Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ο Παπάς Παγίδευε Ανήλικα στο Internet απο Σαλαμίνα

salamispress Ο «μαϊμού», παπάς Κώστας Ουλιανούδης, από την όμορφη Σαλαμίνα, παγίδευε ανήλικα κορίτσια μέσο του Internet. Χρησιμοποιούσε το γνωστό Windows Live Messenger.

Ο πατέρας ενός 15χρονου κοριτσιού πήγε στην Ασφάλεια και ανάφερε την περιπέτεια που είχε το παιδί του με ένα 56χρονο άνδρα.
Παρίστανε τον 16χρονο και της έκλεισε ραντεβού στο Κολωνάκι.

Η μικρή πήγε και ο άνδρας της είπε πως αυτός είναι ο 16χρονος και επειδή είναι όμορφη θα την βγάλει στην πορνεία.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισε την ηλεκτρονική διεύθυνση κι έπεσε επάνω στον παπά.

Φορούσε τα άμφια και με ευλάβεια ο 56χρονος άνδρας ιερουργούσε στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στα Βασιλικά Σαλαμίνας. Στο νησί τον εχουν για άγιο άνθρωπο αφού στα Παλούκια είχε κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη και εικόνες στο οποίο μάλιστα είχε μαζέψει μια νεαρή Αλβανή. Στην πολύβουη όμως Αθήνα όπου ήταν το δεύτερο σπίτι του (στη λεωφόρο Λιοσίων, κοντά στους οίκους ανοχής της οδού Φυλής), ο ίδιος έδειχνε άλλο πρόσωπο που κανείς δεν ήξερε. Μέχρι που το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από σχετικό ένταλμα που εξέδωσε ανακριτής, οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν τον 56χρονο Κώστα Ουλιανούδη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και απόπειρα μαστροπείας.

Σχόλια:
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.
ΠΑΛΙ ''ΚΑΝΕΙΣ ''ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
....................................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????????????????????????????????
 
salamina mia koinonia tis pliroys apoxaynosis kai tis poystias kai tis poytanias.mia kinonia anektiki se oloy toy idoys tis paranomies kai tis parabatikotites.ayti einai i salamina simera.
 
σωστοι οι παραπανω.και καθε κομπλεξικος εαν παρατηρησετε παιρνει τηλεφωνο στα καναλια και λεει ειμαι απο την σαλαμινα(δηλ.σαλαμινιος),ενω κανονικα θα επρεπε να λεει με διωξανε απο τον τοπο καταγωγης μου γιατι ειμουν κατακαθι της κοινωνιας και αγορασα ενα σπιτι στην νησο σαλαμινα και συνεχειζω την ενδοξη πορεια μου στην πουτανια,ρουφιανια και πουστια.
 
Για ποιούς Σαλαμίνιους μιλάται ρε παιδιά. είναι κανένας απο αυτούς Σαλαμίνιος!! Κάθε πικραμένος στην Σαλαμίνα παρκάρει.
 
Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι μαζεύονται στην Σαλαμίνα λένε είμαι από την Σαλαμίνα!!Αυτό ντροπιάζει τον τόπο μας!!Πρέπει έστω ο υπεύθυνος τύπου του δήμου να βγάλει μια ανακοίνωση να κάνει κάτι να ενημερωθούν τα κανάλια ότι όλα αυτά τα αποβράσματα δεν είναι από την Σαλαμίνα ζούνε στην Σαλαμίνα.Έλεος ρε παιδιά..Ο δήμαρχος όπως είπε και στην ζούγκλα του Μ.Τριανταφυλλόπουλου " Εγώ την τελευταία 4ετία είμαι δήμαρχος" δηλαδή αποποιούμε τις ευθύνες και πάντε πνιγείτε όλοι!!!
 
Θα είναι ο δήμαρχος που το νησί κατάφερε να μείνει χωρίς υλικό. Ο Αγγέλου το έφαγε όλο το βουνό και σε λίγους μήνες κάποιοι θα αποποιούνται πάλι τις ευθύνες τους λέγοντας ότι είναι νέοι στη θέση αυτή. Ζούγκλα κράτος με μαιμού αφεντικά.
 
Πρέπει κάθε κραυγαλέα πουστιά και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων να γίνεται τσίτσιδη στο ντόπιο τύπο και στα blogs, και όχι να τα κρύβουμε για να μην γινόμαστε πανελλαδικό ρεντίκολο.

Πρέπει κάθε απόβρασμα και αδέσποτο πουτανοσκυλο να βλέπει την μουτσούνα του στον ντόπιο τύπο πρώτα και μετά προς τα έξω!
 
Οι μονιμοι κατοικοι ειναι εγεγραμενοι γυρω στους 30.000 κατοικους. Αυτοι την στιγμη αυτοι που μενουν στην Σαλαμινα μονιμα ειναι γυρω στους 70.000 κατοικους χωρις καν εκλογικα δικαιωματα και χωρια οι παραθεριστες που το καλοκαιρι ξεπερνουν και τους 300.000 κατοικους. Πως ειναι δυνατων οτι γινεται στην Σαλαμινα να κατακρινουμε και να βριζουμε τους Σαλαμινιους η να χαντακωνουμε το υπεροχο νησι. Ασε και το αλλο που μας λενε,ηρθαμε εμεις να σας κανουμε ανθρωπους. Τα συμπερασματα δικα σας
 
Μονο στην Σαλαμινα γινονται αυτα?Σας πληροφορω οτι σε αλλες περιοχες γινονται χειροτερα...Οι παπαδες που εβγαλε ο Καρατζαφερης πριν λιγα χρονια με τα οργια των οργιων απο την Σαλαμινα ηταν?Ή μηπως απο μεγαλοαστικες περιοχες της Αθηνας?Ρε παιδια ξυπνειστε!Ολα εχουν οδηγηθει στην σηψη και την αλητεια σε ολη την Ελλαδα.Απλα σε αλλες περιοχες υπαρχει συγκαληψη.Το ιδιο ειναι να μιλας για περιοχη των Βπρειων Προαστιων το ιδιο για την Σαλαμινα?Δεν νομιζω.....
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress