Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2009)

salamina salamispressΦίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες ,
Με την αρχική επαφή μας μέσω του διαδικτύου σας είχα ευχαριστήσει για την κριτική πού μου είχατε ασκήσει, έστω και αν μερικές φορές δεν ήταν καλόπιστη. Σκοπός της επικοινωνίας μου μαζί σας, ήταν και θα είναι, μόνο η ανταλλαγή απόψεων και θέσεων σχετικά με τα χρόνια δημοτικά προβλήματα του νησιού μας. Η παραπολιτική δεν με ενδιαφέρει, την αφήνω σε όσους έφεραν τον τόπο στην απαράδεκτη σημερινή κατάσταση.

Σας διαβεβαιώνω ότι ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ» έχει αρχές και αξίες διακηρυγμένες με το ιδρυτικό της καταστατικό από το 2005.
- Δεν μοιράζει «καρέκλες», δεν υπόσχεται «αξιώματα» σε κανέναν.
- Δεν είχε και δεν θα έχει κανένα πολιτικό ή οικονομικό «σπόνσορα».
- Μας ενδιαφέρει μόνο η Σαλαμίνα και οι κάτοικοι της.
Όποιος αποδέχεται και ενστερνίζεται σε βάθος χρόνου τις αρχές μας μπορεί να είναι στέλεχος του συνδυασμού.

Στη συνέχεια επιτρέψτε μου να απαντήσω σύντομα στα δημοτικά θέματα που έχετε αναφερθεί μέσω των ιστολογίων (blogs) το τελευταίο διάστημα.

Για την Aποχέτευση Σαλαμίνας
Η πάγια θέση του συνδυασμού μας ήταν, είναι και θα είναι η ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου, το συντομότερο δυνατό με κάθε σύστημα (βαρυτικό - vacuum). Η θέση αυτή έχει κατατεθεί σε όλα τα σχετικά Δημοτικά Συμβούλια και είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά.

Είναι γεγονός όμως ότι υπήρξε απαράδεκτη - κατά κοινή ομολογία - καθυστέρηση στην έναρξη και εκτέλεση του έργου από τις δύο προηγούμενες Δημοτικές αρχές.
Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι στα εξήντα περίπου Δημοτικά συμβούλια από 1/1/2007 και για δύο χιλιάδες περίπου θέματα, η παράταξη μας ψήφισε μία και μοναδική φορά «Παρών» και συγκεκριμένα για το θέμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ,οι οποίοι προέτρεπαν στο πόρισμα τους τον Δήμο Σαλαμίνας να υποβάλει τη μελέτη στην ΕΥΔΑΠ. Ο Δήμαρχος, δυστυχώς, δεν αποδέχθηκε την εισήγηση μας για υποβολή της σχετικής μελέτης, με αποτέλεσμα αφενός μεν, να χαθεί ένας ολόκληρος χρόνος για την έναρξη του έργου, αφετέρου δε οι σχέσεις του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ να βρίσκονται σήμερα στο ναδίρ, όπως όλοι γνωρίζουμε. Δυστυχώς για άλλη μια φορά επαληθεύθηκε η ορθότητα των θέσεων μας.

Για το Λατομείο Αγγέλου Οι πάγιες και αδιαπραγμάτευτες θέσεις μας είναι:
- Ήπια λειτουργία του Λατομείου με ελεγχόμενη παραγωγή για τις ανάγκες μόνο του νησιού μας και της περιφέρειας.

- Άμεση ενεργοποίηση των ελεγκτικών οργάνων του κράτους για τον συχνό έλεγχο της παραγωγής και της τήρησης των υποχρεώσεων, που πηγάζουν από την υπάρχουσα νομοθεσία.

- Άμεση έναρξη αποκατάστασης του περιβάλλοντος ταυτόχρονα με την παραγωγική δραστηριότητα του λατομείου.

- Κατάθεση - λήψη των απαραίτητων μέτρων και εγγυήσεων, ώστε σε περίπτωση ξαφνικής εγκατάλειψης της παραγωγής , να μην επαναληφθεί το απαράδεκτο φαινόμενο του λατομείου στην Τούρλα των Σεληνίων και σε άλλα σημεία του νησιού μας.

- Μελέτη και προσπάθεια κατασκευής περιφερειακού δρόμου, ώστε τα φορτηγά να μην διέρχονται από το κέντρο της πόλης, για αποφυγή επιδείνωσης του κυκλοφοριακού και ρύπανσης του περιβάλλοντος.

- Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών έξω από τα σχολεία σε συγκεκριμένες ώρες.

Για την συνάντηση μου με τον Δήμαρχο Αμπελακίων κ. Μάριο Τραυλό
Είναι γνωστό ότι εδώ και δυόμισι χρόνια υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας των δύο Δήμων του νησιού με αποτέλεσμα τη στασιμότητα των Διαδημοτικών θεμάτων.
Τυγχάνει Δήμαρχος Αμπελακίων να είναι ο κ. Τραυλός, με ποιον θα έπρεπε να συναντηθώ σε «θεσμικό» πλαίσιο για να προσπαθήσω και εγώ από τη μεριά μου να αποκαταστήσω την απαιτούμενη επαφή και συνεργασία ,με στόχο την πρόοδο των διαδημοτικών θεμάτων; Είναι κρίμα να ενοχλούν και αυτές οι πρωτοβουλίες.
Στα θέματα που συζητήσαμε (Λιμενικό Ταμείο, Ποδηλατοδρόμοι, Διαδημοτικό κέντρο διαλογής απορριμμάτων, κ.α.) διαπιστώσαμε ότι συμπίπτουν οι απόψεις μας και ότι απαιτείται επειγόντως συνεργασία των δύο Δήμων. Δεν υποβλήθηκαν μελέτες, δεν χαράξαμε ποδηλατοδρόμους, ώστε να θεωρηθεί ότι αποκλείστηκαν κάποιες περιοχές, δεν κατασκευάσαμε το εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων, ήταν απλώς μια συνάντηση μου με τον Δήμαρχο Αμπελακίων .

Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω που ασχολείστε με τα δημοτικά θέματα μέσω του διαδικτύου στη προσπάθεια όλων μας για μια καλύτερη Σαλαμίνα.

Φιλικά, Νίκος Ράπτης Δημοτικός Σύμβουλος - Υπ. Δήμαρχος

email: salamisfirst@gmail.com
http://salamisfirst.blogspot.com

Σχόλια:
ΝΤΡΟΠΗ!

Διαβάστε στο Buzz και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
http://buzz.reality-tape.com/story.php?title=Ο-Vasilis-Sotiropoulos-Να-τι-παθαίνει-όποιος-μου-βγάζει-γλώσσα


Προς γνώση και συμμόρφωση

Η WORDPRESS κατεβάζει ιστολόγιο μετά από καταγγελία ιστολόγου δικηγόρου και ο δικηγόρος ιστολόγος προειδοποιεί: Να τι παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα.
 
Καθ. Κέιμπριτζ Πολ Κάρτλιτζ:
Ο [πολυδιαφημισμένος διεφθαρμένος]
Σωκράτης ήταν πράγματι ένοχος

Αθήνα,14-6-2009
Η θανατική καταδίκη του Σωκράτη παραμένει ένα από τα άλυτα αινίγματα της Ιστορίας, παρ΄ ότι έχουν γραφεί τόνοι συγγραμμάτων για εκείνη τη δίκη που έγινε στην Αθήνα το 399 π.Χ. Ωσπου πολύ πρόσφατα - 2.400 χρόνια αργότερα - κυκλοφόρησε το βιβλίο Αncient Greek Ρolitical Τhought in Ρractice(Η αρχαιοελληνική πολιτική σκέψη στην πράξη) του Πολ Κάρτλιτζ, καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, για να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους: η δίκη ήταν νομικά άρτια & ο Σωκράτης δικαίως κρίθηκε ένοχος. Λίγες ημέρες προτού μας επισκεφθεί για μία ακόμη φορά στην Αθήνα ο ελληνόφωνος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ για να λάβει μέρος στους εορτασμούς για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, του ζητήσαμε να μας πει λίγα λόγια για αυτή την καινούργια ρηξικέλευθη πρότασή του.
- Ισχυρίζεστε ότι δικαίως κρίθηκε ένοχος ο Σωκράτης.
-Εχουμε, πρώτον, μια δυτική παράδοση η οποία, όπως έδειξε η Τζένι Ρόμπερτς στο βιβλίο της το 1994, είναι πρωτίστως αντι-δημοκρατική (όσο & αν η “δημοκρατία” εφαρμόστηκε σε διάφορες περιοχές του κόσμου) & όπου η δίκη & καταδίκη του Σωκράτη χρησίμευσε συχνά ως βέργα παραδειγματισμού για το πόσο “ανόητοι”, “αδαείς”, “ασταθείς”, με “ψυχολογία όχλου” ήταν οι πολίτες της κλασικής Αθήνας & έτσι να δυσφημήσουν τον όρο “δημοκρατία”, ώσπου να εφεύρουν τον 19ο αιώνα τον όρο “αντιπροσωπευτική δημοκρατία” (την οποία οι αρχαίοι έλληνες δημοκράτες θα θεωρούσαν ολιγαρχία). Δεύτερον, έχουμε μια νέα “ολιστική” αντίληψη που λέει ότι η δημοκρατία (οποιουδήποτε είδους) δεν εφευρέθηκε στην Ελλάδα αλλά κάπου πιο “ανατολικά”, π.χ. στη χώρα των Φοινίκων.
Σε αυτούς λοιπόν ήθελα να αντιπαραθέσω ότι, πρώτον, ο αθηναϊκός δήμος ΔΕΝ ήταν όχλος (τον παρουσιάζουν ως τέτοιον αντιδημοκράτες, σαν τον Πλάτωνα & τον Ξενοφώντα). Δεύτερον, ήταν πράγματι οι Αθηναίοι που εφηύραν τη δημοκρατία (ελληνική λέξη).
- Με βάση το αθηναϊκό νομοθετικό σύστημα,σε αυτού του είδους τις δίκες ο κατηγορούμενος μπορούσε να προτείνει ο ίδιος την ποινή του.Ο Σωκράτης πρότεινε με χιούμορ- ή & σοβαρά ότι θα έπρεπε να επιβραβευτεί μάλλον για τις υπηρεσίες του στην πόλη & να καταβάλει το πρόστιμο μιας μνας.Τελικά καταδικάστηκε σε θάνατο.Ηταν νομικά ορθό αυτό;
-Ναι, ήταν νομικά απολύτως ορθό. Ηταν λογικό να υπάρχουν ελαφρότερες & βαρύτερες ποινές αναλόγως της σοβαρότητας της ασέβειας, όπως οι ένορκοι ήθελαν να τη δουν. Ο Μέλητος είχε ζητήσει θανατική καταδίκη από την αρχή- με άλλα λόγια, τοποθετούσαν το έγκλημα του Σωκράτη στην ίδια βαθμίδα με την ιεροσυλία, που σήμαινε αυτομάτως την εσχάτη ποινή. Ο Σωκράτης όμως μοιάζει πως πίστευε από την αρχή ότι καθόλου δεν ήταν ένοχος για ασέβεια & ότι αντίθετα από το να διαφθείρει τους νέους είχε προσφέρει μόνο καλό στους μαθητές του, όπως & μόνο καλό στην πόλη των Αθηνών (ψάχνοντας “την αλήθεια όπως την έβλεπε ΕΚΕΙΝΟΣ”.Είχε μια ριζικά ατομικιστική, & ως εκ τούτου αντι-δημοκρατική, αντίληψη της αλήθειας & μάλιστα της γνώσης στο σύνολό της. Για εκείνον, χωρίς υπερβολή, η γνώμη της πλειοψηφίας ήταν πάντα λάθος.
- Ο Σωκράτης ήρθε σε σύγκρουση με τη δημοκρατία. Γιατί;
-Δεν έχουμε τεκμήρια ότι ο Σωκράτης αγαπούσε το δημοκρατικό πολίτευμα της πόλης του. Θυμηθείτε ότι το 404-403 π.Χ. παρέμεινε πολίτης της ολιγαρχίας των Τριάκοντα Τυράννων υπό το μαθητή του Κριτία αντί να εγκαταλείψει την πόλη & να ενωθεί με τους Δημοκρατικούς για την ανατροπή τους. Είναι αλήθεια ότι αρνήθηκε να εκτελέσει μια εντολή των Τριάκοντα, δεν τιμωρήθηκε όμως γιατί τους παράκουσε.
Ο Σωκράτης, με το να μην εκφωνήσει ούτε καν μια στοιχειώδη απολογία (να γιατί ο Πλάτωνας & ο Ξενοφώντας αισθάνθηκαν την ανάγκη να το κάνουν αυτοί για εκείνον μετά τον θάνατό του- & κοιτάξτε πόσο διαφορετικές είναι οι δύο απολογίες...), απεργάστηκε στην πράξη μια γελοιοποίηση ολόκληρου του δημοκρατικού συστήματος.
 
Είδε και αποείδε ο ΡΑΠΤΗΣ ότι δεν ασχολείται κανένας με το blog του και κάνει ανάρτηση στο blogspot salamina. Έχεις τελειώσει Νίκο προ πολλού... γιατί όλοι κατάλαβαν τις προθέσεις σου για την δημαρχία.

Ένας φίλος σου
 
Η αναγκαιότητα για νέα διοικητική μεταρρύθμιση και για δημιουργία δήμων ισχυρών, με αυξημένες αρμοδιότητες, ρόλους και αυτονομία διοικητική και οικονομική, φαίνεται ότι θα αφορά και το νησί μας. Συγκεκριμένα προκρίνεται η λύση για ένα δήμο σε κάθε νησί, πράγμα που σημαίνει ότι δήμος Αμπελακίων και Σαλαμίνας θα ενωθούν σε έναν, τον Δήμο Σαλαμίνας.

Αυτή η διοικητική αλλαγή, έρχεται σε μια στιγμή που ο μόνιμος πληθυσμός της Σαλαμίνας έχει σχεδόν διπλασιαστεί την τελευταία πενταετία και οι υποδομές έχουν φτάσει σε οριακά επίπεδα.
Σε αυτές τις νέες συνθήκες πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό να διαχειρισθεί τις νέες συνθήκες και απαιτήσεις, να θέσει τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και να διαχειρισθεί τα δημοτικά ζητήματα αποτελεσματικά και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.
Αλήθεια, υπάρχει αυτό το πολιτικό προσωπικό αυτή τη στιγμή στη Σαλαμίνα;
 
Κύριε Ράπτη η ήπια λειτουργία του λατομείου και ταυτόχρονα όλοι να ξέρουν ότι βγάζει 150 φορτηγά την ημέρα υλικό εκτός νησιού δεν ταιριάζουν. Εκτός κι αν δεν το ξέρατε ή ζείτε σε άλλο νησί. Πόλύ σιωπή δεν έχετε κάνει για αυτό το θέμα;
Προφανώς κοροιδεύετε τον εαυτό σας αν πιστεύετε πως μπορείτε να προβείτε σε άμεση ενεργοποίηση των ελεγκτικών οργάνων του κράτους,όταν αυτό δηλώνει ότι για χρόνια δεν έχει προβεί σε κανέναν έλεγχο αλλά την ίδια στιγμή δηλώνετε ότι είστε σίγουρος για την νομιμότητά του. Νομιμότητα χωρίς να αποδεικνύεται από ελέγχους μόνο εσείς θα μπορούσατε να δηλώσετε.
Και κάτι τελευταίο. Κατά την επίσκεψή σας στην τροχαία Σαλαμίνος εκτός από φωτογραφίες για μόστρα γιατί δεν κάνατε κάτι πιο ουσιώδες και να ρωτούσατε πόσους ελέγχους έχει κάνει στα φορτηγά του λατομείου η τροχαία;
Καυτή πατάτα το θέμα λατομείο και μεγάλη πατάτα η στάση σας.
 
Μια ερωτηση για οσους ξερουν γιατι
ειληκρινα εγω δεν ξερω Αν καποιος
ξερει παρακαλω ας απαντησει--
Ποια τα ανταποδοτικα προς τον δημο
απο την χρηση του Λατομειου ??
Αν καποιος απο τον δημο το διαβασει
ας απαντησει παρακαλω.

===========bwoods===========
 
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ
Ολη η Σαλαμινα ξερει που πας τα βραδια με τους φιλους σου, ειναι γνωστο απο παλια, οπως και εγω εχω προσωπικη εμπηρια και μην με προκαλεσεις για αυτο
ΕΛΑΤΩΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ
Η Σαλαμινα οπως αναφερθηκε και παραπανω ζητα Δημαρχο που να εχει δωσει δηγματα ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑΣ

ΤΑ ΠΟΛΑ ΧΗΡΟΦΙΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΥΜΠΕΧΤΗΣ
 
ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ
Στην περιφορα της εικονας της Αγιας Κυριακης ετυχε να περπαταμε διπλα.
Ακουσα τον Κ. ΛΕΝΗ να φωνάζει ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ομως διαπιστωσα οτι ο Δμαρχος βρισκοταν μακρια, τοτε αντεληυθηκα οτι απευθυνοταν σε εσας.
Ξαφνιαστηκα και καταλαβα οτι εχετε καβαλησει το καλαμι.
Δεν με πειθετε οτι το κηνητρο σας ειναι το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Αυτοι που σας ακολουθουν θα το εχουν διαπιστωσει.
Με αυτην την επαρση θεωρω οτι μαλλον ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑ ΟΦΕΛΙΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!
 
ΦΙΛΕ
ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΝΑΖΟΥΝ --Δ Η Μ Ε Ρ Χ Ε--'''''
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΕΝΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ο Κ. ΡΑΠΤΗ Η' ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΡΩΝ Η' ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΣΟΝΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ
 
Ξέρω, ξέρεις, όλοι ξέρουν και στο τέλος ξεράδια. Αηδίες και ψευτο-απειλές. Ο κ. Ράπτης δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε ένα θέμα στα χαρτιά. Ο καθένας ας κρίνει από τα λεγόμενα του καθενός αν αξίζει ή όχι.
 
Ρε σεις. Πάλι με τον Λένη τα βάλλατε;
Δεν είπαμε ότι ο άνθρωπος είναι πα΄λιά καραβάνα;
Δεν είπαμε ότι έστεινε αντίσκηνο στην ταράτσα του, για να κάνει τον Ρομβισώνα Κρούσω;
 
Oi kathares theseis ponane kai den kserete ti na grapsete kseroles...an min ti allo diavazoume kapoies apopseis. As grapsoun kai oi alloi gia tis kautes patates opos anaferete...

O lenis einai palia karavana kai thelei plisimo!

enas palios makrikos.
 
Εσύ νιώθεις ότι κάτι γίνεται μόνο και μόνο αν κάποιος πει κάτι για ένα θέμα ή αν αυτά που λέει τα βρίσκεις ορθά;
Καθαρή θέση είναι να λες την μία ότι στο λατομείο όλα είναι νόμιμα και μετά να βγάζεις δελτίο τύπου και να ζητάς τον έλεγχό του;
Τόσο χαμηλό επίπεδο νομίζετε ότι έχουμε;
 
ναι
 
Που είναι αυτοί που είχαν σαν πρότυπο την αποχέτευση των Μεγάρων;
Εφημερίδες, Δημοτικοί Σύμβουλοι,και αλλοι πολλοί κριτές των πάντων. Να τους θυμίσω οτι τρία χρόνια γίνεται η αποχέτευση στα Μέγαρα και τέλος δεν έχει.Τον εργολάβο των ψάχνουν όλοι.Πολίτες που τρώνε κάθε μέρα σκόνη,η Αστυνομία, και ο Δήμος.(Αυτά κάνουν οι μεγάλες εκπτώσεις!.)
 
Ποιός μωρέ. Αυτοί όλοι οι λαμογιάρηδες που ξεσκήστηκαν εναντίον της αποχέτευσης, επειδή δεν πήραν μίζα;
Ας τους έταζε ο Αγαπίου, και να δείς τι ωραία και καλά θα τα έβλεπαν όλα.
Βλέπετε έπεσαν πάνω στον Σοφρά...και χάλασαν τα σχέδια τους.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Θέλω να μάθω περισσότερα για το τέννις club...
O υποψήφιος έλεγε όταν ήθελε να λουφάρει ότι ΄΄πάμε για τέννις΄΄
 
Μήπως θέλετε να σας θυμίσω την τετράδα του tennis club την περίοδο 1990-91; Τα ονόματα είναι:
α)υποψήφιος
β).........
γ)τραπεζικός
δ)..........
 
επειδη οσοι παιζουν ζαρια ή χαρτιά ειναι και μαγκες γιατι δεν μας λες επωνυμα που είναι η σοφίτα να ερθω να παίξω και εγω.

ενας παλιος μακρηκος
 
εξηγήστε μου γιατί διαγράφηκε το σχολιο (15/6/09 18:24) αφού δεν είναι υβριστικό, αλλά σχολιάζει αληθινές καταστάσεις και γεγονότα;
 
θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τους στόχους του salamispress οι οποίοι είναι , ενημέρωση των συμπολιτών μας από τους συμπολίτες μας στα καθημερινά προβλήματα που ζούμε κάθε μέρα, αλλά και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων του λαού της Σαλαμίνας με απώτερο στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού, και όχι την εξυπηρετήσει κάποιων (15/6/09 18:24) που νομίζουν ότι το salamispress θα εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά η και προσωπικά τους συμφέροντα .
Συνεχίζουμε……. salamispress
 
eftixos pou iparxoun kai bloggers pou katalavainoun oti diakinoume idees kai apoprseis gia to nisi mas. Bravo k.diaxeiristi
Kyrie Rapti endiaferouses oi theseis sas, einai thetiko oti parousiazete kai meso ton blogs kapoies apopseis sas.
kalo tha itan na akousoume kai tous allous ypopsifious epi ton thematon.

Diplomatis
 
Άσχετα αν συμφωνω η διαφωνω με ολες τις απόψεις του εκτιμω την πρωτοβουλια του Κου Ράπτη να απαντά και μέσω του blog .Εγώ κρίνω πολυ ενδιαφέρουσες τις προσπάθειες για συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων και την οργανωμενη ανακύκλωση. Κύριε Δήμαρχε αν συμφωνειτε και εσείς μην καθυστερείτε.
 
Προς salamispress
Φαίνεται salamispress ότι δεν σε ενδιαφέρει (καλύτερα συμφέρει) να ακούγονται αλήθειες για τον συγκεκριμένο υποψήφιο, αντιθέτως σου αρέσουν οι λάσπες που γράγονται για τους άλλους υποψήφιους και κυρίως του φιλελεύθερου χώρου.
Προσωπικά ούτε εμένα με ενδιαφέρει εάν ο οποιοσδήποτε παίζει ζάρια ή χαρτιά. Όταν όμως αυτός είναι υποψήφιος για δήμαρχος αν μη τι άλλο δηλώνει το ποιόν του και τις προθέσεις του για την οικονομική διαχείρηση του δήμου.
Ο υποψήφιος για δήμαρχος πρέπει να κρίνεται για όλο τον βίο του συνολικά και οχι αποσπασματικά όπως βολεύει κάποιους.
 
Όταν λέμε ότι κάποιος απαντά μέσω του blog σημαίνει ότι κάνει διάλογο. Ο κ. Ράπτης μόνο διαγγέλματα τον βλέπω να βγάζει αραιά και που. Αυτό νομίζουν ορισμένοι ότι είναι διάλογος;
 
Για να καταλάβαιτε πόσο ασχολούνται οι πολίτες της Σαλαμίνας με τον υποψήφιο κ. ΡΑΠΤΗ, δεν έχετε παρά να επισκεφτήτε το blog που έχει δημιουργήσει στην διεύθυνση http://salamisfirst.blogspot.com/ και δεν θα δείτε ούτε ένα σχόλιο επί των θεμάτων που έχει αναρτήσει.
Νίκο δυστυχώς με την αρνητική στάση σου, που έχεις επιδείξει απέναντι στα προβλήματα του νησιού, οι πολίτες έχουν πλέον πάψει να ασχολούνται μαζί σου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
αληθεια ξερει κανεις να μας πει ,για πιο λογο θελουν να σνομπαρουν τα ΑΙΑΝΤΕΙΑ, και διαδιδουν οτι δεν θα γινουν? οι γνωστοι δημοκρατες εκανα την καλη τους πραξη και παλι. Κε Τσαβαρη τι εχετε να πειτε?
 
Για ριξτε μια ματια στο http://www.doureiosippos.gr/index.php?topic=17.msg26;topicseen#new .
Εχει μια αναλυση της δηλωσης Ραπτη και μαλιστα μεσα στα πολλα μιλαει για διπλη ανακοινωση με αλλαγες.
 
εχει και αλα ενδιαφεροντα θεματα/αποψεις το φορουμακι εκει.
 
Απαντηση στον παλιο μακρικο

Φιλε δεν υπαρχουν σοφιτες για να πεξεις κανις χαρτια η' ζαρια
οποιος θελει να ασχοληθει με το αθλημα υπαρχει το ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Εαν λοιπον θελεις να παρεβρεθεις στο ιδιο τραπεζι με τον ΥΠΟΨΗΦΙΟ ραντεβου κυριλε στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ενας συμπεχτης
 
filoi ksekolate, sas ponaei pou o raptis dilonei tis apopseis tou kai sto diadiktio.
gia na akousoume kai kapoion allo eponyma na doume meta ti sxolia tha ginoun.

oso gia tis analyseis pou anafete se kapoio allo site kratiste tis gia na ta lete otan pinete kafe.

Diplomatis
 
Συνεχίζεις salamispress να διαγράφεις αληθινά γεγονότα και καταστάσεις.
Επομένως εξυπηρετείς τα συμφέροντα του ΡΑΠΤΗ.
Γι΄ αυτό θα αποκαλυφθείς προεκλογικά.


΄΄Ο ΖΑΡΟΠΑΙΧΤΗΣ''
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Προς salamispress

Ανάπαυση - Προσοχή:
εγώ ο στρατηγός σας διατάζω τώρα να διαγράψεται τα σχόλια που με κατακρίνουν, αλλιώς θα φάτε ποινολόγιο.
Το καταλάβατε στρατιωτάκια;


΄΄ο καζινο-στρατηγός΄΄
 
exete idi katadikastei apo to epipedo sas.
oso kai an kakologeite ton stratigo den provlima.
exei mathei na dioikei kathe karidias karidi tosa xronia kai malista epitiximena, etoimasteite loipon ...
 
Πολυ κομπλεξ και φθονο βγαζεις ρε φιλε με τα ψευδονυμα παλιος συμπαικτης η ζαροπαικτης η οπως αλλοιως θελεις να αποκαλεισαι.Δεν μας λες την πραγματικη αιτια?γιατι πολιτικες κουβεντες δεν βλεπω να μας λες.
 
Προς : Ο ΖΑΡΟΠΑΙΧΤΗΣ , ο καζινο-στρατηγός ,

Συνεχίζεις και βρίζεις τους εθελοντές διαχειριστές του salamispress οι οποίοι εργάζονται εθελοντικά για να φιλοξενούμε τις (απόψεις) σου .

Εάν συνεχίσεις , θα υποστείς φραγμό στην IP ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ σου και δεν θα ξανά σχολιάσεις στο salamispress .

salamispress
 
Προς salamispress

Δεν βρίζω τους εθελοντές διαχειριστές του blog λέγοντας την άποψη μου για τον ΡΑΠΤΗ.
Εσείς γιατί ενοχλείστε και κόβετε τα σχόλια μου τα οποία είναι πέρα για πέρα αληθινά και αφορούν αληθινά γεγονότα.
Εάν έχω γράψει έστω και ένα ψέμα για τον υποψήφιο, να μου το αναφέρεται.
Εγώ σας γνωρίζω ότι θα συνεχίσω να γράφω τα σχόλια μου για τον ΡΑΠΤΗ και για τους άλλους υποψηφίους, ως είθισται από την ελευθερία λόγου (γραπτού και προφορικού) που επιτάσει η δημοκρατία μας και πάντα μέσα στα πλαίσια της αλήθειας και του δημόσιου συμφέροντος.
Επίσης δεν είναι φρόνιμο, κύριοι διαχειριστές του blog, να χρησιμοποιείται λέξεις του τύπου ΄΄θα υποστείς΄΄.
Σας το ξανατονίζω η Δημοκρατία επιτάσει την ελευθερία του λόγου... και η Σαλαμίνα θέλει δήμαρχο σοβαρό και αξιοπρεπή.
Καλή συνέχεια στο (έργο) σου salamispress.


΄΄κοινωνία ώρα μηδέν΄΄
 
file eisai poly ligos gia na krineis dimosia pios einai aksioprepis kai sobaros gia dimarxos, krata ta gia ton eafto sou den mas endiaferoun oi xaraktirismoi sou.

congratulations salamispress admins για την αμεση και ορθη επέμβαση σας.

Diplomatis
 
Diplomati στις διαβιβάσεις είχες δουλέψει;
 
Εγώ θα συμφωνήσω με το σχόλιο ΄΄κοινωνία ώρα μηδέν΄΄,
ο επόμενος δήμαρχος μας ενδιαφέρει να είναι αξιοκρατικός, να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό του νησιού και κυρίως να έχει καθαρές απόψεις και σωστές ολοκληρωμένες λύσεις για τα θέματα (δομικά και κοινωνικά) που μαστίζουν την Σαλαμίνα.
Επομένως ο κ. ΡΑΠΤΗΣ κατά την γνώμη μου δεν ενδείκνυται για δήμαρχος.

΄΄φιλελεύθερος΄΄
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΡΑΠΥΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ...........
 
ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ''ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ '' ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ (ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ.... !!!) ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ .ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΛΉ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΉΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ , ΗΜΑΡΤΟΝ ,ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
 
Γιατί έχεις την εντύπωση ότι ο Ράπτης επικοινωνεί μέσα από τα blog με την μορφή διαλόγου; ΄
Άφαντος είναι με ανύπαρκτες πολιτικές απόψεις και με επιζήμιες θέσεις για το νησί μας.
 
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ''ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ''ΜΑΓΑΖΙ '' ΤΡΩΣ????
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ,ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΑΦΑΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ''ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ '' ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ
 
ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ ΣΩΣΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.... ΜΑΡΙΟ ΤΡΑΥΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΥΠΕΔΑ 8Χ8 ΠΩΣ ΑΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΡΩΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΤΟΥΣ ΤΟΥ (ΜΑΚΡΗ-ΤΣΑΒΑΡΗ)ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΥΠΛΩΜΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ Β.ΕΣΠΑ.......ΣΚΕΤΟ.ΠΤΕΡΝΑ////
 
Τι είναι αυτά που λές φίλε ανώνυμε;
Τραυλός -Μακρής -Τσαβαρής μαζί;
Δεν μας το κάνεις ποιό λιανά;
 
ΡΑΠΤΗΣ, και ΣΟΦΡΑΣ είναι τελειωμένες υποθέσεις για την ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Ο πρώτος ακροδεξιός, ο δεύτερος πράσσινος καπιταληστής. Ο πρώτος συνέβαλλε τα μέγιστα στη αναρρίχηση του δευτέρου στην εξουσία βοώντας ΄΄ψηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄. Αυτό σημαίνει πολιτική διαπλοκή και γι΄αυτό ο λαός της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα τους μαυρίσει και τους δύο.
 
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΚΡΟ.....ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ????????????
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΣΥ ''ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ'' ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ?????????
 
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΣΑΒΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.ΕΚΤΙΜΑΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ,ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΡΑΠΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ.ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ,ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ,ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ? ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ .
 
Ρε παιδια δεν σας προκαλει εντύπωση το παρακάτω γεγονός;
Ο παπασαββας να διαδιδει και να συκοφαντει τους αλλους υποψηφιους οτι βοηθησαν να εκλεγει ο σοφρας αντι του μακρη ενω ολοι οι μακρικοι σημερα εχουν πουλησει το μακρη (παπασαββας, αγαπιου ν, τσουτσουρας, κ.α.) και το παιζουν υποψηφιοι. Δηλαδη ο ραπτης και ο συνδυασμος του, τους εκοψε τη φορα;
Με τη σημερινη τους σταση επιβεβαιωνουν το ραπτη που δήλωσε ψηφιστε κατα συνειδηση.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress