Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Συνάντηση του Συλλογου “Ενότητα και Δράση” και αντιπροσωπεία βουλευτών, των δύο δημάρχων και φορέων του νησιού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Δελτίο Τύπου του “Συλλογού Ενότητα και Δράση” για την επίλυση του δασικού προβλήματος της Σαλαμινας

Το μεγάλο δασικό πρόβλημα εξακολουθεί και ταλαιπωρεί τους πολίτες της Σαλαμίνας. Πολίτες που δεν καταπάτησαν αλλά νόμιμα αγόρασαν ένα οικόπεδο, έχτισαν ένα σπίτι, που πιθανόν να έχουν νομιμοποιήσει επί Τρίτση, διώκονται σήμερα με τεράστια πρόστιμα.

Ο σύλλογος μας είχε βασική επιδίωξη τη συνάντηση με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χατζηγάκη, η οποία ορίστηκε την Τρίτη 19 Μαΐου με την βοήθεια του γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. του κ. Γιάννη Τραγάκη.

Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν μετά από πρόσκλησή μας οι Βουλευτές της Β Πειραιά, κ.κ. Τάσος Νεράντζης - Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης - γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ., ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Λιντζέρης, η Βουλευτής του ΛΑΟΣ κα Δήμητρα Αράπογλου, οι δυο Δήμαρχοι του νησιού κ. Σπύρος Σοφράς και Μάριος Τραυλός, εκπρόσωποι των βουλευτών που δεν μπόρεσαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων να παρευρεθούν, κ. Γρ. Νιώτη, Γιάν. Διαμαντίδη, Βέρα Νικολαΐδου & Π. Λαφαζάνη, ο εκπρόσωπος της Νομαρχίας Πειραιά κ. Βουδούρης Παν., ο πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ κ. Ν. Ευθυμίου, ο πρόεδρος του συλλόγου μας Μάνος Δερτούζος, επίσης ο ταμίας του συλλόγου μας Βαμβακάρης Δομίνικος. Παρευρέθηκαν επίσης οι νομικού σύμβουλοι του συλλόγου μας κ. Παναγιώτης Κορρός και Στ. Χρήστου. Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι νομικοί σύμβουλοι του υπουργού κ. Μπουτούδης, Σαγγρής και Νάστας και η προϊσταμένη του νομικού τμήματος κ. Κουτροπούλου Γιώτα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Μάνος Δερτούζος, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ψήφισης της τροπολογίας για αναστολή έκδοσης των προστίμων μέχρι κύρωσης των Δασικών Χαρτών, πάγιο αίτημα του συλλόγου μας.

Συγχρόνως έκανε αναφορά για την σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας και αναφέρθηκε ότι αυτή τη στιγμή έρχονται ειδοποιήσεις σε περισσότερα από 100 σπίτια για την διακοπή του τηλεφώνου.

Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει ότι χάρτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι στην Διεύθυνση Δασών κι έχουν κριτήριο τις αεροφωτογραφίες του 1945, καταδικάζουν το 70% των πολιτών.

Πρότεινε δε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι χάρτες του 1975. Οι νομικοί σύμβουλοι του Υπουργού, στο σημείο αυτό αντέδρασαν, λέγοντας ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει η αναθεώρηση του άρθ. 24. Ο πρόεδρος του συλλόγου μας απάντησε άμεσα “εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να βρει λύση με άλλο τρόπο, τότε πρέπει η επόμενη αναθεώρηση να συμπεριλάβει το άρθ. 24 με την καθιέρωση των αεροφωτογραφιών του 1975”.

Ο πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ κ. Ν. Ευθυμίου στήριξε την αναγκαιότητα ψήφισης της τροπολογίας και αναφέρθηκε στη σύνδεση των οικιών με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Οι νομικού σύμβουλοι κ. Κορρός & Χρήστου Στ. υπερασπίστηκαν νομικά την τροπολογία, ενώ οι Δήμαρχοι του νησιού αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα επίλυσης του προβλήματος.

Ο κ. Υπουργός συμφώνησε με την φιλοσοφία της τροπολογίας για αναστολή έκδοσης των προστίμων του Δασαρχείου, την οποία ανέθεσε στους νομικούς συμβούλους να επεξεργαστούν, ενώ την αναγκαιότητα ψήφισης της τροπολογίας στήριξαν και οι παρευρεθέντες Βουλευτές κ. Γιάννης Τραγάκης και Τάσος Νεράντζης από τη Ν.Δ., Δημ. Λιντζέρης από το ΠΑΣΟΚ, και Δήμ. Αράπογλου από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Έγινε επίσης δεκτό από τον κ. Υπουργό η τροπολογία, πέρα από την αναστολή έκδοσης των προστίμων, να αναφέρεται και στο πάγωμα των ενεργειών για διακοπή με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας, όπως συμβαίνει τελευταία με τον ΟΤΕ».

Ο σύλλογός μας εκφράζει την ικανοποίηση του για την συνάντηση με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία, με την προώθηση της ψήφισης της τροπολογίας, λύνει ένα σοβαρό θέμα, που αποτελούσε και το πάγιο αίτημά μας. Περιμένουμε την τελική μορφή της τροπολογίας από τους νομικούς συμβούλους του Υπ. Με τους οποίους θα έχουμε επαφή.

Καλούμε τους Βουλευτές όλων των κομμάτων να στηρίξουν την τροπολογία όταν έλθει στην Βουλή για να ανακουφιστούν χιλιάδες πολίτες.

Ο δρόμος για την τελεσίδικη επίλυση του Δασικού Προβλήματος, είναι ακόμα μακρύς και θα πρέπει να γίνουν κι άλλες συναντήσεις με τον Υπουργό στην πορεία του χρόνου για την καθιέρωση των αεροφωτογραφιών του 1975, στους δασικούς χάρτες για την σύνδεση των οικιών με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας και για το αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να μπορεί να πουλάει την περιουσία του η οποία φαίνεται σε φερόμενες Δασικές εκτάσεις, μέχρις ανάρτησης των δασικών χαρτών.

Ο σύλλογος μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του σ’ όλους τους παρευρισκόμενους Βουλευτές ή τους εκπροσώπους τους, τους Δημάρχους του νησιού, τον πρόεδρο της ΟΕΕΣΣ και τον εκπρόσωπο της Νομαρχίας στην συζήτηση που έγινε.

Σχόλια:
Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα απ'τον σύλλογο "Ενότητα και Δράση", πόσα εκατομμύρια στρέμματα δάσους θα γίνουν οικόπεδα απ'τους κάθε λογής συνεταιρισμούς, αν εφαρμόσουν οι κυβερνώντες, τους Δασικούς χάρτες που θέλει ο σύλλογος, με βάσει το 1975; Γιατί αναφέρεστε στο 1975; Λόγω του συντάγματος; Γιατί δεν το λέτε καθαρά;
Καλά, εσείς την δουλειά σας θέλετε να κάνετε,και στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν τα δάση.
Οι βουλευτές; οι δήμαρχοι; Και γενικώς οι "υπερασπιστές" της κοινωνίας μας; Τι κάνουν;

Φίλοι "ενεργοί πολίτες",φίλοι της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, τι κάνετε; Ποιά είναι η θέση σας; Μπορείτε;
΄Η μόνον με τον Σοφρά και τον Αγγέλου σας ασχολείστε;
΄Ολοι για τα ψηφαλάκια; Όλοι για τις θεσούλες μας;
Αγαπητοί φίλοι bloggers, τα Δάση που θα γίνουν οικόπεδα, ανέρχονται σε 2.450.000.στρέμματα.
Ναι καλά διαβάσατε.Δύο Εκατομμύρια Τετρακόσιες Πενήντα Χιλιάδες Στρέμματα Δάσους.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Το ¨Λαμόγιο"
 
Ρε εσύ ΄΄λαμόγιο ΄΄ τον φίλο σου τον Βουδούρη που είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου ΄΄Ενότητα και Δράση ΄΄ και τον φίλο σου τον κ Σοφρά που επίσης είναι μέλος του Συλλόγου , είναι και κολλητοί του Αγγέλου , γιατί δεν τους ρωτάς ;

$ Αρπακτικό $
 
Τι έγινε ρε αρπακτικό,χτύπησα ευαίσθητες χορδές;
Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι δεν κρύβεσαι. Το λες φανερά. Είμαι αρπακτικό!!! Πόσα οικόπεδα έχετε αρπάξει από παλιά σαν οικογένεια φίλε μου; Θα ζητήσεις κάποτε συγνώμη για τις κομπίνες που είχε κάνει η οικογένεια σου με τα ξένα οικόπεδα; Βέβαια δεν έχεις εσύ την ευθύνη. Αλλά ξέρεις τη λέει η παροιμία. "Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα".
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ΛΑΜΟΓΙΑ και ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ που έχουν μαζευτεί σ'ένα συνδιασμό.

Το "Λαμόγιο"
 
Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος και ιδιέταιρα ο πρόεδρος του
(Ενότητα και Δράση) συλλόγου πως
λεγόταν αυτό το νησί;
Αυτό το νησί λεγόταν ΠΥΤΙΟΥΣΑ πριν πολλά, τώρα το αποκαλούμε το φαλακρό νησί.
Και γι'αυτό είμαστε όλοι υπεύθινοι.
Ο κύριος Ενότητα και Δράση Μ. Δερτούζος όταν αγόραζε το οικόπεδο και έχτιζε δεν γνώριζε ότι ήταν εκτός σχεδίου και δασικό;
Δεν μας λέει πόσα δεντράκια έκοψε για να φτιάξει το σπιτάκι του;
Ωσάν οικολόγος και αυτός,δεν μας λέει τι πρέπει να κάνουμε με αυτους
που κατέστρεψαν τη Σαλαμίνα όπως και η αφεντιά του, χωρίς άδειες
χωρίς συνείδηση χωρίς φιλότιμο
και να αφήσουν την πολιτική και αισχρή προπαγάντα του τάχα τιμιτή των πάντων και ιδιέταιρα των κακομοίριδων των παρανομούντων.
Εμεις που αγοράσαμε οικόπεδα και χτήσαμε σε περιοχες εντός σχεδίου
είμαστε ηλίθιοι;;;;;;;;;;;;;;;
Εμείς κ.Μάνο δεν το είχαμε σκεφτεί λέτε;;;
Με συνείδηση και με το χέρι στην τσέπη αποφασίσαμε να είμαστε νόμιμοι.
Τώρα εσείς ζητάτε και τα ρέστα για την καταστροφή που κάνατε;;;;

(ο κανένας)
 
γεμισε ο τοπος σωτηρες παιδιααα!
καποιος να μας σωσει απο αυτούς που ιδρυουν συλλόγους και με άλλοθι το γενικο καλο προσπαθουν να ξεπλυνουν τις ανομιες τους. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!
 
Ρε "λαμόγιο" πάλι μπίγκο έκανες
και τους κάνεις να τρέμουν.
Δεν τους λυπάσε;
Αυτοί νομίζουν φίλε μου πως έχουμε πάθει αλτσχάιμερ.
Ρε πλάκα έχουν, σηκώθηκαν τα τα πόδια να δείρουν το κεφάλι.
 
΄΄ λαμόγιο ΄΄ άσε τις οικογένειες στην ησυχία τους , γιατί εάν ξεκινήσουμε και μιλάμε για αυτές θα λακίσεις γρήγορα . Συμφωνώ ότι όλα τα αρπακτικά και τα λαμόγια αρσενικού και θηλυκού γένους ( συνέχεια για τα αρσενικά γράφουμε για τα θηλυκά τίποτα )έχουν μαζευτεί σε ένα συνδυασμό . Εάν θέλεις να μάθεις τον συνδυασμό βγες μια βόλτα από το σπίτι σου και ρώτα , θα σου πουν αμέσως ποιος είναι .


Ρώτησες τον κ Σοφρά τον κ Βουδούρη και τον κ Αγγέλου τον φίλο σου για το Δασικό ;
Τι σου είπαν ;


$ Αρπακτικό $
 
"Αρπακτικό" γιατί τσίμπισες;
Σαμπως δεν είναι αλήθεια αυτά που λέει το "λαμόγιο";
Γιατί σε τσούζουνε;
Άλλωστε έπρεπε να προσέχεις όταν
δεχώσουν την θέση του ειδικού επί
θεμάτων περιβάλλοντος.
Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να
είναι και να φενετε τίμια.
Φράση που την έχει πει πολλές φορές ο αρχηγό σου, και είναι ένας
από αυτους που την έχουν καταπατήσει, ξεκινόντας πρώτα από το σπίτι του.
Και μην μιλάς για παρέες και συνδιασμούς γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι΄.
 
΄΄ΛΑΜΟΓΙΟ΄΄

Ρώτησες τον κ Σοφρά τον κ Βουδούρη και τον κ Αγγέλου τον φίλο σου για το Δασικό ;
Τι σου είπαν ;


$ Αρπακτικό $
 
$ Αρπακτικό $

Σε ευρώ τα "παίρνουμε" εμείς, εσύ γιατί τα παίρνεις σε δολάρια;

Το θέμα είναι ότι σε ξέρω, και σε παίζω σαν τη γάτα με το ποντίκι.
Είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου, και για την εκτίμηση που της έχουν οι Κουλουργιώτες. Ενώ εσύ...

Μην παπαγαλίζεις τα ίδια και τα ίδια που έχουν πει άλλοι. Βλέπεις οι παπαγάλοι έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία.
Ο Σοφράς είχε το θάρρος να πει ότι ο Αγγέλου είναι φίλος του.
Εσύ έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη για τις κομπίνες της οικογένειας;(εκχερσώσεις οικοπέδων,κόψιμο πεύκων,τροποποιήσεις σχεδίων για τα οικόπεδα που αγοράσαμε μπιρρ παρά,και τα μοσχοπουλήσαμε;)

Εγώ ξέρω καλύτερα το δασικό απ'αυτούς που αναφέρεις, αλλά και από σένα. Μόνο που δεν είμαι αρπακτικό... "Λαμόγιο" είμαι.

Το "Λαμόγιο"
 
Ολους τους θυμήθηκε το ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ έναν δεν θυμήθηκε τον ΤΣΑΒΑΡΗ που πάει στον Σύλλογο σε κάθε συγκέντρωση και βγάζει πύρινους λόγους υπέρ του ΔΑΣΙΚΟΥ και κατά των ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. Για δες αμνησία; Δεν θυμάτε που τα έχει τα σπίτια ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ!!!!! Εντός η εκτός σχεδίου!! ΤΣΑΒΑΡΗ μαζεψέτους πρίν ειναι ΑΡΓΑ ΄ξεκίνησαν πολύ νωρίς.
 
΄΄ΛΑΜΟΓΙΟ΄΄

Ρώτησες τον κ Σοφρά τον κ Βουδούρη και τον κ Αγγέλου τον φίλο σου για το Δασικό ;
Τι σου είπαν ;


$ Αρπακτικό $
 
$ Αρπακτικό$

...τους ρώτησα,και ξέρεις τι μου είπαν;
Να ρωτήσω τον *1998*, αυτός ξέρει.
Και ο *1998* είπε: ΚΟΓΙΑ ακόμα με τον Τσαβαρή είσαι;
Είπες τίποτα;

Το "Λαμόγιο"
 
Κυρία Κατερίνα Μπακαούκα δεν βαρέθηκες να βγάζεις χολή προς κάθε κατεύθυνση εκτός των Βαγγέλη Αγαπίου και Σπύρου Σοφρά που τους έχεις στο απυρόβλητο; Εσύ και η μόνιμη παρέα σου προσπαθείτε άδικα να αναστήσετε τον Βαγγέλη Αγαπίου .
Μάθε Κατερινούλα επιτέλους ποια είναι η γνώμη του κόσμου για τον ανεγκέφαλο και κατώτερο των περιστάσεων φίλο σου Βαγγέλη. Μην νομίζεις ότι ο κόσμος του νησιού ασχολείται ή ανησυχεί με την έκδοση ή την επιβίωση της εφημερίδας σου τώρα που ο Βαγγέλης δεν είναι δήμαρχος.
Επίσης να ξέρεις ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές σου διαφορές και τα δικαστήρια σου με τον οποιοδήποτε (γνωρίζουμε ότι η φυλλάδα σου έχει εισπράξει τουλάχιστον δέκα μηνύσεις για χάρη του φίλου σου, ας πρόσεχες τι έγραφες). Συνεχίζεις τώρα τα ίδια και από τα blogs βρίζοντας ανώνυμα αύτη τη φορά, τόση είναι η αξία σου.
Κάνε επιτέλους σχόλια και προτάσεις που θα προάγουν το επίπεδο μας και τοποθετήσου με παρεμβάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Κουράζεις με το μονότονο ύφος σου και το στυλ του «μεγάλου Βαγγέλη Αγαπίου», βγάλε τις παρωπίδες. Να ξέρεις μόνο εσύ και η παρέα σου ασχολούνται μαζί του.
 
ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΖΕΨΕΤΟΥΣ θΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΚΗ
 
Κυρίες και κύριοι η εκλογική εκτίμηση του πολυπρόσωπου και ανώνυμου εκπροσώπου τύπου ( ΄΄λαμόγιο΄΄- * 1998 * είναι το ίδιο πρόσωπο) του κ Σοφρά και του κ Αγγέλου είναι η εξής . Ο Τσαβαρής θα είναι μέσα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών , άρα και Δήμαρχος . Συγχαρητήρια φιλαράκο έπεσες διάνα.



΄΄ Λαμόγιο ΄΄ λαμογιάρικο τι σου έμελλε να πάθεις και από τον Τσαβαρή τον φίλο σου τη μάσα σου θα χάσεις .
 
Γιατί έχει αφήσει και τίποτα να φάνε οι άλλοι;
Αρπακτικό, να μας το πείς όταν ξυπνήσεις.
΄Ονειρα γλυκά!!!

Το "Λαμόγιο"
 
΄΄ Λαμόγιο ΄΄ λαμογιάρικο τι σου έμελλε να πάθεις και από τον Τσαβαρή τον φίλο σου τη μάσα σου θα χάσεις .
 
Τσαβαρή μαζεψέ τους σου κάνουν ζημιά Τσαβαρή!!!!!!!!!!!!
Η xύνα
 
΄΄Λαμόγιο΄΄ που είσαι μεγάλε , κρύφτηκες ; Δεν θα κάνεις μπίγκο ;
 
Κυρίες και κύριοι.
Προφανώς δεν έχει πέσει στην αντίληψη της Κατερίνας αυτά που γράψατε γι'αυτήν,πιστεύω πως θα σας
απαντούσε κατάλληλα.
Έχω χρέος όμως να την υπερασπιστώ
γιατί είναι ΦΙΛΗ και αγωνίστρια.
Μπορεί και να θυμώσει η ίδια που θα αναφέρω κάποια πράγματα που έχει κάνει, αλλά κάποτε πρέπει να δούν το φώς της δημοσιότητας.
Πρώτον.
Στη γειτονιά της.Κάγγελα,ζαρντηνιέρες,χώμα,
εξσκαφές, από την τσέπη της.
Τα φώτα της παραλίας οφείλονται
σε αυτήν.
Οκαθαρισμός κάθε χρόνο της παραλίας.
Οι κάδοι σκουπιδιών,μέσα από το πιλοτικό πρόγραμμα που έκανε ο
τότε Δήμαρχος Αγαπίου που εσείς
τον βρίζετε τώρα.
Η προσσωπική εργασία που έκανεη Κατερίνα μαζί με την φίλη της
την άλλη Κατερίνα,Ο Αγιος Νικόλαος
γνωρίζει.
Η Μπακαούκα έχει προστατέψει τα παιδιά σας με τον αγώνα της κατά των ναρκωτικών,όπως επίσης δεν φοβήθηκε να τα βάλει με επίορκους
αστυνομικούς που είχαν κατακλύσει
κάποτε το ΑΤ Σαλαμίνας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω άλλα.
Αυτό που μπορώ να πω,είναι πως
συνεργάστικε θαυμάσια με τον Αγαπίου,και αυτό βγήκε σε καλό για την περιοχή μας.Της έυχωμαι το ίδιο να κάνει και τώρα.
Οπως έυχωμαι και σε σας να την κάνετε φίλη,πάντα έχει και (δίνει)
η Κατερίνα.
Όσο για τη (φυλλάδα της) στη δεύτερη σελίδα αναγράφονται οι
συνεργάτες της και δεν είναι μαΐμου
όπως συνήθως κάνουν άλλες εφιμερίδες.
Λέτε αυτοί οι εξέχοντες πατριώτες
μας να καταδέχωντε να γράφουν σε μία (φυλλάδα);
Είναι η μόνη εφημέρίδα που προσφέρει πολιτισμό ήθος και αλήθειες.
Ξερετε τι λέει η ίδια για τις μηνύσεις; πως είναι τα παρασημά της
Λέει και κάτι άλλο, που την θαυμάζω
γι'αυτό.(Δεν φοβήθηκα το χάρο δύο φορές, θα φοβηθώ τα λαμόγια);
Η κατερίνα είναι πολύ ντομπρα για να γράψει ανώνυμα,δεν την ξέρετε καθόλου.Αλωστε μπορει μέσα από την εφημερίδα της να σας ξεσκίσει και να μην μπορείτε να της κάνετε τίποτα.
Αγωγές έχει δεχτεί από τους.Λέννη
Μ.Νάννο και μηνύσεις από τον κ. Μακρή ο οποιος την απέσειρε, τον κ.Τσαβαρή ο οποίος απέσειρε και εκρεμεί του κ.Τραυλού.
Και εκεί ψέματε λέτε,πως να σας πιστέψει ο κόσμος;
Και να έχετε υποψιν σας ότι η Κατερίνα δεν πουλάει ποτέ τους φίλους της.
Τώρα αν σας πονάνε η αλήθειες που γράφει, ας προσέχατε.
Γιασου Κατερινάκι,οΑγιος Νικόλαος
είναι μαζίσου.
Οφόβος τους κάνει να ρίχνουν λάσπη.
Λίγο είναι να τους βγάλεις τα
άπλυτα στη φόρα;

Οι φίλοι σου από την περιοχή μας.
 
Ρε δεν αφήνετε τα σπίτια τα οικόπεδα του κάθε Ανθρώπου και κάντε κάποια πολιτική κουβέντα η καποια πρόταση για την Σαλαμίνα.Με αυτές της αηδίες θέλεται να πάρεται ψήφους.
 
Σου τα έλεγα εγω ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΣΑΒΑΡΗ
 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΣΥΓΡΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ 90 ΕΥΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ 275 ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΕΙΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ??????????? ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ.........
 
Δεν θελω να διαφωνησω με κανενα εδω γιατι απλα δεν το ξερω το θεμα, δεν ειμαι Σαλαμινιοτης απλα ζω εδω τα τελαιυται δυο χρονια. Εκεινο ομως που ξερω ειναι οτι σε αυτη τη συζητηση μιλατε για συμφεροντα και λαμογια και ουτε λεξη για την ανθρωπινη πλευρα του ζητηματος, και οχι βεβαια, οσοι πηρατε οικοπεδα εντος σχεδιου ΔΕΝ εισαστε βλακες, απλα μπορουσατε να τα παρετε, αλλοι δεν μπορουσαν και βολευτηκαν με το αγροτεμαχιο... σε ολη την ελλαδα τα ιδια, οι φτωχοι σε παραγκες παρανομες, με προστιμα καθε τοσο, με δηθεν νομιμοποιησεις καθε τοσο οταν η κυβερνηση εχει αναγκη απο χρηματα ή ψηφους, και 40 χρονια τα ιδια και τα ιδια, τιποτα δεν μπαινει στα σχεδια, και η ζωη συνεχιζεται. Οχι δεν μιλαω για δαση και βιλες, εκει ειμαι μαζι σας 100% - μιλαω για σπιτακια που εγιναν με δακρυ και αιμα μεσα σε πετρες και τσουκνιδες που ουτε για πατατες δεν κανουν, μονο για σαλιγκαρια.

Βλεπω πολους φτωχους, ανημπορους, χωρις συνταξεις να ζουν σε αυτες τις περιοχες, θα βρεθει ποτε μια λυση ή θα ειναι ολοι τους ερμαια του καθε bean counter του ΥΠΕΣ?

takis
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress