Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Προς πληροφόρηση των συμπολιτών μας... γύρω από το θέμα του Λατομείου Σαλαμίνας

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση

Για να μην κοροιδευόμαστε. Κάθε τόσο θα αναφέρω και κάποια στοιχεία γύρω από το θέμα του λατομείου προς πληροφόρηση των συμπολιτών μας. Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποια πράγματα κι ύστερα ας κρίνει ο καθένας αν έχω άδικο.

Τι συμβαίνει σε άλλο λατομείο.
1. Οι εργαζόμενοι στις μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας εξετάζονται προληπτικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα από ειδικό πνευμονολόγο.
2. Οι μετρήσεις σκόνης στο περιβάλλον εργασίας και οι μετρήσεις αναπνεύσιμης σκόνης είναι επίσης συνεχείς και τα αποτελέσματα περνούν σε ειδικό καταγραφικό, προκειμένου, ανά πάσα στιγμή, να υπάρχει η δυνατότητα εκτίμησης της κατάστασης και αμεσότητα παρεμβάσεων.
3. Η εταιρία έδωσε σημαντική οικονομική ενίσχυση στο Δήμο (πέρα του 5%), ενώ προέβη σε εκτεταμένες επισκευές δρόμων διαθέτοντας τα δικά της μέσα. Όλα αυτά μόνο για ένα έτος.
Ελπίζω μετά από αυτή την ενημέρωση να μπορεί κάποιος υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος να μας πει τι από ολα αυτά έχει κάνει ο επιχειρηματίας από την Μάνδρα για την Σαλαμίνα. Αν είναι υπερήφανος για την προσφορά του τόσο στους εργαζομένους του λατομείου όσο και στους συμπολίτες του. Τελικά η σιωπή και η ανοχή είναι υπέρ των Σαλαμινίων ή υπέρ του επιχειρηματία.

Αυτά και θα επανέρχομαι τακτικά!
Ο/Η Ανώνυμος

Παραβιάζει λατομικά όρια ο κ Αγγέλου;

  • Λατομείο ( Γούβα – Μπατσί ) ...δείτε όλες τις αναρτήσεις των blogger

  • Σχόλια:
    reeeeee ala problimata i salamina den exi? i mipos den ta pires apo ton aggeloy?
     
    esy ti douleia sou kai ego ti douleia mou.
     
    Δεν τα έχω πάρει διότι δεν με ενδιαφέρει να τα ζητήσω. Με ενδιαφέρει όμως να ζητώ και να απαιτώ ένα καθαρό περιβάλλον, μια ανάπτυξη στο νησί μου ανάλογη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και να βλέπω τι συμβαίνει σε άλλες περιοχές που έχουν λατομεία έτσι ώστε να γνωρίζω πόσο μας κοροιδεύουν αυτός και οι πολιτικοί μας.
    Από ότι φαίνεται ο κύριος Αγγέλου βγάζει αρκετά εκατομύρια ευρώ και δεν διαθέτει για το νησί ούτε ένα ευρώ. Αν εσύ δεν μιλάς επειδή σε κερνάει στο Κάκια κανένα ψαράκι τότε γλείψε τα δάχτυλα σου κι άσε τους άλλους να απαιτούν αυτά που προσφέρουν.
    Ο σοβαρός επιχειρηματίας κρίνεται από τις επενδύσεις του κι όχι από την λογική της λαμογιάς, του εκβιασμού και της αρπαχτής.
     
    Οι ( ασπιλοι,τίμιοι,και αμόλυντοι)
    μιλάνε για λογική, για λαμογιές,για αρπαχτές,και εκβιασμούς.
    Βρε δεν ντρεπόσαστε λιγάκι;
    Όλα τα έχετε κάνει,τί πάτε να πλασαριστήτε Άγγελοι;;;;;;
    Ας κοιτάξει οκαθένα σας τα χάλια του,κάντε αυτοκριτική,ζητήστε
    συγνώμη από τον κόσμο που έχετε
    πειράξε,και μετά γινώσαστε
    τιμιτές των πάντων και Εισαγγελοίς.
     
    Και τίμιοι ήμαστε και ντροπή έχουμε όταν κάτι δεν κάνουμε καλά. Δεν πτοούμαστε και θα τα λέμε τα κακώς κείμενα κάθε μέρα.
     
    Εμείς στην λάσπη και στους πληρωμένους υπερασπιστές του δήθεν επιχειρηματία, απαντάμε πολύ συγκεκριμένα.
    Ελληνικοί Λευκόλιθοι:
    Εκτός από τις πρωτοβουλίες τους για ένα καθαρό περιβάλλον ας εστιάσουμε στην κοινωνική τους προσφορά.
    Η εταιρία ενίσχυσε οικονομικά τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικούς πολιτιστικούς κι άλλους συλλόγους, πρόσφερε αδρανή υλικά για επίστρωση δημόσιων δρόμων της περιοχής που δραστηριοποιείται, πρόσφερε δώρα στο δημοτικό σχολείο της Γερακινής, βράβευσε τέκνα εργαζόμενων που αρίστευσαν στις σπουδές τους, αποφάσισε την μόνιμη χορήγηση δωροεπιταγών τα Χριστούγεννα και το Πάσχα σε όλους τους συνταξιούχους που εργάζονταν στην εταιρεία κ.α.
    Κι όλα αυτά υπενθυμίζουμε μόνο για ένα έτος.
    Εδώ μπορείτε να μας πείτε αντίστοιχη κοινωνική ευαισθησία από τον επιχειρηματία που μας έχει έρθει από την Μάνδρα;
    Το υλικό τελειώνει κύριοι κι εύχομαι να υπάρχουν και σε ένα χρόνο οι ίδιοι πολιτικοί στο νησί μας για να δούμε τι τούμπες θα κάνουν τότε.
    Το τέχνασμα να το κλείσουν για άλλους λόγους δεν πιάνει (θα είναι η αφορμή), διότι η αιτία θα είναι πάντα ότι το ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ, δηλαδή θα τελειώσει το υλικό και επειδή δεν θα μπορέσουν να το πουν ευθέως θα το κλείσουν με κάποιο πρόσχημα. Χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ σε αυτόν τον τόπο.
     
    ΑΝ ζητήσει ο Δήμαρχος εστω και ενα χαλίκι απο τον Αγγέλου θα τον κατασπαράξουν τα αρπακτικά. και λέω εγω τώρα μήπως εκεί στον Ασπρόπυργο είναι πιο μάγκες λέω μήπως.
     
    Ο επιχειρηματίας από την Μάνδρα ούτε τον πυρετό του δεν δίνει. Αύριο που θα έχει φύγει στο ίδιο blog θα βγουν οι γνωστοί πολιτκάντηδες και θα μας λένε το δικό τους παραμυθάκι. Αίσχος για εσάς και για αυτόν που στηρίζετε.
     
    Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για εντιμότητα ξέρει τι γίνεται με τα καλόπαιδα στο Δήμο Σαλαμίνας;Το Δήμαρχο,τον αντιδήμαρχο,τον Νομαρχιακό-κομματικό και τον Φιλιπινέζο;
    Ξέρει τη δικομματική διαπλοκή ΣΟΦΡΑ- Β.ΑΓΑΠΙΟΥ για την αποχέτευση και το λατομείο;Σίγουρα πρέπει να τα μάθει και θα τα μάθει.
     
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Όταν ο φιλιπινέζος
    έκανε τον φιλιπινέζο στο φιλαράκι σου τον ΤΖαβαρή ήταν καλά;;;;;;;;
    Τώρα σας κακοφένετε;;;;
    Ο αρχηγος του ΠΑΣΟΚ έχει ενημερωθεί για τις διαπλοκές του
    αρχηγού σου και θα φάει ένα σουτ που θα είναι όλο δικό του,μετά τις εκλογές.
    Κοίτα ρε φίλε μου ποιοί μιλάνεγια διαπλοκή.
    Ρε μάγκες, ένα δίπλωμα θέλω.
    Α...ξέχασα, και μια άδεια για
    βενζιναδικο.
     
    ΜΙΛΆΝΕ ΌΛΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΉ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
    Λαμόγια και παπαγαλάκια του Τσαβαρή,για το τυρί σας είπε ο αρχηγός σας, για την φάκα όμως;
    Ο αρχηγός σας, (τρελλένεται από χαρά όταν τον αποκαλείς έτσι), έχει ετοιμάσει τσίγκινο σώβρακο, σε σας έχει πει τίποτα;
    Είδατε, και εδώ την πάρτη του κοιτάει...
     
    Τι θες να συμψηφίσουμε τις ενδεχόμενες λαμογιές και να σιωπήσουμε τώρα; όλα στο φως και στην ενημέρωση. ποιο πολύ θα πονέσει το σημερινό κατάντημα όταν ο πρόεδρος πιέζει τους δεξιούς για τα σκάνδαλα και ο ίδιος θα επιλέξει για υποψήφιο δήμαρχο αυτόν που θα αφήσει το νησί χωρίς υλικό. πολύ σύντομα το λατομείο θα μείνει από υλικό. Κάποιοι ξεπουλάνε τον πλούτο της Σαλαμίνας σε "ξένους". Ελπίζουν σε επέκταση του λατομείου που σημαίνει ακόμα πιο μεγάλες πληγές στο νησί.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress