Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Αίας Σαλαμίνας: "Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα του πρωταθλήματος"

salamispress Ο Άγιος Δημήτριος παραμονές του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Αίαντα Σαλαμίνας είχε ζητήσει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο του Περάματος. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Αίαντα, οι οποίοι μέσω καυστικής ανακοίνωσης απαντούν στην διοίκηση των φιλοξενουμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:
«Εμείς παίξαμε καθαρά με όλους τους πρωτοπόρου, όχι σαν μερικούς που άνοιξαν τα πόδια τους», ήταν η τοποθέτηση της ΠΑΕ σχετικά με τις αιχμές που είχε αφήσει ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου, Αντώνης Καρπούζας.

Για το γήπεδο αναφέρει στη συνέχειά της η ανακοίνωση: «Για το γήπεδο του Περάματος που είπατε ότι είναι ακατάλληλο, σε πληροφορούμε ότι όλος ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος παίχτηκε σε αυτό και ίσως σε τρομάζει ότι όλες οι ομάδες, από την Ηλιούπολη μέχρι το Αιγάλεω, γονάτισαν εκεί, εκτός από τον Αστέρα Ρεθύμνου (2-2) όπου η ομάδα μας απώλεσε δύο πέναλτι».

Όσον αφορά το ζήτημα της κλειστής εξέδρας των φιλοξενούμενων η τοποθέτηση του Αίαντα είναι… « Για την αναφορά σας περί εξέδρας φιλοξενούμενων του γηπέδου του Περάματος (200 ατόμων) αυτή δεν θα τη χρειαστείτε διότι θα είναι κλειστή, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τους φιλάθλους σας λαμβάνοντας υπόψη ότι από τα πεντακόσια που εκδόθηκαν από την διοργανώτρια αρχή έχουν πουληθεί όλα! Εάν επιθυμούσατε να παραλάβετε εισιτήρια, έπρεπε να είχατε διαβάσει την οικονομική εγκύκλιο της διοργανώτριας αρχής, όπου ρητά αναφέρεται ότι η φιλοξενούμενη ΠΑΕ υποχρεούται με έγγραφο της προς τη γηπεδούχο ομάδα τουλάχιστον είκοσι μέρες πριν από τον αγώνα να ζητήσει εισιτήρια, κάτι που εσείς δεν έχετε πράξει».

Η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει... «Για τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που ζητήσατε για τον μεταξύ μας αγώνα καλά κάνατε, γιατί το έχουμε ζητήσει με σχετικό έγγραφο και εμείς. Καταλαβαίνουμε το φόβο σας στον μεταξύ μας αγώνα επειδή θα είναι κατάμεστο το γήπεδό μας, όμως δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, άσχετα με το ότι είχατε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας στον Φωστήρα. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα του πρωταθλήματος».

Ο Άγιος Δημήτριος δια στόματος του τεχνικού της ομάδας, Αντώνη Καρπούζα απάντησε κατευνάζοντας τα πνεύματα… «Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία των αντεγκλήσεων. Απλά θέλουμε ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις. Εμείς έχουμε πάρει επί των ημερών μου στον πάγκο 31 βαθμούς με αίμα. Δεν μας χαρίστηκε κανένας. Παίξαμε όλα τα παιχνίδια και κάνουμε ένα έντιμο αγώνα όπως και ο Αίας. Σέβομαι την προσπάθεια τους, αλλά δε φοβόμαστε.

Παράλληλα η ομάδα του Μπραχαμίου πήρε τις διαβεβαιώσεις της από τον πρόεδρο της Ένωσης Β’- Γ’ Εθνικής Νίκου Καλογιάννη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας στο Πέραμα. Η παρουσία της αστυνομικής δύναμης θα είναι ενισχυμένη, ενώ θα υπάρχουν τρεις παρατηρητές στις εξέδρες του γηπέδου και αθλητικός εισαγγελέας.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους ''ΦΙΛΟΥΣ'' της ομάδας μας πως ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αίας 1931,
αγόρασε ΟΛΑ τα εναπωμείναντα εισιτήρια για το Κυριακάτικο (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ) παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο και έτσι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια του σταδίου!!!
Η πώληση τους έχει ξεκινίσει απ την Τρίτη και έχουν μείνει λίγα ακόμα...Εξελίσονται σε μαγικά χαρτάκια!!!
Η διάθεσή τους συνεχίζεται απ το Γραφείο του Συνδέσμου (Ιχθυαγορά,έναντι Goody's) και δίνονται με σειρά προτεραιότητας.
Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι Διαρκείας και τα Μέλη του Συνδέσμου!
Ώρες λειτουργίας Συνδέσμου:
Παρασκευή 19.00-21.00,Σάββατο 11.00-13.00 και 19.00-21.00,Κυριακή 11.00-13.00
Την Κυριακή Η Γαλανόλευκη Λάβα δεν θα αφήσει τίποτα στο πέρασμα της...!
Εμείς θα κερδίσουμε την Κυριακή (!!!),ενώ άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν όλη την εβδομαδα....τις εντυπώσεις με προκλητικές δηλώσεις!
Μετα τιμής Σύνδεσμος Φιλάθλων Αίας 1931

Σχόλια:
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress