Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟ...ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"

salamispress Γεια σας έστω και πολύ ετεροχρονισμένα διάβασα ένα διάλογο στο blog σας που με αφορούσε με θέμα :<<Τιμούμε τον Σαλαμινομάχο...Αποστόλη Παπανδρέου>>. Αρχικά ευχαριστώ τους bloggers που έγραψαν και υποστήριξαν την άδικη αυτή ιστορία, ευχαριστώ δε και τους ανώνυμους σχολιαστές διότι έστω και μετά από 9 μήνες έχω τη δυνατότητα να τους λύσω τις απορίες τους και να αναγνωρίσω και το δίκιο τους.

Αποσαφηνίζω όμως ότι δεν έλαβα ποτέ μισθό από την ελληνική ομοσπονδία είτε απο την ολυμπιακή επιτροπή, η δουλειά δε στον δήμο μου δόθηκε τιμητικά το διάστημα της ενασχόλησης μου με την ολυμπιακή προετοιμασία, Όσο και αν θα σας εκπλήξω διαφωνώ και εγώ με τα υπέρογκα προνόμια των αθλητών. Η οργή του κόσμου με όσα κρούσματα ντόπινγκ παρουσιάστηκαν τη συμμερίζομαι αφού 20 χρόνια τώρα πρωταθλητής και διεθνής αθλητής τα βλέπω μπροστά στα μάτια μου. Επίσης δεν περιμένω ο καθένας να κατανοήσει τον αγώνα μου, όλοι ότι κάνουμε το κάνουμε για τον εαυτό μας. Δεν έκανα αθλητισμό για τα προνόμια μα γιατί αγαπώ παράφορα το άθλημά μου και τον ανταγωνιστικό αθλητισμό. Την δουλειά που μου προσφέρθηκε, την τίμησα δεόντως αφού ήμουν συνεπής και πολλές φορές εργαζόμουν πέρα από την διάρκεια των συμβάσεών μου. Από σπουδές, ετοιμάζομαι να τελειώσω και να πάρω το δεύτερο πτυχίο στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.(Έχω αποφοιτήσει Ειδικός Χηματιστηριακών Εργασιών και είμαι πιστοποιημένος προπονητής Καγιάκ από τη ΓΓΑ). Προσπαθώ αρκετά για να τα καταφέρω, από ότι καταλαβαίνετε και δεν ήταν το όνειρό μου ο Δήμος ούτε η μονιμότητα, μα ήταν κάτι προσωρινό που με βοήθησε αρκετά.

Το παράπονο που εξέφρασα στις συνεντεύξεις αφορούσε την απόλυσή μου από την εργασία μου 1 χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνο πράγμα το οποίο θα μπορούσε να γίνει μετά. Άλλωστε ούτως ή άλλως θα το έκανα μόνος μου αφού πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι ποιο κοντά στο αθλητικό ιδεώδες. Αν κάποιοι συμπολίτες μου έστω και λίγοι αισθάνονται τιμή για τον αγώνα μου αισθάνομαι τιμή και κουράγιο να συνεχίσω. Για όσους αισθάνονται απέχθεια για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα φαινόμενα που διέσυραν τη χώρα μας το καλοκαίρι που πέρασε έχουν απόλυτο δίκιο, να ξέρουν όμως πως δεν είμαι ένας απο αυτούς. Όσα συνέβησαν είναι απλά η συνέχεια της αναξιοκρατίας και η επικράτηση των μετρίων,των κομματικών που δεν σέβονται τη προσπάθεια αλλά μπαίνουν πάντοτε μπροστά με οπλο την αυθεντικότητα της ιδεολογικής σφραγίδας. Οι λίγοι αθλητές και οι λιγότεροι έντιμοι έχουν τις ευθύνες που τους αναλογούν μα είναι πταίσμα σε οσα γενικότερα συμβαίνουν.

Έχω το κουράγιο λοιπόν οπως όλοι μας να ξαναξεκινώ από το 0 και να διεκδικώ το καλύτερο που θα αποδειχθεί στη πράξη. Όσο αφορά τίτλους τιμής Ολυμπιονίκης ή Σαλαμινομάχος, τους σέβομαι απόλυτα μα δε τους αξίζω. Οι Σαλαμινομάχοι έδωσαν την ζωή τους κάποτε για την ελευθερία, και συμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ολυμπιονίκης θεωρείσαι όταν λαμβάνεις μέχρι την 8η θέση,(την οποία δεν κατέχω).Ο χρόνος θα κρίνει αν θα έχει κάποια αξία η πρώτη συμμετοχή στον ημιτελικό, Σαλαμίνιου - Έλληνα αθλητή ,στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες σε άθλημα κωπηλασίας ταυτόσημο με τη παράδοση της Ναυμαχίας μας.

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να φιλοξενηθεί η άποψη μου για ηθικούς και επεξηγηματικούς λόγους. Σας ευχαριστώ πολύ!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  • Τιμούμε τον Σαλαμινομάχο…. Αποστόλη Παπανδρέου ...δείτε την ανάρτηση κλικ εδω

  • Σχόλια:
    Συνέχισε να αγωνίζεσαι για τα πιστεύω σου...Για εμάς τους Σαλαμίνιους είσαι ο Ολυμπιονίκης μας!!Είσαι ο πρωταθλητής μας!!keep going και εμείς θα σε στηρίζουμε!!!
     
    μακαρι να υπηρχαν και αλοι αθλητες και ανθρωποι με το ηθος και το χαρακτηρα του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Συγχαρητιρια για την προσφορα σου στον καθαρο αθλητησμο και τη ΣΑΛΑΜΙΝΑ.Παραδηγμα προς μιμηση ειναι τετοια παιδια σαν τον Αποστολη.
     
    Απόστολε συνέχισε να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς, είσαι υπόδειγμα και εμάς τους Σαλαμίνιους μας κάνεις περήφανους,κλείσε τ' αυτιά σου στους κακόβουλους και κακεντρεχείς. Είσαι αδαμάντινος χαρακτήρας και είμαι ένας από αυτούς που πιστεύουν ακράδαντα ότι τα νέα παιδιά θα πρέπει να σε έχουν υπόδειγμα για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό εν γένει είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που υπηρ'ετησαν τον αθλητισμό της Σαλαμίνας από αγάπη και μόνο σ΄αυτό που πραγματικά με ικανοποιούσε και με γέμιζε ψυχικά και σωματικά. ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ. Με πολλή αγάπη , χρόνια πολλά Γιάννης ΠΑΥΛΑΚΗΣ.
     
    Θεωρώ μεγάλη μου τιμή το ότι σε γνωρίζω! Συνέχισε να παλεύεις με τον τρόπο που εσύ ξέρεις! Μας έχεις κάνει πολλές φορές υπερήφανους κ να θυμάσαι ότι εκτός αυτού, αποτελείς πρότυπο για πολλά νέα παιδιά,που πιστεύουν σε σένα! Έχεις καταφέρει να τα κάνεις να αγαπήσουν το άθλημα, κ είναι αισόδοξο που τα νέα παιδιά, τα παιδιά μας...είναι μέσα σε μια βάρκα κ τραβάνε κουπί...κ όχι σε άλλες "ανθυγιεινές" συνήθειες! Είμαστε δίπλα σου κ θα σε στηρίζουμε όσο μπορούμε, γιατι το ΑΞΙΖΕΙΣ!'Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις στιγμές υπερηφάνιας κ συγκίνησης που μας έχεις χαρίσει! Μίνα Ζαφειροπούλου
     
    ΤΟΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.(ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.ΑΦΟΥ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ)
     
    Το θέμα δεν ειναι μονο οτι ο αποστολης δεν εχει λαβει καποια χρηματα για τους αγωνες του αλλα πως ακομα και σημερα μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει συνεχιζεται η αδιαφορια οχι μονο για εκεινον αλλα και για τις αθλητικες εγκαταστασεις του ομιλου.Παρ'όλα αυτα γνωριζουμε οτι ολοι οι αθλητες του τμηματος καγιακ του γ.ν.ο.σ. παλεβουν και προσπαθουν μεσα απο δυσκολεσ συνθηκες να διακριθουν.Πρωτο και κυριο το μερος το οποιο πραγματοποιειται η προπονηση δεν ειναι και το καλυτερο αφου εκει καταληγουν ολες οι ακαθαρσιες της κουλουρης.Ειναι ενα μεγαλο θεμα για το οποιο θα επρεπε να ανοιξουν αλλες συζητησεις οσον αφορα το γνωστο σε ολους μασ "Βουρκάρι".Επιπλεον οι εγκαταστασεις ειναι σε ασχημο επιπεδο!Παρ ολα αυτα ομως και μεσα απο καθε δυσκολια γενιουνται πρωταθλητες με πρωτο και κυριο τον Αποστολη και τους αθλητες του οι οποιοι ακολουθουν.επιπλεον θα πρεπει να πουμε και για τον αδικο χαμο του Δημητρη Παπανικολαου ο οποιος οταν αποληθηκε απο τον δημο μαζι με τον Αποστολη αναγκαστηκε,εφ οσον του χροστουσαν λεφτα για τους τελεφτεους μηνες που ειχε δουλεψει,να εργαστει στο νταμαρι του πατερα του και να σκοτωθει σε ενα ατυχημα με μια φυαλη οξυγονου η οποια ανατιναχθηκε.Σημερα ο Αποστολης συνεχιζει το ονειρο που ειχαν μαζι με τον ξαδερφο του τον Δημητρη και θα συνεχισει να αγωνιζετε για αρκετα χρονια ακομη μαζι με τους αθλητες του!Αποστολη σου ευχομαστε καλη επυτιχια σε οτι κανεις,συνεχισε ετσι καλη επιτυχια στο Πρωταθλημα που ακολουθει και παντα νικες!!!
     
    Ευχαριστούμε τον Αποστολή Παπανδρέου που υπάρχει στα αθλητικά γνέστε της Σαλαμίνας . Ένας αθλητής βαθιά μυημένος στο αθλητικό ιδεώδες και στην φιλοσοφία του καθαρού αθλητισμού . Ευχαριστούμε που υπάρχεις στην Σαλαμίνα και συνεχίζεις το μεγαλύτερο άθλημα με τις περισσότερες επιτυχίες στο νησί το καγιάκ ( είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να την δεχτούμε κάποτε ) .Λόγο της παρουσίας σου σε αυτό και του λογού σου έδιωξες τους ανίκανους καλοθελητές και κάματο γλυφτρόνια που ξεζούμιζαν αθλητικές επιτυχίες για προσωπική καταξίωση ( κατάλαβες εσύ που το διαβάζεις…) . ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ !!!!!
     
    pouse thana-a-a-si pouse tha-na-a-asi?????????????????(etsi aporia akoma exo isoropia emathes?ean oxi na se voithisi o takis pou mageirevate mazi)
     
    pou ton thimithikate afton.etsi ki allios tha ton doume sto ellada exeis talento(kapoio poulaki mou eipe oti ton emathe na tragoudaei kyria me proipiresia)
     
    file apostole oti kai na grafoun edo distichos sto telos pali ego tha sou dino revma kai sy tha travas to caro .-///ENAS APO TIN GIAFKA///-
     
    Apostoli synexise afto p kaneis ......Pisteyoume se esena giati pano apo ola prospatheis na matheis se olous ti simenei allithinos athlitismos kai oxi vromia...Akoma oloi p kanoun athlitismo kai protathlitismo stin salamina theloun na ginoun opos esu...Akoma kai xoris egkatastaseis p den exei o GNOS dineis ta panta oste na mathoun ta mikra pedeia ti esti kayak kai athlitismos.....Oloi eimaste mazi sou....
     
    Σε ξέρω από πολύ μικρός και η αλήθεια είναι ότι από τότε που σε γνώρισα (1η δημοτικού) μέχρι και σήμερα που είσαι κουμπάρος και φίλος μου, ήσουν και είσαι πάντα ένας αγωνιστής στην ζωή αλλά και στον αθλητισμό. Πέρασες πολλές «συμπληγάδες» αλλά το πείσμα σου, η τιμιότητα σου και ο δυναμικό σου χαρακτήρας λειτούργησαν καταλυτικά ώστε να κερδίσεις όλες τις μάχες και να είσαι σήμερα ένας καταξιωμένος πάνω από όλα άνθρωπος και αθλητής. Η Σαλαμίνα πολλούς άξιους ανθρώπους και πρέπει να τους εκμεταλλεύεται για το καλό της. Ένας από αυτούς λοιπόν είσαι και εσύ. Εγώ απλά σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός και να συνεχίζεις τις μάχες σου φίλε!
    Πάκης!
     
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΣΟΦΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΑΣ
     
    Η τιμη και η αξια που δινει η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ στο Ολυμπιακο Πνευμα φαινεται περιτρανα απο την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του ΒΩΜΟΥ που στηθηκε για να υποδεχθει ισως για μοναδικη φορα την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ στο Νησι μας
    Και εσυ φιλε Αποστολη περιμενες να σε τιμησουν διαφορετικα και να σε κρατησουν στη δουλεια ;;;
     
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    malon sas piraxane ta sxolia oxi gia to periexomeno alla giati eno tou sofra itan kato apo eikosi tou apostoli etsi gia plaka xeperasan ta eikosi.
     
    Αποστόλη σε ξέρω από μικρό λόγω γειτονιάς. Προχώρα τον αγώνα σου. Μην σταματάς. Τίμησες τον τόπο σου με τον τρόπο που εσύ μπορούσες. Είμαστε δίπλα σου. Όσον αφορά τον Δήμο, έδειξε για άλλη μια φορά το πρόσωπό του. Μισαλοδοξία καισκοταδισμό. Εδώ ξύλωσαν τον βωμό που εσύ άναψες με την Ολυμπιακή φλόγα που πέρασε για πρώτη φορά από το ένδοξο νησί μας και ήθελες να σε κρατήσουν στην δουλειά; Εδώ ταιριάζει: Σαλαμίνα το μεγαλείο σου!!! Ντροπή και Αίσχος!!!
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress