας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 79 του Ν.3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
4.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικονομικού έτους 2009
5.- Έκφραση σύμφωνης γνώμης στις αναμορφώσεις προϋπολογισμού του Α’ παιδικού σταθμού οικ. Έτους 2009.
6.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2009.
7.- Έγκριση κυκλοφοριακής σύνδεσης τύπου Δ στην Λ. Φανερωμένης στη θέση Καμινάκια του Δήμου Σαλαμίνας.
8.-Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων για τη σύνδεση ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων υδάτων περιοχής Παλουκίων.
9.-Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής ΧΑΛΙΩΤΗ του Δήμου Σαλαμίνας για την θεσμοθέτηση παλαιάς αγροτικής οδού σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 1449.
10.- Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 119/1972 απόφ. του Δημ. Σ/λίου η οποία αφορά την παραχώρηση τμήματος Δημοτικής έκτασης άνευ ανταλλάγματος στο Ο.Τ. 58 του Δήμου Σαλαμίνας.
11.- Παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα επί της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στην καΓεωργακοπούλου Σουζάνα – Ελένη.
12. Παραχώρηση χρήσης χώρου με αντάλλαγμα επί της εισόδου του Ευριπιδείου Θεάτρου, στην κα Ιερομνήμων Καλλιόπη.
13.-Παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα επί της οδού Μπουμπουλίνας.
14.- Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου: Αποκατάσταση φθορών κεντρικού οδοστρώματος δικτύου Δ.Δ. Αιαντείου.
15.- Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου: Συντηρήσεις και επιστρώσεις οδών.
16.- Έγκριση πρακτικού Εκτίμησης για την προσκύρωση Δημ. έκτασης στην ιδιοκτησία κ. ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΛΑΡΙΤΗ στο Ο.Τ. Γ 87 στην περιοχή ΚΑΝΑΚΙΑ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.
17.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση Δημ. έκτασης στην ιδιοκτησία ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ_ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΕΝ ΝΟΩΦΥΤΟΥ στο Ο.Τ.Γ 337 στην περιοχή ΠΕΡΑΝΙ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.
18.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση Δημ. έκτασης στην ιδιοκτησία ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΪΚΟΦΟΓΛΟΥ στο Ο.Τ. 132 επί των οδών ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ , ΘΕΜΙΔΟΣ και ΘΕΤΙΔΟΣ στην περιοχή ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.
19.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την αποζημίωση ιδιοκτησίας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΛΛΕ στο Ο.Τ. Γ 202 στην περιοχή ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στο Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας και ψήφιση πίστωσης.
20.- Αποδοχή δαπάνης για την επέκταση δικτύου δημοτικού φωτισμού στην περιοχή ΣΑΤΕΡΛΙ του Δ.Δ. Αιαντείου επί της οδού ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ποσού 3.414,81 €, ψήφιση πίστωσης και συμψηφισμός εξόδων με τα δημοτικά τέλη.
21.- Διορθώσεις λογαριασμών Ύδρευσης.
22.- Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων για εισφορά προκαταβολή 10% λόγω ένταξης στο σχέδιο πόλης.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ - ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σχόλια:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κ. Μικρομάστορα πρόεδρε του Δ.Σ.Σαλαμίνος για τις ημερομηνίες που ορίζετε για τα δημοτικά συμβούλια.Όλως τυχαίως συμπίπτουν με τις εκδηλώσεις της υποψηφίας Δημάρχου κ.ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ.θα ρωτησουμε την Κυρία ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ, ποτε εχει ξανά εκδήλωση ,για να σας ενημερώσουμε ώστε να ορίσετε το Δ.Σ. του Αυγούστου.
Ότι και να κάνετε όμως τις εκλογές τις έχετε χάσει!
 
Φίλε ανώνυμε.

Μπορείς να λες ότιθέλεις. Αναφαίρετο δικαίωμά σου,αλλά το τι θα γίνει στίς εκλογές,άσε να το κρίνουν άλλοι και να το γνωρίζω εγώ...

"ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ"
 
Ρε παιδιά τί της κάνετε της Ρουλίτας;
Δεν ντρεπόσαστε καθόλου;
Μάθατε πως έχει ρέυμα και της κάνετε σαμποτάζ;
Ρε θα τραβίξει μαχαίρι πάλι ο Μηνάς
και θα έχουμε επισόδεια.
Μήπως μάθατε πως μοιράζει χρήμα και το κάνατε βρε αυτό;
Καλέ εσείς θα πάτε για παγωτό στο ΛΙΟΓΕΡΜΑ;
Πάντως εγώ γνωρίζω από σίγουρη πηγή
πως το μόνο ρεύμα που έχει, είναι του σπιτιού της.
Αλλά και αυτή η κοπέλα εμονή που την έχει.
Επάνω στην ΑΝΑΤΟΛΗ της καριέρας της
πάει στο ΛΙΟΓΕΡΜΑ να κάνει εκδήλωση
Μετά θα της φτένε άλλοι άμα δεν βγει Δήμαρχος;
 
Βεβαίως αγαπητή κασσάνδρα και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να υποστηρίζει ότι πιστεύει. Δημοκρατία έχουμε.Αν νομίζεις όμως ότι ο Σοφράς θα ξαναβγεί δήμαρχος με την υποστήριξη του λαλάκη κάνεις λάθος. Ρίξε και κανένα καφέ !τι το έχεις το όνομα!
 
Να προσέχετε το ρεύμα του Σοφρά ,μη σας χτυπήσει και σας αφήσει στον τόπο.Και σας θάψει και στα σκαψήματα της αποχέτευσης.Και σας βρεί ο Περδικούρης στην επόμενη εκσκαφή που θα γίνει για να πετάξουμε το βακουμ και να βάλουμε το σωστό σύστημα!
 
ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
 
Αγνωστε της 3.51.Αντε να φας κανένα τυροπιτάκι και να γλύψεις κανένα κοκκαλάκι στα μπουφε του Σοφρά για την αποχέτευση και άσε την κ.Νάννου στην ησυχία της.Τουλάχιστον αυτή κάνει το κομμάτι της με τα λεφτά της και όχι με τα λεφτά των δημοτών.Δηλαδή τα δικά μας λεφτά!Οσο για την εμμονή δεν το καταλαβαίνω.Τι της λείπει για να μη θέλει να γίνει Δήμαρχος;Η μόρφωση,το ήθος,η κοινωνική καταξίωση,η άριστη οικογένεια που έχει δημιουργήσει ή η 8χρονη θητεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση;Εδώ είχαν το θράσος ο Λαλάκης και ο Σοφράς από το πουθενα να γίνουν δήμαρχοι δεν θα έχει απαίτηση διεκδίκησης η κ. Νάννου; Πολύ καλά κάνει και μπράβο της!
 
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΙΟΥΝΙΟ-ΙΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ Λ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ?ΡΩΤΑΩ?ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΗ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ?
 
Εάν είχες μυαλό δεν θα τα έλεγες
αυτά αγαπητή κυρία των 9:38.
Βεβαριμένη η περίπτωση της κ. Νάννου μα ποιό πολύ βεβαριμένο
παρελθόν του κ. Νάννου.
Κατ'εμέ η κ.Νάννου είναι αξιολύπητη
για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Θα θέλατε να σας κυβερνά μία αξιολύπητη Δήμαρχος;
Εκτός αυτού φαντάζεστε μετά τα χειρότερα που θα έχει να αντιμετοπίσει από τον κ.Μηνά;
Πόσες φορές την έχει προσβάλει έως τώρα, θα την σεβαστεί τότε;
 
Αφιστε τη Ναννου ρε παιδια στη δυστυχια της. ο τσαβαρης ειναι ο ΝΕΟΣ ΔΙΜΑΡΧΟΣ
 
an eiste mages apantiste.EIPE O DIMARXOS EINAI O IOYLIOS NEKRI PERIODOS GIA TIN L.FANEROMENIS?
 
Ανώνυμε λαλακόσπορε αξιολύπητος είσαι εσύ και αυτός που υποστηρίζεις.Η κ.Νάννου είναι ΚΥΡΙΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.Βεβαρυμένο παρελθόν έχει ο λαλάκης που καταδικάστηκε για εκβίαση ,και διατάραξη οικογενειακής γαλήνης σε 36 μήνες φυλακή χωρίς εξαγορά. Και στο τέλος τέλος προτιμώ μια ΄΄αξιολύπητη΄΄ δήμαρχο από την πολιτική αλητεία που υπάρχει τώρα στο Δήμο.όσο για τον Μηνά πάντα τη σεβόταν και την υποστήριζε.Και περισσότερο τη στήριξε στη δοκιμασία που πέρασε όταν ήταν στον Δήμο και τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο.Μακάρι να στήριζες και εσύ την/τον συντροφό σου όπως στήριξε και στηρίζει ο Μηνάς τη Ρούλα!
 
Δεν θα πέσω στην κατηνιά σου, για να πω λεπτομέριες, αλλά θυμίσου το
σοου του Μηνά σε ένα δημοτικό
συμβούλιο, από τότε βέβαια δεν ξαναπάτησε.
Θεός φυλάξει!
εάν είναι να στηρίζει άνδρας την γυναικα του, όπως ο Μηνάς τη Ρούλα,
τότε θα πρέπει όλοι οι ανδρες να
μουνουχιστούμε.
 
Nai maga, to eipe...
 
Όχι,στο δημοτικό συμβούλιο δεν ακούστηκε πουθενά κάτι για 'νεκρή' περίοδο των καταστημάτων. Εκείνο που είπε ο δήμαρχος είναι πως σε λίγες μέρες η αποχέτευση θα φύγει από τη Φανερωμένης, οπότε και τα καταστήματα δεν θα έχουν πλέον να κάνουν με τα προβλήματα που δημιουργεί. Επίσης αυτό που είπε είναι πως σε κάθε περίπτωση η αποχέτευση θα δημιουργούσε πρόβλημα όποια εποχή κι αν γινόταν (π.χ. σχολική περίοδος, Χριστούγεννα, Πάσχα, εκπτώσεις, κλπ, γι΄ αυτό και καλύτερα να τελειώνει να ησυχάσουν μια και καλή οι επαγγελματίες.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress