Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μ. ΤΡΑΥΛΟΥ - Ν. ΡΑΠΤΗ

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αμπελλακίων Κου Μ. Τραυλού και του υποψηφίου Δημάρχου Κου Ν. Ράπτη με πρωτοβουλία του δεύτερου.
Στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Αμπελλακίων μέσα σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν διάφορα Διαδημοτικά θέματα.
Ο Κος Ράπτης εξέφρασε στο Κο Τραυλό τον έντονο προβληματισμό του για την παντελή έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων και τις επιπτώσεις που έχει αυτή σε όλο το νησί και στους πολίτες. Είναι αυτονόητο ότι με κοινή δράση οι δύο Δήμοι μαζί θα είναι πιο αποτελεσματικοί από ότι ο κάθε ένας ξεχωριστά .
Καλό θα είναι συνέχισε ο Κος Ράπτης αν και πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων τους ο Δήμαρχος Σαλαμίνος (και αντιστρόφως) να προσκαλέσει τον Δήμαρχο Αμπελλακίων
να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα Διαδημοτικά θέματα η να απευθύνει έστω έναν απλό χαιρετισμό. Η πράξη αυτή θα φανέρωνε την πρόθεση συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων την οποία
άλλωστε προβλέπει ο Δημοτικός κώδικας και απαιτούν οι πολίτες.
Ο Κος Τραυλός από την μεριά του είπε στον Κο Ράπτη ότι υπάρχει κάποια βελτίωση των σχέσεων με τον δήμο Σαλαμίνας και οι προσπάθειες για πλήρη συνεργασία συνεχίζονται.
Στη συνέχεια, αφού συζήτησαν για την εξέλιξη των εργασιών της αποχέτευσης της Σαλαμίνας, ο Κος Ράπτης ρώτησε τον Κο Τραυλό για την αποχέτευση των Αμπελλακίων. Αυτός του απάντησε ότι η
αποχέτευση των Αμπελλακίων είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο , υπάρχει έτοιμη και εγκεκριμένη η οριστική μελέτη από την ΕΥΔΑΠ και σε λίγους μήνες θα γίνει η δημοπράτηση του έργου. Ο προϋπολογισμός του θα είναι περίπου 18 εκ ευρώ και θα γίνει με το βαρυτικό σύστημα.
Στο επόμενο θέμα που αφορούσε την καθαριότητα, συμφώνησαν ότι τα απορρίμματα που τώρα είναι ο μεγάλος βραχνάς για ολόκληρο το νησί εάν οι δυο Δήμοι συνεργαστούν και κινηθούν έξυπνα τα ίδια τα
απορρίμματα ίσως κομίσουν οφέλη στη Σαλαμίνα με την πλήρη κατά το δυνατόν ανακύκλωση και εκμεταλλευσή τους τοπικά με την κατασκευή εργοστασίου με τη χρηματοδότηση της ΕΟΚ.
Ο Κος Ράπτης πρότεινε την κατασκευή σύγχρονου Διαδημοτικού Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών σε οικόπεδο στην ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας, την προτασή του μάλιστα αυτή
σκοπεύει να την φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το κέντρο αυτό παράλληλα με τις βασικές του λειτουργίες θα λειτουργεί με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων και ως χώρος επικοινωνίας στο οποίο σχολεία κοινωνικές ομάδες αλλά και ιδιώτες θα μπορούν να
ενημερώνονται για τη διαδικασία της ανακύκλωσης. Η ανακύκλωση απαιτεί ενημέρωση, ενεργό συμβολή και συμμετοχή των ιδίων των πολιτών. Από την πλευρά του ο κ.Τραυλός έχει κάνει σοβαρές ενέργειες
προς αυτή την κατεύθυνση οι οποίες δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμες.
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι ήδη έντονο στη Σαλαμίνα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και την περίοδο των εορτών.
Εκτός από τους περιφερειακούς δρόμους οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την αποσυμφόρηση του κέντρου, πρέπει οι Δήμοι επιτέλους, εκτός από το αυτοκίνητο, να αποφασίσουν να πριμοδοτήσουν τους πεζούς, απελευθερώνοντας τα πεζοδρόμια και γιατί όχι ,να πριμοδοτήσουν και το ποδήλατο, κάτι που
γίνεται ήδη στην Ευρώπη και σε πολλές Ελληνικές πόλεις. Κος Ράπτης πρότεινε να εξεταστεί η κατασκευή ενός ασφαλούς ποδηλατοδρόμου που θα ενώνει τη Σαλαμίνα με το Αμπελάκι και στη συνέχεια το Αμπελάκι με τα Σελήνια και την Κακηβίγλα μέσω πηλού. Για τον εν λόγω ποδηλατικό άξονα που δεν θα είναι μόνο για βόλτα δεν απαιτούνται ιδιαίτερα μεγάλες παρεμβάσεις και οι δύο Δήμοι από κοινού θα μπορούν να διεκδικήσουν χρήματα από το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Στην περίπτωση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου φαίνονται καθαρά οι επιπτώσεις από την έλλειψη συνεργασίας, αφού η κανονική του λειτουργία καθυστέρησε σχεδόν δύο χρόνια. Επιτέλους όμως το Λιμενικό Ταμείο λειτουργεί κανονικά και μετά την πλακόστρωση της παραλίας που κρίνεται θετική, αναμένεται να δρομολογηθούν και τα μεγάλα έργα με την δίκαιη όμως κατανομή μεταξύ
Δήμου Σαλαμίνος και Δήμου Αμπελλακίων.
Στο τέλος της συνάντησης ο Κος Ράπτης ευχαρίστησε το Κο Τραυλό λέγοντας ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνεργασία μεταξύ των δυο Δήμων του νησιού μας.
Γραφείο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Ν. Ράπτη

Σχόλια:
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΑΛΟ ΚΟΛΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ.ΕΝΑΣ ΤΙΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΗ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ.
 
Ο κ.ΡΑΠΤΗΣ έλυσε όλα τα δημοτικά θέματα του δήμου Σαλαμίνας και τώρα θέλει να λύσει και τα διαδημοτικά θέματα του νησιού. Καλή η κίνηση του αλλά για άλλη μια φορά θέλει να συνεργαστεί με άνθρωπο της αρπαχτής.
κ. ΡΑΠΤΗ ωφείλεται μία απάντηση στην ερώτηση μου για την συμμετοχή του ΛΕΝΗ στον συνδιασμό σας. Μην κωφεύεται...και απαντήστε!
 
Ο κ. Ράπτης δεν καταδέχεται ποτέ να απαντήσει και να συνομιλήσει με συμπολίτες του. Τον ενδιαφέρει μόνο η εξουσία.
 
Eγώ πάντως γνωρίζω αρκετούς συμπολίτες μας οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν τον κ. ΡΑΠΤΗ, μονο και μόνο, επειδή θα συμπεριλάβει τον ΛΕΝΗ στον συνδυασμό του. Κ. ΡΑΠΤΗ εξετάστε το συγκεκριμένο θέμα, δείχνωντας μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που σας επισημαίνουν οι ψηφοφόροι. Είστε νέος και αμεμπτος στα δημοτικά δρώμενα. Μην επιτρέψεται σε καρεκλοκένταυρους και ανίκανους να στελεχώσουν τον συνδυασμό σας.
 
Λαμόγια του ΣΟΦΡΑ τελειώσατε μαζί με τον αποτυχημένο δήμαρχο σας.
Ημερομηνία λήξης 31-12-2010.

΄΄1983΄΄ - ΄΄2010΄΄
 
Μήπως μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει ποιοι υπάλληλοι του Δήμου το παίζουν συμβουλάτορες του ΣΟΦΡΑ;
 
ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ,Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ.ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΠΟΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ
ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ(ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ?).
 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΟΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΔΝ ΡΩΤΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .
 
ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΠΕΛΛΑΚΙΩΝ ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΥΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΛΑΚΙΩΝ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΠ,ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΟΥΡΛΑΣ, ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ Κ.Τ.Λ) .
 
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ,ΒΑΣΙΛΙΚΑ Η ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ?ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΕΞΟΧΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΔΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
 
ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν.ΡΑΠΤΗ

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Αγαπητοί φίλοι, διαβάζοντας την ανακοίνωση που βγάλατε για την συνάντηση ΤΡΑΥΛΟΥ-ΡΑΠΤΗ, δίνεται την εντύπωση ότι ο κος ΡΑΠΤΗΣ δεν έχει ανέβει ποτέ σε ποδήλατο. Είναι αλήθεια αυτό; Γιατί όταν λέει να κατασκευαστεί ποδηλατόδρομος πάνω στον ΠΥΛΟ τότε καταλαβαίνουμε δύο πράγματα.
Ή δεν έχει ανέβει ποτέ σε ποδήλατο γιατί φοβόταν η μαμά του όταν ήταν μικρούλης ή ότι ας λέμε κάτι αρκεί να εκλεγούμε.
Κύριε ΡΑΠΤΗ , η επικοινωνιακή ομάδα σας κάνει νερά. Προσέξτε γιατί θα σας βουλιάξει!!!!!

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Δεν μπορεί, κάτι έχουμε πάθει.
Ομαδική παράκρουση; Μήπως είμαστε αιθεροβάμωνες, όπως είχε πει και ο Παπανδρέου;
Λόγια του αέρα;
Κ. Ράπτη έχετε αναλογησθεί τι ποσότημα απορρυμάτων χρειάζεται ημερησίως, για να λειτουργήσει ένα εργοστάσιο διαλογής;
Το εργοστάσιο που υπάρχει στον Ασπρόπυργο δέχεται καθημερινά πάνω από 600 τόνους απορρύματα και υπολειτουργεί κατά τα λεγόμενα των ιδιοκτητών του.
Έχετε εκτιμήσει το κόστος κατασκεύης και λειτουργίας του;
Για τους ποδηλατόδρομους καλό είναι να υπάρξουν. Έχει η Σαλαμίνα τους απαραίτητους δρόμους; Και βέβαια ΟΧΙ. Πιστεύω ότι η μόνη περιοχή γι'αυτό είναι η νέα Σαλαμίνα και οι περιφεριακοί δρόμοι του νησιού.

ΥΣ: Νομίζω οτι υπάρχει πρόταση από τον ποδηλατικό όμιλο προς τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο για την κυκλοφοριακή μελέτη που εκπονεί.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Κύριε Αγαπίου μια και μας προκαλείτε να σας ρωτήσουμε για να πάμε κι ένα βήμα παραπέρα για απαντήστε μας σας παρακαλώ στα εξής: Σε ποιο νησί και πότε μεταφέρθηκε με τα καράβια του γιού σας υλικό του Αγγέλου δηλαδή της Σαλαμίνας; Επί Δημαρχίας τι υποδομές και τι βήματα είχατε κάνει σχετικά με τα απορρίμματα που αφήνονται μέσα στο λατομείο; Παρανομούσατε ή όχι; Είχατε ή όχι συνεργασία με τον κ Καραμπίνη; Και μην πείτε για λάσπη κλπ αλλά να έχετε το πολιτικό ανάστημα να απαντήσετε ευθέως. Ποια είναι η άποψη σας για τον κ. Αγγέλου;
 
ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΝ ΠΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ? ΑΣ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ.
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΥΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.
ΙΣΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΤΕΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
 
Τσαβαράκια,μιας και σας τρώει ο (νικολάκι σας) θα τα ακούσετε.
Ο Αγαπίου που τον τρέμετε, μετέφερε
μία και μοναδική φορά στη Μήλο ένα
φορτίο, αλλά και 122 φορτία να μετέφερε ποιό είναι το πρόβλημα;
Μήπως τα μετέφερε παράνομα;;;;;
Η έφαγε της χρονιάς του για αυτή τη μεταφορά;;;;;
Το ξύλο άλλος το έφαγε και για άλλους λόγους.Μήπως θέλετε συνέχεια
σε αυτό το σύριαλ;;;
Γιατί το στόρι έχει και άλλα
επισόδεια ακόμη.
Εάν αγαπητοίμου δεν ήσασταν τόσο
τυφλοί και βλάκες θα καταλαβένατε
με απλή λογική, ότι αυτός ο άνθρωπος είχε περίπου 100 δικαστήρια, τα περισσότερα δε από αυτά ήτανγια τα σκουπίδια.
Ξέρετε πως αθωώθηκε;;;;;;;;
Δείχνοντας την μελέτη που είχε
κάνει και είχε πάρει την προ-εγγριση για αυτή τη μελετη.
Ναι παρανομούσε όταν τα πέταγε εκεί
και συνεργαζόταν με τον Καραμπινη
για αυτό το θέμα.
Το είχε παραδεχτεί σε δημοτικα συμβούλια γιατί είχε και έχει το πολιτικό ανάστημα.
Ποιά τσουτσέκια μιλούν για πολιτικό ανάστημα και ποια λαμόγια;;;;;;;;;
Θα μου απαντήσετε παρακαλώ τι
γνώμη έχετε για τον Δημαρχο Τραυλό
για την Τούρλα για την συμφωνία
ΟΛΠ-ΚΟΣΚΟ-ΤΡΑΥΛΟΥ,για τα φουρνέλα
που πέφτουν εκεί΄, για τον κυτρινο
φάκελο που σε μία μέρα άλλαξε
τρεις φορες χέρια και που κατέλιξε
τελικά;;;;;;;
Και αφήστε τον ΑΓΓΕΛΟΥ γιατί είναι νομιμότατος, άλλωστε με τα τόσα που του έχετε κάνει του ανθρώπου άν ήταν παράνομος θα τον είχατε κλεισει.
Αντε λοιπόν ασχολειθήτε με κάτι άλλο ποιο επικοδομιτικό
Μου θυμίζετε στειρες κότες που δεν μπορουν να κάνουν αβγό και κακαρίζουν συνέχεια.
 
ΠΡΟΣ 15/05/09 23:43

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Όχι μόνο να γίνει το έργο αλλά έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια.Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Αλλά ποδηλατόδρομο σε βουνό με τέτοια κλίση, ούτε στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας δεν ανεβαίνουν.
Συγνώμη φίλε, γιατί ο κος ΡΑΠΤΗΣ δεν ανέφερε περιοχές όπως π.χ Φανερωμένη, Λεωφ. Αιαντείου, Νέα Σαλαμίνα;
Θα μας απαντήσει το Γραφείο Τύπου του κου ΡΑΠΤΗ ή έχει πάει βολτούλα για weekend;

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ! ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ! Ω! ΖΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; Α, ΝΑΙ! ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΩΣ ΧΙΟΝΟΣΚΕΠΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΥΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ "ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Η Κ.ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ! ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΖΩΗ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ!
Υ.Γ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ;;;;;
 
File 02:13 exeis akousei esy o idios oti peftoun fournela stin Tourla??? Giati fournela den peftoun file... Kati mixanimata einai ekei pou leei oti kanoun "apolipsi tou idi exoryhthendos ylikou" (paparies- opou boroun travan kai kammia geri gia na "pesei" kai allo idi exorixthen yliko). Alla exeis APOLYTO dikio gia afti ti perifimi symfonia pou tin kratane kryfi, ti diaolo, kratiko mystiko einai???
 
κυριε η κυρια 1653 αντι να υποτιμας και να χλευαζεις τον τοπο που διαμενεις, μηπως ειναι καλυτερο να προσπαθησεις να τον βελτιωσεις?

αν γινει κανενα θαυμα και κατασκευαστει ο ποδηλατοδρομος δεν σε υποχρεωνει κανενας να τον χρησιμοποιησεις αν δεν το επιθυμεις,

Μηπως ομως υπαρχουν αρκετοι οι οποιοι θα τον χρησιμοποιουν αν τους
βολευει βλεποντας το κυκλοφοριακο προβλημα ?
 
Αγαπητέ κύριε Αγαπίου. Η άδεια του λατομείου αναφέρει ότι το υλικό είναι μόνο για το διαμέρισμα του Πειραιά. Άρα όταν μεταφέρατε υλικό του κ. Αγγέλου στη Μήλο γνωρίζατε ως πρώην δήμαρχος ότι πέφτατε σε ηθικό ατόπημα. Αλλά όταν το έχεις ξεφτυλίσει τότε δεν έχεις μέτρο και ήθος να αντιλαμβάνεσαι τα όρια και τα συμφέροντα τα δικά σου και των δημοτών σου.
Τα σχόλια σου περί Αγγέλου προκαλούν τουλάχιστον γέλια. Παρατηρώ βάζεις με τόση ευκολία το χέρι σου στη φωτιά για την νομιμότητα του Αγγέλου. Αυτό δηλώνει την επιπολαιότητά σου και την προχειρότητά σου που πάντα σε διέκρινε κι ως δήμαρχο. Εδώ σε αυτό το blog έχουν γραφτεί οι παρανομίες του. Έχεις στα χέρια σου εσύ όλο το υλικό του λατομείου που αποδεικνύει την νομιμότητά του; Διότι εδώ ο ίδιος ο Αγγέλου παρακαλά καθημερινά να το αφήσουν ανοικτό επειδή τάχα μου έχει κάνει επενδύσεις. Κι ας κάνει στους Σαλαμίνιους τον μεγάλο. Έξω από το νησί "κλαίγεται". Προφανώς αναφέρεται σε επενδύσεις όπως αυτή που έχεις κάνει και εσύ.
Τέλος για τα σκουπίδια θα σου πω ένα πράγμα. Παρακάλαγες κρυφά κι έκλεινες συμφωνίες με λάθος άτομα διότι η προχειρότητά σου πάλι σε έκθετε.
 
to p/c toy mplok exei edra sto akrothri?kai o diaxiristis toy einai kolitari toy trayloy gia ayto kanete gargara tin toyrla?giasoy eyuime niko.
 
Αγαπητέ κύριε παπαρολόγιε και Τσαβαρολόγιε,δεν έγραψε το σχόλιο
ο Αγαπίου αλλά εγώ.
Θα μου πεις βέβαια ποιός είμαι εγώ;
Θα σου απαντήσω.
Ο Εφιάλτης που θα έρχετε στον ύπνο και στο ξύπνιο σας να σας θυμίζει
ποιοί είστε και τί ζητάτε από τον κόσμο που κοροΐδεύεται
 
Αγαπητέ κύριε παπαρολόγιε και Τσαβαρολόγιε,δεν έγραψε το σχόλιο
ο Αγαπίου αλλά εγώ.
Θα μου πεις βέβαια ποιός είμαι εγώ;
Θα σου απαντήσω.
Ο Εφιάλτης που θα έρχετε στον ύπνο και στο ξύπνιο σας να σας θυμίζει
ποιοί είστε και τί ζητάτε από τον κόσμο που κοροΐδεύεται
 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΑΠΤΗ ΤΡΑΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ Ο ΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΛΕΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ .ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΝΗΣΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ?ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
 
Πόσο πετυχημένος δήμαρχος να γίνει ο Ράπτης όταν ακόμα ως αντιπολίτευση δεν τα έβαλε με τα οικονομικά μεγάλα συμφέροντα ... απεναντίας τους υποστηρίζει στα δημοτικά συμβούλια. Άντε να γίνει δήμαρχος και μετά να στηριχθείς πάνω του αν είναι να συγκρουστεί με τα συμφέροντα.
 
Είναι μεγάλος συμφεροντολόγος. Στον στρατιωτικό του βίο τα είχε καλά και με την νέα δημοκρατία και με το πασοκ και προπάντων να μην ξεχνάμε ότι εισήχθει στην στρατιωτική σχολή επί ΧΟΥΝΤΑΣ, προφανώς λόγω κοινωνικών φρονημάτων. Ας είναι καλά ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Βρε τι τρέλα έχεις με τον Τραυλό .
Ο Μάριος δεν είναι χαλβάς είναι ποιο έξυπνος από τον Αγγέλου .
Πως και δεν σε έχει χατσιλικόσει ακόμη , είναι από τα περίεργα που συμβαίνουν στον τόπο μας .Εκτός εάν του ζητάς πολλά ,τότε έχει δίκιο ο άνθρωπος.
 
δηλαδή πόση είναι η ταρίφα του χατσιλικόματος;
 
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ-ΚΡΑΤΗ ΜΑΡΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΞΕΧΝΑΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΡ(ΜΑΚΡΗΣ)ΥΙΟΣ(ΤΣΑΒΑΡΗΣ)ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΑΡΙΣΤΟ.ΚΡΑΤΗΣ ΤΡΑΥΛΟΣ) ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ???? ΑΧΧΕΙΛΙΟΣ-ΠΤΕΡΝΑ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress