Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ελλάς το μεγαλείο σου...ή μάλλον Σαλαμίνα...

salamina Παλικάρια καλησπέρα.
Αν μπορείτε ανεβάστε τις φωτό στο μπλογκ.
Είναι δέκα μέρες αυτή η ιστορία στα Κανάκια και δεν ασχολείται κανείς από τον Δήμο παρόλες τις επανηλημμένες οχλήσεις που έχουν γίνει.
Κάποιος έξυπνος συμπολίτης μας αφού καθάρισε το χωράφι του πήγε και πέταξε όλα τα ξερόχορτα μέσα στο δάσος. Δεν μιλάμε για τα σκουπίδια στους κάδους που από την προηγούμενη Τετάρτη μαζευτήκαν σήμερα.
Για τα μπάζα δε αφήστε, μία φορά στις 15 ημέρες.
Και δεν είναι δικαιολογία που μας απαντάνε οι αρμόδιοι το ότι αφού πετάνε εμείς τι να κάνουμε..
Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που επιοικώς τους χαρακτηρίζω ζώα με την κακή έννοια γιατί με την καλή υποβιβάζω τα καημένα τα ζωάκια!
Πιάστε τους και σκίστε τους.

salamina
Νόμοι υπάρχουν. Εφαρμόστε τους. Η βλακεία δεν νικιέται εύκολα. Ρίχτε πρόστιμα.
Πολύ απλά κάντε την δουλειά σας.
Ο κόσμος για αυτό σας ψηφίζει !!
Ο Δήμος αντί λοιπόν να ασχοληθεί με τα αυτονόητα του που στην προκειμένη περίπτωση είναι να καθαρίσει αφενός και αφετέρου με κάποιο τρόπο (π.χ. Δημοτική Αστυνομία, Αγροφυλακή, Δασοφυλακή) να τσακώνει και να τιμωρεί όλους αυτούς τους ηλιθίους που πετάνε στο δάσος τα σκουπίδια τους , κάθεται και ατενίζει αδιάφορα το πέλαγος.....
Έ λ ε ο ς Κύριοι!!
Όταν θα γίνει η ζημιά και καεί το μοναδικό δάσος πιά στην Αττική θα είναι πολύ αργά.
Κάθε πότε έχει υποχρέωση ο αρμόδιος να πηγαίνει και να καθαρίζει στα Κανάκια?
Κάθε μέρα? Κάθε εβδομάδα? Όποτε γουστάρει? όποτε προλαβαίνει?όποτε δει καλό όνειρο?
Αν δεν μπορεί ας αναλάβει κάποιος άλλος.
Κάντε επιτέλους την δουλειά σας, αλλά πως να την κάνετε όταν αφιερώνετε όλον σας τον οίστρο σε ανούσιες μάχες με άλλες δημόσιες υπηρεσίες και φορείς για το ποιός έφαγε τα λιγότερα!!
Έ λ ε ο ς!!
Κρίμα να αφήνετε το νησί μας πραγματικά μέσα στην βρώμα!!
Κρίμα!!
Φτου σας να μην σας ματιάσω λεβέντες μου!!
Απο: kanakiani

Σημειώστε ότι μόλις σήμερα (17.6.2009) το μεσημέρι καθαρίστηκαν τα μισά χόρτα.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Σαλαμίνος για την αστραπιαία αντίδρασή του!!
Και εις ανώτερα!!


Σχόλια:
Ευτυχώς τα ζώα ζουν με απολυτή συμφωνία με το περιβάλλον τους. Ο Άνθρωπος φυσικά δεν περπατά με τα τέσσερά του... μόνον όταν παίζει με το τηλεκοντρόλ... και όταν οδηγάει!
 
ΦΊΛΕ ΠΆΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΌ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΆΡΦΩΣΕ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΊΔΑ ΑΠΌ ΧΑΡΤΌΝΙ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΈΣΤΕΡΟ ΔΈΝΤΡΟ

"ΗΛΊΘΙΟ ΑΠΌΒΡΑΣΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΌΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ¨
 
Αν ξέρεις το άτομο που το έκανε, τάραξε το αυτοκινητάκι του στις βρωμοβομβες - για να νοιώσει την γλύκα της ηλιθιότητας του.
 
ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
ΕΑΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ.
Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ -- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ -- ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ο ΣΟΦΡΑΣ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ.
Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Ο ΣΟΦΡΑΣ ΤΟΝ ΑΦΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ-- ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ--
Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΛΙΩΣΑ.
Ο ΣΟΦΡΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ.
ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑΒΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΓΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ;

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ.
ΘΑ ΠΕΤΙΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ Η' ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
 
φιλε μου λες τη μισι αληθια,γεγονος ειναι οτι ο λαλακις για να βγαλει το καραβακι του επρεπε να αγοραση και να παρει τις μιζες,ποτε του δεν εκανε μελετες καθος ποτε του δεν φροντισε να γινη μελετη για τους συμπιεστες που λες,με αποτελεσμα οπως ολα οσα εκανε να ειναι στον αερα και να τρεχει ο σοφρας να μαζεψη τα αμαζευτα,οπως στην πλαζ που του εγινε καταγκελια ενω πριν τα λαμογια με αρχιγο το λαλακι τη λητουργουσαν κανονικα και δε μιλαγε κανενας.
 
Άφήστε ρε παιδιά τα κομματικά.Εδώ έχουμε φτάσει σε σημείο να ντρεπόμαστε για το νησί μας. Από τα σκουπίδια ξεκινάει το 92% των πυρκαγιών.Φυσικά και πρέπει να δίνουμε τις πινακίδες όσων κανουν παραβάσεις. Δείτε το χάλι της Φανερωμένης,τώρα ακούω και για τα Κανάκια...Πρέπει να κάνουμε κάτι, μία διαμαρτυρία, όλο το νησί ενωμένο, δεν πάει άλλο
 
Δείτε και το χάλι που υπάρχει στο δρόμο για τις Κολώνες στο ύψος της ΔΕΗ και εκείνο πριν τις Κολώνες?Καλά αυτοί είναι ζώα και τα πετούν, οκ, ο Δήμος γιατί δε στέλνει να τα μαζέψουν?Τι περιμένουμε, να καούμε ολοσχερώς?Ας τα μαζέψει ο Δήμος.Όλοι θα το εκτιμήσουν. Η ανοχή η δική μας και η απραξία του Δήμου είναι συνυπεύθυνες .
 
Κύριοι. ΄Ολοι εσείς-εμείς, που γράφουμε για την απαράδεκτη κατά σταση που επικρατεί στο νησί μας, απ΄τα μπάζα και τα χαμόκλαδα,φαίνεται πως ξεχνάμε κάτι, ή δεν το γνωρίζουμε.
΄Οταν πριν ένα χρόνο περίπου ο δήμαρχος έφερε στο δημοτικό συμβούλιο το συγκεκριμένο θέμα,και ζήτησε να ψηφιστεί, κανονισμός λειτουργίας για την καθαριότητα, και να επιβάλλονται πρόστιμα σε αυτούς που ρυπαίνουν και μολύνουν το περιβάλλον, η αντιπολίτευση,μαζί με τον Τσαβαρή, όχι μόνο καταψήφισαν το θέμα αλλά είχαν φωνάξει και τους κλακαδόρους τους για να διαμαρτυρηθούν για τα πρόστιμα.(΄Ησαν αυτοί που ρυπαίνουν τα δάση.).
Το θέμα της καθαριότητας δεν πέρασε απ'το Δ.Σ. γιατί χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 των δ.συμβούλων.
Ιδού οι υπεύθυνοι κύριοι, της απαράδεκτης κατάστασης.
Δοξάστε τους, ψηφίστε τους, κάντε ότι θέλετε τέλος πάντων. Αλλά και εμείς δεν είμαστε άμοιροι των ευθύνων.
Πιστεύω ότι το θέμα θα επανέλθει στο δημοτικό συμβούλιο,(υπάρχουν πολλές αντιδράσεις απ'τους κατοίκους), και τότε θα πάρει ο καθένας δημ. σύμβουλος και αρχηγός, το μερίδιο που του αναλογεί.
Εκλογές πότε έχουμε κύριοι της αντιπολίτευσης;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Αφηστε στην ακρη τα σφυριγματα με το τι εγινεκαιμ κοιταχτε απο εδω και περα. Και να το ξερετε οι περισσοτεροι εδω μεσα ολοι καπο αποσκοπουν, εννοω πολιτικα.Ακου συλλογιστικη, ο ενασ τα πηρε χωρις μελετες και ο αλλος που τα παρελαβε τα καταστρεφει επειδη δεν ειχαν μελετες και τρεχει και δεν φτανει. Ανακριβειες και αληθειες κανουν παρτυ. ΕΙδατε κατι στραβο; παρτε τηλεφωνο τον δημο και σημειωστε ωρα και σε ποιον μιλησατε για να τα μαζεψουν. Οι διαχειριστες εδω να φτιαξουν εναν χωρο οπου αυτα να καταγραφονται, ωστε να ξερουμε και να ελεγχουμε και εμεις αν περασουμε απο εκει αν μαζευτηκαν ή οχι.Και μαλιστα με ονοματεπωνυμα.Και μια φωτο απο κινητο δεν χαλαει κανενα μας.
Αυτα κυριοι εδω μεσα καποιοι τα διαβαζουν απο τον δημο. Οταν υπαρχουν ονοματεπωνυμα,δηλ. με ποιον υπαλληλο μιλησαμε.τοτε διευκολυνουμε και τον δημο ειτε γιατι καθε μερα θα ξερουν αν μαζευτηκαν καποια και που και ακομα να προστατεψουμε τον δημο απο ασυνειδητους υπαλληλους που κανουν αγγαρεια σηκωνοντας ενα τηλεφωνο λεγοντας μονο ενα μαλιστα,θα το μεταβιβασω και αλλα πολλα.
Αντε να περασουμε και σε πραξεις να μην μας τη λενε και οι οικολογοι με τις εθνολογικες ανησυχιες.
doureiosippos.gr
 
http://egialos.blogspot.com/2009/06/blog-post_08.html
 
Τα περισσότερα σκουπίδια τα έχει η δημαρχία....
Γι΄ αυτό ξεκουμπιστήτε για να καθαρίσει ο τόπος.

΄΄2010΄΄
 
Βρε, καλώς το, το παπαγαλάκι του Τσαβαρή.
 
Πάλι τα κομματικά σας υπεράνω του καλού αυτού του τόπου?
 
O anorthografos xanafanike sti parea! Alla afti ti fora ektelei ypiresia tou afendikou tou e?....
 
Λαλάκη τι μελέτες έκανες για τα σκουπίδια επί δημαρχίας σου; Ποιο προγραμματισμό έκανες;
Θωμά ακόμα τον τροχονόμο κάνεις στα απορριμματοφόρα;
 
Τα αναφέρει πιο πάνω ο 11/6/09 8:18.
 
Αυτή την μελέτη κ. Αγαπίου για τα σκουπίδια σε ποιανού τα χέρια είναι; Ποια εταιρία την έκανε αυτή την μελέτη;
 
Αγαπητοί φίλοι των blogs,
παρακολουθώντας τα γραφόμενά σας αισθάνομαι αηδία για όσα γράφονται και κυρίως για την ασχετοσύνη αυτών που πρασπαθούν να στηρίξουν το φίλο τους ή να κατηγορήσουν κάποιον άλλον υποψήφιο.
Η Σαλαμίνα αυτή τη στιγμή είναι στη χειρότερή της κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και ακόμη δεν έχει έλθει το σύνολο των οικιστών.
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει, η ανικανότητα του Δήμου στο μεγαλείο της.
Δεν συμφωνώ με τα πρόστιμα, γιατί αυτό είναι μια λύση για τη Δημαρχεία και ένας καημός για τους Δημότες. ΄Ασε δε τη ρουσφετολογία.
΄Οπου έχουν επιβληθεί δεν είναι δυνατόν να εφερμοστούν.
Αυτό που χρειάζεται είναι σωστός προγραμματισμός, συνεχή παρακολούθηση και άμεση τροποποίηση του συστήματος. Και αυτό σας το λέει κάποιος που έχει ασχοληθεί επισταμένως με το σύστημα της καθαριότητας.
Αλλά είναι ντροπή να γράφονται αυτές οι ανακρίβειες για τον Βαγγέλη Αγαπίου που είναι ο μόνος Δήμαρχος που είχε ασχοληθεί προσωπικά με την καθαριότητα, γιατί το θεωρούσε πολιτισμό, όπως συνεχώς μας έλεγε.
Φίλε μου όπως πολύ καλά γνωρίζεις ο Βαγγέλης Αγαπίου είχε καταφέρει η πλαζ όχι μόνο να έχει άδεια, αλλά επί της εποχής είδαμε και γαλάζια σημαία, άγνωστα τέτοια πράγματα για τον τόπο μας. Επί της εποχής του είδαμε να ανανεώνεται ο μισός και πλέον στόλος των απορριμματοφόρων του Δήμου. Μέχρι και αυτά που γράφουν 2007 είναι αγορασμένα από τον Βαγγέλη Αγαπίου. Ναι υπάρχουν μελέτες στο Δήμο για σταθμό μετεφόρτωσης και για ΧΑΔΑ, δεν έχεις παρά να έλθεις στη τεχνική υπηρεσία και να τα ζητήσεις. Και όχι μόνο αυτά, είχε αγοράσει και τα μηχανήματα για το σταθμό μεταφόρτωσης που τώρα δυστυχώς σαπίζουν στο νταμάρι. Καημένε Δήμαρχε της γυάλας Σοφρά.
Ο Βαγγέλης Αγαπίου θα μείμει στην ιστορία του νησιού μας γιατί προέβλεπαι μακριά και ήταν δύσκολο για μας να τον παρακολουθήσουμε να τον πιάσουμε. Πρόβλεψε εργοστάσιο επεργασίας σκουπιδιών και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, πράγμα που ούτε οι ειδικοί δεν το είχαν προβέψει. Πρόσφατα κατασκευάστηκε ένα τέτοιο εργοστάσιο στα Λιόσια. Γι αυτούς που δεν πιστεύουν ας πάνε και να ζητήσουν από τη ΔΕΠΑΣ τη προμελέτη που είχε συνταχθεί για το εργοστάσιο.
Και ξέρετε ποιός θα πληρώσει για αυτή τη κατάσταση, η Σαλαμίνα και εμείς οι Δημότες της που δεν προσέξαμε και ξέρετε επίσης τι σκέπτομαι μερικές φορές, καλά να πάθουμε.

Ενας υπάλληλος του Δήμου που γνωρίζει πολλά και θα επεμβαίνει όταν απαιτείται.
 
Καλά όλα αυτά αλλά χρειάζονται και τα πρόστιμα.Οι Έλληνες ξεκίνησαν να φορούν ζώνη κατά την οδήγησή τους, όταν άρχισαν να τους γράφουν.Ας πληρώσει κάποιος 250 ευρώ, τόσο είναι, για το σκουπίδι που αφήνει όπου βρει και θα δεις αν θα το ξανακάνει. Αφήστε όμως τα κομματικά, δεν μας πάνε μπροστά.
 
Βγήκανε και τα "καραγκιοζάκια" τώρα;
Ρε "υπάλληλε", ξέρεις πόσους τόνους σκουπιδιών χρειάζονται καθημερινά για την λειτουργία ενός τέτοιου εργοστασίου;
Ρε άσχετε, στα Λιόσια έχει μιά 8ετία που λειτουργεί, και δεχόταν όλα τα σκουπίδια του Λεκανοπεδίου.
Τώρα που κλείνει η χωματερή τι γίνετε;
¨Ολο για μελέτες μιλάς και μελέτες δεν βλέπουμε. Τον εαυτόν πας να πείσεις; Ε. τότε καλά τα λές...
Συνέχεισε να ...βαυκαλίζεσε.
 
Φίλε του προηγούμενου σχόλειου,
λυπαμαι που θα σε αποκαλέσω πανάσχετο και προβοκάτορα αλλά τέτοιος είσαι.
Τέτοια εργοστάσια υπάρχουν σε όλο τον κόσμο ακόμα και στη Λιβύη που θεωρείται χώρα του τρίτου κόσμου, ψάξε την αγορά για να ενημερωθείς. Για να σου το αποδείξω υπάρχουν πολλών ειδών ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις. ΄Οσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο και αποδοτικότερο.
Για να ενημερωθείς στα Λιόσια το εργοστάσιο λειτούργησε πριν από τρία χρόνια.
΄Οσο για τις μελέτες δεν έχεις παρά να έλθεις στο Δήμο όπως σου είπα και να ενημερωθείς.
Συνέχισε να φαθλοποιείσαι.

Ενασ υπάλληλος του Δήμου
 
Στην μελέτη αναφέρεται και ο χώρος που θα γίνει αυτό το εργοστάσιο; Κι αν ναι τότε ποιος είναι αυτός;
 
Ξέρετε πως θα ονομαστεί τελικά ο συνδιασμός του κ. Τσαβαρή;

" Ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες".

ΥΣ: Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
 
Ευτυχώς τα σκουπίδια προς Κολώνες στην περιοχή της ΔΕΗ μαζεύτηκαν.μακάρι να γίνει το ίδιο και με τα σκουπίδια πριν τις Κολώνες που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, διότι βρίσκονται πριν το δάσος.
 
Άλλος είναι ο Μπαμπάς που τρέφει στην δούλεψη του κάτι παλικάρια που έχουν μπάρμπα στην κορώνη.
 
αφηστε τον τσαβαρη ρε παιδια. τωρα εχει αυξημενα εξοδα. εχει κι εφημεριδες να πληρωνει.
 
Σίγα τώρα, κάτι μας είπες. ¨Ακου αυξημένα έξοδα.

Ολόκληρη σπηλιά έχει.

Τόσα χρόνια επιδρομές έκανε...
Μασούρι ο θησαυρός.

Τώρα που έχουμε και πλυντήριο,ποιός μας πιάνει...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress