Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

09.07.2009 Δειγματοληψίες της Νομαρχίας Πειραιά σε 74 σημεία και ακτές κολύμβησης του Πειραιά, των νησιών του Αργοσαρωνικού και των Κυθήρων

ΣΑΛΑΜΙΝΑ Κατάλληλες για κολύμβηση βρέθηκαν μετά τους ελέγχους της Νομαρχίας Πειραιά και οι 74 περιοχές κολύμβησης στον Πειραιά, στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στα Κύθηρα, από τις οποίες ελήφθησαν δείγματα θαλασσινού νερού με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας των λουομένων.

Πρόκειται για σημεία και ακτές κολύμβησης στον Πειραιά, στη Σαλαμίνα, στην Αίγινα, στις Σπέτσες, στα Κύθηρα, στα Μέθανα, στον Πόρο, στην Ύδρα και στην Τροιζήνα, απ’ όπου υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγειονομικών Ελέγχων της Νομαρχίας Πειραιά έλαβαν δείγματα θαλασσινού νερού τα οποία έστειλαν για εργαστηριακή ανάλυση στο Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ) του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων του ΚΕΔΥ όλα τα δείγματα βρέθηκαν εντός των ανώτατων επιτρεπόμενων και επιθυμητών ορίων που θέτει η κείμενη νομοθεσία για ολικά κολοβακτηριοειδή, εντερόκοκκους και e.coli (κολοβακτηρίδια).

Τα σημεία και οι ακτές κολύμβησης είναι ... ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σχόλια:
8a mas trelanoyn , prin ema mina peripou den bgikan kai eipan oti oles oi paralies toy nisioy einai akatalliles gia mpanio?
 
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ
 
ΚΑΛΑ ΡΕ ΄΄ΧΩΡΙΑΝΟΙ΄΄ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΉΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΚΑΘΑΡΗ¨¨????
ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΨΕΜΑΤΑ??????????????
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ
Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
 
Αγνοείστε τα πάντα και κάντε το σταυρό σας....πριν κολυμπήσετε στο Βουρκάρι που προτείνουν...έμμεσα φυσικά.
Μα τρελλαθήκαμε τελείωςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress