Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Να επιστραφούν τα κλεμμένα στην Σαλαμίνα !!!

Αρχαιοκαπηλία στη Σαλαμίνα

περισσοτερα: periodikobakilos.blogspot.com

Σχόλια:
Αφου οι μεγαλυτεροι αρχαιοκαπηλοι ηταν οι Σαλαμινιοι και κυριως οι Αμπελακιωτες. Ποια κλεμμενα; αγορασμενα ειναι!
 
Θα μπορουσα να συμφωνησω με το φιλο που εστειλε στις 01:16, αλλα ουτως η αλλως και εδω να ειχαμε αυτα τα αρχαια που 8α τα βαζαμε; περιμενουμε το αρχιολογικο μουσειο Σαλαμινας εδω και ποσο; 15 χρονια; θα μου πεις εχουμε την αποθηκη διπλα στον Αγ. Νικολαο, εδω κοστησε ενα σουβαντισμα στο σπιτι του Σικελιανου δεκαδες χιλιαδες ΕΥΡΩ ,εχουμε ιδεα απο αρχαιολογικα μουσεια; Ας κοιταξουμε πρωτα ΠΟΥ θα τα βαλουμε και μετα συζηταμε το ΠΩΣ εφυγαν απο εδω
 
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝΕ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΑΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΑ.
ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΒΑΛΤΑΝΙΣΙΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΡΟ ΤΟΥ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
 
ΣΧΌΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΏΝΥΜΟ 30/6/09 08:29

Ρε Μ....Α μηδιστή, είναι πολύ λίγος ο χαρακτηρισμός που σου αποδίδω,
Ρε Μ....Α αντισαλαμίνιε, ντροπή για τον τόπο σου,
Ρε Μ....Α μικροπρεπή, εκφιλιστή των πάντων.
Μπορώ να σου αποδόσω και άλλους χαρακτηρισμούς αλλά δεν θα το κάνω γιατί λυπάμαι για εσένα και την ανατροφή σου.
Ποέπει να είσαι ένα άτομο κομπλεξικό γεμάτο κακία για τον τόπο σου και για τους συνανθρώπους σου.
Καλά αυτιά δεν έχεις ή τα χρεισιμοποιείς όπου σε συμφέρουνε, μάτια δεν έχεις ή και αυτά τα κρατάς κλειστά και τα ανοίγεις όπου σε βολεύει.
Δεν θυμάσαι το σπίτι του ΄Αγγελου Σικελιανού που είχε γίνει το άνδρο των ναρκομανών και ο τόπος παραμονής όλων των περιθοριακών.
Τώρα δεν είναι ένα κόσμημα ένα μνημείο που το παρουσιάζουμε με υπεριφάνεια. Αλλά που να έχεις τέτοια ιδέα εσύ μηδενιστή.
΄Εχεις παρατηρήσει άραγε πως έχει διαμορφωθεί το πρώτο Δημοτικό σχολείο στον Αγ. Νικόλα;
Από εκεί που ήταν να πέσει η σκεπή του έχει διαμορφωθεί σε ένα ωραίο κτίριο, έχει οργανωθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο και πολύ σύντομα θα λειτουργήσει.
΄Αραγε έχεις κάνει καμία προσπάθεια, έχεις στρέψει το κεφάλη σου, σου πέρασε η ιδέα να μπεις μέσα από περιέργεια;
Λοιπόν αντισαλαμίνιε βάλε το μυαλό σου σε μια τάξη και πρόσεχε. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο μας και να προσπαθούμε ανά πάσα στιγμή να τον προβάλουμε και να τον αναδεικνύουμε και όχι να τον χαντακόνουμε με κακοήθειες.
Συγχαρητήρια σε αυτόν που έφερε στην επικαιρότητα αυτό το άρθρο προς γνώση αυτών που ασχολούνται για να συγκεντρωθούν και να επανέλθουν στον τόπο μας όλα τα μνημεία που μας ανήκουν.
Επίσης συγχαρητήρια στον πρώην Δήμαρχο Βαγγέλη Αγαπίου που κατάφερε στην θητεία του να δημιουργήσει δύο υπέροχα πολιτιστικά κέντρα για το νησί μας.
Αυτά προς στιγμή και θα επαμέλθω γιατί αρκετό κακό έχουν κάνει στον τόπο μας μερικοί κακόβουλοι με τις κακοήθειές τους.
 
Λοιπον απαντωντας στον 30/6/09 18:17 ο μ... μηδενιστης τυγχανει να ειναι γεννημα 8ρεμμα κουλουριωτης και για τους χαρακτηρισμους που ελεγες θα πεις θα μπορουσα ευχαριστως να σου πω που να τους βαλεις , το θεμα δεν ειναι να ασχοληθω με τον καθε καφρο και τον δηθεν πατριωτισμο του, ναι γουσταρω το σπιτι του σικελιανου οπως ειναι τωρα , ναι μ αρεσει να βλεπω πως αλλαξε εξωτερικα το παλιο 1ο δημοτικο, εγω δεν ειπα τιποτα απο ολα αυτα που μου προσαπτεις, ομως το γεγονος του οτι με δουλευεουν εδω και χρονια οτι θα λειτουργησει το μουσειο που κατα την δικη μου αποψη ειναι αναγκαιο οσο να ναι με ενοχλει και για αυτο εκανα αναφορα με την ευκαιρια που παρουσιασε το βακυλος τα αρχαια που μας εχουν παρει και επειδη οι καιροι ειναι χαλεποι εκανα αναφορα στο σπιτι του σικελιανου οχι απ την αποψη του γιατι εγιναν εργασιες αναστηλωσης αλλα απ το θεμα οικονομικων μεγεθων, με αλλα λογια λεω σαν απλα σκεπτομενος κουλουριωτης ποσα ΕΥΡΩ θα εχουν φαει και ακομα να ανοιξει το μουσειο καταλαβες κρετινε φιλε μου; και αλλοι πονανε για την κουλουρη και αλλοι ειναι υπερηφανοι για τον τοπο τους δεν εχεις την αποκλειστιστηκοτητα οσο για τον ανωνυμο 30/6/09 17:41 εγω στο πατρικο μου στο βουρκαρι αρχαια δεν εχω ουτε φυσικα ζουσα την δεκαετια του 50 που εφυγαν αρκετα , κ δεν απαξιωνω την δουλεια που κανουν καποιοι και μας ενημερωνουν, πιστευω ημουν σαφης σ αυτα που ειπα κ γιατι τα ειπα συγνωμη που δεν εβαλα τονους ειναι ο μηδενισμος μου απενατντι στο τονικο συστημα, χαιρετισμους
 
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ........ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΨΥΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ " ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "
 
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ........ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΨHΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ " ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "
 
Γειά σου ρε φασιστάκι του κερατά.
Ακόμη δεν το έχεις χωνέψει ε!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

Θα σου περάσει.
 
ΜΠΡΑΒΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ... ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ .....ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!! Ολοι μαζι να βοηθισουμε να σωσουμε τη Σαλαμίνα μας . Μπράβω στην αντιπολιτευση που κάνει πραγματικά πολύ καλό έργο .
 
ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ....ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ . ΓΙΑΤΙ? ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ?
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress