Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Κρούσμα της γρίπης και στη Σαλαμίνα!


Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι υποψίες των γιατρών του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας από τους εργαστηριακούς ελέγχους που έγιναν σε μικρό παιδί που είχε πρόσφατα επισκεφτεί τις Η.Π.Α. Μάλιστα και ο γιατρός που το εξέτασε λαμβάνει προληπτική αγωγή αφού οι γονείς του παιδιού δεν υπήρξαν σαφείς από την αρχή σε ότι είχε να κάνει με την επίσκεψη του μικρού στο εξωτερικό. Σήμερα όλοι, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι ήταν εφοδιασμένοι με μάσκες. Μάσκες επίσης φορούσαν υποχρεωτικά και όσοι (ασθενείς ή μη) εισέρχονταν στο Κ.Υ.

Συνολικά και μέχρι στιγμής τα περιστατικά που παρουσίασαν συμπτώματα και νόσησαν στην Ελλάδα από τον νέο ιό της γρίπης ανέρχονται σε 48, από τα οποία τα 18 έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας. Οι επιδημιολόγοι εκτιμούν ότι η ροή των περιστατικών είναι ελεγχόμενη και σημειώνουν ότι η συμπτωματολογία της νόσου συνεχίζει να είναι ήπια. Οι ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας παραμένουν καθησυχαστικές, αλλά το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) βρίσκονται σε εγρήγορση.
Απο: kedaaz

Σχόλια:
Μη μασατε, δεν παθαινετε τιποτα αφου ολοι οι κουλουριωτες γουρουνια ειστε. Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.
 
σταμάτα...τα κανες αχταρμά...γουρούνια ...κακό σκυλί...χάνεις το δικιο σου όχι τίποτε άλλο...
 
για να παρακολουθεις το μλογκ μαλλον και συ θα σαι κανας μαλακας απο αυτους που μας ερχονται καθε καλοκαιρι.....σου επιστρεφουμε τους χαρακτηρισμους ηλιθιε ανωνυμε 16.22
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ SALAMINA BLOGGERS….
Η Ομάδα του salamispress βλέποντας ότι κάποιοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το salamispress για να ΔΙΧΑΣΟΥΝ τον λαό της Σαλαμίνας και να μας περάσουν τις ρατσιστικές τους αντίληψης και παιδία , αποφασίσαμε ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε και από σήμερα και μετά όλα τα ρατσιστικά σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τα υβριστικά και αυτά που θίγουν την προσωπική ζωή του καθενός.

Τα είδη υπάρχων σχόλια δεν τα διαγράψουμε για να καταλάβετε την απόφαση μας.
salamispress
 
ειναι δηλαδη ρατσισμος που δε θελουμε να μας βριζουν,που οδηγουν λες και ειναι αρενα οι δρομοι της σαλαμινας κ.α?δεν τα ξερετε η' μηπως εθελοτυφλειτε?για ρωτηστε και κανεναν ντοπιο και θα δειτε την αγανακτηση μας....
 
Φανταστήτε να μην είμαστε και
Ελληνες τι θα γινόταν!!!!!!
Καλά, δεν ντρέπεστε λιγάκι;;;;;
Χάσατε τον μπούσουλα;;;;;
Σε μία δύσκολη στιγμή ποιά θα είναι
η ομοψυχία σας;;
Στις φλέβες σας τί αίμα τρέχει;;;
Για αναλογιστήτετο λιγάκι;;;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress