Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Νέα διοίκηση στον Αίαντα Σαλαμίνας


Νέα προσπάθεια ξεκινάει για την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας μετά την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου.

Ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας, αναφέρεται στη νέα προσπάθεια που ξεκινά από εδώ και πέρα με την αρωγή των φιλάθλων και του μεγαλομετόχου, Παναγιώτη Φυντάνη, αλλά και του Μιχάλη Αττώνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Νέος άνεμος αισιοδοξίας πνέει στον Αίαντα μετά την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. Η νέα διοίκηση με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: Μετά από επίπονες προσπάθειες να αγοραστεί η ομάδα μας από ντόπιους παράγοντες και με την προτροπή του Δημάρχου, οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Και για να μη χαθεί ούτε η ομάδα μας ούτε να αλλάξει έδρα, μια παρέα αποτελούμενη από φιλάθλους που ασχολούνται πρώτη φορά με τα κοινά του Αίαντα, αλλά αγαπούν την ομάδα μας, όπως και παρά πολλοί άλλοι φίλαθλοι πλαισιωμένοι από τον μεγαλομέτοχο, Παναγιώτη Φυντανη, και με πρωτοπόρο έναν άξιο επιχειρηματία του νησιού μας που στο παρελθόν έχει προσφέρει τα μέγιστα στο μεγαλείο του Αίαντα, όπως την άνοδό του παλαιότερα στη Δ’ εθνική, τον ακούραστο Μιχάλη Αττώνη αποφάσισαν να βοηθήσουν όσο μπορούν για το μεγαλείο και την καταξίωση της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική.


Αγαπητοί φίλοι μας ήτα , είναι και θα είναι δικός μας αλλά με τη βοήθεια όλων μας , γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι να βοηθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Ο Αίας μας χρειάζεται όλους, ο Αίας δεν πρέπει να έχει εχθρούς. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια για διαφορές. Όποιος μπορεί να βοηθήσει να έρθει κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα. Τέλος, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθούν εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, γιατί το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να μας βρουν αντιμέτωπους για τα συμφέροντα της ομάδας μας. "
Η διοίκηση της ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress