Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ

salamispress Κυριακή, 12 Απριλίου , 2009
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ρέντη επί του Πορφύρα με σκορ 1-3 παίκτες και παράγοντες έγιναν μαλλιά κουβάρια στο κέντρο του γηπέδου τραγουδώντας και χορεύοντας , αποκορύφωμα των πανηγυρισμών ήταν όταν οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν στα χέρια τον πρόεδρο Χρήστο Θεοχαρη και φώναζαν ρυθμικά το γνωστό,[είναι τρελός - είναι τρελός ο πρόεδρος] Στη συνέχεια το πάρτι ακολούθησε και στα αποδυτήρια με λούσιμο παικτων και προπονητή με σαμπάνιες που είχε προνοήσει και είχε φέρει ο αντιπρόεδρος Βαγ. Μπουκης.Τα γκολ του αγώνα για την ιστορία σημείωσαν ένα ο Σκλάβος, ένα ο Αθηναίος και το τρίτο ο Γραψας. Το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με την ουραγό Πίνδο αμέσως μετά το Πάσχα.
Απο:anamesa

Σχόλια:
Μήπως μπορεί κάποιος να μας πεί γιατί χτες το βράδυ (ξημερώματα 00:15) φορτηγά ψυγεία ξεφόρτωναν κρέατα σε κρεοπωλείο στην Θέμιδος κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο?Ποιοί οδηγοί μεταφέρουν τρόφιμα Κυριακή βράδυ μεσάνυχτα και έρχονται στην Σαλαμίνα??Τί σκοπούς εξυπηρετούν??
 
ΑΣΧΕΤΟ....
 
Για το πρώτο σχόλιο δεν έχει κανείς απάντηση??????Μπορεί να είναι άσχετο με το άρθρο προφανώς δεν ήξερε ο άνθρωπος που να το γράψει, αλλά απάντηση δεν θα δώσει κανείς???
 
gia sas re pektarades, mpabo kai sti dioikisi ton proedro ,ton proponhti kai oloys sas.kali anodo.
 
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕ ΠΟΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress