Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ… της ΚΤΕΛ Α.Ε. ???

salamispress Κύριοι, η ΚΤΕΛ ΑΕ παρέχει κοινωνικό έργο πάνω από σαράντα χρόνια στο νησί σαν ιδιωτική επιχείρηση γι'αυτό θα έπρεπε να ενημεωθείτε πριν απευθύνετε τα σχόλια σας. Τα παράπονα σας επι του μεταφορικού έργου είναι θεμιτά φυσικά όπως και η διάθεση μας να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας ώστε να σας ενημερώσουμε πλήρως για όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Προς ΚΤΕΛ Α.Ε.
Σας δίνουμε την ευκαιρία να ενημερώσετε το επιβατικό κοινό της Σαλαμίνας και να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας θέτουν και περιμένουμε απαντήσεις .
salamispress

Σχόλια:
Η σιωπή τους προς απαντησή μας και έτσι??Μάλιστα....
 
Κάπου ακούστηκε ότι την Κυριακή θα έρθει ο δημοσιογράφος Μ.Τριανταφυλλόπουλος από την εκπομπή Ζούγκλα για το θέμα με τον τρελοπαπά είναι αλήθεια?Έχετε ακούσει κάτι??
 
Εχθές ταρακουνήθηκε η Σαλαμίνα από το δυναμίτη που έβαλε ο "γνωστός" από την Ελευσίνα. Τελικά μπόρεσε να βγάλει άδεια για να εξορύσει με αυτό τον τρόπο ή ακόμα δεν του έχουν δώσει;
Αν ξαναέρθει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος στη Σαλαμίνα για άλλο θέμα, τυχαία αναφέρω το θέμα λατομείο, θα πάει μαζί κανείς με τον δημοσιογράφο να επισκεφθούν τον επιχειρηματία;
Έχω την εντύπωση ότι οι ζέστες πλησιάζουν όλο και περισσότερο και κάποιοι δεν θα κοιμηθούν όχι από τις ζέστες αλλά από τον ήχο των αποκαλύψεων!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress