Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την ΠΕΜΠΤΗ 14– 5- 2009 και ώρα 20.00

salamispress Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 14η – 5- 2009 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2009.
2.- Κατανομή Προγράμματος Σ.Α.Τ.Α.
3.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2009.
4.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Β΄ Παιδικού Σταθμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2009.
5.- Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για την ανάθεση νομικού χειρισμού υπόθεσης του Δήμου που αφορά το έργο: «Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων πόλης Σαλαμίνας, ( άρθ.281 παρ. 3 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.) και ψήφιση σχετικής πίστωσης».
6.- Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για την ανάθεση νομικού χειρισμού υπόθεσης του Δήμου που αφορά την συγκρότηση & λειτουργία του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας (άρθρ. 281 παρ. 3του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.) και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
7.-Συμμετοχή των αιρετών γυναικών του Δήμου μας στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο των εκλεγμένων γυναικών Α΄και Β΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης
8.-΄Εγκριση συμμετοχής υπαλλήλων του Δήμου , σε ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια
9.- Έγκριση καταβολής κεφαλαίου από το Δήμο Σαλαμίνας στη ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ συνολικού ποσού 400.000 € και ψήφιση πίστωσης.
10.-Άνοιγμα λογαριασμού στην EFG EUROBANK ERGASIAS AE , για την κατάθεση κεφαλαίων που προέρχονται από δωρεά.
11.-Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου.
12.-Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 54/2007 απόφασης του Δ.Σ/λίου, που αφορά τον ορισμό Διοίκησης Σχολικών Επιτροπών.
13.-Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 101/2007απόφασης του Δ. Σ/λίου, που αφορά τον ορισμό Επιτροπής Ονοματαθεσίας Δήμου Σαλαμίνας.
14.-Έφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το Ι.Κ.Α. του υπαλλήλου του Δήμου κ. ΚΟΥΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Αγγελή, ΥΕ 16 , εργάτη καθαριότητας, υπαλλήλου ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
15.-Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 18/2009 απόφασης Δ. Σ/λίου, που αφορά εφάπαξ Αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το Ι.Κ.Α. του υπαλλήλου του Δήμου ΜΑΥΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΥΕ16 εργάτη καθαριότητας , υπαλλήλου Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου.
16.-Τροποποίηση κατανομής 35% προγράμματος <ΘΗΣΕΑΣ>
17.-Τροποποίηση κατανομής 45% προγράμματος <ΘΗΣΕΑΣ>
18.-Όρθή επανάληψη της υπ΄αριθμ. 167/2008 απόφασης Δ.Σ. που αφορά <Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. & 1ου ΠΚΤΜΝΕ έργου : επέκταση δικτύου δημοτικού φωτισμού Δήμου Σαλαμίνας στον οδικό άξονα Μπλέ Λιμάνι Μπατσί>
19.-Έργο <Συντηρήσεις & Επεκτάσεις Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης Δ.Δ.Αιαντείου> Χρηματοδότηση: Πρόγραμμα <ΘΗΣΕΑΣ>προϋπολογισμός: 65.600,00 € ( με αναθεώρηση και ΦΠΑ) Κωδικός 25-7312.078
20.- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ.Ιπποκράτους.
21.-Παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας στον κ. Κουντούρη Νικόλαο.
22.-Παραχώρηση χρήσης πεζοδρομίου με αντάλλαγμα επί της οδού Μπουμπουλίνας 1, στην κ. Φιλοθέη Γιαννακοπούλου.
23.-Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου με αντάλλαγμα, έναντι της Παιδικής χαράς πλάϊ της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, στον κ. Δημόπουλο Νικόλαο
24.-Παράταση της χρήσεως λειτουργίας των γεωτρήσεων της περιοχής στο Σύλλογο οικιστών Κανακίων Σαλαμίνας <ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ>
25.-«Έγκριση πρακτικού Εκτίμησης για την προσκύρωση Δημοτικής οικοπεδικής έκτασης στην ιδιοκτησία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΜΕΩΝ , στο Ο.Τ. Γ 2, στην περιοχή ΚΑΝΑΚΙΑ του Δημοτικού διαμερίσματος Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας».
26.-Έγκριση υψομετρικών μελετών
27.-Αποδοχή δαπανών για την επέκταση δικτύου Δημοτικού φωτισμού στις περιοχές:
Α) ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΛΟΥΚΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ του Δ.Δ. Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας επί της οδού Πελοποννήσου, συνολικού ποσού 813,46 € μαζί Φ.Π.Α.,
Β) ΣΑΤΕΡΛΙ , Δ.Δ. Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας επί της Λεωφ. Σατερλί, συνολικού ποσού 147,87 € μαζί Φ.Π.Α., ψήφιση πίστωσης & συμψηφισμός με τα δημοτικά τέλη.
Γ) περιοχή ΡΕΣΤΗ ΣΠΙΘΑΡΙ του Δήμου Σαλαμίνας επί της οδού Λεωφ. Ρέστη, συνολικού ποσού 6.420,25 € μαζί Φ.Π.Α.,ψήφιση πιστώσεων & συμψηφισμός με τα δημοτικά τέλη.
28.-Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου: <Αναβάθμιση Δημοτικού Φωτισμού σε Κοινόχρηστους χώρους>
29-Διαγραφή από χρηματικό κατάλογο
30-Διορθώσεις λογαριασμών ύδρευσης
31-Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα
32-Οικονομική ενίσχυση Αναξιοπαθούντων Δημοτών
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ-ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σχόλια:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ .ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
 
Φίλε 10/5/09 11:18

Κι άλλες φορές έχει δημοσιευτεί η πρόσκληση συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου. Σίγορα δεν είναι πολλές αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.
 
Πείτε και ένα μπράβο στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ρε παιδιά.
 
Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έκανε μεγάλο κατόρθωμα. Ενημέρωσε όπως είναι υποχρεωμένη τον λαό της Σαλαμίνας για τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου . Μέγιστο κατόρθωμα , της αξίζουν πολλά μπράβο!!!!!
Και μετά παραπονιούνται γιατί τους χαρακτηρίζουν «δημοτική αρχή μιας χρήσης ».
 
Είναι υποχρεωμένη η πρόεδρος και μέσω του διαδικτύου ανώνυμε 10/5/ο9 22:46; Γιατί αναρτήσεις(επι πινάκων) γίνονται κανονικά με το νόμο, απ'τα πολύ παλιά χρόνια.
Κατάλαβες παπαγαλάκι;
Τρομάρα σου... παρακολουθείς και τα δημοτικά δρώμενα. Ποιός είναι μιάς χρήσης, θα το αποφασίσει ο Λαός της Σαλαμίνας και όχι εσείς τα λαμόγια του Τσαβαρή.

ΥΣ:Φαίνεται ότι ούτε εσύ το πιστεύεις, αλλιώς δεν θα το είχες μέσα σε εισαγωγικά.
*1998*
 
Προς: « Δημοτική αρχή μιας χρήσης ».

΄΄Λαμόγιο΄΄ άλλαξες όνομα έγινες ΄΄1998΄΄ ; Λαμογιάρικο αρπακτικό και φυσικά είσαι με τον Σοφρά , πονηρούλη ξέρεις τι κάνεις , ότι φάμε , ότι ποιούμε και ότι αρπάξει ο κ......
 
... φέξε μου και γλίστρησα, ανώνυμο λαμόγιο.(Μακάρι να ήμουν το "Λαμόγιο"

Με τον Σοφρά είμαι. Με τα λαμόγια του Σοφρά δεν είμαι.!!

Είσαι και συ με τα 17 λαμόγια που έχει μαζέψει ο αρχηγός σας ο Τσαβαρής, στο συνδυασμό του;

Τι διάολο, μαγνήτης σας τραβάει και έχετε μαζευτεί όλοι εκεί, έσεις της αρπαχτής;
Ανώνυμε γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος...

*1998*
 
Τι έγινε ρε υποψήφιοι δήμαρχοι, μαζεύεται όλα τα παλιά απομεινάρια δημάρχων μπας και εκλεχτείτε; Ακουσον άκουσον επιστρατεύουν τον ΑΣΤΡΑΚΟ για να μας διοικήσει με τον τσαμπουκά!!! Αμ δε ο άλλος ο ΡΑΠΤΗΣ, μετά την ολέθρια αποτυχία του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο τους ΜΠΕΓΝΗ-ΠΟΥΤΟ, τώρα μαζεύει τους συμβούλους του συνδυασμού της ΕΝΟΤΗΤΑΣ (βλέπε ΛΕΝΗ-ΔΡΑΚΑΤΟ). Λέτε στο τέλος να συμπεριλάβει και τον ίδιο τον ΜΑΚΡΗ; Καθόλου απίθανο!
Και μια που μιλάμε για ρετρό καταστάσεις στον δήμο ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θυμήθηκα και ένα ποιηματάκι που έλεγαν οι οπαδοί του ΜΠΕΓΝΉ για τον ΑΣΤΡΑΚΟ:
η Σαλαμίνα θέλει
Δήμαρχο Μπεγνή
και όχι τον Αστράκο
από την Αφρική.

Σε επόμενη παρέμβαση μου θα σας υπενθυμίσω και αλλα γεγονότα με ΑΣΤΡΑΚΟ-ΛΕΝΗ-ΡΑΠΤΗ-ΣΟΦΡΑ.
 
Ακόμα εκεί είσαι εσύ;
Ακούστηκε ότι ο Δρακάτος έφυγε από το Ράπτη και πήγε με τη Ρούλα (Δηλ. ξαναγύρισε στο Μακρή).
 
Γιατί να πούμε μπράβο στην πρόεδρο ρε παιδιά ;επειδή δημοσίευσε τα θέματα του Δημ.Συμβουλίου;Είναι υποχρεωμένη να το κάνει από τον Κώδικα των Δήμων.Τώρα αν αυτή 4 μήνες ήταν παράνομη και δεν το έκανε φταίει ο Δήμαρχος που της το επέτρεψε. ;Οχι να της πούμε και ΜΠΡΑΒΟ .ΕΛΕΟΣ πια!
 
Παιδιά άντε να παίξετε αλλού.
 
Προς: « Δημοτική αρχή μιας χρήσης ».

Σκιώδες εκπρόσωπε τύπου *1998* , έχει ο Τσαβαρής 17 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους ;
Του κ Σοφρά από τους 16 ξέρεις πόσοι του έχουν απομείνει ;
Μόνο τα λαμογιάρικα αρπακτικά που θέλουν να κατασπαράξουνε ότι έχει απομείνει από τον Δήμο .
 
Προς "2010".
Μμμ...για νεογκεμπελίστας καλούτσικα τα πας. Προσπάθησε κι'άλλο.
Δεκαεφτά λαμόγια υποψήφιους έχει ο Τσαβαρής, και με τη βούλα της Αστυνομίας.(Γιαννάκη για ζήτα τους το ποινικό μητρώο να δεις πόσοι απ'αυτούς θα μείνουν;)

ΥΣ: Ακόμα εκεί είσαι;
*1998*
 
Προς: « Δημοτική αρχή μιας χρήσης ».

* 1998 * δεν απάντησες .Του κ Σοφρά πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι του έχουν απομείνει ;
Ελα πονηρούλη ξέρεις , ξέρεις πολύ καλά , γιατί το κρατάς μυστικό , πες και σε μας κανένα απόρρητο , είναι κρίμα να τα γνωρίζεις όλα εσύ και εμείς τίποτα .
 
*1998* το ξέρω , ξενύχτησες για την συγκέντρωση του κ ΣΟΦΡΑ, σου βρήκε ο ύπνος , το σοκ ήταν μεγάλο .Σε καταλαβαίνω , είχε μεγάλη αποτυχία , κάτω από το αναμενόμενο , προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί έρχονται χειρότερες μέρες.
 
εμενα μου αρεσαν τα σουβλακια,τα πιροσκι,τα γλυκα,τα αναψυκτικα,το κρασι,τα τυροπιτακια,ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΑΣ.Μαθαμε επισης οτι το ενα τις εκατο στα εικοσι τεσσερα εκατομυρια μας κανει 2εκατομυρια.
 
Ο Αγαπίου και Ο Σοφράς
τακίμια μεταξύ τους
μιας χρήσης είναι,τους πετάς
βρίσκεις την ησυχία σου και εκείνοι τη δική τους!
 
Κόψε λίγο τη μ...κία γιατί σε βλέπω για το δαφνί μικρομέγαλε.
 
kapote eixa ena orama naftiko,meta to orama egine aeroplaniko,yparxei prospathia naginei kai xeriano-apo strato xiras-.apo iatriko orama egine pantos aposteirosi.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress