Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησε χτες με πρωτοβουλία των γυναικείων συλλόγων (μελών της ΟΓΕ)

salamispress Μπήκε μπροστά το πρόγραμμα δράσης
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησε χτες το Συντονιστικό μαζικών φορέων και σωματείων για τα προβλήματα της Υγείας που συγκροτήθηκε πρόσφατα στην περιοχή Περάματος, Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Σαλαμίνας, με πρωτοβουλία των γυναικείων συλλόγων (μελών της ΟΓΕ) των παραπάνω δήμων.

Τα μέλη του Συντονιστικού συναντήθηκαν με τον Γενικού Γραμματέα του υπουργείου και του επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα που θέτουν. Οπως η ενίσχυση και στελέχωση του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, η υλοποίηση της υπουργικής απόφασης του 1998 για μετατροπή σε Κέντρο Υγείας του Σταθμού Α' Βοηθειών του ΙΚΑ Περάματος, η κατασκευή Κέντρου Υγείας στο Κερατσίνι, η δημιουργία Παιδιατρικού νοσοκομείου στη Δραπετσώνα με παράλληλη απαλλοτρίωση της περιοχής των Λιπασμάτων προς όφελος του λαού, Γενικού νοσοκομείου στη Σαλαμίνα, άμεση αντιμετώπιση όλων των ελλείψεων των υπαρχόντων δομών Υγείας σε προσωπικό και υποδομές, λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους τόπους δουλειάς και μέτρα για τις γυναίκες, τα νέα ζευγάρια, τους μετανάστες.

Ο Γενικός Γραμματέας αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε θέση και είπε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα στον υπουργό. Η χτεσινή κινητοποίηση ήταν απλά η αρχή του αγώνα και ήδη προγραμματίζονται νέες μέχρις ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα.
Απο: www2.rizospastis.gr

Σχόλια:
Δεν ξέρω τι θα βγάλει το γκάλοπ που κάνετε, αυτό που ξέρω είναι ότι στο Φλαμίγκο που καθώμουν μοίραζαν την τοπική εφημερίδα (πολίτης με δικαίωμα) ενημερώθηκα για κάποια προβλήματα με λεπτομέρια που αφορούν τον τόπο μας.Διαβάζοντας ενημερωνόμαστε
εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και μπορούμε να αποκρυσταλλωσουμε γνώμη και αποψη γιατον ποιον θα ψηφισουμε.
Διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι αυτή η εφημερίδα με πολύ παρρησία
και λεβεντιά ενημερώνει και κάνει
πολητισμό.Έυγε!!
Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες
εφημερίδες.

13/4/09 01:21
 
Μπορειτε να μου εξηγισετε γιατι
διαγραψατε το σχολιο μου;;;;;
Περιμενω.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress