Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΕΥΔΑΠ… χρέωνε στο Δήμο Σαλαμίνας τέλη αποχέτευσης χωρίς να υπάρχει αποχέτευση !!!

Μετά το κατασχετήριο της ΕΥΔΑΠ κατά του Δήμου Σαλαμίνας για χρέη προς αυτήν, η Δημοτική Αρχή προχωρά σε έλεγχο όλων των συναλλαγών του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ. Από τους πρώτους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι η ΕΥΔΑΠ χρέωνε στο Δήμο και τέλη αποχέτευσης τα οποία δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

Σε έναν λογαριασμό της περιόδου 1/8/2002 - 30/8/2002, αντίγραφο του οποίου σας συνυποβάλλουμε, το ποσό αυτό ανέρχεται στα 42.674,94 €.Αν στο ποσό αυτό συνυπολογιστεί και ΦΠΑ 18% η χρέωση ξεπερνά τις 50.000 €.

Χρέωση αποχέτευσης στο Δήμο Σαλαμίνας διαπιστώθηκε και σε λογαριασμούς του 1992, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται και στους λογαριασμούς των ενδιάμεσων ετών. Όλα αυτά δείχνουν ότι το ποσό που απαιτεί η ΕΥΔΑΠ από το Δήμο Σαλαμίνας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

κάντε κλικ στην εικόνα να μεγεθύνει

Σχόλια:
ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.....
 
Αυτά μας δείχνουν αυτά "τρώμε"...για να μας τα δείξουν όλα και θα σου πώ εγώ μετά....
 
Αμα κάνει κάτι σωστό ο Σοφράς σας πιάνει αμόκ ΛΑΜΟΓΙΑ
 
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΊΤΙΔΑ ,ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
Περίπου πριν 5 χρόνια ερχεται ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ κοντά στα 450ευρω (λόγω γκαζόν. το οποίο ξηλώθηκε) κοιτάω το λογαριασμό και βλέπω --αποχέτευση 12% -- δεν πίστευαν τα μάτια μου ,παίρνω τηλέφωνο και μετά από καμιά 10 πάρε εδώ - πάρε εκεί - βρίσκω την αρμοδία και της λέω για την χρέωση ''μα καλά δεν έχετε αποχέτευση '' ,για να μην μακρηγορώ πολύ μου επέστρεψαν του τρέχοντος έτους τα λεφτά και από εκεί και πέρα δεν ξαναχρεωσαν ''αποχέτευση '' .
Όταν τους ρώτησα από που ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ τα στοιχεία για την αποχέτευση μου απάντησαν ΄΄από τον ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ'' ............??????????
 
Καλα ρε παιδια ολοι οι προηγουμενοι δημαρχοι ηταν τοσο μαλακες που δεν το ειχαν δει?ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress