Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Συνεχίζει την δράσει του « Ο Μάγος της Σαλαμίνας » δεν τον σταματάει κανείς ???

salamispress Προς τοπικό τύπο Σαλαμίνας : «ο κόσμος το έχει βούκινο και εσείς κρυφό καμάρι»
ψυχολογικός δυνάστης, αλλά και αδηφάγο αρπακτικό της περιουσίας των Θύματων του, ανήκει στη συνομοταξία των «Εξορκιστών». Θύματά του οι αφελείς θρησκόληπτοι.
Στην αρχή όλοι υπέθεταν πως ανήκει στους Παλαιοημερολογίτες, αλλά τελικά είναι ένας κοινός μπαγαπόντης. Δεν ανήκει ούτε στην επίσημη Εκκλησία, ούτε την ανεπίσημη, ούτε σε άλλο δόγμα. Έχει απλά στήσει μία βιομηχανία εξορκισμών και παγιδεύει τα θύματά του που πιστεύουν πως θα τους γλυτώσει από τα «δαιμόνια».

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΟΥ ΛΟΥΔΑΡΟΥ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνας Γερόντιος Λουδάρος,νόμιμος τοποτηρητής του Παλαιού Ημερολογίου των ΓΟΧ και αδερφός του δημοσιογραφου του ALPHA Αντώνη Λουδάρου προέβη σε μια φοβερή καταγγελία. "Η αστυνομία της Σαλαμίνας και η εισαγγελία Πειραιώς κάνουν τα στραβά μάτια σε δεκάδες πιστούς που έχουν εξαπατηθεί από την δράση του αγύρτη ψευτοπαπά που φόρεσε τα ράσα σε μια νύχτα και λέει ότι γιατρεύει καρκίνους και αδενοπάθειες, παίζοντας με τον πόνο και την αρρώστεια των άρρωστων ανθρώπων. Τόσες φορές τον έχουμε καταγγείλει στην πολιτεία. Η αστυνομία ούτε απ' έξω δεν περνάει. Όπου υπάρχουν λεφτά, κλείνουν και στόματα" μας είπε ο Γερόντιος ρίχνοντας και βέλη κριτικής εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. "Χάλασε και διέλυσε οικογένειες αξιωματικών του λιμενικού. Οι καταγγελίες πήγαν στην εισαγγελία και περιέργως έκλεισαν". Φοβερά πράγματα που θυμίζουν μεσαίωνα για τον αγυρτη παπά.

Ο εξορκιστής «μαϊμού» της Σαλαμινας, 12 Μαΐου 2009, zougla.gr
Οι Αρχές σιωπούν, η Εκκλησία αδιαφορεί, και ο Νεκτάριος ανενόχλητος συνεχίζει το «θεάρεστο έργο του». Η απόλυτη κυριαρχία της παρανομίας συντελείται στην Σαλαμίνα του 2009. Ατιμωρητί…
περισσοτερα: www.zougla.gr/news.php?id=39425

Φίλες και φίλοι bloggers/συμπατριώτες , αισθανόμαστε δικαιωμένοι επιτέλους , που μια επιλογή μας να δημοσιεύσουμε την Παρασκευή 2 Ιανουάριου 2009 ,το θέμα του αδίστακτου απατεώνα (παπά Νεκτάριου) και των παρεκκλησιαστικών δικτύων, που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στο νησί μας , βγήκαν επιτέλους πρώτη είδηση στα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδος .
Για την ομάδα του salamispress είναι απλώς μια πληρωμή για τις ώρες που αφιερώνουμε στο blog salamispress και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης των συνδημοτών μας από τους συνδημότες μας .
Ευχαριστούμε και εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια και νομίζουμε ότι κάναμε/κάνουμε το όνειρο πολλών πραγματικότητα .
συνεχίζουμε >>salamispress<<


Περισσότερες πληροφορίες για τον (Μάγο της Σαλαμίνας) στα παρακάτω links
http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/35712.html
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=963974&catID=16
http://ventetta.blogspot.com/2009/03/blog-post_16.html
http://adiakritos.blogspot.com/2009/03/blog-post_3939.html
http://malakistan.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_1098.html
http://pressonice.blogspot.com/2009/03/blog-post_9816.html
http://www.zougla.gr/news.php?id=29096
http://salamispress.blogspot.com/2009/01/blog-post_8121.html

Σχόλια:
ΑΞΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ.
 
Πολύ φαντασία έχει αυτός ο Δήμαρχος.Γιατί δεν καρφώνει τον παπά στην Εφορία ο ίδιος να σώσει τον κοσμάκη.Που ξέρεις μπορεί και να τα βρεί μα τον Εφορο αφού και μ΄αυτόν τα έχει σκατώσει!
 
παπας με τσεροκι-φυμε μαυρα τζαμια-νουμερο κυκλοφοριας εκτος ελλαδος,γυναικα καλιγραμμη σωματοτυπου ρωσιδας ντυμενη καλογρια-την ειδα και με στενο τζην καιμπλουζακι εφαρμοστο-,ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,οπως λεει και ο βουλγαρακης οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress