Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Δημός Σαλαμίνας: «Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής απασχόλησης»


Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Σαλαμίνας εφαρμόζει το «Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής απασχόλησης» σε συνεργασία με την εταιρεία Διοργάνωσης Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων «Δρω» και έχει ως στόχο τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού σχολείου και είναι διάρκειας 4 εβδομάδων (29/6/2009 έως 24/7/2009) από Δευτέρα έως Παρασκευή. Θα λειτουργεί τις ώρες 08.00 μέχρι 15.00 και σ’ αυτό συμμετέχουν 70 μαθητές των οποίων οι γονείς έδειξαν ενδιαφέρον και υπέβαλλαν σχετικές αιτήσεις στα σχολεία τους.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από εξειδικευμένο προσωπικό (παιδαγωγούς, γυμναστές, παιδοψυχολόγο, νοσηλευτή και ειδικούς καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων) και στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών στοχεύοντας παράλληλα και στην ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος. Περιλαμβάνει παιχνίδια, οικολογικές και αθλητικές δραστηριότητες, κατασκευές, εκδρομές και άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης για όλες τις ώρες και ημέρες παραμονής τους σ’ αυτό.
Απο: ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress