Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η.... Συνεδρίαση Δημ. Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας 25-6-09


Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 25η Ιουνίου 2009 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1.- Ορθή Επανάληψη της 255/2008 απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Πρόσληψη Τακτικού – Μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας».
2.-Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων Α΄ τριμήνου 2009.
3.-Οικονομική επιχορήγηση του Ο.Ν.Α.Δ.Σ.
4.- Αποδοχή παραίτησης του κ. Τσούτσουρα Ισιδώρου, από την Επιτροπή του Α.Σ.Σ. «ΑΙΑΣ» και ορισμός νέου μέλων .
5.- Εκλογή αντιπροσώπων Δήμου Σαλαμίνας στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ (αρθ. 246 του Ν.3463/2006)
6.-`Ορθή επανάληψη της υπ΄αριθμ. 46/2009 απόφασης του Δημ. Σ/λίου, σχετικά με την καταβολή αναδρομικών επιδόματος 176,00 € στους υπαλλήλους Ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου Δήμου Σαλαμίνας.
7.- Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Πλακοστρώσεις πεζοδρομίων».
8.- Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 144/2008 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αφορά την έγκριση προκήρυξης για την ανάθεση της μελέτης «Μελέτη διαχείρισης απορριμμάτων « (Κ.Α. 30-7412.030 προϋπολογισμού 47.600,00 €) και τη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού.
9.- Έγκριση Παράτασης προθεσμίας της Σύμβασης «Κτηματογραφικές αποτυπώσεις με επίγειες μεθόδους, πολεοδομικές μελέτες ένταξης σε σχέδιο πόλης, πράξεις εφαρμογής οικιστικών περιοχών Β’ κατοικίας Δήμου Σαλαμίνας».
10.-Έγκριση του προϋπολογισμού , παράταση εκπόνησης μελέτης & λήψη απόφασης για την Α΄ ανάρτηση της μελέτης <Πράξη εφαρμογής Πολεοδομικής μελέτης Β΄ κατοικίας, περιοχών ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΖΟΡΜΠΑΛΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ-ΜΑΡΟΥΔΙ>
11.- Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Τοποθέτηση υδρομετρητών στην περιοχή Κανάκια».
12.-Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και 1ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου: «κατασκευή βελτίωση Αστικού και Επαρχιακού Δικτύου Δήμου Σαλαμίνας».
13- Αποδοχή δαπάνης για την επέκταση δικτύου δημοτικού Φωτισμού στην περιοχή ΝΑΤΟ –ΚΑΡΕΛΑ (τέρμα) του Δ.Δ. Αιαντείου επί της οδού ΑΙΓΑΙΟΥ ποσού 3.414,81 €, ψήφιση πίστωσης και συμψηφισμός εξόδων με τα δημοτικά τέλη.
14.-Παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, στον κ. ΝΕΡΟΜΗΛΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ
15.-Παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, στους κ. κ. ΕΞΑΡΧΟ Θ. _ΙΑΚΩΒΟΥ Κ. ΟΕ
16.-Παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού& παραλίας, στον κ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΩΤΗΡΗ
17.-Παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, στον κ. ΡΗΓΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
18.- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς , ιατρού Μιχαλάκη, Αθανασίου Διάκου & Πίνδου,του Δήμου Σαλαμίνας, στα πλαίσια του Προγράμματος <ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ>.
19.- Συζήτηση του θέματος που αφορά, το <Δευτερεύον δίκτυο ακαθάρτων Δήμου Σαλαμίνας- Επέκταση δικτύου στην εντός σχεδίου πόλης περιοχή>, κατόπιν αιτήματος του κ. Τσούτσουρα Ισιδώρου, Δημ. Σ/λου.
20.-Συζήτηση και λήψη απόφασης του θέματος που αφορά, την <Αποχέτευση περιοχής Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας>, κατόπιν αιτήματος του κ. Ράπτη Νικολάου , Δημ. Σ/λου.
21.-Συζήτηση του θέματος που αφορά , την <Πρόοδο του έργου δευτερεύοντος δικτύου ακαθάρτων περιοχής Παλουκίων >, κατόπιν αιτήματος του κ. Τσούτσουρα Ισιδώρου , Δημ. Σ/λου.
22.- Συζήτηση του θέματος που αφορά, την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής α) του Σχολικού κτιρίου που θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Παλουκίων & β) της οδού ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ στο Αιάντειο, κατόπιν αιτήματος του κ. Αγαπίου Ευαγγέλου, Δημ. Σ/λου..
23.- Συζήτηση του θέματος που αφορά, το έργο: <Τεχνικά Αντιπλημμυρικά έργα σε διάφορες περιοχές του Δήμου> και συγκεκριμένα στην οδό ΩΡΙΩΝ περιοχής ΓΥΑΛΑΣ Δ.Δ. Αιαντείου, κατόπιν αιτήματος του, κ. Αγαπίου Ευαγγέλου, Δημ. Σ/λου.
24.-Συζήτηση για τυχόν εξελίξεις στο θέμα που αφορά, την < μεταφορά-εναπόθεση μπαζών>, κατόπιν αιτήματος του κ. Τσούτσουρα Ισιδώρου, Δημ. Σ/λου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ - ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σχόλια:
Πάρτε ρε παλιοξεφτίλες τους κουλουριώτες να δουλέψουν και μην κάνετε άλλη πατάτα όπως κάνατε στο ΚΕΠ, όπου τώρα δουλεύουν μόνο ξένοι!
Σοφρά μην ακούς τον βλάκα τον μακρυμάλλη γιατί θα φας μαύρο στις εκλογές.
 
τι πολιτικός λόγος...θεέ μου...Να γιατί δε δουλεύει τίποτα όπου δορίζουν εσας τους Ντόπιους....Αντε κακομοίρη!Κιαν είναι άσχετοι να τους προτιμήσουμε γιατί είναι κουλουριώτες? Είσαι σοβαρός? Κατάλαβέ το είμαστε και εμείς εδώ...Οι νεοφερμένοι..και όσο και να φωνάζεις μέσω ΑΣΕΠ γίνονται οι διορισμοί στο Δημόσιο...Να πάτε στην CYTA που θέλει ντόπιους! Ουστ....σε λιγο θα είστε λιγότεροι και θα τρώτε καρπαζιές....Νικαιώτικες, κορυδαλλιώτικές ,Πειραιώτικές...ειδικά οι τελευταίες πονάνε
 
Μάλλον δεν έχεις φάει Βυρωνιότικη γι'αυτό τα λες αυτά
 
Και που να φας καρπαζιά από τα Αλώνια.Θα σου μείνει το κεφάλι στο χέρι σκατοξεφτλίες που ήρθατε στον τόπο μας και θα μας δείρετε κιόλας.
Αφήσατε τις χαβούζες που είχατε και ήρθατε και κάνατε τη Σαλαμίνα αλλη μια χαβούζα.Να φύγετε να πάτε στα τσακίδια όπως θα πάει και ο Σοφράς που δε σέβεται τους Κουλουριώτες. Ρε ουστ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ,τουρκοσπορίτες που δεν ξέρετε ποιά είναι η μάνα σας!
 
Ρε καραγκιοζακο ακομα με τα μπιτονια θα κουβαλαγες νερο αν δεν ερχονταν οι νικαιωτες να λιγδωσει λιγο το αντερο σας. Στο ΚΕΠ μια χαρα δουλευουν. Οχι σαν τα κοπροσκυλα του Δημου που εκβιαζουν τουε δημαρχους για να ξυνονται
 
Δεν κοιτας ρε ηλιθιε τα χαλια σας. Η πρεζα παει συννεφο, αποο κερατο γινεται της ποπης.Θυμασαι που βγαζατε σε φειγ βολαν ποιος κερατωνει ποιον;Οι ξενοι σας πειραξαν...
 
πεσ τε τα κι εσεις ρε παιδιά...Οι άνθρωποι έχουν μείνει μισό αιώνα πίσω....Είπε ποτέ κανένας σε άλλους δήμους πχ κορυδαλλού μόνο Κορυδαλλιώτες? κι αν το έλεγε θα τον έπερνε κανείς στα σοβαρά? Που ζούμε ρε γαμωτο.... Και αν ο Σοφράς και κάθε Σοφράς εφαρμόζει ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις ίσως πάψουν τα λαμογια να κατσικώνονται σε θέσεις του δημοσίου και να παράγουν μόνο "πορδές καφείνης".Άμα πια....
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ SALAMINA BLOGGERS….
Η Ομάδα του salamispress βλέποντας ότι κάποιοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το salamispress για να ΔΙΧΑΣΟΥΝ τον λαό της Σαλαμίνας και να μας περάσουν τις ρατσιστικές τους αντίληψης και παιδία , αποφασίσαμε ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε και από σήμερα και μετά όλα τα ρατσιστικά σχόλια θα διαγράφονται μαζί με τα υβριστικά και αυτά που θίγουν την προσωπική ζωή του καθενός.

Τα είδη υπάρχων σχόλια δεν τα διαγράψουμε για να καταλάβετε την απόφαση μας.
salamispress
 
Τα είδη υπάρχων? Εσείς σε ποιο είδος πιστεύετε ότι ανήκετε? Και δεν κατάλαβα γιατί τόση ευαισθησία....για όσους θεωρείτε πως προσπαθούν να διχάσουν...Προσέξτε πως έθεσε το θέμα ο πρώτος "κύριος" που είναι δικό σας προιόν...Αυτός ο διαχωρισμός δεν σας ενόχλησε?..Ε τότε είστε "ηθικοί σχετικιστές"....
 
Η Σαλαμίνα είναι για τους Σαλαμίνιους, η Νίκαια για τους Νικαιώτες και πάει λέγοντας. Για φανταστείτε να έρθει στην Ελλάδα ένας Τούρκος πρωθυπουργός να κυβερνήσει θα σας άρεσε???Λογική μηδέν!!Η λογική του παραλόγου επικρατεί εδώ μέσα....Αν κάποιοι έχουν έρθει από άλλες περιοχές να μείνουν στην Σαλαμίνα, πρέπει το λιγότερο να σεβαστούν τον τόπο που τους φιλοξενεί και όχι να έχουν τέτοιου είδους (σαν τις παραπάνω) ρατσιστικές απόψεις. Πού ζούμε σε ποιόν αιώνα??
 
Δηλαδη για εξηγηστε μου βρε παιδια να καταλαβω, αν καποιος γεννηθηκε στη Νικαια, και οι γονεις του ειχαν χτισει ενα εξοχικο στη Σαλαμινα το 1950, και τωρα ηρθε να μεινει μονιμα εδω τι δικαιωματα εχει, εκτος απο φιλοξενουμενος οπως ο προηγουμενος μας ειπε?
Οταν αφηνει τα χρηματα του στον καθε κανακη, μπεγνη, κ.ο.κ ειναι καλα? αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να μιλαει για τα πολιτικα του τοπου?
 
Κατα την γνώμη μου, έχει το δικαίωμα να μιλάει αυτός/ή που ζεί μόνιμα στην Σαλαμίνα, που πληρώνει φόρους. Όμως, αυτό δεν τον κάνει Σαλαμίνιο γιατί Σαλαμίνιος είναι αυτός που κατάγεται από την Σαλαμίνα, όπως και πειραιώτης είναι αυτός που κατάγεται από τον Πειραιά και όχι αυτός που απλώς μένει στον Πειραιά αλλά κατάγεται από κάπου αλλού. Δικαίωμα έχουν να μιλάνε όσοι πονάνε αυτόν τον τόπο και θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο να εξελιχθεί, να αναπτυχθεί..Όμως δεν έχουν δικαίωμα να μας βρίζουν, να μιλάνε με άσχημο τρόπο ή να λένε πως χάρη τους πίνουμε νερό σε ποτήρι και όχι με την χούφτα. Αυτά δείχνουν το λιγότερο το μορφωτικό τους επίπεδο, το κοινωνικό τους επίπεδο και να ξέρετε πως είναι ένα επίπεδο που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του νησιού μας. Σίγουρα υπάρχει και η άλλη πλευρά, δηλαδή Σαλαμίνιοι που μιλάνε άσχημα για όλους όσους δεν είναι Σαλαμίνιοι και θα με βρείτε αντίθετο με αυτό αλλά τί να κάνουμε άμυαλοι υπάρχουν πάντου.
Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του νησιού και όχι για όφελος της καρέκλας μας ή της τσέπης μας..
 
Ο τοπικισμος δεν ειναι απαραιτητα κακο πραγμα ακομα και αυτος που γραφει με περισια περηφανια "εμεις
σας καναμε ανθρωπους" οσο ηλιθιος
και αν ειναι ειναι τοπικιστης αλλα
τοπικιστης του τοπου απο οπου μας
ηρθε νικαια,κορυδαλος,περιστερι,πειραιας...κτλπ

Αλλα αν νιωθει ετσι για την σαλαμινα δεν την αγαπαει οποτε μπορει να φυγει και να παει σε ενα
τοπο που πραγματικα γουσταρει και
μπορει να βρει ανθρωπους του δικου
του επιπεδου γιατι εμας μας βρισκει
κατωτερους του ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ

Για τον αλλο που θελει να προσφερει
στον τοπο αυτο (ΟΧΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΚΑΝΑΚΗ , ΑΓΟΡΑ ΚΤΛΠ)αλλα με ιδεες και πραξεις κοινου οφελους ,αυτος ειναι ευπροσδεκτος ακομα και στα κοινα
αρκει να εχει λιγο χρονο στο νησι
και να εχει αποκτησει γνωσεις γι αυτο.

Αλλωστε εχει συνταγματικο δικαιωμα
να το κανει ειναι στο χερι του καθενα
να μας πεισει να τον ψηφισουμε η να
τον μαυρισουμε με αυτα που θα μας
πει ,οχι με το απο που καταγεται.

administrator κακως αφησες τις πρωτες αναρτησεις ο υβριστικος τους
τονος δεν αρμοζει εδω

========bwoods========
 
Σαλαμίνιος είναι αυτός που η οικογένειά του ζει πάνω από 100 χρόνια σ΄αυτό τον τόπο.Αυτό ισχύει για όλα τα μέρη της γης.Τώρα αν αυτοί που ήρθανε και πήρανε από κάποιους αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου πόλης με 100 δρχ το μήνα και χτίσανε αυθαίρετα σε όλη τη Σαλαμίνα με την ανοχή του κράτους,των απατεώνων και των λαμόγιων ΟΧΙ δεν είναι Σαλαμίνιοι και δεν δικιούνται να ομιλούν και δη να υβρίζουν!Αν δεν τους αρέσει πίσω στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό!
 
Είμαι κάτοικος Αγ.Νικολάου και διάβασα την πρόσκληση για Συμβούλιο της Προέδρου κ. Μικρομάστορα.Γιατί κυρία Πρόεδρε βάλατε στα τελευταία το θέμα της αποχέτευσης που καίει όλο τον Αγιο Νικόλα; Δεν ξέρετε ότι τα θέματα με αυτή τη σειρά συζητούνται μετά τα μεσάνυχτα;Η έχετε μαύρα μεσάνυχτα από τον Κώδικα του Δήμου;Μήπως γιατί δεν θέλετε να ακούσει ο κόσμος τις μπαρούφες που θα πουν τα συνεταιράκια ΛΑΛΑΚΗΣ-ΣΟΦΡΑΣ; Εμείς είμαστε εργαζόμενοι και την άλλη μέρα θα πάμε στις δουλειες μας πρωι-πρωι.Πότε θα μάθουμε τι έγινε;
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΠΟΡΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΙΝΕΥΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΙΚΕΙΟ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ
Ε Λ Α Ι Ο Σ
ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ
 
Κιριε διμοτι μασαι ι κατσικα ταραμα;
 
Αλήθεια κύριε, σεις τελείώσατε το 'λοίκειο;"
 
Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ ντόπιων και ξένων και οι αφορισμοί τύπου ' να πάτε στα τσακίδια'κλπ, δεν συνάδουν με ανθρώπους που δείχνουν ένα στοιχειώδη σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα. Εγώ, που επέλεξα - όπως λέει μια φίλη - να αγαπώ το νησί, ζω εδώ για ολόκληρες δεκαετίες και γέννησα τα παιδιά μου εδώ είμαι περισσότερο Κουλουριώτισσα ή Πελοποννήσια; Γιατί στην Πελοπόννησο μόνο γεννήθηκα και έζησα σε μικρή ηλικία. Παρακαλώ λοιπόν να κρίνουμε ανάλογα της περίστασης. Μην τα ισοπεδώνουμε άπαντα. Σε όλα τα μέρη υπάρχουν κακοί ντόπιοι και κακοί επισκέπτες ή άνθρωποι που πάνε να ζήσουν εκεί. Δυστυχώς δεν κάνει ο τόπος τον άνθρωπο!
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 00-29

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΙΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ
ΕΥΘΙΝΗ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ

ΔΗΜΑΡΧΕ Ε Λ Α Ι Ο Σ
 
Συμφωνώ απόλυτα με την Κυρία.
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι άνθρωποι γεννιώνται σαν χαρακτήρες,και εν μέρει, διαμορφώνονται ανάλογα το περιβάλλον.
΄Ομως το να μη θέλει κάποιος να ψηφίσει για δήμαρχο έναν "ξένο", είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.
Πάντως αυτό δεν είναι κριτίριο για να επιλέξεις τον υποψήφιο δήμαρχο.
Ζούμε σε μιά εποχή που το αυτονόητο, η τιμιότητα, να φαντάζει εξωπραγματική, και να ονομάζουμε έναν τίμιο πολίτη "μαλάκα", επειδή δεν τα πέρνει απ'την θέση που κατέχει στην υπηρεσία του.
Πιστεύω ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι πρέπει να ψηφίζονται για την τιμιότητά τους και την εντιμότητά τους.
Επειδη ζούμε σε μιά εποχή όπου οι αξίες έχουν χάσει το νόημά τους και τα κάθε λογής λαμόγια θεωρούν ότι μπορούν να μας κοροϊδέψουν, ζητώντας ή απαιτώντας την ψήφο μας, και μάλιστα με περίσσιο θράσος,(ο ένας λέει ότι αυτός είναι η Ν.Δ. και ο άλλος ότι και εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ),είναι καιρός να τους γυρίσουμε την πλάτη. Να τους μαυρίσουμε και να αποδείξουμε ότι η πλειοψηφία του Λαού της Σαλαμίνας, είναι κόσμος τίμιος και ειλικρινής, και όχι ρατσιστής όπως έντεχνα θέλουν να περάσουν 2 υποψήφιοι δήμαρχοι για να συσπειρώσουν γύρω τους το οικιστικό στοιχείο.
Το σύνθημα μας πρέπει να είναι ένα και μοναδικό:
ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.

"ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ"
 
ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ,ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ,ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 
Ενας ενιαίος δήμος όλο το νησί, λιγότεροι καρεκλοκένταυροι,και ανάσα για όλους χωρίς γέφυρα ή ζεύξη.
 
Συμφωνώ με τους προηγούμενους ότι για να αναλαμβάνει κάποιος κάποιες θέσεις πρέπει να έχει μόρφωση,εμπειρία και προπάντων ήθος.
Μόρφωση για να καταλαβαίνει τι διαβάζει,εμπειρία στα κοινά για να μην πέσει στον πάτο,ήθος για να μην καβαλάει το καλάμι όπως η εν λόγω κυρία.Για να μη κάνεις μπάχαλο το δημοτικό συμβούλιο χρειάζονται τα εξής:Η καλή γνώση του Δημοτικού Κώδικα και η αγωγή που έχεις πάρει από το σπίτι σου.
Θυμηθείτε τον ΦΗΜΗ και τότε θα παραβλέψετε τα λάθη και τις ελλείψεις της ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ.
Ας προσέξουμε στο μέλλον!
 
Προς ανώνυμο 1/7/09 10:51
Είσαι πολύ μικρός, Ηθικά-Κοινωνικά και Πολιτικά για να πιάνεις στο στόμα σου την Κυρία Μικρομάστορα-Νάννου.
Σαν και σένα θέλει 100 .
Αν νομίζεις ότι ένα πτυχίο εκπαίδευσης, σου δίνει και το δικαίωμα να λες ότι είσαι μορφωμένος, έχεις βαθιά μεσάνυχτα.
Και ο σκύλος του Παβλόφ ήταν εκπαιδευμένος, όπως εσύ και το αφεντικό σου. ¨Οπου θέλετε να κάνετε το δημοτικό συμβούλιο μπάχαλο και η πρόεδρος δεν σας το επιτρέπει,γιατί ξέρει πολύ καλά και τον κώδικα και τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ.
΄Ισως σας έχει πειράξει πολύ, επειδή δεν πέρασε του αρχηγού σας ένα ανύπαρκτο θέμα που είχε υποβάλλει και μάλιστα γραπτώς,
και ετσι απομυθοποίησε
την "αυθεντία"του, σαν παντογνώστη των δημοτικών πραγμάτων.
Μια "αγράμματη",όπως λες ,τον έβαλλε στη θέση του,και μάλιστα χωρίς πολλές-πολλές κορώνες.

Γειά σου υποψήφιε της πλάκας και...να προσέχεις...

Φιλάκια.

Ο φίλος σου ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ!!!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress