Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Επιστολή στους Δημάρχους Σαλαμίνας και Αμπελακίων απέστειλε, η Βουλευτής, Δήμητρα Αράπογλου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Επιστολή στους Δημάρχους Σαλαμίνας και Αμπελακίων απέστειλε, η Βουλευτής, Δήμητρα Αράπογλου, για την επίσπευση των διαδικασιών στα θέματα του νησιού, που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη συνάντηση της με τον Υφυπουργό ΥΕΝΑΝΠ, Πάνο Καμμένο, η Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απέσπασε τη δέσμευση του Υφυπουργού, ότι θα προχωρήσουν άμεσα τα έργα της εκβάθυνσης της προβλήτας της Φανερωμένης και ο καθαρισμός της παράκτιας ζώνης του Αρχαιολογικού Χώρου της Ναυμαχίας, αρκεί οι Δήμαρχοι του νησιού να απευθύνουν σχετικό αίτημα (γραπτή αίτηση) προς τον ίδιο.

Στην επιστολή της, η Βουλευτής αναφέρεται, επίσης, στην πρόταση του Υφυπουργού για τον καθορισμό συνάντησης στο Υπουργείο, στην οποία θα συμμετέχουν ο Νομάρχης Πειραιά, οι Δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων των Δημοτικών Συμβουλίων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συζήτηση, στην οποία όλοι να εκφράσουν τις θέσεις τους, ενώπιων όλων, υπεύθυνα και με επιχειρήματα.

Η Βουλευτής ζητάει να συντονιστούν όλοι σε ένα κοινό μέτωπο, για την επίλυση των προβλημάτων και το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για τη Σαλαμίνα και την κοινωνία της.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ (Δελτίο Τύπου 18/05/09)

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress