Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

salamispress.blogspot.com

salamispress Προς bloggers του salamispress ,
Είναι η δεύτερη φορά που δεχόμαστε επίθεση από την έναρξη του blog , η προσπάθεια να φιμώσουν το salamispress έχει γίνει στόχος ζωής για κάποιους , τους αφήνουμε να ζουν με αυτό το όνειρο .

Σας ζητάμε συγνώμη , εάν αναρτήθηκαν σχόλια τα οποία προσπαθούμε μέρες τώρα να διαγράφουμε .

Για την δικοί σας ενημέρωση :
Δεχτήκαμε από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα 1,632 σχόλια και μηνύματα .
Ήταν αδύνατων να τα ελέγξει ο διαχειριστής και διαγράψαμε όλες τις αναρτήσεις , με αποτέλεσμα να διαγραφούν και σχόλια δικά σας ζητάμε την κατανόηση των blogger και θα επαναφέρουμε το σύστημα στις 9 το βράδυ σήμερα .
Μέχρι τότε δεν θα εμφανίζονται σχόλια στο salamispress .

Η Ομάδα salamispress συνεδριάζει και θα σας ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας στις 21:00 σήμερα .

Αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε περισσότερες ασφαλιστικές υπηρεσίες που μας προσφέρει η πλατφόρμα που μας φιλοξενεί , με γνώμονα πάντα την ελεύθερη πρόσβαση στο σχολιασμό , θα τις δείτε και εσείς στην φόρμα των σχόλιων , συγνώμη για την διακοπή .
Συνεχίζουμε…. salamispress

Σχόλια:
Προς salamispress.Πολύ καλά κάνατε και διαγράψατε τα αισχρά σχόλια. Κριτική όσο σκληρή κι'αν είναι, πρέπει να είναι καλοδεχούμενη ακόμη και αν 'ακουμπά' τα όρια της συκοφαντίας. ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΆΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. Μαζί με τα ξερά πήγαν και τα χλωρά.
Θέλουμε πολιτικό(δημοτικό)διάλογο,σχόλια ,σκέψεις και ιδέες, γύρω απ'το νησί μας.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3d
 
OYST KOYKOYLIA
 
Για σου συνάδελφε , που ήσουν σε χάσαμε .
Τι έγινε φρεσκάρισες την δυνατή μνήμη σου ;

Ο συνάδελφος ( ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3 )
 
Κάτι σε καίει φίλε μου.Ελα κάνε ένα βήμα μπροστά, πέστω, μη διστάζεις, έλα. Ξέρεις 'imitasion' ΝΟΥΜΕΡΟ...3 ,γιατί δεν μου φρεσκάρεις ΕΣΥ λιγάκι την μνήμη;
ΥΣ: Πάντως εγώ θα σε φωνάζω 'ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ'. Συμφωνείς; Πιστεύω οτι σου πάει γάντι!!!
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς , σήμερα έχεις αργία , κάνε μια προσπάθεια μπορείς .
Εγώ τι μπορεί να ξερώ τίποτα , δεν μπορώ να σε βοηθήσω ΕΣΥ είσαι ο ΄΄μεγάλος δάσκαλος ΄΄.
Ραντεβού την Τρίτη του Πάσχα . Πιστεύω η εβδομάδα των παθών να σε κάνει ποιο συνετό και ποιο συγκρατημένο ,εάν όχι ,τότε εγώ νίπτω τας χείρας μου .


Συνάδελφος – ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Ωραίοι είστε εσείς οι διαχειριστές κατα΄παραγγελία διαγράφεται; Δημοκρατικότιτα που έχεται εύγε.
 
Προς Ανώνυμο: 11/4/09 17:21 ,

Σεβαστή η άποψη σου αλλά δεν θα συμφωνήσουμε μαζί σου .
Εμείς νομίζουμε ότι ήμαστε αρκετά Ωραίοι !!!
Περί Δημοκρατικότητας έχουμε δώσει εξετάσεις αρκετές φορές οι blogger το γνωρίζουν και αυτό μετράει .
Τώρα για (κατα΄παραγγελία διαγράφεται ) τη σου διαγράψαμε δεν μας εξηγείς ???
salamispress
 
RE OYOYOYOST KOYKOYLIA
 
Διαγράψατε αυτά που θέλατε (τα σχόλια του Παλαίμαχου) και τα αλλα πιο κάτο τα αφήνετε να τρέχουν. Ξέρετε-ξέρετε
 
Προς Ανώνυμο: 11/4/09 23:46 ,
Δεν διαγράψαμε μόνο τα σχόλια του (Παλαίμαχου) τα οποία ήταν 363 , διαγράψαμε και ( ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) και ( Οι Σαλαμίνιοι εκδότες) και αφήσαμε αυτά που δεν είχαν υβριστικά σχόλια .
salamispress
 
Που τα είδατε τα υβριστικά σχόλια κατά των εκδοτών κ.κ.διαχειριστές;
Δεν είναι αλήθεια, ότι έπαιρναν 1000 ευρώ το μήνα απ'τον κ.ΑΓΑΠΊΟΥ όταν ήταν δήμαρχος; Τον δήμαρχο ΤΡΑΥΛΟ δεν τον έχουν στο απυρόβλητο; Τον κ.Τσαβαρή επίσης;
Τον δήμαρχο κ.ΣΟΦΡΑ γιατί έπεσαν πάνω του να τον κατασπαράξουν; Μήπως επειδή δεν τους τ'αχωσε;
Αγαπητοί διαχειρηστές και οι κρίνοντες κρίνονται.
Οσο για τους πολιτικούς, είναι καθήκον όλων μας να τους ελέγχουμε και να τους κρίνουμε και μάλιστα αυστηρά.Αυστηρά αλλά δίκαια.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Στην ανάρτηση που σχολιάζετε σας εξηγούμε για πιο λόγω διαγράψαμε τις 3 αναρτήσεις εξολοκλήρου , όχι μόνο τα σχόλια τους .

Όταν επαναφέραμε το σύστημα σώσαμε τις 3 αναρτήσεις αλλά όχι τα σχόλια .
Ίσος δεν είμαστε αρκετά σαφής .

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αναρτηθούν και πάλι σχόλια στις 3 αναρτήσεις που δέχτηκαν την επίθεση .
salamispress
 
Aλήθεια κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΆ αυτού του μπλόκ, διακρίνω μια μεροληπτική στάση όταν αναφέρομαι σε συγκεκριμμένα άτομα.΄Ατομα που 'οσον αφορά εν γένει την πολιτική τους στάση σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο έχουν καταδειχθεί σε ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΕΦΙΑΛΤΕΣ.Γιατί τέτοια ενόχληση? Εκτός αν πρέπει το μπλόκ να το χρησιμοποιούμε, όπως θέλετε εσείς. Αν με αυτή σας την στάση εξυπηρετείτε όπως διατυμπανίζετε την ελευθεροτυπία στην έκφραση λυπάμαι πολύ. Μην ενοχλείστε ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε κολλητούς σας , γιατί με την στάση αυτή , αυτή την εντύπωση μου αποτυπώνετε.
 
Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΟ3 τώρα κατάλαβα γιατί εκδόθηκε Η ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ.Μέχρι πρότινος πίστευα οτι ο κ. Σοφράς εξοφλεί προεκλογικά γραμάτια προς τον ειδικό του σύμβουλο κ. Σάντο.Ας είσαι καλά με τις ιστορικές σου αλήθειες που σταματούν στον κ. Αλαίσκα.
 
Αγαπητό fragma πρόσεχε μην πέσεις και συ απ'τα σύννεφα όταν αποκαλυφθώ ...Περιμένω την αφορμή για τον πρώην σύντροφό σου Αλαϊσκα.
Κάνω λάθος;
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ Νο3 μόλις ζητήθηκε μια ιστορική ρουφιανιά για τον κ. Αλαϊσκα βλέπω οτι κατάπιες τη γλώσα σου και έχασες τη μνήμη σου.Για να σε βοηθήσω λοιπόν θα σου πρότεινα να μας πείς(ως εργολάβος λάσπης) για το ρόλο που έπαιξε οταν ηταν υποψήφιος δήμαρχος ο αείμνηστος Γιώργος Παντελάκης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.Ετσι για την ιστορική αλήθεια ρε γαμώτο!
 
Αγαπητό fragma ,κρατήσου λίγο. Η λάσπη γλυστράει. Εαν μου βρείς έστω και ένα κόκκο λάσπης στα λέγωμενά μου,τότε για μένα, τέρμα τα bloggs.
Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα που σε καίει και δεν τολμάς να πείς ΕΣΥ αυτά που ξέρεις, για τον Αλαϊσκα, ας το πάρει το ποτάμι...
Ο Αλαϊσκας ήταν ο υπονομευτής του ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ μαζί με τον π.δήμαρχο Αστράκο. Τον συκοφαντούσαν με αισχρούς χαρακτηρισμούς, και πολιτικά τον είχαν κατατάξει στην Πολιτική Άνοιξη, επειδή κρυφός καϋμός του Αλαϊσκα, ήταν να είναι αυτός υπ.δήμαρχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΥΣ: "Ψαξε-ψαξε μπορεί να με βρείς."
Πάντως καλή η προσπάθεια.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ Νο3 μην αδικείς τον εαυτό σου με τόσο ρηχές αναλύσεις.Οι υποψηφιότητες για το δήμο Σαλαμίνας με στήριξη ΠΑΣΟΚ καθορίζονται απο δύο βασικές συνιστώσες.Η μια συνιστώσα έχει σχέση με το σύστημα ΠΑΣΟΚ της Β εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά (εκλεγμένοι βουλευτές και μη) οι οποίοι πάντα επιθυμούν και επιβάλουν αδύναμες υποψηφιότητες. Και η άλλη συνιστώσα έχει σχέση με τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες του κ. Αλαίσκα.Χρόνια τώρα οι δύο αυτές συνιστώσες αλληλοϋποστηρίζονται και τροφοδοτούν η μία την άλλη με τα γνωστά αποτελέσματα.Μην ξεχνάς οτι μετά απο τον αείμνηστο Γιώργο Παντελάκη επέβαλαν την υποψηφιότητα του κ. Μπεγνή με τις περίφημες θεματικές οργανώσεις που δημιούργησε ο κ. Τσαβαρής κατ' εντολή του συστήματος ΠΑΣΟΚ της Β εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά.Την επόμενη τετραετία και ενώ υπήρχε ομόφωνη απόφαση της συντονιστικής επιτροπής της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ για στήριξη του κ. Κόγια προωθήθηκε ως προσωπική επιλογή απο τον κ. Αλαίσκα η υποψηφιότητα του κ. Καραγιάννη.Τέλος η πολιτικά αδύναμη λύση του κ. Σοφρά επεβλήθη απο το ίδιο πρόσωπο ο οποίος προφανώς δεν μπόρεσε να προβλέψει τον ιδιότυπο ιστορικό συμβιβασμό των ψηφοφόρων της δεξιάς που λειτούργησε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και ανέτρεψε τις προβλέψεις.Κατά συνέπεια η Πέμπτη Φάλαγγα του συστήματος ΠΑΣΟΚ της Β εκλογικής περιφέρειας του πειραιά που ενεργεί στη Σαλαμίνα έχει και όνομα και επίθετο.
 
Αγαπητό fragma, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναλωθούμε σε "υψηλές" πολιτικές. Το κάνω για τους πολλούς,να μπορούν να παρακολουθούν.
Γιατί αν τους μιλάμε για συνιστώσες,συντεταγμένες, για de facto αποφάσεις...άστα να πάνε.
Δηλαδή τι σε πείραξε, που δεν αναφέρθηκα στο σύστημα εξουσίας του ΠΑΣΟΚ;
Μάλλον δεν θα διάβασες το σχετικό σχόλιο μου για την θε(α)ματική του κ. Τσαβαρή.(Φωτίου-Νιώτης και σια).
Το ίδιο σύστημα δεν ακολουθούν και τα άλλα κόμματα;

Ποτέ στην Σαλαμίνα δεν υπήρχε πρόβλημα, αν θα ήταν ο Κόγιας ή ο Καραγιάννης υποψήφιος δήμαρχος.
Παρακάλια στον Καραγιάννη(σύμφωνος και ο Κόγιας),παρακάλια και στον Κόγια.
Ναι το μεσημέρι ο Κόγιας στην Τ.Επιτροπή της Τ.Ο. Ναι ο Καραγιάννης το βράδυ στον Λαλιώτη, μετά απο παρέμβαση της Ν.Επιτροπής Β΄Πειραία.(Λέγεμε Αλαϊσκα).
Δεν κατάλαβα, υπήρχε άλλη λύση εκτος του κ.Σοφρά;
Με συγχωρείς πολύ, αλλά με τα λεγώμενά σας,έχετε αναγάγει τονκ.Αλαϊσκα σε πολιτική ιδιοφυϊα.
Εναν άνθρωπο με ξύλινο πολιτικό λόγο, ρηχό στη σκέψη(πολιτική) και ζημωμένο απ'την εποχή που ήταν στο Κ.Κ.Ε.,στις ραδιουργίες και στα ψέματα.
Γι'αυτό και οι νυν σύντροφοί του του έβγαλαν το παρατσούκλι 'ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ'.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ Νο3 η θεματική οργάνωση όπως και η οργάνωση Αιαντείου που στήθηκαν για να ανατρέψουν τους συσχετισμούς υπέρ του κ. Μπεγνή δεν θα ευδοκιμούσαν αν δεν εύρισκαν πρόσφορο έδαφος στο πρόσωπο του τότε γραμματέα του τομεακού γραφείου κ. Τσάμη Γιώργου.Ο κ. Τσάμης με τη γνωστή έλλειψη πολιτικής διορατικότητας που τον διακρίνει ηταν υπέρμαχος της δημιουργίας των οργανώσεων φθάνοντας μάλιστα σε σημείο-κατάντια να συμπληρώνει ο ίδιος τις αιτήσεις των νέων-ανύπαρκτων μελών δικαιολογόντας πλήρως τον χαρακτηρισμό που του αποδίδονταν και του αποδίδεται ως δημοσίου υπαλλήλου του ΠΑΣΟΚ.
 
Για τον Αλαϊσκα ρώταγες ,τώρα σου φταίει ο Τσάμης. Αύριο ποιός;
ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΟ3
 
Αγαπητό fragma.
H μέθοδος αυτή λέγετε "αποδόμηση" ή κάνω λάθος; Άφησες τον Αλαϊσκα,τώρα τον Τσάμη,αύριο, ποιόν; Μήπως,λέω μήπως, αυτή η τακτική που ακολουθείς σου θυμήζει τιποτά απο Στάλιν;
Γνωρίζεις έτσι οτι το ΚΚΕ έκανε το μνημόσυνό του;
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Φίλε fragma και ανώνυμε για τ' 'αγια παιδιά του ΠΑΣΟΚ ΦΟΥΡΙΚΗ-ΚΟΓΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΟ και ΜΠΟΥΤΣΗ δεν έχει κανένας σας έστω και ένα σχόλιο.Ρε κερατούκληδες για την ταμπακιέρα ούτε λόγος. Αλλοίμονο να κριτικάρουμε τα κολλητάρια μας?
 
Φίλε fragma και ανώνυμε γι΄αυτά τ΄ άγια παιδιά του ΠΑΣΟΚ, ΦΟΥΡΙΚΗ-ΚΟΓΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΟ και ΜΠΟΥΤΣΗ κανένα σχόλιο? Ρε κερατούκληδες για όλους έχετε να πείτε κάτι για τους συγκεκριμένους τίποτα? Μπράβο μνήμη? Συγχαρητήρια.
 
Φίλε fragma και ανώνυμε γι΄ αυτά τ΄ άγια παιδιά του ΠΑΣΟΚ, ΦΟΥΡΙΚΗ-ΚΟΓΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΟ και ΜΠΟΥΤΣΗ κανένα σχόλιο? Ρε κερατούκληδες για όλους έχετε να πείτε κάτι για τους συγκεκριμένους τίποτα. Μπράβο μνήμη? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
 
Αγαπητό fragma.
Αυτό που κάνεις πως λέγεται; Μήπως αποδόμηση; Αφήσαμε τον Αλαϊσκα ,πάμε σήμερα στον Τσάμη ,και αύριο ποιός έχει σείρα;
Αυτό δεν σου θυμίζει λίγο τις Σταλινικές μεθόδους πρίν τα πογκρόμ;
Γνωρίζεις πιστεύω οτι το ΚΚΕ έκανε μνημόσυνο στον Σταλιν; Ξέρεις είναι το μοναδικό Σταλινικό κόμμα στο κόσμο.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Τι έγινε ΑΝΩΝΥΜΕ Νο3;
Εθιξα τα άγια των αγίων;
Μην καρφώνεσαι διότι φαίνεται καθαρά ποιό είναι το άγιο δισκοπότηρο της προπαγάνδας του συστήματος Σοφρά.
Φανερή η προσπάθεια αποκοπής συνδιασμού υπο διαμόρφωση απο τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του Καραγιάνη.
Θα προτιμούσα όμως αυτό να γίνεται μέσα απο προγραμματικές θέσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις και οχι με τη στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων.
Για τις σταλινικές μεθόδους τα πογκρόμ και τα μνημόσυνα θα έλεγα να ρωτήσεις τον αντιδήμαρχό σου κ. Αγαπίου.Κάτι περισσότερο θα γνωρίζει ως εκ του ΚΚΕ ορμώμενος.
Και πρόσεξε τη κλωνοποίηση γιατί μπορεί να σου μείνει κανένα κουσούρι!
 
Αγαπητό fragma. ¨Αγια των αγίων έχει μόνο το ΚΚΕ. Γιατί μπερδεύεις όπως λέει και ο λαός μας την ....τσα με την βούρτσα;
Από πότε ο Καραγιάννης, ο Σοφρας, ο Τσαβαρής,(βλέπω δεν θέλεις να τον πιάσεις στο στομα σου)απέκτησαν και ψηφοφόρους;
Δηλαδή δεν σε πειράζει αν είναι λαμόγια; Φτάνει να έχουν προγραμματικές και πολιτικές θέσεις.ΜΠΡΑΒΟ συγχαριτήρια αγαπητό fragma.
Στοχοποίηση των υποψηφίων είναι η ανάδειξη της ηθικής τους υπόστασης; Δεν έχω ανάγκη από κανέναν Αγαπίου και σία για να μου μάθει ιστορία. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι είδος που δεν κλωνοποιείται.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Προς fragma.
Είχα στείλει μιά απάντηση αλλά δεν την βλέπω αναρτησμένη και ετσι αναγκάζομαι να σου γράψω άλλη μία κάπως τροποποιημένη.
Για τη ταμπακιέρα fragma τίποτα;
Να ξέρεις, ¨Αγια των Αγίων έχει μόνο το ΚΚΕ.
Το ¨Αγιο δισκοπότηρο δεν γνωρίζεις ότι είναι παραμύθι;
Για ποιόν συνδιασμό μιλάς,του Τσαβαρή; Τώρα σώθηκες. Ούτε εσύ θέλεις να βάλεις στη πέννα σου το όνομά του.
Φαίνεται οτι γνωρίζεις το βίος και τη πολιτεία του συγκεκριμένου υποψηφίου πολύ καλά, και ντρέπεσαι να πεις οτι τον στηρίζεις.
Συμφωνώ οτι πρόσωπα που δεν παίζουν κανένα ρόλο δεν πρέπει να στοχοποιούνται.(Ανδριανος-Φουρίκης-Μπούτσης)
Αλλά από πότε ρε fragma,
βάζουμε πάνω απ'την ηθική υπόσταση του ατόμου, τις προγραμματικές και πολιτικές του θέσεις;
"Περί ηθικής" κατά ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, σου λέει τίποτα;
Η έκθεση στη κοινωνία απαιτεί κρυστάλλινο βίο και εμείς ο "λαουτζίκος" είμαστε υποχρεωμένοι να κρίνουμε και να ρωτάμε που βρίσκουν τα λεφτά που ξοδεύουν.
Δεν συμφωνείς; Νομίζω ναι. Εκτος, "όμοιος ομοίω αεί πελάζει".
¨Οσο για τις σταλινικές μεθόδους, δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν. Γνωρίζω την πολιτική ιστορία και απ'τις δυό πλευρές. Δεξιά κι Αριστερά.
Και για τη κλωνοποίηση...ευτυχώς ή δυστυχώς δεν κλωνοποιούμαι. Τι να κάνουμε.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ Νο3.
Οι προγραμματικές και πολιτικές θέσεις δεν μπορούν-σε καμία περίπτωση-να λειτουργήσουν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανέναν.
Εγώ δεν ισχυρίσθηκα κάτι τέτοιο. Εξέφρασα την επιθυμία η την ευχή αν θέλεις η αντιπαράθεση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να διεξαχθεί με πολιτικούς όρους και όχι με προσωπικές επιθέσεις ,με στοχοποιήσεις και αναπόδεικτους ισχυρισμούς.
Χαίρομαι που γνωρίζεις την πολιτική ιστορία της δεξιάς .Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι ο στόχος είναι άλλος .
 
Αγαπητό fragma θέλω να ξέρεις ότι δεν στοχοποιώ κανέναν και πολύ δε περισσότερο ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
Μιλάω και γράφω αυτά που βλέπω και γνωριζω. Δεν στρουθοκαμηλίζω έναντι κανενός τιμήματος ή κομματικής ντιρεκτίβας.
Εσύ μπορεί να αξιολογείς τα πολιτικά προσώπα με τις πολιτικές τους θέσεις και προγράμματα.
Εγώ βάζω πάνω απ'όλα τον άνθρωπο και την ηθική του. Στις τοπικές κοινωνίες όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε,αλλά υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν το "βίος και την πολιτεία" αυτών που ζητούν την ψήφο μας.Δεν έχουμε λοιπόν την υποχρέωση να τους ελέγξουμε; ποιά είναι η εν γένει συμπεριφορά τους στην κοινωνία;
Είναι τίμιοι,είναι λαμόγια; Σ'αυτούς δεν θα εμπιστευτούμε εν τέλει τις τύχες του νησιού μας;
Εγω πάντως στην λογική "ολοι τα παίρνουνε", δεν μπαίνω.
Γιατί το λέω αυτό; Ακούστηκε για υποψήφιο. Ελα μωρέ όλοι τα παίρνουνε.Καλύτερα έναν χορτασμέμο από μίζες σαν τον ..... που ξέρει και από αυτοδιοίκηση παρά έναν πεινασμένο.
Θου Κύριε τω στόματί μου.
.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress