Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Τελικά άδικα έγινε τόση φασαρία και άδικα παραλίγο να είχαμε επεισόδια εξαιτίας του αποκλεισμού της Σαλαμίνας.

salamispress Σε πέντε συνεχόμενες συνεδριάσεις ο δήμαρχος Περάματος προσπαθεί να «περάσει» από το δημοτικό συμβούλιο τη σύμβαση που υπόγραψε «εν χορδαίς και οργάνοις» με τον ΟΛΠ, η οποία προβλέπει ότι ο οργανισμός θα καταβάλει στον δήμο 130 εκατ. ευρώ για προβλήματα που προκαλεί στην περιοχή.

Ωστόσο οι σύμβουλοι είναι απρόθυμοι να δεχθούν τη συμφωνία αυτή καθώς θεωρούν... ψίχουλα τα χρήματα που διασφαλίστηκαν από τον ΟΛΠ και γι' αυτό δεν την ψηφίζουν. Έτσι και τις πέντε φορές το θέμα πήρε 10 ψήφους υπέρ και 11 εναντίον. Δηλαδή εκτός των ανεξαρτητοποιηθέντων συμβούλων του Γιάννη Γλύκα δεν το ψήφισαν ούτε οι σύμβουλοι που πρόσκεινται στη ΝΔ, καθώς και αυτοί θεωρούν ότι ο ΟΛΠ θα μπορούσε να δώσει περισσότερα χρήματα στον δήμο!

Δυσαρέσκεια επίσης υπάρχει και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, αφού, όπως τόνιζαν στελέχη του, σε μια μελλοντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα είναι πολύ πιο εύκολο να «περάσει» καλύτερη σύμβαση. Οπότε κρίνουν ότι αυτό που πάει να κάνει τώρα ο δήμαρχος είναι επιζήμιο για το Πέραμα.
Τελικά άδικα έγινε τόση φασαρία και άδικα παραλίγο να είχαμε επεισόδια εξαιτίας του αποκλεισμού της Σαλαμίνας.
Οι τρεις σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με τον συνδυασμό του Γ. Γλύκα αλλά διαφωνούν με τη σύμβαση και την καταψήφισαν, σε σχετική ανακοίνωση με την οποία αιτιολογούν την ψήφο τους, μεταξύ άλλων τονίζουν:
«Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε με κατάπληξη μια τεράστια ''επιχείρηση'' επικύρωσης από το δημοτικό συμβούλιο αυτής της αποικιοκρατικού τύπου συμφωνίας, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Αναιτιολόγητες διακοπές της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ώστε να ανατραπεί η διαφαινόμενη καταψήφιση του ''Μνημονίου Συνεργασίας''. ''Τερτίπια'', ''κόλπα'', ''θεατρικές παραστάσεις'' και παραβίαση κάθε έννοιας Δημοκρατίας. Σύγκληση ''έκτακτων'' δημοτικών συμβουλίων εν κρυπτώ και μακριά από τον λαό του Περάματος. Εμείς λέμε ότι η πόλη μας, το σήμερά της και το αύριό της, δεν μπορεί να φυλακιστεί για τα επόμενα 25 χρόνια στις επιταγές του ΟΛΠ. Σας καλούμε, να πούμε όλοι μαζί ΟΧΙ στις συμφωνίες του δήμου με τον δυνάστη της πόλης ΟΛΠ, αλλά και τον κάθε δυνάστη, που τον αφορούν τα κέρδη του και μόνον αυτά. Το οφείλουμε στο αύριο των παιδιών μας, στην πόλη που θέλουμε να ζήσουν».
Απο: paron.gr

----------------------------------------------------------------------------------------
Προς Δήμαρχο Περάματος , e-mail: typosper@otenet.gr
Εκτός από τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που μας δημιουργήσατε με την απόφαση σας να αποκλείσετε το νησί μας , μας δημιουργείτε και ψυχολογικά !!!

Απαιτούμε να κατεβάσετε αμέσως την διαφήμιση που έχετε αναρτήσει σε διαφημιστική πινακίδα στην παραλία Σαλαμίνας στην περιοχή σιντριβάνι και μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο, που μας θυμίζει τον άδικο αποκλεισμό μας .

Δεν φτάνει που μας δημιούργησες τόσα προβλήματα έχεις αφήσει και τα απορρίματα σου στην παραλία μας.
salamispress

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress