Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Οι κάτοικοι της Περιοχής, Άγιος Νικόλαος του Δήμου Σαλαμίνας, που έχει ενταχθεί στο Σχέδιο Πόλης το 1926 και έχει χαρακτηριστεί με Διάταγμα, ως προστατευμένη περιοχή φυσικού κάλους, την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 συγκεντρωθήκαμε στον προαύλιο χώρο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου, με σκοπό την λήψη αποφάσεων, για το απαράδεκτο και πέρα από κάθε λογική γεγονός του αποκλεισμού της μικρής σε έκταση περιοχής μας (10 οικοδομικά τετράγωνα) από την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου του Νησιού μας.

Όλοι εμείς γνωρίζαμε, ότι στην μελέτη κατασκευής του δικτύου, που έχει συνταχθεί από το 1980 περιλαμβάνεται και η εντός σχεδίου Περιοχή μας. Κατά περίεργο όμως τρόπο και χωρίς να ενημερωθούν οι κάτοικοι, το 1999 τροποποιήθηκε η αρχική μελέτη, κατά παράβαση του Νόμου ( άρθρο 5, παρ. 2 του Ν.1337/1983) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του σχεδιασμού της αποχέτευσης, κόστους 24.000.000 €, που τόσο ένθερμα είχε υποστηριχθεί από τον ίδιο το Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, ένα μικρό τμήμα εντός σχεδίου πυκνοδομημένης περιοχής.

Το γεγονός αυτό προσβάλλει τους κατοίκους της περιοχή μας, τους προκαλεί αισθήματα πολιτών Β΄ Κατηγορίας και θα υποβαθμίσει περαιτέρω το περιβάλλον με δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων, των διερχομένων και των επισκεπτών, αφού στην συγκεκριμένη περιοχή λειτουργούν πολλά καταστήματα αναψυχής.

Κατόπιν τούτων οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Νικολάου, οι οποίοι υπογράφουν πάρα κάτω, με δεδομένη και την στήριξη όλων των κατοίκων του Νησιού μας, απαιτούν από κάθε αρμόδιο, που με την ψήφο τους έχουν εκλέξει για να προασπίσει το περί δικαίου αίσθημα και να προστατέψει την υγεία τους, να ενεργήσει άμεσα ώστε να πραγματοποιηθεί επέκταση των αγωγών αποχέτευσης μέχρι το όριο Σχεδίου Πόλεως της περιοχής μας, ώστε να τύχουν και αυτοί του ευεργετήματος του πολυπόθητου έργου Ζωής για το Νησί μας, της αποχέτευσης.

Τέλος σας ενημερώνουμε, ότι ομόφωνα συμφωνήσαμε να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις στην περίπτωση που δεν λάβουμε τις απαιτούμενες δεσμεύσεις για την σύνδεση των κατοικιών μας με το υπό κατασκευή δίκτυο και πριν την οριστική λειτουργία του, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε και θα προστατέψουμε την υγεία των παιδιών μας.

Η συντονιστική επιτροπή
Ανδρέου Γεώργιος, Αργυρίου Αντώνιος, Κουτσούκος Γεώργιος, Μαλτέζος Αντώνιος, Μασσάρος Μιχαήλ, Παπαμιχαήλ Καλομοίρα, Σακελλαρίου Ιωάννης.


Σχόλια:
ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ,ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ.ΠΟΙΟΣ ,ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?
 
Ο πρώην Β.Αγαπίου όταν τροποποίησε τη μελέτη έπρεπε να βάλει και αυτή την περιοχή.Το ίδιο και ο συνέταιρός του νυν Σ.Σοφράς που ΄τωρα κάνει τον Κινέζο.Μαυρίστε τους να δει η Σαλαμίνα προκοπή !
 
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, βρε παιδια;
Ο Μακρής!!! ΄Οσοι είπατε η γάτα... χάσατε.
΄Οταν το ΜακρηΜπεγνέϊκο πλακώθηκε μεταξύ του,την πλήρωσε όλη η περιοχή. Γιατί εκεί είναι το σπίτι του Μπεγνή.
Και αν πάμε πιό πίσω, πάλι την πλήρωσε η περιοχή που έμεινε εκτός σχεδίου, γιατί δεν ήθελε οκ. Μπεγνής να του χαλάσουνε την ησυχία, και σταμάτησε το σχέδιο ακριβώς στο σπίτί του.
"Το μάτι μου έβγαλες, τα δύο θα σου βγάλω¨".
Τι φταίει ο κόσμος ρε παιδιά;
Ευτυχώς, απαλαχτήκαμε κι απ'τους δυό.
Πληροφορίες λένε ότι δεσμεύτηκε ο Σοφράς να εντάξει και αυτη την περιοχή στην αποχέτευση.
΄Ετσι είναι;


ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
 
Κάτι είχε ακουστεί ότι εκ των υστέρων, σε συννενόηση με τους εργολάβους και έναντι κάποιου αντίτιμου, θα ήταν δυνατόν να ενταχθεί και το υπόλοιπο τμήμα του Αγ.νικολάου στο έργο. Αυτό ακούστηκε και από τον δήμαρχο στην ενημέρωση της 9ης Μαϊου στο Flamingo. Ισχύει αυτό ή ράδιο αρβύλα;;;
 
"H μελέτη κατασκευής του δικτύου,έχει συνταχθεί από το 1980"

Το σπίτι του Μπεγνή φτιάχτηκε στην περιοχή και κατοικήθηκε μετα το 1985 με αγορά οικοπέδου.

Μην τα λέμε όπως θέλουμε ρε παιδιά.

Και ναι..Λέτε ο Σοφράς να θέλει να χάσει ψήφους? Ήδη βλέπει πως δεν είναι και τόσο καλές οι προοπτικές γι'αυτόν..Έξυπνος άνθρωπος είναι..Όπως άλλωστε και όλοι οι ασχολούμενοι με τα κοινά.
 
Αντί να δούμε τι θα γίνει τώρα, ασχολούμαστε με κουτσομπολιά! Πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να πιέσουμε και να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες. Αγαπητοί φίλοι της συντονιστικής επιτροπής, κάντε όλες τις ενέργειες για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι του Αγ.Νικολάου που βλέπουν το τρένο να περνάει και το χαζεύουν ψάχνοντας ιστορίες για αγρίους με Μακρήδες και Μπεγνήδες. Ξεσηκώστε τον κόσμο, πρέπει επειγόντως να γίνει νέα συνάντηση στο δημοτικό για να δούμε που βρισκόμαστε!! Αν χάσουμε τώρα την αποχέτευση, πάμε τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω!!!
 
Κυρία Κατερίνα Μπακαούκα δεν βαρέθηκες να βγάζεις χολή προς κάθε κατεύθυνση εκτός των Βαγγέλη Αγαπίου και Σπύρου Σοφρά που τους έχεις στο απυρόβλητο; Εσύ και η μόνιμη παρέα σου προσπαθείτε άδικα να αναστήσετε τον Βαγγέλη Αγαπίου .
Μάθε Κατερινούλα επιτέλους ποια είναι η γνώμη του κόσμου για τον ανεγκέφαλο και κατώτερο των περιστάσεων φίλο σου Βαγγέλη. Μην νομίζεις ότι ο κόσμος του νησιού ασχολείται ή ανησυχεί με την έκδοση ή την επιβίωση της εφημερίδας σου τώρα που ο Βαγγέλης δεν είναι δήμαρχος.
Επίσης να ξέρεις ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές σου διαφορές και τα δικαστήρια σου με τον οποιοδήποτε (γνωρίζουμε ότι η φυλλάδα σου έχει εισπράξει τουλάχιστον δέκα μηνύσεις για χάρη του φίλου σου, ας πρόσεχες τι έγραφες). Συνεχίζεις τώρα τα ίδια και από τα blogs βρίζοντας ανώνυμα αύτη τη φορά, τόση είναι η αξία σου.
Κάνε επιτέλους σχόλια και προτάσεις που θα προάγουν το επίπεδο μας και τοποθετήσου με παρεμβάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Κουράζεις με το μονότονο ύφος σου και το στυλ του «μεγάλου Βαγγέλη Αγαπίου», βγάλε τις παρωπίδες. Να ξέρεις μόνο εσύ και η παρέα σου ασχολούνται μαζί του.
 
re ooyyoyoyoyoyost
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΜΙ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΦΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ.
ΑΠΕΦΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΟΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΘΕΝΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΑΦΟΥ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΗΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΦΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
 
Ο Κ.Σακελαρης τι δουλια εχει στην συστονιστικη επιτροπη΄΄΄΄
Τον εχω ακουσει παρα πολες φορες να καυαφερεται για την αποχετευση στην καφετερια του Θωμα και να κανει τον εξυπνο ομως η αποχετευση περασε απο το σπιτι του και κανενα σχολειο΄΄
Εξαλλου δεν ειναι κολυτος του Ραπτη του υποψηφιου που στα συμβουλια ψηφιζει ΄ΠΑΡΩΝ΄΄΄΄
Κυριοι της επιτροπης θυγονται και τα δικα μου συμφεροντα γιατι και εγω ζω σε αυτην την περιοχη και θελω να γινει η αποχετευση για να ξεβρομησουμε, αλλα ατομα σαν τον Κ. Σακελαρη που εχει εμπαθιες θα μας διμιουργισει μαλλων δυσκολιες

Κατοικος της περιοχης
 
KΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ'
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΙΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ -ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΚΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ
Κ Α Τ Ε Ρ Ι Ν Α
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝΕ
ΔΩΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΩΝΙΣΗ ΜΑΣ

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 
Αγαπητε/η 06 49
Αν και η αποχετευση περναει απο το σπιτι μου, σαν ανθρωπος, εκρινα οτι δεν επρεπε να αδιαφορησω για τους υπολοιπους γειτονες μου, εκρινα οτι επρεπε να τους συμπαρασταθω και να προσπαθησω οσο μπορω να εχουν και αυτοι αποχετευση.Εξαλου στην συγκεντρωση των κατοικων με προσκαλεσαν, μου ειπαν να παω ,δεν πηγα μονος μου.Ανεκαθεν ημουν υπερ της αποχετευσης για λογους υγειας, πολιτισμου και γιατι πληρωνω οπως και πολλοι αλλοι αρκετα χρηματα καθε διμηνο στο βυτιο.Αγαπητε εγω δεν εχω εμπαθειες με κανεναν ανθρωπο,εσυ μαλλον εχεις αφου αναφερεσαι στο ονομα μου και με κατηγορεις ανωνυμα.ευχαριστως σου παραχωρω την θεση μου στην επιτροπη.Δεν θα σταματησω ομως να ενδιαφερομαι και να προσπαθω για το Αγ.Νικολαο γιατι ειμαι οικογενειαρχης και αυτη ειναι η περιοχη που γεννηθηκα και μεγαλωσα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
 
Ο φόβος, ο τρόμος,και η παραζάλη
μήπως και χάσετε την φαντασίωση
ότι μπορεί να γίνετε εξουσία σας
κάνει και κάνετε λάθη συνεχώς.
Νικολάκη,Νικολάκη ξεχνάς εύκολα
και γρίγορα.
Ψάξε, ψάξε δεν θα με βρείς.
χα χα χα χα χα χα

Ο κανένας
 
Κυρίες και κύριοι.
Προφανώς δεν έχει πέσει στην αντίληψη της Κατερίνας αυτά που γράψατε γι'αυτήν,πιστεύω πως θα σας
απαντούσε κατάλληλα.
Έχω χρέος όμως να την υπερασπιστώ
γιατί είναι ΦΙΛΗ και αγωνίστρια.
Μπορεί και να θυμώσει η ίδια που θα αναφέρω κάποια πράγματα που έχει κάνει, αλλά κάποτε πρέπει να δούν το φώς της δημοσιότητας.
Πρώτον.
Στη γειτονιά της.Κάγγελα,ζαρντηνιέρες,χώμα,
εξσκαφές, από την τσέπη της.
Τα φώτα της παραλίας οφείλονται
σε αυτήν.
Οκαθαρισμός κάθε χρόνο της παραλίας.
Οι κάδοι σκουπιδιών,μέσα από το πιλοτικό πρόγραμμα που έκανε ο
τότε Δήμαρχος Αγαπίου που εσείς
τον βρίζετε τώρα.
Η προσσωπική εργασία που έκανεη Κατερίνα μαζί με την φίλη της
την άλλη Κατερίνα,Ο Αγιος Νικόλαος
γνωρίζει.
Η Μπακαούκα έχει προστατέψει τα παιδιά σας με τον αγώνα της κατά των ναρκωτικών,όπως επίσης δεν φοβήθηκε να τα βάλει με επίορκους
αστυνομικούς που είχαν κατακλύσει
κάποτε το ΑΤ Σαλαμίνας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω άλλα.
Αυτό που μπορώ να πω,είναι πως
συνεργάστικε θαυμάσια με τον Αγαπίου,και αυτό βγήκε σε καλό για την περιοχή μας.Της έυχωμαι το ίδιο να κάνει και τώρα.
Οπως έυχωμαι και σε σας να την κάνετε φίλη,πάντα έχει και (δίνει)
η Κατερίνα.
Όσο για τη (φυλλάδα της) στη δεύτερη σελίδα αναγράφονται οι
συνεργάτες της και δεν είναι μαΐμου
όπως συνήθως κάνουν άλλες εφιμερίδες.
Λέτε αυτοί οι εξέχοντες πατριώτες
μας να καταδέχωντε να γράφουν σε μία (φυλλάδα);
Είναι η μόνη εφημέρίδα που προσφέρει πολιτισμό ήθος και αλήθειες.
Ξερετε τι λέει η ίδια για τις μηνύσεις; πως είναι τα παρασημά της
Λέει και κάτι άλλο, που την θαυμάζω
γι'αυτό.(Δεν φοβήθηκα το χάρο δύο φορές, θα φοβηθώ τα λαμόγια);
Η κατερίνα είναι πολύ ντομπρα για να γράψει ανώνυμα,δεν την ξέρετε καθόλου.Αλωστε μπορει μέσα από την εφημερίδα της να σας ξεσκίσει και να μην μπορείτε να της κάνετε τίποτα.
Αγωγές έχει δεχτεί από τους.Λέννη
Μ.Νάννο και μηνύσεις από τον κ. Μακρή ο οποιος την απέσειρε, τον κ.Τσαβαρή ο οποίος απέσειρε και εκρεμεί του κ.Τραυλού.
Και εκεί ψέματε λέτε,πως να σας πιστέψει ο κόσμος;
Και να έχετε υποψιν σας ότι η Κατερίνα δεν πουλάει ποτέ τους φίλους της.
Τώρα αν σας πονάνε η αλήθειες που γράφει, ας προσέχατε.
Γιασου Κατερινάκι,οΑγιος Νικόλαος
είναι μαζίσου.
Οφόβος τους κάνει να ρίχνουν λάσπη.
Λίγο είναι να τους βγάλεις τα
άπλυτα στη φόρα;

Οι φίλοι σου από την περιοχή μας.
 
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.
 
Παιδιά έτσι είναι όπως αναγράφονται πιο πάνω. Το "Μακρημπεγνέϊκο" χτύπησε για άλλη μια φορά και τώρα την πληρώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.
Πράγματι επειδή ο Μακρής δεν χώνευε τον γαμπρούλη του, τον τιμώρησε με το να πάει η αποχέτευση μέχρι τη Μουσών. Αγνοώντας όλους τους υπόλοιπους που μένουν μέχρι την Αιγίνης.
Ο νυν δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα γίνει ξεχωριστεί ανάθεση για αυτούς τους τρεις δρόμους του Αγίου Νικολάου καθώς και ενός μικρού τμήματος στην περιοχή των Αλωνίων. Αυτές οι περιοχές είναι εντός σχεδίου και πρέπει οι κάτοικοι να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται:όπως φως, νερό, τηλέφωνο, αποχέτευση.
 
Γιατί δεν βγάζετε δήμαρχο την κ.Κατερίνα να ησυχάσουμε όλοι .Και αυτή που ονειρεύεται τον Αγαπίου δήμαρχο και σεις που θα έχετε επειτέλους μια δήμαρχο που να σας ταιριάζει.Όμοιος ομοίω αεί πελάζει έλεγαν οι παλαιοί!
Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα που λένε οι καινούργοι!
 
΄Εχεις δίκαιο.
Υπάρχουν κι'άλλες παροιμίες." Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι".

Αυτό αποδεικνύεται σήμερα με τον συνδιασμό που ετοιμάζει ο Τσαβαρής.

" Ολα τα λαμόγια μιά παρέα."

Αυτό μπορεί να μου το εξηγήση κανείς;
 
Για τον ή την 29/5/ 11:23

Όμοιος ομοίω αεί βελάζει, και εσύ
μηρυκάζεις και βελάζεις ανόητε-η.
Μακάρι να της έμοιζες στο μικρό της
δακτυλάκι.
Την γνωρίζεις;
 
Κε Γιαννη Σακελλαρίου με ποιόν υποψήφιο κατεβαίνετε δημοτικός Σύμβουλος;Θα το πείτε τώρα ή μας το φυλάτε για έκπληξη αργότερα;
 
Έπεσε μεγάλο δουλεμα όταν ζήτησαν αποχέτευση στον Αγ.Νικόλαο οι μόνιμοι κάτοικοι.Τους είπε ο Δημαρχος ότι θα έχουν τη μελέτη σε 15 ημέρες.Και αυτοί το χάψανε.Και φύγανε ευχαριστημένοι!Το τι γέλιο έκανε όταν έφυγαν είχε μεγάλη πλάκα.Τώρα που το θυμηθήκανε πέταξε το πουλάκι έλεγε και ξανάλεγε γελώντας! Σαν κι αυτούς αυτός και ο Λαλάκης θέλουν πολλούς.Γιαυτό ξυπνήστε.Μαυρίστε τους!
 
Γιατί ρε ξυνόγαλο είσουνα μπροστά;
Ή σουτο εμπιστεύθηκε εσένα;;
Αχ ρε Σοφρά, δεν προσέχεις.
Είπες στα τσαβαράκια τέτοιο πράγμα;;;
Το κώνειο Σπύρο μου Πότε στο έδωσαν,πρίν από το γέλιο ή μετά.
Ακούστε βρε λαμόγια ολκής,
επιδή είμαστε βιτσιόζει σας λέμε
πως, Λαλάκη και Σοφρά θέλουμε.
Το μόνο πουλάκι που πέταξε είναι το δικό σου και αυτό προς άγνωστη
κατεύθηνση.
Εμείς λέμε να ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ τον
ΤΖΑΒΑΡΗ, τον ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ και να πάνε την άλλη φορά να βάλουν υποψηφιότητα στα χωριά τους, μπας και ησυχάσουμε εμείς.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress