Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΑΣ1931: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ... ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΑ''

Αγαπητέ Φίλε, Φίλη, Φίλαθλε...

Σε προσκαλούμε στην ''ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΙΚΗ'' συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχειακό Μέγαρο (στην Αίθουσα Δ.Μπόγρη) την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 και ώρα 19.30, προκειμένου να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν την αγαπημένη μας ομάδα εν'όψιν της Νέας Σεζόν.

Μην λείψει Κανείς !!!
Σ.Φ ΑΙΑΣ 1931

Σχόλια:
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΑΣ1931 ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ BLOQ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.....

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

ΟΛΟΙ ΑΙΑΣ
 
Η ομάδα salamispress,
το έχει δηλώσει και το ξανά δηλώνουμε ότι υποστηρίζομε τον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ με όλες μας τις δυνάμεις και εθελοντικά , ευχόμαστε όλοι οι SALAMINA BLOGGERS να κάνουν το ίδιο.
salamispress
 
-Γιατι στην ανακοινωση δεν μας λετε την αντζεντα των θεματων που θα συζητηθουν;
-Δεν καταλαβαινω το πως αν γεμισει η αιθουσα θα ενθουσιασει εναν επιχειρηματια και χορηγο της ομαδας.
-Ποιος εχει προσκαλεσει αυτους τους "πολλους" επιχειρηματιες και χορηγους;
-Τι διαφορετικο θα εχει η συγκεντρωση σε σχεση με παλαιοτερες;
-Ελπιζω αυτη την φορα να εισαστε περισσοτερο " υγιεις" και να φανει οτι δεν εισαστε υποκινουμενοι ή μεροληπτειτε υπερ καποιου/καποιων.
Λοιπον επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια,ευχομαστε καλη επιτυχια στο καλεσμα και να εχει τα αποτελεσματα που οι διοργανωτες προσδοκουν να εχει. Και να εισαστε σιγουροι,οπως τα παιδια ανεφεραν παραπανω, θα υπαρχει στηριξη απο παντου και οπως μπορει ο καθενας αρκει.... Να ειμαστε πραγματικοι,ρεαλιστες,ειλικρινεις και να αγαπαμε τον αθλητικο οργανισμο ΑΙΑ και οχι μονο την ΠΑΕ ΑΙΑΣ. Να αποθεωσουμε πρωτα την ομαδα και μετα τα συμφεροντα που την στηριζουν.
doureiosippos.gr
 
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ
Σε προσκαλούμε στην ''ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΙΚΗ'' συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχειακό Μέγαρο (στην Αίθουσα Δ.Μπόγρη) την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 και ώρα 19.30, προκειμένου να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν την αγαπημένη -ΜΑΣ- (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΣ) ομάδα εν'όψιν της Νέας Σεζόν.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ
.
 
Και να βγαζουν χρηματα θελω να πιστευω οτι δεν μπαινουν σε διαφορες τσεπες.Υπαρχουν εξοδα για εκδρομες κλπ. Επειδη τα θεματα που εχουν να κανουν με αθλητισμο ειναι σοβαροτερα αυτα της πολιτικης καλο θα ειναι να μην βγαζουμε χολη και εδω.
Αλλωστε αδικουμε ατομα που βαζουν και απο την τσεπη τους χρηματα και ειναι του συνδεσμου.
Οι ευθυνες του συνδεσμου αφορουν αλλα θεματα και πιο σοβαρα, απο το οπως λες μεροκαματακι καποιων, και προφανως δεν ειναι επι του παροντος ουτε το καταλληλο τοπικ για να σχολιαστει. Αν εισαι σιγουρος για κατι " 16:58" φτιαξε ενα νεο θεματακι να μαθουμε ολοι μας.
doureiosippos.gr
 
___Επειδη τα θεματα που εχουν να κανουν με αθλητισμο ειναι σοβαροτερα αυτα του επαγγελματικου αθλητισμου-κονομας καλο θα ειναι να μην παρακαλατε να ερθη κοσμος για να εκβιαστει κατοπιν η εκαστοτε δημοτικη αρχη και η μειοψηφεια.
 
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ Κ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΟΤΕ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ .

Σ.Φ ΑΙΑΣ1931
ΟΛΟΙ ΑΙΑΣ
 
Εγώ ούτε όνομα ούτε επίθετο διακρίνω πουθενά. Μόνο Σ.Φ ΑΙΑΣ1931 διακρίνω. Και μιλάω μόνο για το ότι λες πως δεν κρύβεστε πίσω από τα πληκτρολόγια. Όλα τα παραπάνω δεν τα κρίνω..Δεν ξέρω δεν κατηγορώ..

Αλλά όταν γράφουμε κάτι να ξέρουμε γιατί το γράφουμε!!!

Γι'αυτο και μόνο απάντησα.
 
O S.F AIAS1931 ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΑΡΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗΣ
ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΚΙΑΘΗΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΕΛΗ ΣΟΦΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ,ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ......

s.f aias1931
 
Εγω φίλε είμαι ιδιώτης.Αν ήμουν και εγώ κάπου πρόεδρος,αντιπρόεδρος,ταμίας και είχα κάτι να πώ τότε θα μίλαγα (να είσαι σίγουρος) επώνυμα. ΕΣΥ είπες πως δεν κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και εγώ απάντησα πως δεν βλέπω όνομα.Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω σε καμία περίπτωση.Απλά όπως προείπα απάντησα στο παραπάνω μήνυμά σου. Και δεν βλέπω επίσης ΠΟΥΘΕΝΑ το εδώ τα λέμε όλα.ΕΣΥ το λες.

Φιλικά και όπως πάντα γερά (από την πλευρά σας) για το καλύτερο του ΑΙΑΝΤΑ ΜΑΣ.

Ο ανώνυμος (γνωστός σε κάποιους από τα ονόματα που αναφέρεις) φίλος, συμμαθητής, συνάδελφος.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
το λαμογιο ο τσουτσουρας ο πρωην προεδρος της ομαδας που βρισκεται σε αυτη την προσπαθεια;γιατι εστριψε δια του αραβωνος;και θελει να ειναι και δημοτικος συμβουλος τρομαρα του;και που ειστε μη την καταργησετε την αναρτηση.
 
"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ... ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΑ'
'Μην λείψει Κανείς !!!
Σ.Φ ΑΙΑΣ 1931

μπορει καποιος να μου μεταφρασει την επικεφαλιδα,πως ενοειτε η αγαπη για τον αια?
 
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ Κ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΔΡΑ...ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΖΩΗ.ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
1)ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
2)ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΧΑΛΑΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
3)ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑ ΜΑΣ ΑΡΑ Η ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΤΟ 2010 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.........
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
καλησπερα παιδια....λαθος δρομο πηραμε που λεει και το τραγουδι...δεν υπαρχει ψυχραιμια να εκτιμηθουν καποια δεδομενα.\
1ον αφοι φυντανη:οι κυριοι αυτοι εχουν ερθει με σκοπο να βγαλουν λευτα απο τον αιαντα και οχι να βαλουν...η ιστορια ειναι χρονια και ευθυνη εχουν αυτοι που τους εφεραν στην ομαδα δηλ ηλιας κανακης παρθενης βαγγελης γκιοκας μιχαλακης βαγγελης που φτασανε να πηγενουν να τον χειροκροτουν (τον προπονητη ενοοω)στα παιχνιδια της ηλιουπολης.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΥΝΤΑΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥς ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΤΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ...)ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝΕ ΕΝΤΟΝΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΟΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΙΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΤΟΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΗΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕς ΟΥΤΕ Η ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΓΙΑ ΞΑΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΟ.....
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress