Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ανέλκυση-απομάκρυνση πλοίων από το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας

ΣΑΛΑΜΙΝΑΠρόσφατα, και μετά από τήρηση όλων των προβλεπόμενων από το Νόμο διαδικασιών, ανελκύστηκε και απομακρύνθηκε από το Βουρκάρι το αλιευτικό πλοία «Αγία Μαρκέλα» το οποίο ήταν ημιβυθισμένο εκεί από πενταετίας.

Η ίδια διαδικασία έχει ξεκινήσει για το επίσης ημιβυθμισμένο στο χώρο της ιχθυαγοράς αλιευτικό πλοίο «Βασίλειος», το οποίο θα απομακρυνθεί σύντομα, καθώς και για δύο άλλα παλιά πλοία της γραμμής Παλουκίων Περάματος τα οποία είναι βυθισμένα στο λιμάνι Παλουκίων.

Απο: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Προς: Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας


ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΓια την ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ δεν μας ενημερώνεται, σας το έχουμε ζητήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις αλλά απάντηση δεν πήραμε .
Καλώς καθάρισε το λιμάνι από τα σαπιοκάραβα αλλά εδώ υπάρχει έντονο πρόβλημα που ζουν χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινώς στο πορθμείο Πέραμα-Φανερωμένη. Οι ουρές που σχηματίζουν κυρίως τα φορτηγά είναι μεγάλες και αυτό δυσχεραίνει την ομαλή διέλευση από και προς την Σαλαμίνα.

Στο συγκεκριμένο πορθμείο η αυξημένη ούτως ή άλλως κίνηση λόγω της Αττικής Οδού, επιβαρύνεται από την συνεχή διέλευση βαρέων φορτηγών με αμμοχάλικο και οικοδομικά υλικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται την Πέμπτη που στην υπάρχουσα κίνηση έρχονται να προστεθούν και τα οχήματα που έρχονται για την λαϊκή, με αποτέλεσμα η ουρά το μεσημέρι να φτάνει μέχρι την πόρτα του Μοναστηριού.

Υπάρχει και μείζον ζήτημα ασφάλειας των επιβατών και εργαζομένων στα πλοία της γραμμής .

Για τις άμεσες επισκευές εκβάθυνσης και ανακατασκευής της προβλήτας περιμένουμε από τις 5 Ιουνίου 2008 όπου ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε, ενώπιον όλων, ότι θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης έως το τέλος Οκτωβρίου και ζήτησε τη συνδρομή των τοπικών παραγόντων και των άμεσα ενδιαφερομένων στην προσπάθεια αυτή.

Γιατί δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα ακόμα ???
salamispress

Σχόλια:
ΣΥΜΦΩΝΩ ,ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΜΟΝΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ?
 
φιλε μου μαλλον ναι μονο λιμενικου ταμειου θεμα ειναι Τωρα οτι ο δημαρχος ειναι και προεδρος του λιμενικου ταμειου αυτο ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχα

==========bwoods===============
 
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΠΡΑΒΟ............
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress