Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΙΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΙΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΗ ΑΛΗΘΕΙΕΣ . ΦΙΛΕ ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΛΑ 26 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.

Η ομάδα salamispress , παρόλου που δεν συμφωνεί με τον τρόπο που λειτουργεί ο κατευθυνόμενος πολιτικά και άλλων συμφερόντων τοπικός τύπος , υποστηρίζει και υπερασπίσετε το δικαίωμα της Ελεύθερης Έκφρασης του τοπικού τύπου.
salamispress

Σχόλια:
Εσύ salamispress θα είσαι εκεί; Έχεις τα κότσια να πας;

Από πότε υποστηρίζεται την ΄΄ΣΙΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ΄΄ ανορθόγραφε ανώνυμε εκδότη;

Το δικαίωμα της Ελεύθερης Έκφρασης του τοπικού τύπου είναι δημοκρατικό, ενώ η συκοφαντική δυσφήμιση είναι βλαβερή, κοινωνικά κατακριτέα και πολιτικά άναδρη. Οι απόψεις μας, κυρίως όταν καταγράφονται στον ηλεκτρονικό ή στον γραπτό τύπο, θα πρέπει να κινούνται μέσα στα πλαίσια που επιτάσει ο νόμος και το σύνταγμα.Σεβόμενοι τον νόμο, σημαίνει ότι σεβόβαστε τον ίδιο μας τον ευατό και τους συνανθρώπους μας. Επόμένως ας περιμένουμε όλοι το αποτέλεσμα της δίκης, το οποίο και να το σεβαστούμε.
 
ΠΡΟΣ SALAMISPRESS

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Το δικαίωμα της Ελεύθερης Έκφρασης είναι απο τις θεμελιώδης διατάξεις του Συντάγματος και ισχύει για ΌΛΟΥΣ, όχι μόνο για τους εκδότες.Επίσης μία άλλη βασική διάταξη του Συντάγματος λέει ότι απαγορεύεται η λογοκρισία του Τύπου.Μέσα λοιπόν απο αυτό το blog αναπτύσουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας ελεύθερα , χωρίς λογοκρισία και χωρίς φιμώσεις , μέχρι τώρα τουλάχιστον, και χωρίς ύβρεις. Φυσικά όταν κάποιος δέχεται ύβρεις καμιά φορά απαντά με τον ίδιο τρόπο.
Μπορείται όμως αγαπητοί χειριστές του blog ή όποιος άλλος θέλει να μου πει, ποιός είναι αυτός ο εκδότης ή οι εκδότες που κόπτονται για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα αυτοί, που σκίζουν τα ιμάτια τους για την ελευθερία του τύπου αλλά όταν δέχονται κριτική αρχίζουν τις ύβρεις του τύπου ''μικρό σκατό'', ''άνανδρε κουκουλοφόρε'' και άλλα τέτοια;
Ευτυχώς που οι bloggers έχουν μάτια και βλέπουν.
Φίλοι bloggers.
Αυτή είναι η άποψη τους για εσάς.
Εγώ απο την πλευρά μου θα ευχαριστήσω τους χειριστές του blog για την φιλοξενία των άρθρων μου και των σχολίων μου.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Κι εσυ μαζι με τον ανωνυμο παραπανω δυσφημείτε την ελληνική γλώσσα!!!
 
δυστηχως δεν ειχαμε την τυχη να γινουμε οποι λογοτεχνες η φιλολογοι,καμια φορα για χαρη συντομιας δεν ξερουμε οποι να χειρηζωμαστε το πληκρολογιο,τωρα αν σε ενοχλουν οι ανορθωγραφοι φιλε μου τι να σου κανω εχεις προβλημα.οσον αφορα τα δικαστηρια και για το τι μπορει να κατηγωρητε καποις στο ελλαδισταν που ζουμε ο καθε κερατας μπορει να κανει μηνηση σε οποιον δε γουσταρη και να τον τρεχει στα δικαστηρια.
Υ.Γ. επιμενω να γραφω ανωρθωγραφα για να τη σπαω στους ορθογραφους γιατι ετσι μου αρεση.κατι σαν την αμστελ, δηλαδη .
 
Ἡ ἀναφορά σας στό μέγα ζήτημα τῆς ἐλευθερίας τοῦ Τύπου, εἲναι ἐπιδερμικότατη. Ἑν ὀνόματι τῆς ἐλευθερίας τοῦ Τύπου, δέν εἲναι ἀνεκτό τό να βρίζεις χυδαῖα κάποιον. Ἣ διαφωνεῖτε;
Ὃσον ἀφορᾶ στό θέμα τῆς ἀνορθογραφίας... ἒτσι σοῦ ἀρέσει, ἢ ἒτσι ἀντιγράφεις τόν ἐκδότη-θαμῶνα τῶν blogs μετά τήν πρόσληψη τῆς γυναικός του ἀπό τόν νῦν δήμαρχο... "τουμπεκί ψιλοκομμένο"!
 
Καλά έκανε και σου τράβηξε την μήνυση. Πρέπει να πληρώσεις γιατί οικονομάς 2000 ευρώ από το πουθενά, μόνο και μόνο για να γράφεις ύβρεις και να συκοφαντείς. Θα πληρώσεις ανορθόγραφε.... χα...χα....χα....
 
Μια ερώτηση: Τα προβλήματα που έχει ο καθένας μας με τον οποιοδήποτε εκδότη, έχουν να κάνουν με το αν την ελευθερία του Τύπου; Δεν ξέρω για ποιο θέμα έγινε μήνυση, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε αν δεν έχουμε διαβάσει το άρθρο για το οποίο έγινε μήνυση. Γι΄ αυτό νομίζω πως οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περισσεύει. Γιατί πρέπει να βγάζουμε χολή χωρίς να ξέρουμε;
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ποιός εκδότης δικάζεται στις
26 Μαίου και για ποιό θέμα; Δώστε πληροφορίες για να απαντήσουμε.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress